Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παω να καπνισω, τωρα αν με παρει ο υπνος τι να πω?? Ζητω συγνωμη! Να κανω σεξ αποκλειεται...και να κανω δεν θα σας το πω!!! Να με ματιασετε και εμενα που ειμαι χοντρη αλλα εχω περαση και να φυγει ο αντρας μου~!!!

Μη πεις...μη πεις.....κρυβε λογια!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Παω να καπνισω, τωρα αν με παρει ο υπνος τι να πω?? Ζητω συγνωμη! Να κανω σεξ αποκλειεται...και να κανω δεν θα σας το πω!!! Να με ματιασετε και εμενα που ειμαι χοντρη αλλα εχω περαση και να φυγει ο αντρας μου~!!!

ερχομαι! για το τσιγαρο! θεος φυλαξοι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

σε εμενα? στη συμπασχουσα???????

ασε που ηρθε κ εχωσε τη μουρη του στην οθονη να δει τι γραφουμε... ποση διακριτικοτητα μαζεμενη σε εναν μονο ανθρωπο!!!

Σιγά καλέ!!Τί είπα???Την αλήθει είπα!!Κακό είναι?

¨

Άσχετο,αλλά εγώ στεναχωρέθηκα για την Μενεγάκη και το κορυφαίο είναι οτι στα μπλοκς λένε οτι την κεράτωσε αυτός!!!

κοριτσακια παω γιατι ηρθε ο συζυξ και κοιταξε με μισο ματι!!!!!:lol::lol:

ειπαμε θελλω να παω για ψωνια αυριο~~~~!!!φιλακια!!αααα και μη ξεσκιστητε....!!!στο γραψιμο εννοω!!!:P

Αντε στον αντρουλη σου κοριτσι...μη τους παραμελειτε τους καημενους εσεις που τους εχετε κοντα!!! καλο βραδυ!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

¨

Άσχετο,αλλά εγώ στεναχωρέθηκα για την Μενεγάκη και το κορυφαίο είναι οτι στα μπλοκς λένε οτι την κεράτωσε αυτός!!!

Ε! αει στο καλο....ε οχι.....αν ισχυει να του τα φαει του π@###%%η ολα!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

¨

ναι... κ εγω στεναχωρηθηκα, δεν την ειχα με τπτ! οτι διαφωνουσα μ'αυτο τον γαμο εξ'αρχης παλι ναι. αφου τον πηρε ομως, εκανε κ 3 παιδια, ομορφα δεν τα λες σα τα δικα μας, ας πορευτει!

τωρα για το ξενοπηδ... του, αυτο κ αν ειναι! δεν το πολυπιστευω, το λογο εννοω... δλδ εκτος απο ασχημος θα ειναι κ ηλιθιος. κ αντε το πρωτο το συγχωρεις, το δευτερο ομως... κολλας λιγο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

κοριτσια ασχετο αλλα μερικες φορες με ποναει η μεση μου εκει ακριβως που μου εκαναν την επισκληριδιο παιζει αυτο ή ειναι ιδεα μου???

Σίγουρα θα έχει κάποια σχέση.

Για την Μενεγάκη στην αρχή δεν το πίστεψα!Μετά κοιταξα στα μπλόκς που γινόταν χαμός και έπαθα!!!Ρε αυτός είναι κακάσχημος!Και αυτήν παλιά την πήγαινα μέχρι την ώρα που όλα τα περιοδικά άρχισαν να την παρουσιάζουν ως το πρότυπο της καλής μάνας!Ε μη χε...ω!!

κοριτσια ασχετο αλλα μερικες φορες με ποναει η μεση μου εκει ακριβως που μου εκαναν την επισκληριδιο παιζει αυτο ή ειναι ιδεα μου???

εγω στις αρχες πονουσα πολυ εκει!!!!τωρα εχω καιρο να πονεσω,εχω φιλη ομως που η μικρη της ειναι 3 και μου λεει οτι μερικες φορες ακομα ποναει.

fCS8p3.png

ναι... κ εγω στεναχωρηθηκα, δεν την ειχα με τπτ! οτι διαφωνουσα μ'αυτο τον γαμο εξ'αρχης παλι ναι. αφου τον πηρε ομως, εκανε κ 3 παιδια, ομορφα δεν τα λες σα τα δικα μας, ας πορευτει!

τωρα για το ξενοπηδ... του, αυτο κ αν ειναι! δεν το πολυπιστευω, το λογο εννοω... δλδ εκτος απο ασχημος θα ειναι κ ηλιθιος. κ αντε το πρωτο το συγχωρεις, το δευτερο ομως... κολλας λιγο.

Εγώ τα είχα με έναν τέτοιο!Και κακάσχημος και ηλίθιος!!!Όλο με τέτοιους έμπλεκα!!!Αυτοκαταστροφική παιδί μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...