Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

1,Ομορφακια,μαρτινι πινω αναγκαστικα γιατι δεν εχουμε ουισκι..

2.Εχετε σκεφτι τα παιδια που δεν αντεχουν στο αυτοκινητο απο ενστικτο να ξερνανε κ να χτυπιουνται γιατι βλεπουν τη μανουλα στο τιμονι??

3.Ζωη τι ζουμπουλι χρυση μου στην ηλικια σου??Μαραμένα τα γιούλια κι οι βιόλες μαραμένα και τα γιασεμιά.

θα θυμηθω κ αλλα παω να διαβασω

Κι εσυ τεκνον βρουτε??????????? ε δε με πηραν κ τα χρονια μολις που πατησα τα 30.....1!

Εξ'αλλου αν 40αρες = 2 20αρες τοτε εγω ειμαι 15????? ε για να μην ειμαι και υπερβολικη...αντε 25!!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κ από μένα!

Από κέφια μηδέν κ σήμερα αλλά που θα πάει εδώ κοντα θα βρίσκονται....

Ομορφάκια κ Μέφη τι μου είπαν εμένα για τα κοκκία; Η παιδιατρος: να το ρίχνω στο βραδυνό του φαγητό.Καταναλωση σε 5'. Η πνευμονολόγος: 1ωρα πριν το φαγητό ή δυο ώρες μετά σε μια κουταλιά μέλι ή γιαούρτι ή μερέντα! Βγάλτε συμπέρασμα!!:mad::x:x

Η ουσία: 2 μήνες το καλοκαίρι το έβαζα στο τοστ κ πήγε μια χαρά, ούτε το καταλάβαινε κ τον έπιασε κιόλας! Χθες του το έδωσα με μία φρυγανιά από πάνω η σκόνη κ από πάνω μερέντα! Και αυτό το έφαγε μια χαρά! Το πιο ευκολο κ υγιεινό πιστευω είναι το γιαούρτι, αλλά έλα που δεν το πολυτρώει τώρα γιατί είναι δροσερό κ τον παγώνει! Εσύ της το βγάζεις από το ψυγείο να ξεπαγώσει λίγο ή δεν κάνει;;

Πάντως η εποχή που γεννήσαμε δεν παλέυεται! Τα άλλα δύο που τα έκανα Γενάρη μέχρι να ξεθαρρέψουμε είχε έρθει η Ανοιξη κ τσούπ το καλοκαιράκι :(:(:(

Τώρα θέλουμε ακόμα 5 μήνες για βουτιές στη θάλασσα οιμέ......:-(:-(:-(

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ρε Δαλιδα ο καθενας με τον πονο του.. κοιτα αυτοι οι 5 μηνες τι ειναι για σενα κ τι για μενα,εσυ βιαζεσαι να ερθουν για να μπανιαριστουν τα παιδακια μας,εγω θελω να αργησουν για να ειμαι ανθρωπος οταν θα παω να μπανιαρσω τα δικα μου...ο καθενας με τον πονο του..

Καλησπέρα κ από μένα!

Από κέφια μηδέν κ σήμερα αλλά που θα πάει εδώ κοντα θα βρίσκονται....

Ομορφάκια κ Μέφη τι μου είπαν εμένα για τα κοκκία; Η παιδιατρος: να το ρίχνω στο βραδυνό του φαγητό.Καταναλωση σε 5'. Η πνευμονολόγος: 1ωρα πριν το φαγητό ή δυο ώρες μετά σε μια κουταλιά μέλι ή γιαούρτι ή μερέντα! Βγάλτε συμπέρασμα!!:mad::x:x

Η ουσία: 2 μήνες το καλοκαίρι το έβαζα στο τοστ κ πήγε μια χαρά, ούτε το καταλάβαινε κ τον έπιασε κιόλας! Χθες του το έδωσα με μία φρυγανιά από πάνω η σκόνη κ από πάνω μερέντα! Και αυτό το έφαγε μια χαρά! Το πιο ευκολο κ υγιεινό πιστευω είναι το γιαούρτι, αλλά έλα που δεν το πολυτρώει τώρα γιατί είναι δροσερό κ τον παγώνει! Εσύ της το βγάζεις από το ψυγείο να ξεπαγώσει λίγο ή δεν κάνει;;

