Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο Γιαννακης μου εχθες ανακαλυψε το πληντυριο αυτοκινήτων.....τον πηγε ο μπαμπας του το βραδυ πριν τον φερει απο την πεθερα μου....Ενα θα σας πω αφου μου ελεγε γυρω στην μια μιση ωρα πως ηταν το πληντυριο και τι εκανε ,κοιμηθηκε σαν πουλακι απο τις 11 χωρις να φωναξει ουτε μια φορα μαμα....τοσο ενθουσιασμενος ηταν !!!!

Λεω να το καθιερωσουμε και να τον βγαζουμε στα βενζιναδικα-πλυντηρια καθε βραδυ.......

Το μωρακι ,περδίκάκι αλλα πολυ γκρινιαράκι.....ηθελα να ηξερα ποτε θα σταματησει να τρωει νυχτα και αν αποθηλασω κάποτε ,τι θα γινει τοτε ?

Θελω να τον βγαλω απο το δωματιο μας αλλα επειδη ξυπναει και τρωει μπορει και 2 φορες την νυχτα θα με φανε οι δρομοι στο πηγαινε ελα και μπορει να μου ξυπναει και τον Γιαννακη αφου θα ειναι στο ιδιο δωματιο........

Αλλα τι σας λεω τωρα εσεις εχετε άλλο θεμα......:rolleyes::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλεκα ,

σκεφτομαι να ερθουμε για καφε και παιχνιδι με τον Γιαννη.

Ετσι και ξυπνησει αρρωστος.....θα φερω παπα να κανει ευχελαιο στο laptop.....

Θα σε τηλεφωνησω αν ειναι.

Ο Γιαννακης μου εχθες ανακαλυψε το πληντυριο αυτοκινήτων.....τον πηγε ο μπαμπας του το βραδυ πριν τον φερει απο την πεθερα μου....Ενα θα σας πω αφου μου ελεγε γυρω στην μια μιση ωρα πως ηταν το πληντυριο και τι εκανε ,κοιμηθηκε σαν πουλακι απο τις 11 χωρις να φωναξει ουτε μια φορα μαμα....τοσο ενθουσιασμενος ηταν !!!!

Λεω να το καθιερωσουμε και να τον βγαζουμε στα βενζιναδικα-πλυντηρια καθε βραδυ.......

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το μωρακι ,περδίκάκι αλλα πολυ γκρινιαράκι.....ηθελα να ηξερα ποτε θα σταματησει να τρωει νυχτα και αν αποθηλασω κάποτε ,τι θα γινει τοτε ?

Θελω να τον βγαλω απο το δωματιο μας αλλα επειδη ξυπναει και τρωει μπορει και 2 φορες την νυχτα θα με φανε οι δρομοι στο πηγαινε ελα και μπορει να μου ξυπναει και τον Γιαννακη αφου θα ειναι στο ιδιο δωματιο........

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Ελένη μου κάνε υπομονή με το μικρό!Αν σε παρηγορεί υπάρχουν και χειρότερα!!Εγώ έχω αποθηλάσει την Έφη εδώ και 59 μήνες και ακόμη μαζί μου κοιμάται!!!'Αρα έχεις μέλλον!!!!

λοιπον ειμαι μονη μου κ μια φορα...δεν κοιμομουνα βεβαια,δεν τον επαιρνα ( με την καλη εννοια)τα ξεδερφια μου ειχαν ερθει κ εφυγαν τωρα.Θα μας βαφτησουν κ την μπεμπα..εμεις δεν χουμε προβληματα με κουμπαριες,μεταξυ μας τα κανουμε αυτα να μαστε κ σισγουρη..η αδσερφη μου βαφτησε Χρηστακο,ο αντρας της ξαδερφης μου κ κολλητος Θανου θα βαφτισει μπεμπα...σιγα μη κανω νονο κανα ασχετο να τρεχω να τον ψαχνω..

Διαβασα οτι λατσιος τα εχει με Γκαγκακη,κ το τρωκτικο δε λεει ακυρα...

δε θα κατσω να σας βρισω γιατι ειμαι κομματια,αποστειρωνω και θα σας κανονισω απο αυριο,βρωμομουστογριες..[/quote

Οχι,για να καταλάβετε οτι το ένστικτο της τρίτης ηλικίας ποτέ δεν πέφτει έξω!!!Όταν σας μιλάω εγώ ν'ακούτε!!!

Καλημέρα κορτσούδια!!!

Ελένη, είμαστε κι εμείς εδώ, έχει και δεύτερο γιο!!!! Όλα στον πρώτο θα τα δώσεις;;;;

Σας ξεχναω καλε..?

Θα τους τα μοιρασω στα ισα !!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

Εμενα η μπεμπα δεν ξυπναγε το πρωι με το ζορι την ξυπνησα στις 8:30 να φαει...το δε δικο μου ματι ισα που ανοιγε αλλιως θα την ειχα ξυπνησει πιο νωρις...

Κιμι μου ειδες για να λες για κηπουρικη σου βγηκε τ' ονομα

Κοτοπουλακι αστο το αυτοματο ποτισμα δε λεει αμα δεν εχεις τον κηπουρο απο πανω να σε περιποιειται...τι να το κανεις.....δεν ανθιζουν ετσι τα ζουμπουλια.......:tongue:

Το παρελθόν μου είναι αυτό που με εκανε αυτό που είμαι τώρα!!!(Τί είπα πάλι?)

