Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω αμα παω τωρα στη θαλασσα δε θα μπορω να βγω εξω...με τιποτα ομως..εγω θα κανω να βγω και η greenpeace θα με ξαναριχνει μεσα..θα ειναι η πρωτη εμφανιση φωκιας την Εξωτικη Ακρατα,γιατι Ζακυνθο δε παιζει,εχουμε κ ενα ονομα.

Ειδος προς εξαφανηση!!!

Κι εχει κατι πιπινια η greenpeace....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ευτυχως το σπιτι ειναι διπλα,κυριολεκτικα στη λιμνη..οι βρωμοβλαχοι εφταξαν κ πλαζ οι βρωμιαριδες κ μπαινουν κ κολυμπανε κιολας..

Πια λιμνη???

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Καλησπέρα κορτσούδια μου που λέμε και εδώ στο Λαγκαδά.... μπήκα για λίγο γαιτί περιμένω κόσμο αλλά είδα την πολυαγαπημένη μου κιμι να λέει αυτό :

εγω το i love karditsa το παντρευτηκα,δε θα παω να το δω κιολας..

ααα πηγα κ του πηρα μπουφαν του βλαχοαντρουλη 160ευρουλια απο 320..τον εκανα ανθρωπο τον βλαχο κ τον ψιλοχαλασε που ηταν ψιλογυαλιστερο...απο τοτε που τα φτιαξαμε..μες στη PRADA μου ειναι κ τα DOLCE&CABBANA ,που πριν απο μενα η μονη καμπανα που ηξερε ηταν της εκκλησιας του χωριου του..

και είπα να ρωτήσω. Ποιο είναι το χωριό του αντρός σου μαρή? Γιατί η μάνα μου είναι από Καρδίτσα και συγκεκριμένα από το Φανάρι. Μην βρω και Φαναριώτη εδω μέσα θα πηδηχθώ από το παράθυρο.....

:lol::lol::lol::lol::lol:

ελα ρε....και δε σου φαινεται...

Θέλω να πιστευω τουλάχιστον πως το ποσοστό λίπους βγαίνει ψευτικο γιατί η κοιλιά είναι απο γέννα κ όχι μόνο φαγοπότι, αστα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

τη λιμνη Μαραθωνα...ποια λιμνη καλε τη πλαστηρα....δεν εχει και αλλες...

Εχει ρε πανω στη Κτιμενη...δε θυμαμαι πωε λεγεται τωρα ειναι τεχνητη....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Καλησπέρα κορτσούδια μου που λέμε και εδώ στο Λαγκαδά.... μπήκα για λίγο γαιτί περιμένω κόσμο αλλά είδα την πολυαγαπημένη μου κιμι να λέει αυτό :

και είπα να ρωτήσω. Ποιο είναι το χωριό του αντρός σου μαρή? Γιατί η μάνα μου είναι από Καρδίτσα και συγκεκριμένα από το Φανάρι. Μην βρω και Φαναριώτη εδω μέσα θα πηδηχθώ από το παράθυρο.....

Πολλά πηδήχματα δεν θα τα αντέξω κοπελιες.... κ δεν είμαι κ σε καλή φάση!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Εσείς κάθε ΣΚ εξοδούλες έχετε!! Μπράβο, ζηλευουμε κ εμείς....

Τώρα που είπες για δόντια ακούστε το τραγικό: Θηλάζω κ τις περισσότερες φορές ξεχνάω να παίρνω το ασβέστιο. Τρώω μια μέρα φουντούκια κ μετά ένιωθα σαν να μου έχουν κάτσει κάτι στα δόντια!!! Και τι ήταν;;;; είχε σπάσει κομμάτι δοντιού κορίτσια, εφρικαρα λέμε!!!!!!! Ευτυχώς είναι από την μέσα πλευρά κ κάτω κ δεν πολύφαινεται...

Όπως πάμε εκτός από κορμί θα τα χάσουμε όλα πατριώωωωωωτηη!!!!

Dalida προσπαθω να μην "καιω" το babysitting σε καθημερινή βάση οπότε σήμερα θα βγούμε. Από τότε που γεννησα πρεπει να έχουμε βγει μόνοι μας 4 φορες !!! Τις υπόλοιπες παίρνουμε και το Μαρκελλο ή βγαίνουμε εκ περιτροπής. Βολεύει αυτό.

Οσο για το δόντι, έτσι μου εφυγε κι εμένα ένα κομματάκι και αναγκάστηκα να βάλω θήκη! Στη διαρκεια της εγκυμοσύνης το έπαθα. Ελπίζω το δικό σου να είναι σε καλύτερη κατασταση

οχι μη πηδηχτεις απο παραθυρο,μας φτανει απλα να πη^%*&εις..