Πάντως η εποχή που γεννήσαμε δεν παλέυεται! Τα άλλα δύο που τα έκανα Γενάρη μέχρι να ξεθαρρέψουμε είχε έρθει η Ανοιξη κ τσούπ το καλοκαιράκι :(:(:(

Τώρα θέλουμε ακόμα 5 μήνες για βουτιές στη θάλασσα οιμέ......:-(:-(:-(

Δαλιδά,εγώ 3 περιπτώσεις που ξέρω τα έβαζαν στο φαφητό,στο γιαούρτι στην κρέμα και η άλλη η μάνα που μας έλεγε στο χυμό.Τί να σου πώ?Αφού είδες2 αποτέλεσμα με το φαγητό βάζετα εκεί.Το άλλο με την πνευμονολόγο πρώτη φορά το ακούω.Οσο για το γιαούρτι βγάλτο από το ψυγείο μισή ώρα πριν το φάει.

Διαφημίσεις

δε μου λες Ζωουλα αυτο με το σαρανταρα δεν το λεει η σακελλαριου???με αυτα μεγαλωσες?εγω με Τσαλικη κ Παπαριζου.

Στην κιβωτό του θείου σου του Νώε,όταν είχε τον κατακλυσμό αυτά ακουγατε ψευτοπιπινόσαυρε??????

Γεια σας κορίτσια. Εχω εξαφανιστεί την τελευταια εβδομάδα. Αλλά όλο και κάτι τυχαινε, και δεν προλαβαινα. Δεν έχω διαβασει τιποτα. Κάτι πήρε το μάτι μου για συνάντηση. Αληθεύει? Πότε? Πού? Αγγελική είσαι συντονιστής/ Πείτε μου...

Σημερα πήγα στο Μητερα, για να με δει ο γιατρος και έκανα και ένα test pap. όλα καλά μου είπε ο dr να βγουν και τα αποτελέσματα από εβδομάδα. Εφαγα το πασπατεματακι μου και ησύχασα!!!

Τελείωσα επιτέλους και με τον οδοντίατρο. Εσκασα και τα 650 ευρουλίνια και από εβδομαδα θα πάω για καμπύλη ζαχαρουν όπως μου ειχε πει ο ενδοκρινολόγος. Αυτά από το ιατρικό ανακοινωθεν.

Σήμερα λέμε με τον σύζυγο να πάμε ΄σινεμαδάκι. Αλλά δεν βλέπω καμία ταινία που να μου αρέσει. Εχετε να προτεινετε κάτι.

Αύριο θα πάω το Μάρκελλο στο Θεατρο Χωρα στο Λύλο με τα 7 κατσικάκια.

Η μπουμπού μας μεγαλώνει, έφτασε τα 5 κιλά:-P:-P

Ρε Δαλιδα ο καθενας με τον πονο του.. κοιτα αυτοι οι 5 μηνες τι ειναι για σενα κ τι για μενα,εσυ βιαζεσαι να ερθουν για να μπανιαριστουν τα παιδακια μας,εγω θελω να αργησουν για να ειμαι ανθρωπος οταν θα παω να μπανιαρσω τα δικα μου...ο καθενας με τον πονο του..

Κοίτα αν εξακολουθώ σε πέντε μήνες να είμαι μπάζο, υπάρχουν κ ερημικές -πλην οικογενειακές, μην αρχίσεις- παραλίες να κρυφτώ μια χαρά!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ;;;;;;;

Εσύ τι μιλάς μας είπες κ αναλογίες, δεν μετράς στις χοντρές :rolleyes::rolleyes:

δε μου λες Ζωουλα αυτο με το σαρανταρα δεν το λεει η σακελλαριου???με αυτα μεγαλωσες?εγω με Τσαλικη κ Παπαριζου.

