Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

jtse, ιδεα!!!

προχτες πηγα στο imaginarium. εκτος απο ενα σετ πρωινου που ηθελε η χριστ. της πηρα κ ενα καλειδοσκοπιο. σ'αρεσει??? ειναι μικρο... με θεμα τον βυθο απ'εξω, κ μεσα εχει βασικα 2 κοκκινα ψαρακια κ γυρω γυρω γυρναν τα κρυσταλλακια. αυτο ηταν το μικρο που πηραμε. ειχε κ σε πιο μακρυ, με κοκκινα χρωματα εξωτερικα. ιδια τιμη κ τα 2. το μικρο ομως ειναι πιο ευκολο για το χερακι τους. αν εχεις λιγα παιδακια μπορεις να το κανεις για παιδικη μπομπονιερα! τιμη εκπτωσης:6 ευρω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ενταξει...

ζηλεψα, σχολιασα κιολας...

ελα ρε... που τα βρισκεις ολα αυτα τα φανταστικα?????????

1)Δεν τον έφερα εγώ!Αυτός με έφερε!!27 Δεκεμβρίου 2003 αρραβωνιαστίκαμε.Ένα μήνα μετά στις 26 Ιανουαρίου με μια φορά μόνο έμεινα έγκυος στην Έφη!!!Έπαθα μεγάλη φρίκη!!!Τον Απρίλιο παντρευτήκαμε άρον άρον και τότε γνώρισα αυτή την διακοσμήτρια,γιατί είχα συσπάσεις και ήμουν ξάπλα και δεν μπο΄ρούσα να τρέξω για το γάμο.

Στον γάμο οι περισσότερες ιδέες ήταν δικές της εκτός από τις γλάστρες με τα φαναράκια και το τραπέζι με τις μπομπονιέρες.Όλα τα άλλα όμως δικά της.

1)Δεν τον έφερα εγώ!Αυτός με έφερε!!27 Δεκεμβρίου 2003 αρραβωνιαστίκαμε.Ένα μήνα μετά στις 26 Ιανουαρίου με μια φορά μόνο έμεινα έγκυος στην Έφη!!!Έπαθα μεγάλη φρίκη!!!Τον Απρίλιο παντρευτήκαμε άρον άρον και τότε γνώρισα αυτή την διακοσμήτρια,γιατί είχα συσπάσεις και ήμουν ξάπλα και δεν μπο΄ρούσα να τρέξω για το γάμο.

Στον γάμο οι περισσότερες ιδέες ήταν δικές της εκτός από τις γλάστρες με τα φαναράκια και το τραπέζι με τις μπομπονιέρες.Όλα τα άλλα όμως δικά της.

ρε εφη αυτη η διακοσμητρια ειναι απο ΞΑΝΘΗ?

πολυ ωραια διακοσμηση..........

καλα οσο για την νυφη τα λογια ειναι περιττα

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

ρε εφη αυτη η διακοσμητρια ειναι απο ΞΑΝΘΗ?

πολυ ωραια διακοσμηση..........

καλα οσο για την νυφη τα λογια ειναι περιττα

Θεανούλα μου,ναι από Ξάνθη.Αν θές να την ρωτήσω αν μπορεί να έρθει Αλεξανδρ.

Όσο για την νύφη:mad:

μα ποσο ηλιθια μπορει να ειμαι που στεαχωρεθηκα που χωρισε η Μενεγακη????? πειτε μου πόσο??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μα ποσο ηλιθια μπορει να ειμαι που στεαχωρεθηκα που χωρισε η Μενεγακη????? πειτε μου πόσο??

σε ρητορικες ερωτησεις δεν υπαρχουν απαντησεις μωρο μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!

Ρε παιδια ακομη δουλειες κανω τον αμαζευτο εκατσα λιγο να ηρεμισω αλλα δε το βλεπω η μπουμπου εχει ορεξη για κουβεμτουλα.....το μικρο μου μωρε!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!

Ρε παιδια ακομη δουλειες κανω τον αμαζευτο εκατσα λιγο να ηρεμισω αλλα δε το βλεπω η μπουμπου εχει ορεξη για κουβεμτουλα.....το μικρο μου μωρε!!!

Μια από τα ίδια Ζωή.Περιμένω κόσμο και συμμαζεύω και μαγειρεύω και το μωρό μιλάει μόνο του!!!Και η μεγάλη μου δεν της μιλάει καθόλου!Ούτε ασχολείτε μαζί της!!Εγώ πάλι θέλω λίγο να γελάσω!!Κίμη που είσαι??????

καλησπερα μανουλες(αν κ μερικες με την ηλικια τους γιαγιαδες θα πρεπε ναναι)

κ εγω στεναχωρηθηκα για Μενεγακη,αλλα για τα παιδακια μωρε κ γιατι τελικα ειναι πολυ ζωα οι αντρες ρε παιδι μου τελικα..σχεδον συγγενικο μου προσωπο τα εχει με παντρεμενο..ε ο μαλακας οχι μονο την εβαλε σπιτι του αλλα πη^&%*καν στο κρεββατι του,οσο γυναικα του με 2 παιδακια ηταν στο χωριο....

1,Ομορφακια,μαρτινι πινω αναγκαστικα γιατι δεν εχουμε ουισκι..

2.Εχετε σκεφτι τα παιδια που δεν αντεχουν στο αυτοκινητο απο ενστικτο να ξερνανε κ να χτυπιουνται γιατι βλεπουν τη μανουλα στο τιμονι??

3.Ζωη τι ζουμπουλι χρυση μου στην ηλικια σου??Μαραμένα τα γιούλια κι οι βιόλες μαραμένα και τα γιασεμιά.

θα θυμηθω κ αλλα παω να διαβασω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...