Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σίγουρα θα έχει κάποια σχέση.

Για την Μενεγάκη στην αρχή δεν το πίστεψα!Μετά κοιταξα στα μπλόκς που γινόταν χαμός και έπαθα!!!Ρε αυτός είναι κακάσχημος!Και αυτήν παλιά την πήγαινα μέχρι την ώρα που όλα τα περιοδικά άρχισαν να την παρουσιάζουν ως το πρότυπο της καλής μάνας!Ε μη χε...ω!!

και εγω δεν την πηγαινα μεχρι που αρχισε να μου κραταει καλη παρεα τα πρωινα που εκανα διαδρομο 7 μηνες και μετα σε ολη την εγκυμοσυνη,εχει γελιο....

παντως κριμα ρε γμτ,ειδικα για τα παιδια.......

fCS8p3.png

Εγώ τα είχα με έναν τέτοιο!Και κακάσχημος και ηλίθιος!!!Όλο με τέτοιους έμπλεκα!!!Αυτοκαταστροφική παιδί μου!!!

εχω χασει το λογ/σμο μαζι σου!!!!!!! απορω πως τους θυμασαι εναν εναν!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

και εγω δεν την πηγαινα μεχρι που αρχισε να μου κραταει καλη παρεα τα πρωινα που εκανα διαδρομο 7 μηνες και μετα σε ολη την εγκυμοσυνη,εχει γελιο....

παντως κριμα ρε γμτ,ειδικα για τα παιδια.......

Σίγουρα!!Πάντα τα παιδιά δεν τα πληρώνουν όλα,δυστυχώς???

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

λοιπον ειμαι μονη μου κ μια φορα...δεν κοιμομουνα βεβαια,δεν τον επαιρνα ( με την καλη εννοια)τα ξεδερφια μου ειχαν ερθει κ εφυγαν τωρα.Θα μας βαφτησουν κ την μπεμπα..εμεις δεν χουμε προβληματα με κουμπαριες,μεταξυ μας τα κανουμε αυτα να μαστε κ σισγουρη..η αδσερφη μου βαφτησε Χρηστακο,ο αντρας της ξαδερφης μου κ κολλητος Θανου θα βαφτισει μπεμπα...σιγα μη κανω νονο κανα ασχετο να τρεχω να τον ψαχνω..

Διαβασα οτι λατσιος τα εχει με Γκαγκακη,κ το τρωκτικο δε λεει ακυρα...

δε θα κατσω να σας βρισω γιατι ειμαι κομματια,αποστειρωνω και θα σας κανονισω απο αυριο,βρωμομουστογριες..

Τα διάβασα όοοοοοολα. Να είσαστε καλά γέλασα με την ψυχή μου!!! Βρε σούργελα θα κάνετε κ συνάντηση;;;; Σε ποιο μαγαζί θα πάτε να κάνετε την φασαρία σας;;;;;

Πάντως Ζηλευουμε και εμείς οι απέξω. Αγγελική βρες μπέιμπι σίτερ για μικρά και μεγαλα παιδιά για να σκάσουμε κ εμεις μυτη!!!!

Ρε κορίτσια η Τζια χάθηκε ή μου φαίνεται;;;;

Καλημέρα στις πρωινές!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλημερα σας, ταισα, και ειμαι κομπλε! Με την Γκαγκακη????ε αυτο εχει και τα ορια του....συγνωμη αλλα αν χωρισαν επειδ κερατωσε ο Λατσιος τι να πω??? Δεν εχουν μπεσα οι αντρες, τελειωσε!

Και πριν συνεχισω τον ωραιο μου υπνακο που παραλιγω ναχασω με δαυτους, να πω στην Τζια 'να τσακιστει να μπει να γραψει'!

καλημερα σας και παλι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα !!!

κοιταξε ομορφος θα ειναι νεος θα ειναι,πλουσιος δεν ξερω,συμπεθερα εχεται λεφτα???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα σας δοσουμε ελιες στα Χανια και αμα θελετε τις πουλάτε....:wink:

ασε σημερα εκανα πολυ χαρα...ηταν μια βρωμα...με ειχε πρηξει 'πως αλλαξες ετσι Αλεκα μου' με κατι ξινισμενα μουτρα κλπ. Απο την πρωτη εγκυμοσυνη όλα αυτα. Την ειδα σημερα, στον 70 μηνα ειναι η κοπελιτσα και όλα καλα να της πανε...αλλα ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝ!!!!! Ασχχχ το ευχαριστηθηκα!! Ξερω ειμαι κακια, αλλα δε μπορειτε να φανταστειτε τι εχω τραβηξει...:confused:

ναι ναι εχει...δικη τους δουλεια, δικο τους σπιτι, ακινητα, εξοχικα.....(φοροχαφιες!!!!!:rolleyes:)

:lol::lol::lol:...σκύλες.....

Κι εμένα που ο άντρας μου είναι στην Αθήνα,τί να κάνω;;; Να βάλω αυτόματο πότισμα;;;; Χιχιχιχι!!!!

:lol::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...