δεν ξερω που ειναι το φαναρι,το μονο Φαναρι ποτ ξερω ειναι αυτο που καραταω οταν εσεις κανελλωνετε το ρυζογαλο..απο τα καλυβια Πεζουλας ειναι

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Λοιπον τα σκ%%$τονέα μας: πηγαμε χθες πρωι νοσοκομειο να δουμε εναν χειρουργο για τον μπεμπη κ μετα λεγαμε να παμε στην γιατρο του για το εμβολιο! Εμεις πηγαμε, αυτη δεν ηταν εκει!!:mad::-x:-x Αλλαξε το ωραριο χωρις προειδοποιηση. Εν τω μεταξυ θελαμε να ακουσει κ τον μεσαιο γιατί είχε λιγο βηχα! Ξαναπαμε νοσοκομειο γιατί δεν μπορουσα να σκεφτω αλλον γιατρο κ μας λενε πως εχει ασθματική κριση.Ισα που επαιρνε ανασα το παιδι.

είναι καλύτερα τα πράγματα;; στο μεταξύ ο χειρουργός γιατί αναφέρθήκε; σό΄ρυ δεν το πιασα!!

α σέυχαριστώ για τις οδηγίες για τις φωτό, πάω να βάλω, θα είσαι εδώ για βοήθεια;

Αλήθεια σου άρεσε το είδε ο Γιαννάκης πολύ χάρηκα που σου άρεσε!!! Τα παραμύθια και τα τραγουδάκια σου άρεσαν?

καλέ τί είναι αυτό που λέτε; για παιδάκια υποθέτω:confused: πείτε κ σε μας να πάρουμε!!!

το μεγαλο μου το αγορι, ξερασε παλι στο σχολειο(μη χανει κ το ρυθμο), κ στο αυτ/το δεν μπορουσε να μιλησει απο την εξαντληση. .

τώρα αύτο πάλι τί είναι; στα ξαφνικά σου κάνει εμετό;:confused: κρίμα!:(

Α δεν σας ειπα...θελω να κλεισω καραγκιοζοπαιχτη για τη βαφτιση...αντι για κλοουν...τι λετε???

αν έρθουμε εμέις, δε θα σου χρειαστεί!;)

ζωη τα γαλαζια τριανταφυλλακια τα μισω. ουτε στα ανθοπωλεια δεν μ'αρεσουν. γενικα για μεσα εχω σκεφτει αυτα τα δεντρακια, κ να τα στολισουμε μονο με κορδελλες, κ αντε ενα ψιλο λουλουδακι, δεν ξερω ακομα τι... ειναι παλιο το δεντρακι σαν σχεδιο ναι..., αλλα σκεφτειτε κ εσεις τπτ... ολα εγω πια?

δε με λές; όλα αυτά σκέφτεσαι να τα κάνεις μόνη σου; ή απο μαγαζί που αναλαμβάνει στολισμούς;

marlen, αλεκα η κομμωτρια. δεν τη γλυτωσες παλι...

έχασα κι αυτή τη λίστα κ πού να τη βρώ σε τόσες σελίδες!!!!

εμεις οκ για βαφτιση, οχι ομως στο τραπεζι. θα παρουμε ποπ κορν κ θα κοιταμε καραγκιοζη! εεεεεεειιιιιιιιιιιιι οοοοοππππαααααααααααααααα!!!!!!!!

τί εννοείς θα κάνεις τον κόπο να πας ώς εκεί, που είναι τερμα θεού, κ δε θα πας 2 βήματα δίπλα;:confused: παιδί μου είναι απ΄αυτά τα μοντέρνα, εκκλησία κ τραπέζι μαζί!!!;)

ναι Μαιρουλα...θα ερθετε?????? Βολτιτσα μωρε...ξεπεταγμενα θα ειναι τα μικρα

ναι ναι ξεκίνα κάλεσε κ απ΄τα βόρεια να τον ξεκάνεις το νικολή!!!

αν περιμενα τα ταματα θα ειχα μεινει σαν τη Μαριζα Κοχ...εχω περασει και απο εκει :). Αλλα δε μπορω ρε παιδι μου να βριζω συνεχεια μια συγκεκριμενη κοπελα...θελω να εχει ποικιλια η ζωη μου...:tongue: Θα πιασω καμια αλλη.

ελα ντε!

για να δούμε ποιά θα είναι η τυχερή:rolleyes:!!!

Θα σας εχω πρωτο τραπεζι...θα περασουμε σουπερ!

...

ξεκινώ ήδη τις πρόβες!!!854856viqyz5pktd.gif

Πρώτα θα κοιτάξω το plan a για catering στο σπίτι και την ταβέρνα θα την έχω για plan b.