Τι ειπε η φιλοσοφα παλι?????????

Ελενη μου νομιζω υπαρχει και παραμυθακι με πληντηρια αυτοκινητων αν δεν κανω λαθος......αλλιως βρες το πιο κοντινο κ ορματε καθε απογευμα...

Επεξεργάστηκαν by zouzou78

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εγω για λιγο μπηκα να πω τις καλημερες μου....παω γιατι εχω σιδερο σκουπισμα σφουγγαρισμα μαγειρεμα κ.α. κανω γενικη γιατι δευτερα παω δουλεια και θελω να ειναι ολα οκ....τα λεμε αργοτερα φιλια σε ολες και ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εγω για λιγο μπηκα να πω τις καλημερες μου....παω γιατι εχω σιδερο σκουπισμα σφουγγαρισμα μαγειρεμα κ.α. κανω γενικη γιατι δευτερα παω δουλεια και θελω να ειναι ολα οκ....τα λεμε αργοτερα φιλια σε ολες και ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα,ζωούλα!!Και γω δουλειές κάνω.Θα τα πούμε μετά!!

Εγω μολις στελνω το Γιαννακη με τον μπαμπα του στην πεθερα και θα κατεβω στην δουλεια γιατι χθες δεν ειχαμε ρευμα και πηγαν οι δουλεις πισω....

καλημερουδια...σημερα κανω δουλειες, εχω και σουπερ να παω και τρεχω απο το πρωι...

Αλεκα ,

σκεφτομαι να ερθουμε για καφε και παιχνιδι με τον Γιαννη.

Ετσι και ξυπνησει αρρωστος.....θα φερω παπα να κανει ευχελαιο στο laptop.....

Θα σε τηλεφωνησω αν ειναι.

:P:p:p ναι ελενιτσα μου!

Κοτοπουλακι αστο το αυτοματο ποτισμα δε λεει αμα δεν εχεις τον κηπουρο απο πανω να σε περιποιειται...τι να το κανεις.....δεν ανθιζουν ετσι τα ζουμπουλια.......:tongue:

:lol::lol::lol::lol: σωστη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Τα διάβασα όοοοοοολα. Να είσαστε καλά γέλασα με την ψυχή μου!!! Βρε σούργελα θα κάνετε κ συνάντηση;;;; Σε ποιο μαγαζί θα πάτε να κάνετε την φασαρία σας;;;;;

Πάντως Ζηλευουμε και εμείς οι απέξω. Αγγελική βρες μπέιμπι σίτερ για μικρά και μεγαλα παιδιά για να σκάσουμε κ εμεις μυτη!!!!

Ρε κορίτσια η Τζια χάθηκε ή μου φαίνεται;;;;

Καλημέρα στις πρωινές!!

dalida sos

το singulair οχι στον χυμο που εγραψε η μεφη χτες!!! ποτε σε υγρα!!!

η τζια πανω που ξαναμπηκε, ξαναχαθηκε... κ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ......

αυτο ειναι χαρα... ενα βραδυ να μην ακουσω κατι... να μην ακουσω γαλα, οι δεινοσαυροι... το μαμουθ... το βαβ βαβ... γενικα οτι ασχετο με τον υπνο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

dalida sos

Καλά μαρή,μπερδεύτηκα!!Αλλά εγώ είχα ένα παιδάκι στον παιδικό που η μάνα του μας έβαζε και του το δίναμε στο χυμό.Μάυτήν βάλτα!

ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ!!!!Αντε και με γιατί με σας που έμπλεξα δεν θα μου μείνει άλμπουμ σωστό!!!Άσπα,για σένα να πάρεις ιδέες.Τίλος άλμπουμ "Το πανηγυράκι"!!!!

καλημερουδια!

αμαν μολις παω να γραψω ξυπναει!!!!!!!!!!!! ποια ειπε να κανουμε ευχελαιο στο πισι??????? χαχαχαχα

κατι εχει παθει το μωρο και 2-3 μερες μου κοιματεαι μετα τις 1 ενω παντα κοιμοταν τα μεσανυχτα.... τι να πω... ελπιζω να μη το συνεχισει.........

σας εβαλα μια φωτο της μπεμπας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τουλαχιστον... αφου δε λεω τπτ αλλο......

φιλια σε ολες!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

dalida sos

Καλά μαρή,μπερδεύτηκα!!Αλλά εγώ είχα ένα παιδάκι στον παιδικό που η μάνα του μας έβαζε και του το δίναμε στο χυμό.Μάυτήν βάλτα!

ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ!!!!Αντε και με γιατί με σας που έμπλεξα δεν θα μου μείνει άλμπουμ σωστό!!!Άσπα,για σένα να πάρεις ιδέες.Τίλος άλμπουμ "Το πανηγυράκι"!!!!

ο παιδιατρος οταν μου εγραψε τα κοκκια μου εδωσε κ ενα χαρτι τυπωμενο απο την εταιρεια, κ το εγραφε!!!

παω να δω το αλμπουμ τωρα να ζηλεψω....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...