Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λεω του αντρα μου να κανει λιστα για τη βαφτιση με τους καλεσμενους του και μου δινει 10 ατομα (εκτος τους κοινους γνωστους) χαχα...μικρε μου Νικολακη...πόσα δεν ξερεις...Εσύ?? μου λεει...Γραψε του λεω καμια πενηνταρια γιατι θα ερθουν κατι φιλες μου....με κοιταζε καλα καλα, πηρε και το τεφτερι να κανει τους υπολογισμους χαχαχχα

εμεις οκ για βαφτιση, οχι ομως στο τραπεζι. θα παρουμε ποπ κορν κ θα κοιταμε καραγκιοζη! εεεεεεειιιιιιιιιιιιι οοοοοππππαααααααααααααααα!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα δεν μπανιαρισα απλως...κουρεψα κι όλας!! Τον Αγγελο με μηχανη...μια χαρα τον εκανα μη φοβοσαστε. Δεν παει σε κομμωτηριο και απο το να τον εχω σαν το Φρου φρου, του τα κανω εγω που ψιλοπιανει το χερι μου.

ετσι εκανε κ ο πατερας μου στα ανηψια μου πολυ γελιο μια χαρα σε κοβω

εγω στο γαμο δεν ειχα παιδακια...ημουν η πρωτη απο του φιλους μου που παντρευτηκε...ΑΣτη βαφτιση όμως ειχα καλεσει τα δελφινακια και εφεραν τον Ποπαυ, τον Ντοναλντ και μια νεραιδα - ο Θεος να την κανει- και απασχολουσαν τα παιδακια... Η νεραιδα ελουσε με χρυσοσκονη τον Αγγελακο μου όταν και καλα του εδινε τις ευχες. Ηταν πολυ ωραια. Ο ντοναλντ μοιραζε ζαχαρωτα στα παιδακια και ο Ποπαυ εκανε διαφορα νουμερα. Για αυτο ειπα για τον καραγκιοζη...να ειναι κατι διαφορετικο.

πολυ γλυκο... και εξυπνο

εκει, εχει ενα χωρο που ειναι για να κοιμουνται τα πιο μικρα παιδακια, θα τα κοιμισουμε, θα βαλουμε και τη νταντα να τα φυλαει και θα το καψουμε;)

:P:p:p:p:p

:lol::lol::lol:

καλα να παθεις μαρη...πηγες και πηρες το τεκνο για να τον ευχατριστηθεις και εξαφανιζολ!:-P

ααχχχ!! αλεκα μου οχι τιποτα αλλο με την κουραση που εχει αυτο το καραβι που ειναι τωρα δε βλεπω φως τις προαλες πηγαμε για καφε και παραλιγο να μου κοιμηθει στην καρεκλα....μου το φαγανε το μαναρι μου στη κουραση...μπουχουουουουουουουουουου....:(

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εχω νευρα....λετε να φταιει η ελληψη σεξ???? η σοκολατα παντως δεν κανει τιποτα...μυθος-μυθος:tongue:

Μύθος γιατί εγώ και σεξ που κάνω τις σοκολάτες τις έχω ταράξει. Παιδιά με έχει πιάσει αμοκ. Αν δεν φάω μια μέρα είμαι έτοιμη να κάνω φόνο. να δω πως θα χάσω τα κιλά που πήρα στις γιορτές. Αχ θα πάω στην δουλειά τον άλλο μήνα και θα πέσω στο στόμα των σιακαφιόρων και τι έχω να πάθω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

λεω του αντρα μου να κανει λιστα για τη βαφτιση με τους καλεσμενους του και μου δινει 10 ατομα (εκτος τους κοινους γνωστους) χαχα...μικρε μου Νικολακη...πόσα δεν ξερεις...Εσύ?? μου λεει...Γραψε του λεω καμια πενηνταρια γιατι θα ερθουν κατι φιλες μου....με κοιταζε καλα καλα, πηρε και το τεφτερι να κανει τους υπολογισμους χαχαχχα

ωχ ωχ ωχ τα υπογλωσσια τα εχεις προχειρα?????:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

δλδ τι να το κανεις? η μοιρα της ειναι γραμμενη!!!!!! θα ειναι θεα, ονομα κ πραμα, κ θα παντρευτει τον νεο-ομορφο-πλουσιο.

εννοεις κατι αλλο?

κοιταξε ομορφος θα ειναι νεος θα ειναι,πλουσιος δεν ξερω,συμπεθερα εχεται λεφτα???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

Μύθος γιατί εγώ και σεξ που κάνω τις σοκολάτες τις έχω ταράξει. Παιδιά με έχει πιάσει αμοκ. Αν δεν φάω μια μέρα είμαι έτοιμη να κάνω φόνο. να δω πως θα χάσω τα κιλά που πήρα στις γιορτές. Αχ θα πάω στην δουλειά τον άλλο μήνα και θα πέσω στο στόμα των σιακαφιόρων και τι έχω να πάθω.

αυτοιοιοι.... που μπαινεις στο γραφειο μετα τη γεννα κ σε σκαναρουνε! μη χασουν κ δεν βγαλουν αυτοματα τις διαστασεις!! τι κοιτας χρυσε μου, γεννα πρωτα, κ ελα πες μου!

