Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω παω δουλεια δευτερα αλλα τα παιδια ειναι οκ εκτος απο μια καρια η οποια εχει 2 παιδακια να ναι καλα και το παιζει οτι αυτη ειναι και καμια αλλη και αυτη τα κανει ολα σωστα σε σχεση με την οικογενεια και ολες οι υπολοιπες λαθος....κανει και κατι αδιακριτες ερωτησεις του στυλ...γιατι δε παντρευεσαι δε θελει ο αλος επειδη ειναι μικροτερος??? και κατι τετοιες μπηχτες και μαλακιες κ ολο λεει εγω εχασα αμεσως τα κιλα κλπ ε αυτη δε θα τη γλιτωσει θα μαλιοτραβιχτουμε....:mad:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηηηηηηηη....τωρα θα σε αρχισει.....Η Κιμι φυσικα και θα ερθει...αυτο της ελειπε

Ρε Αλέκα η γυναίκα(?) δεν παίζεται όταν μας τη λέει!!!Γι'αυτό την τσιγκλάω!!Για να με βρίζει!!Είμαι μαζόχα!!Σήμερα 1 ώρα έκλαιγα από τα γέλια!!!!!!

Πάρε και την Κίμη αν θέλεις!Το ίδιο είναι!Και θα σου βγεί και πιο φτηνά!!!

αι στα κομματια μαρη! κ εγω το σκεφτηκα αυτο!!!!! αλλα λεω, νταξει...ας την αφησουμε να το ευχαριστηθει τουλαχιστον, μη τη κανουμε να γραφει ξεβρακωτη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αληθεια ρε παιδια που χαθηκε η κιμι?

κατω απο τα σκεπασματα... για να μη βλεπει κ πολλα πολλα ο Θανος. τα βασικα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Πάρε και την Κίμη αν θέλεις!Το ίδιο είναι!Και θα σου βγεί και πιο φτηνά!!!

αι στα κομματια μαρη! κ εγω το σκεφτηκα αυτο!!!!! αλλα λεω, νταξει...ας την αφησουμε να το ευχαριστηθει τουλαχιστον, μη τη κανουμε να γραφει ξεβρακωτη...

Σιγά να μην "ποτίζεται"!!Αυτή για να στανιάρει πρέπει να της ρίξουν την λίμνη του Μαραθώνα!Αλλά και πάλι δεν θα ξεδιψάσει η αχόρταγη!!!

Σιγά να μην "ποτίζεται"!!Αυτή για να στανιάρει πρέπει να της ρίξουν την λίμνη του Μαραθώνα!Αλλά και πάλι δεν θα ξεδιψάσει η αχόρταγη!!!

τετοια ωρα κ να μην ειναι μεσα?? που αλλου να ειναι?

λες να σχεδιαζει καμμια ριψη αεροπλανου με τον Ταλιμπαν?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ασε σημερα εκανα πολυ χαρα...ηταν μια βρωμα...με ειχε πρηξει 'πως αλλαξες ετσι Αλεκα μου' με κατι ξινισμενα μουτρα κλπ. Απο την πρωτη εγκυμοσυνη όλα αυτα. Την ειδα σημερα, στον 70 μηνα ειναι η κοπελιτσα και όλα καλα να της πανε...αλλα ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝ!!!!! Ασχχχ το ευχαριστηθηκα!! Ξερω ειμαι κακια, αλλα δε μπορειτε να φανταστειτε τι εχω τραβηξει...:confused:

κοριτσακια μου, δεν υπαρχει πιο σπαταλος απο τον αντρα μου...η μεγαλη χαρα στη ζωη του ειναι να ξοδευει. Οποτε μη στεναχωριεστε, χαρα του εδωσα....

ναι ναι εχει...δικη τους δουλεια, δικο τους σπιτι, ακινητα, εξοχικα.....(φοροχαφιες!!!!!:rolleyes:)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτοιοιοι.... που μπαινεις στο γραφειο μετα τη γεννα κ σε σκαναρουνε! μη χασουν κ δεν βγαλουν αυτοματα τις διαστασεις!! τι κοιτας χρυσε μου, γεννα πρωτα, κ ελα πες μου!

εμενα λες συμπεθερα? δεν ξερω αν εχεις συμπεθεριασει με καποια...

αν λες εμενα, μονο ομορφια διαθετουμε, ως γνωστον!

καλε η ελενη1 ειναι!!!!!

fCS8p3.png

εγω σημερα ειπα ότι θα ειμαι πολυ καλη....και ότι δεν θα πω κακια κουβεντα....Απο αυριο παλι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω σημερα ειπα ότι θα ειμαι πολυ καλη....και ότι δεν θα πω κακια κουβεντα....Απο αυριο παλι.

δειξε χαρακτηρα, τουλαχιστον εσυ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...