έχεις κοιτάξει καθόλου για catering; αν ναι για πες τιμές....

Σιγά καλέ!!Τί είπα???Την αλήθει είπα!!Κακό είναι?

¨

Άσχετο,αλλά εγώ στεναχωρέθηκα για την Μενεγάκη και το κορυφαίο είναι οτι στα μπλοκς λένε οτι την κεράτωσε αυτός!!!

καλά αν η μενεγάκη έφτασε σε σημείο να μην χωράει να περνάει κάτω απο πόρτες, φαντάσου άλλες τι θα πάθουν.......:roll:

κοριτσια ασχετο αλλα μερικες φορες με ποναει η μεση μου εκει ακριβως που μου εκαναν την επισκληριδιο παιζει αυτο ή ειναι ιδεα μου???

ναι πολλές κοπέλες παραπονιούνται γι αυτό. μία συγκεκριμένα σε κάθε αλλαγή καιρού υποφέρει πολύ σ΄ αυτό το σημείο!!! κάτι τέτοια α΄κουγα κ κφοβήθηκα να την κάνω!!!

Διαβασα οτι λατσιος τα εχει με Γκαγκακη,κ το τρωκτικο δε λεει ακυρα...

δε θα κατσω να σας βρισω γιατι ειμαι κομματια,αποστειρωνω και θα σας κανονισω απο αυριο,βρωμομουστογριες..

καλε ποιά είναι αυτή;;;

ελένη1 μήπως ξέρει ο πατέρας σου;:wink:

Θελω να τον βγαλω απο το δωματιο μας αλλα επειδη ξυπναει και τρωει μπορει και 2 φορες την νυχτα θα με φανε οι δρομοι στο πηγαινε ελα και μπορει να μου ξυπναει και τον Γιαννακη αφου θα ειναι στο ιδιο δωματιο........

Αλλα τι σας λεω τωρα εσεις εχετε άλλο θεμα......:rolleyes::lol:

α μη νομίζεις δεν είναι τπτ να τα αλλάζεις δωμάτιο κ τα μεγαλύτερα δεν πολυπαίρνουν χαμπάρι στον ύπνο τους! έτσι φοβόμουν κ εγώ αλλά τελικά όλα καλά! βέβαια δεν ήταν τοσο μωρό!!! εμένα κοιμούνται μαζί σε μονό!!! κ τους αρέσει!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα,ζωούλα!!Και γω δουλειές κάνω.Θα τα πούμε μετά!!

ναι και καλά! τώρα σας έπιασε η προκοπή όλες!!!!!!

.

Σήμερα λέμε με τον σύζυγο να πάμε ΄σινεμαδάκι. Αλλά δεν βλέπω καμία ταινία που να μου αρέσει. Εχετε να προτεινετε κάτι.

Αύριο θα πάω το Μάρκελλο στο Θεατρο Χωρα στο Λύλο με τα 7 κατσικάκια.

Η μπουμπού μας μεγαλώνει, έφτασε τα 5 κιλά:-P:-P

το άβαταρ τρισδιάσταστο πολύ καλό...... μου είπαν σιγά μήν πήγαινα! πού χρόνος για τέτοια;;;

εγώ περιμένω τη συνάντηση για την έξοδο:wink:

και εγώ θέλω να τις πάω σ΄αυτό! να μου πεις αν άξιζε τελικά, παρακαλώ!

170301c7zifsub1b.gif

αλλο τζοβενο κ το μαρκελλακι..καλε ελεος οι μισες δισκοιλιες,οι υπολοιπες σαβουρομανες κ τωρα το τελευταιο χιτακι μας ειναι οι φαφουτες...

Η Ακρατα δε μου αρεσει καθολου....

Α ξεχασα να πω το σημαντικότερο! Η μπέμπα μας κοιμάται τις τελευταίες μέρες .όλο το βράδυ. Δηλ απότις 11μμ έως τις 5.30 - 6. Αρχισε να κοιμάται μόλις την μετακομίσαμε στην κούνια της στο δωμάτιό της. Ετσι έκανε και ο Μαρκελλος. Για δοκιμάστε όσες τα μωράκια σας κοιμούνται σε καλαθούνα.

Αντε να αρχίζουμε να μαζευουμε κανένα πραγμα σιγά σιγά.

αλλο τζοβενο κ το μαρκελλακι..καλε ελεος οι μισες δισκοιλιες,οι υπολοιπες σαβουρομανες κ τωρα το τελευταιο χιτακι μας ειναι οι φαφουτες...

Η Ακρατα δε μου αρεσει καθολου....

:-P:-P

Φαφούτες καλά το λές. Ειδες μόδα που λανσάρω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...