Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιούπιιιιιιιι!!!!! τζιααααααα!!!!!!! με το καλό, να κρατησεις το μωράκι σου αγκαλίτσα. φίφι να μας ενημερ΄σεις το συντομότερο!!!

help!ο μπεμπης εβγαλε σπιθουρακια στο προσωπο......τι να κανω?ελεγα μηπως ειναι απο το γαλα μου και δεν του εδωσα 2 μερες αλλα δεν εφυγαν,βγηκαν κι'αλλα:-(

Τι σπιθουράκια είναι? Μικρά μικρά, πολλά, με 'μυτούλα"? αν ναι, μου φαινεται δερματικό. Να αλλάξεις ενυδατική. αν είναι μεγαλύτερα λιγοτερα και κόκκινα μου φαινεται αλεργικό. Όπως και να άχει τηέφωνο στην παιδιατρο. ανησυχητικό, φυσικά και δνε είναι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα οι αποψεις για τον θηλασμο ποικιλουν!!!!!!

οι περισσοτεροι λενε πως πρεπει να ειναι ανεμποδιστος, χωρις ρολογια και προγραμμα.

Αν θες να θηλασεις πραγματικα και αποκληστικα δεν πρεπει να δινεις τπτ αλλο εκτος απο το στηθος.Ακομα και να αντλεις και να δινεις καποιες φορες με το μπιμπερο δεν ειναι οτι καλητερο γιατι το μωρω μπερδευεται με την θηλη και την πιπιλα του μπιμπερο και μπορει να μην ξαναπιασει το στηθος.........

Εδω και 2 μερες συμβαινει κατι πολυ περιεργο...ενω το μωρο πριν θηλαζε 8-9 φορες την μερα τωρα ακουστε τι κανει...τον κανουμε μπανιο κατα τις 9 τρωει μεχρι τις 9:30 και μετα ξυπναει για να φαει στις 3 τα ξημερωματα και μετα στις 7 το πρωι..την υπολοιπη μερα παιζει στις3-4 ωρες και το απογευμα στις 2,5...βγαινουν 6 θηλασμοι την ημερα αλλα φοβαμαι μην μου κοπει σταδιακα το γαλα.Ειναι δυνατον απο 1 μηνα να μου κανει τα 2 βραδυνα γευματα που εκανε πριν 1???Μα 6 ωρες χωρις να φαει??? Θα δω πως θα παει και θα παρω τηλ τον παιδιατρο...ή θα συμβουλευτω την Αγλαια απο το καφε του θηλασμου.Οι παλιες καραβανες τι λενε?Ελενακι εχεις καμμια συμβουλη?

Αν το μωρακι παιρνει κανονικα βαρος σημαι νει πως τρεφετε ασα πρεπει.

Το να σου λανει το βραδυ ενα εξαωρο συνεχους υπνου ειναι κατι που παρακαλαμε ολες να το κανουν και τα δικα μας μωρακια;)

Για να μην ανησυχεις αν μειωθει το γαλα σου απλα βαζετο να πιπιλαει και ενδιαμεσα απο τα γευματα για λιγο και ας μην τρωει.

Οσο τρωει σταθερα δεν νομιζω να μειωσει την παραγωγη σου και ισως να εχει εδραιωθει κιολας.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

ξεχασα,ελενη1 ελεγα γαι το γαλα επειδη τσακιζω κατι σοκολατακια και μελομακαρονα και κουραμπιεδες........οτι δεν εφαγα στην εγκυμοσυνη το τσακιζω τωρα:tongue: και χανω και κιλα:D:D:D

κοτοπουλακι λες?οντως ακουμπαει στα ρουχα μας...

fCS8p3.png

Μαιρη και μενα ειχε βγαλει λιγα και τα περασα με ενα βαμβακι βουτηγμενο στο χαμομηλι....την αλλη μερα τιποτα!!!!!

Οσο για τα σοκολατακια να προσεξεις γιατι η πολλη ζαχαρη φερνει υπερδιεργεση και ανησυχια !!!1καλυτερα να τα τρως το πρωι μεχρι το μεσημερι!!!!