Ειμαι ακομη πιο μεγαλη απ' οτι νομιζεις κιμι μου γιατι οταν τα ειχα με τον Αχιλλεα (αυτον των μυρμιδονων) μου εκαναν τη ζωη ποδηλατο γιατι ηταν λεει πολυ μικροτερος μου...αλλα ποιος μπορει να αντισταθει στη γοητεια μου???????? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΣ!!!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Αλεκάκι,ακόμη περιμένω να μου εξηγήσεις γιατί όταν μειώνουμε το χάπι παχαίνουμε.
το χαπι σου δινει θυρορμονη, ότι δηλαδη θα σου εδινε ο θυρεοειδης. Αυτος όμως αυτοματα θα σου μειωνε ή θα σου αύξανε την ποσότητα όταν χρειάζονταν. Και θα το εκανε και σιγα σιγα. Τωρα πρεπει να το κανεις μονη σου. Και επειδη θα το κανεις αποτομα σχτικα και όχι ακριβως εγκαιρα, θελει χρονο για να προσαρμοστει ο οργανισμος στα νε δεδομενα. Δεκα μερες τωρα που το αλλαξα, δεν χανω γραμμριο...σε λιγο όμως θα αρχισω
με αυτα μεγαλωσες?εγω με Τσαλικη κ Παπαριζου.

αη μαρη που μεγαλωσες με τον Τσαλικη...αυτος ειναι πιο μικρος απο εσενα

Για τη μενεγακη δεν λυπαμαι για το διαζυγιο αλλα πρωτον για τα παιδια της και δευτερον για την αχαριστια των ανθρωπων...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Εχω εξαφανιστεί την τελευταια εβδομάδα. Αλλά όλο και κάτι τυχαινε, και δεν προλαβαινα. Δεν έχω διαβασει τιποτα. Κάτι πήρε το μάτι μου για συνάντηση. Αληθεύει? Πότε? Πού? Αγγελική είσαι συντονιστής/ Πείτε μου...

Σημερα πήγα στο Μητερα, για να με δει ο γιατρος και έκανα και ένα test pap. όλα καλά μου είπε ο dr να βγουν και τα αποτελέσματα από εβδομάδα. Εφαγα το πασπατεματακι μου και ησύχασα!!!

Τελείωσα επιτέλους και με τον οδοντίατρο. Εσκασα και τα 650 ευρουλίνια και από εβδομαδα θα πάω για καμπύλη ζαχαρουν όπως μου ειχε πει ο ενδοκρινολόγος. Αυτά από το ιατρικό ανακοινωθεν.

Σήμερα λέμε με τον σύζυγο να πάμε ΄σινεμαδάκι. Αλλά δεν βλέπω καμία ταινία που να μου αρέσει. Εχετε να προτεινετε κάτι.

Αύριο θα πάω το Μάρκελλο στο Θεατρο Χωρα στο Λύλο με τα 7 κατσικάκια.

Η μπουμπού μας μεγαλώνει, έφτασε τα 5 κιλά:-P:-P

Εσείς κάθε ΣΚ εξοδούλες έχετε!! Μπράβο, ζηλευουμε κ εμείς....

Τώρα που είπες για δόντια ακούστε το τραγικό: Θηλάζω κ τις περισσότερες φορές ξεχνάω να παίρνω το ασβέστιο. Τρώω μια μέρα φουντούκια κ μετά ένιωθα σαν να μου έχουν κάτσει κάτι στα δόντια!!! Και τι ήταν;;;; είχε σπάσει κομμάτι δοντιού κορίτσια, εφρικαρα λέμε!!!!!!! Ευτυχώς είναι από την μέσα πλευρά κ κάτω κ δεν πολύφαινεται...

Όπως πάμε εκτός από κορμί θα τα χάσουμε όλα πατριώωωωωωτηη!!!!

Αν σου αρεσει ο ελληνικος κιν/ος πηγαινε να δεις το "ΝΗΣΟΣ" εχω ακουσει πολυ καλα λογια οπως και για το " i love karditsa" επισης πολυ καλες κριτικες και για το "AVATAR" & "ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ" αν εισαι της περιπετειας με γερη δοση επιστημονικης φαντασιας...αυτα εχω ακουσει

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...