Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια υπολογίστε όσες μπορέσετε ότι μάλλον στις 5/9 θα πρέπει να κάνετε και μία βόλτα στο Ζούμπερι για την βάπτιση της μπέμπας και θα δείτε και την Ζωή που είναι γειτόνισσα.

το εχω πει, οσες καλεσουν κ μπορω θα παω. θα παρω το τσουρμο κ θα ερχομαι να δειχνουμε μπουγιο! μη σκατε καθολου!

Hellooooooo ! Είπα και εγώ ότι θα την κόψουν την σεξοσυζήτηση τα κορίτσια αλλά μπααααααααα. Τελικά εγώ τον πότισα τον κήπο μου το μεσημέρι.... Ο μεγάλος αγγλικά η μεσαία έπαιζε στον υπολογιστή η μικρή κοιμότανε τι να κάνω και εγώ του λέω του καλού μου άντε γιατί αααααααα. Και φυσικά δεν είπε όχι δεν τόλμησε με είδε γυάλιζε το μάτι μου...... Πάω τώρα να ταϊσω τη μικρή και αν σας προλάβω θα τα πούμε. Και για την Κίμι που ρωτάτε μάλλον ζήλεψε από όλα αυτά που λέγαμε και είπε να γίνει σουπερσεξομανιόσαυρος και επιδίδετε μετά μανίας στο σπορ. Τραβάτε με και ας κλαίω είναι........

τι θα γινει ρηνουλα??? duracel εισαι!!! μου φαινεται οτι οι 3τεκνες δεν χαμπαριαζουμε!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κορίτσια πάω να την πέσω γιατί με βλέπω να ξυπνάω ενδιάμεσα. Φιλάκια και καληνύχτα σε όλες.

Α Ξέχασα. Επειδή ο Μιχάλης σήμερα ήρθε στις 11 το βράδυ (τα πίνανε και χαζοχαζεύανε στο συνεργείο) και αύριο το απόγευμα έχει μπάλα, την Κυριακή το πρωι έχει μπάλα και το απόγευμα θα πάει γήπεδο με την Ζέτα, με τσάντισε και θα τον αφήσω αμανάτι αύριο με τα παιδιά και θα πάω μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας να χαζέψω βιτρίνες και να ξελαμπικάρω. Ήθελα να το κάνω αλλά το σκεφτόμουν κιόλας, δεν ήμουν ζεστή αλλά μου την βίδωσε που θα είναι όλο το ΣΚ έξω και εγώ ΠΑΛΙ μέσα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κορίτσια υπολογίστε όσες μπορέσετε ότι μάλλον στις 5/9 θα πρέπει να κάνετε και μία βόλτα στο Ζούμπερι για την βάπτιση της μπέμπας και θα δείτε και την Ζωή που είναι γειτόνισσα.

εννοειται!

Και για την Κίμι που ρωτάτε μάλλον ζήλεψε από όλα αυτά που λέγαμε και είπε να γίνει σουπερσεξομανιόσαυρος και επιδίδετε μετά μανίας στο σπορ. Τραβάτε με και ας κλαίω είναι........

:lol::lol::lol:

γεροι να ειμαστε και.....:D

;);)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πάω να την πέσω γιατί με βλέπω να ξυπνάω ενδιάμεσα. Φιλάκια και καληνύχτα σε όλες.

Α Ξέχασα. Επειδή ο Μιχάλης σήμερα ήρθε στις 11 το βράδυ (τα πίνανε και χαζοχαζεύανε στο συνεργείο) και αύριο το απόγευμα έχει μπάλα, την Κυριακή το πρωι έχει μπάλα και το απόγευμα θα πάει γήπεδο με την Ζέτα, με τσάντισε και θα τον αφήσω αμανάτι αύριο με τα παιδιά και θα πάω μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας να χαζέψω βιτρίνες και να ξελαμπικάρω. Ήθελα να το κάνω αλλά το σκεφτόμουν κιόλας, δεν ήμουν ζεστή αλλά μου την βίδωσε που θα είναι όλο το ΣΚ έξω και εγώ ΠΑΛΙ μέσα.

πηγαινε παιδακι μου τη βολτιτσα σου...καληνυχτα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Hellooooooo ! Είπα και εγώ ότι θα την κόψουν την σεξοσυζήτηση τα κορίτσια αλλά μπααααααααα. Τελικά εγώ τον πότισα τον κήπο μου το μεσημέρι.... Ο μεγάλος αγγλικά η μεσαία έπαιζε στον υπολογιστή η μικρή κοιμότανε τι να κάνω και εγώ του λέω του καλού μου άντε γιατί αααααααα. Και φυσικά δεν είπε όχι δεν τόλμησε με είδε γυάλιζε το μάτι μου...... Πάω τώρα να ταϊσω τη μικρή και αν σας προλάβω θα τα πούμε. Και για την Κίμι που ρωτάτε μάλλον ζήλεψε από όλα αυτά που λέγαμε και είπε να γίνει σουπερσεξομανιόσαυρος και επιδίδετε μετά μανίας στο σπορ. Τραβάτε με και ας κλαίω είναι........

:tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:p:p

ασπα...εγω παντρευτηκα. δεν εχω να δοκιμαζω νυφικα τωρα... κανα μοντελακι της ulla popken ναι...

φοβηθηκε να μη "κοψει"!!!

βρε συ η ulla popken γιατι δεν εχει και νυφικα????????:tongue::tongue:αστα και φυσικα διαιτα ολο ξεκιναω απο δευτερα!!!!ναι το πουλακι μου φοβος υπαρχει!!!

κοτσανι την περνας!!!!ολο πιτσουλα και μπυριτσα!!!!!!σε ζηλευω!!!!

κερναω λεεεεεμμμμεεεε......

Και να ταν μόνο αυτά που τρώει?????Μην σου πεί τι θα φάει για επιδόρπιο!!!!!!!!!

σε εμενα? στη συμπασχουσα???????

ασε που ηρθε κ εχωσε τη μουρη του στην οθονη να δει τι γραφουμε... ποση διακριτικοτητα μαζεμενη σε εναν μονο ανθρωπο!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

καλα θα κανεις, καλη ξεκουραση!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αν περιμενα τα ταματα θα ειχα μεινει σαν τη Μαριζα Κοχ...εχω περασει και απο εκει :). Αλλα δε μπορω ρε παιδι μου να βριζω συνεχεια μια συγκεκριμενη κοπελα...θελω να εχει ποικιλια η ζωη μου...:tongue: Θα πιασω καμια αλλη.

Εγώ πάλι θέλω μόνο την Κίμη γιατί οι υπόλοιπες είναι καλά κορίτσια και γριούλες!!!!

Παω να καπνισω, τωρα αν με παρει ο υπνος τι να πω?? Ζητω συγνωμη! Να κανω σεξ αποκλειεται...και να κανω δεν θα σας το πω!!! Να με ματιασετε και εμενα που ειμαι χοντρη αλλα εχω περαση και να φυγει ο αντρας μου~!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

καληνυχτα ιωαννα... προσπαθει να σου πει για τον γιο!!! μπαλα, ποση μπαλα να δει κ η Ζετα??????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...