στο λεει καποια που εχει δοκιμασει και εχει αποκλεισει σχεδον τα παντα απο την διατροφη της!!!!!

μιλαμε ηρεμησα και εγω αλλα και η μπεμπα ειναι πολυ ηρεμη.....

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Μαιρη και μενα ειχε βγαλει λιγα και τα περασα με ενα βαμβακι βουτηγμενο στο χαμομηλι....την αλλη μερα τιποτα!!!!!

Οσο για τα σοκολατακια να προσεξεις γιατι η πολλη ζαχαρη φερνει υπερδιεργεση και ανησυχια !!!1καλυτερα να τα τρως το πρωι μεχρι το μεσημερι!!!!

στο λεει καποια που εχει δοκιμασει και εχει αποκλεισει σχεδον τα παντα απο την διατροφη της!!!!!

μιλαμε ηρεμησα και εγω αλλα και η μπεμπα ειναι πολυ ηρεμη.....

εδω που τα λεμε το χαμομηλι ειναι θαυματουργο!!!!

fCS8p3.png

ΤΖΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!

Εγω σήμερα πήγα στον ΟΑΕΔ να καταθεσω τα χαρτια για το επίδομα και μου είπαν θα το πάρω 7/1. Πάντως βρε κορίτσια, πιαστηκε η ψυχή μου, με το που μπάινω μέσα, βλέπω μια τεραστια ουρά και απο πάνω μια επιγραφή που εγραφε ΑΝΕΡΓΙΑ. Τόσος κόσμος περιμενε για επιδόματα. Δυσκολοι καιροί!

Εμεις την αλλη εβδομάδα θα πάμε στον παιδιατρο και τη μπέμπα και το Μαρκελλο. Όσο για το ταισμα το βραδυ, η δική μας δεν το ξεχναει με τίποτα, καθε 3 - 3,5 ώρες τρώει. Γενικά είμαι με 4-5 ώρες ύπνου κάθε μέρα διακεκομμενες, κοινώς ενα ράκος. Αλλά και παλι μπορώ να πω ότι στο Μαρκελλο ένοιωθα πολύ πιο κουρασμένη και εξαντλημένη. Τώρα έιμαι ήδη εξασκημενη:D:D

Για τον υπνο, την κοιμίζω στην καλαθούνα το βραδυ στο δωματιόμας και τις υπολοιπες ώρες στην κούνια στο δωματιό της. Και για να συνηθίζει το δωμάτιο αλλά και γιατί το στρωμα της κούνιας είναι καλύτερο. Να δούμε πότε θα κοιμηθεί συνεχόμενο 6ωρο.

Markellaki δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου έδωσαν τόση μεγάλη αναμονή στον ΟΑΕΔ για πληρωμή και εμένα μόνο μία εβδομάδα. Μήπως έχει να κάνει με την περιοχή, δηλαδή μήπως δεν είναι κανονικό υποκατάστημα του ΟΑΕΔ αλλά κάποιο παράρτημα και δεν τα επεξεργάζονται εκεί και τα στέλνουν άλλού?

3qg3p2.png qfe4p2.png

.......οτι δεν εφαγα στην εγκυμοσυνη το τσακιζω τωρα:tongue: και χανω και κιλα:D:D:D..
Ρε Μαιρη... με τον πόνο μας παιζεις??? Κλαψ!! Εγώ έφτασα 112 κιλά που πήγα να γεννησω. μ ρώταγαν οι μαιες στο χειρουργειο και ντρεπόμουν να απαντησω. Τουλάχιστον τωρα είμαι 98... διψηφιο νουμερο ;) Πότε θα πάω 78 ωεο? Και όταν πάω 78, θα ξαναπάω 70??:( Ναιιιιιιιι!
Αλλά και παλι μπορώ να πω ότι στο Μαρκελλο ένοιωθα πολύ πιο κουρασμένη και εξαντλημένη. Τώρα έιμαι ήδη εξασκημενη:D:D
Πάντως και εγώ, καμια σχεση. Όλα πιο απλά τωρα μου φαινονται. να δούμε όταν θα αρχισω να πηγανω στην δουλεια.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...