κοιταξε ομορφος θα ειναι νεος θα ειναι,πλουσιος δεν ξερω,συμπεθερα εχεται λεφτα???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εμενα λες συμπεθερα? δεν ξερω αν εχεις συμπεθεριασει με καποια...

αν λες εμενα, μονο ομορφια διαθετουμε, ως γνωστον!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

marlen, αλεκα η κομμωτρια. δεν τη γλυτωσες παλι...

μα δεν θα κοιμηθει ο νικηφ.! οταν τελειωσει θα παει πισω απο το πανι, κ μετα οοοολλληηηηη τη νυχτα θα μονολογει, θα ξαναλεει ολο το εργο!

χα! ενω εμεις θα γιατροπορευσουμε κιολας!

δεν πειραζει, για να χαρουν τα παιδακια θα το φερουμε. Να κανει ό,τι θελει ο Νικηφορος.
εμεις οκ για βαφτιση, οχι ομως στο τραπεζι. θα παρουμε ποπ κορν κ θα κοιταμε καραγκιοζη! εεεεεεειιιιιιιιιιιιι οοοοοππππαααααααααααααααα!!!!!!!!
αη μαρη!!! Το εκκλησακι ειναι στον ιδιο χωρο παιδακι μου...μπαινεις μεσα, βαφτιζεις, τρως! Τα παιδακια ειναι σε ενα χωρο διπλα, τα βλεπουμε εννοειται, σε γκαζον. Θα σας εχω πρωτο τραπεζι...θα περασουμε σουπερ!
ααχχχ!! αλεκα μου οχι τιποτα αλλο με την κουραση που εχει αυτο το καραβι που ειναι τωρα δε βλεπω φως τις προαλες πηγαμε για καφε και παραλιγο να μου κοιμηθει στην καρεκλα....μου το φαγανε το μαναρι μου στη κουραση...μπουχουουουουουουουουουου....:(
:lol::lol::lol::lol: παιδακι μου σε αυτο το φορουμ δεν ειναι να λες κατι καλο..σε γκαντεμιαζουν...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ασε σημερα εκανα πολυ χαρα...ηταν μια βρωμα...με ειχε πρηξει 'πως αλλαξες ετσι Αλεκα μου' με κατι ξινισμενα μουτρα κλπ. Απο την πρωτη εγκυμοσυνη όλα αυτα. Την ειδα σημερα, στον 70 μηνα ειναι η κοπελιτσα και όλα καλα να της πανε...αλλα ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝ!!!!! Ασχχχ το ευχαριστηθηκα!! Ξερω ειμαι κακια, αλλα δε μπορειτε να φανταστειτε τι εχω τραβηξει...:confused:
ωχ ωχ ωχ τα υπογλωσσια τα εχεις προχειρα?????:lol::lol::lol::lol:
Αλέκα μου τον ξέρανες τον άντρα σου, τον έβγαλες εκτός προϋπολογισμού τον άνθρωπο.
κοριτσακια μου, δεν υπαρχει πιο σπαταλος απο τον αντρα μου...η μεγαλη χαρα στη ζωη του ειναι να ξοδευει. Οποτε μη στεναχωριεστε, χαρα του εδωσα....

ναι ναι εχει...δικη τους δουλεια, δικο τους σπιτι, ακινητα, εξοχικα.....(φοροχαφιες!!!!!:rolleyes:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εχω νευρα....λετε να φταιει η ελληψη σεξ???? η σοκολατα παντως δεν κανει τιποτα...μυθος-μυθος:tongue:

Εμείς δεν ξέρουμε από νεύρα!Είμαστε ήρεμα πλάσματα εμείς!!Ρώτα την Κίμη που είναι το στοιχείο της!!!!

σημερα δεν μπανιαρισα απλως...κουρεψα κι όλας!! Τον Αγγελο με μηχανη...μια χαρα τον εκανα μη φοβοσαστε. Δεν παει σε κομμωτηριο και απο το να τον εχω σαν το Φρου φρου, του τα κανω εγω που ψιλοπιανει το χερι μου.

εγω στο γαμο δεν ειχα παιδακια...ημουν η πρωτη απο του φιλους μου που παντρευτηκε...ΑΣτη βαφτιση όμως ειχα καλεσει τα δελφινακια και εφεραν τον Ποπαυ, τον Ντοναλντ και μια νεραιδα - ο Θεος να την κανει- και απασχολουσαν τα παιδακια... Η νεραιδα ελουσε με χρυσοσκονη τον Αγγελακο μου όταν και καλα του εδινε τις ευχες. Ηταν πολυ ωραια. Ο ντοναλντ μοιραζε ζαχαρωτα στα παιδακια και ο Ποπαυ εκανε διαφορα νουμερα. Για αυτο ειπα για τον καραγκιοζη...να ειναι κατι διαφορετικο.

Πάρε και την Κίμη αν θέλεις!Το ίδιο είναι!Και θα σου βγεί και πιο φτηνά!!!

καλα να παθεις μαρη...πηγες και πηρες το τεκνο για να τον ευχατριστηθεις και εξαφανιζολ!:-P

Εμείς δεν ξέρουμε από νεύρα!Είμαστε ήρεμα πλάσματα εμείς!!Ρώτα την Κίμη που είναι το στοιχείο της!!!!

ηηηηηηηη....τωρα θα σε αρχισει.....Η Κιμι φυσικα και θα ερθει...αυτο της ελειπε

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...