Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσαρες!!!!

Μαριάνθη συμφωνώ με το γιατρό σου, καλός είναι και αυτός, δε βαριέσαι! χαχα!! Το σφηνάκι εγώ δεν το χρησιμοποιώ όπως θα έπρεπε, δηλαδή να βάλω ανάμεσα το μωρό, αλλά απλά το βάζω στην πλατούλα του απο πίσω. Αλλά δε νομίζω να το χρησιμοποιώ για πολύ γιατί ο μιρκός ήδη αλλάζει το κεφαλάκι του μεριά, οπότε από τη στιγμή που γυριζει πλευρό μειώνονται και οι πιθανότητες πνιγμού. Στον Άγγελο το είχα για 40 μέρες. Αν μπορέσω θα το κρατησω και σε αυτόν τόσο.

Ιωάννα την κούνια εγώ τη σηκώνω όταν έχουν μυξούλες και βάζω από κάτω από τη μια πλευρά κανα δυο βιβλία. Βοηθάει πολύ.

επίσης τον Αγγελο τον έβαλα στο δωμάτιο του ενός μήνα και τον μικρουλη αμέσως, με ενδοεπικοινωνία εννοειται. Την ημέρα τον φερνω λίγο στο λικνο στο σαλόνι για να αερισω και άτι πίσω... στο κελάκι του το γουτσούνι μου!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδή πως σηκώσατε την κούνια για να δημιουργήσετε την κλίση? Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Τον έχεις στο δικό του δωμάτιο στην κούνια από την αρχή ? Εγώ την έχω στο πορτ μπεμπέ δίπλα στο κρεββάτι μας και την υπόλοιπη μέρα στο σαλόνι με το πορτ μπεμπε για να κάνω και τις δουλειές του σπιτιού.

To μωρο μπηκε απο την αρχη στο δωματιο του. Δεν το πηρα ουτε μια μερα στο δικο μας. Μεχρι προχτες κοιμομουν μαζι του αφου στο δωματιο του εχω και συνθεση της νεοσετ αλλα εδω και 2 μερες κοιμαμαι στο δωματιο μου και εχω την ενδοεπικοινωνια. Την κουνια την σηκωσαμε βαζοντας στα ποδια της απο 1 πολυ χοντρο βιβλιο.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Εδω και 2 μερες συμβαινει κατι πολυ περιεργο...ενω το μωρο πριν θηλαζε 8-9 φορες την μερα τωρα ακουστε τι κανει...τον κανουμε μπανιο κατα τις 9 τρωει μεχρι τις 9:30 και μετα ξυπναει για να φαει στις 3 τα ξημερωματα και μετα στις 7 το πρωι..την υπολοιπη μερα παιζει στις3-4 ωρες και το απογευμα στις 2,5...βγαινουν 6 θηλασμοι την ημερα αλλα φοβαμαι μην μου κοπει σταδιακα το γαλα.Ειναι δυνατον απο 1 μηνα να μου κανει τα 2 βραδυνα γευματα που εκανε πριν 1???Μα 6 ωρες χωρις να φαει??? Θα δω πως θα παει και θα παρω τηλ τον παιδιατρο...ή θα συμβουλευτω την Αγλαια απο το καφε του θηλασμου.Οι παλιες καραβανες τι λενε?Ελενακι εχεις καμμια συμβουλη?

waWmp3.png

9LyAp3.png

Εμένα τις δύο τελευταίες μέρες κάνει το εξής: Από εκεί που θήλαζε περίπου μία ώρα κάθε φορά και από τα δύο στήθη και έπινε συμπλήρωμα 40-60 ml, τώρα με το ζόρι κάθεται 30-40 λεπτά στα στήθη και μετά πίνει 70-90 ml. Και μάλιστα προς το τέλος όταν θηλάζει δυσανασχετεί σαν να μην βρίσκει γάλα. Βέβαια αυτό άρχισε να γίνεται από την ημέρα που είχαμε τον κολικό και δεν της έδωσα για ένα γεύμα στήθος αλλά μόνο μπιμπερό. Λέτε να μειώθηκε το γάλα? Πάντςω το στήθος μου δεν γεμίζει όπως γέμιζε την πρώτη εβδομάδα αλλά μου είπαν ότι είναι επειδή ρυθμίστηκε η ποσότητα παραγωγής με την ζήτηση.

Επίσης τις τελευταίες μέρες δείχνει να μην χορταίνει και έτσι να μην κοιμάται το βράδυ εύκολα. Δηλαδή μπορεί να φάει στις 7.30 το απόγευμα και μέχρι τις 12 το βράδυ να ξαναφάει άλλες δύο και τρεις φορές για να μπορέσει να κοιμηθεί. μέχρι τις 5-6 το πρωϊ.

3qg3p2.png qfe4p2.png

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!Μου απαγορεψε το σφηνακι λεγοντας οτι εξαιτιας του εχουν πεθανει 4 παιδια στην ΕΕ. Μονο πετσετουλα...αν πνιγει λεει και θελει να γυρισει σαν αντιδραση, το σφηνακι δεν θα τον αφησει. Επισης με εβαλε και σηκωσα την κουνια ετσι ωστε να εχει μια κλιση γυρω στο 20% απο το εδαφος.

Kαλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμας στη κλινικη ειχαν το πυρεξακι με κλιση αρκετη και μας ειπαν να το συνεχισουμε και στο σπιτι.... Ετσι εβαλα μια πετσετα χοντρη διπλωμενη κατω απο το στρωματακι του λικνου αλλα και του πορτ μπεμπε απλα πιο μικρη πετσετα.... κι εκανα τη κλιση... μου κακοφαινοταν ετσι κι αλλιως να το χω εντελως οριζοντιο το μωρο... και για "σφηνακι" χρησιμοποιω μια κουβερτουλα αλλα οχι πολυ σφιχτα με το μωρο....

Η απορια μου συνεχιζει να ειναι αν το μωρο τρωει καλα, γιατι εχω πολυ γαλα και τρωει κανα 10 λεπτο απο το ενα στηθος και μετα 2-3 λεπτα απο το αλλο ή καθολου... αραγε χορταινει μονο απο το ενα? παντως τρωει τοσο καλες γουλιες που πνιγεται στανταρ μια φορα με το γαλα μου οσο θηλαζει...

Ακουστε τι μου κανε 2 βραδια τωρα, ενω το ειχα θηλασει απο το ενα στηθος δεν ετρωγε απο το αλλο και ειμουν σιγουρη οτι ηθελε κι αλλο, ετσι εβγαλα λιγο με το θηλαστρο και της το δωσα με μπιμπερο και το ηπιε! και μετα μεχρι να ρευτουμε κλπ εψαχνε σα τρελο με το κεφαλακι του και τη ξαναθηλασα 5 λεπτα απο καθε στηθος και ετρωγε με μανια!!!!!!!!!! απορω πραγματικα.... σε 2 ωρες εφαγε 3 φορες δηλαδη στηθος μπιμπερο στηθος.... ελπιζω να μη κανω κατι λαθος....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

jtse βασικα νομιζω δεν κανει να κανει γωνια το σωμα του μωρου... παντως οταν βαλεις κατι πχ πετσετα κατω απο το στρωματακι γινεται κλιση σε ολο το μωρο... εμας στη κλινικη ειχαν με κλιση ολοκληρο το πυρεξακι...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

μιλάμε για κλίση σε όλο το σώμα, σηκώνοντας την κουνια με βιβλία. Το κορμάκι του θα ειναι ισιο πάνω στην κουνια.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοριτσακια!!!!

ιριδα εγω ειμαι ευχαριστημενη απο την ζυγαρια,εψαχνα και εγω να νοικιασω,ρωτησα στην κλινικη αλλα δεν.....ειχα δει αυτη στα τζαμπο και πηγαμε και την πηραμε.

και εμενα η παιδιατρος μου ειπε να εχει κλιση το στρωματακι και ειδικα τωρα με τις γουλιτσες,εβαλα και εγω πετσετα απο κατω απο το στρωματακι και θα δειξει πως θα παει.

fCS8p3.png

κοριτσια καλημερα κι απο μενα!!!!!

αυτο με την κλιση στο κρεββατακι οντως βοηθα στις γουλιτσες ,οταν το μωρακι κοιματε στο κρεββατακι του βεβαια!!!!!

κοριτσια μηπως την εχω κακομαθει?

εμενα κοιματε διπλα μου στο κρεββατι....και οταν ξεκινησει να κλαιει τσουπ βγαζω το βυζακι και πινει γαλατακι.

μαλιστα εδω και 3 μερες κοιματε πολυ ηρεμα το βραδυ.χθες π.χ ξυκοιμηθηκε στις 1 ξυπνησε στης 6 το πρωι για να φαει!!!!!!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Για τον θηλασμό, εγώ το άφηνα στο στήθος να φάει και "έτρωγε" κανένα μισάωρο, αλλά η γιατρός μου είπε 10 λεπτά στο ένα στήθος και 10 στο άλλο. Αφού το γάλα το παίρνει το πολύ σε 10 λεπτά, μετά παίζει ή κοιμάται και δεν τραβάει γάλα! Κι εγώ καθόμουν σαν τη χαζή 40-45 λεπτά να "θηλάζω"!!!

Εδω η εκπρόσωπος τύπου της Τζιας

Επιτέλους μανούλες Νοεμβρίου η τελευταια των μοικανων Τζια μπήκε σήμερα για να γεννήσει αύριο με καισαρική.Αντε γιατί είχε αρχίσει να μας κουράζει με τα "δεν αντέχω άλλο και τα βαριέμαι" :P Ας της ευχηθούμε όλες να πάνε όλα καλά και αύριο να καμαρώνει το κοριτσάκι της που τόσο λαχταράει ( Για να δουμε και την μυτούλα της ;);)) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ

help!ο μπεμπης εβγαλε σπιθουρακια στο προσωπο......τι να κανω?ελεγα μηπως ειναι απο το γαλα μου και δεν του εδωσα 2 μερες αλλα δεν εφυγαν,βγηκαν κι'αλλα:-(

Πιο ευκολο ειναι να τον πειραξει το ξενο γαλα παρα το δικο σου, μην σταματας να δινεις το γαλα σου.

τα σπυρακια ειναι κοκκινα? και σε ποια σημεια?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...