Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ενταξει για τη κολυμπηθρα. αλλα τραπεζι παπα δεν στολιζω, να με βριζει ο ανθρωπος... τι ιβουαρ λουλουδια? τριανταφυλλα??? ορτανσιες??? βγαινουν ορτανσιες σε ιβουαρ??? πετας ενα "λουλουδια" κ πρεπει τωρα να ξερω...[/quote

Ξέρεις οτι εγώ είμαι της ορτανσίας!Αλλά μπορεί να βραίς και κάτι άλλο.

Ζωή,πλάκα κάνω!!Γούστα είναι αυτά πουλάκι μου!

ναι βρε το ξερω....:tongue::tongue:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ασπα στο εγραψα και πιο μπροστα στο γραφω και τωρα πανε στο παλιο φορουμ εχει πμ.

κ αναρωτιομουν χτες, που χαθηκες...

εσυ εισαι βραδινος τυπος!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι ετσι ειναι. Πηγαινετε στο βιβλιαριο και ακολουθηστε την καμπυλη αναπτυξης και θα δειτε ότι στον τριτο μηνα παιρνουν περιπου 500 γρ ωστε να διατηρησουν την εκατοστιαια θεση ;)

το βρισκω απολυτα λογικο!!!αλλα το next top model τι θα το κανω? 00020184.gif

sig.asp?img=ad1

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

sig.asp?img=ad1

δλδ τι να το κανεις? η μοιρα της ειναι γραμμενη!!!!!! θα ειναι θεα, ονομα κ πραμα, κ θα παντρευτει τον νεο-ομορφο-πλουσιο.

εννοεις κατι αλλο?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δλδ τι να το κανεις? η μοιρα της ειναι γραμμενη!!!!!! θα ειναι θεα, ονομα κ πραμα, κ θα παντρευτει τον νεο-ομορφο-πλουσιο.

εννοεις κατι αλλο?

....που θα την αγαπαει και θα την προσεχει και θα την σεβεται και θα την εχει κορωνα στο κεφαλι του....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

....που θα την αγαπαει και θα την προσεχει και θα την σεβεται και θα την εχει κορωνα στο κεφαλι του....

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!! τπτ λιγοτερο! θα τον τσεκαρουμε κ εμεις τον γαμπρο αλλωστε. βρωμογριες τελειωμενες θα ειμαστε τοτε, αλλα εχουμε εμπειρια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!! τπτ λιγοτερο! θα τον τσεκαρουμε κ εμεις τον γαμπρο αλλωστε. βρωμογριες τελειωμενες θα ειμαστε τοτε, αλλα εχουμε εμπειρια!

Φαντασου σκηνικο σε μεγαλο τραπεζι στυλ Χfactor με βιογραφικα μπροστα...το παλικαρια ορθιο και εμεις να ανακρινουμε..(με μπραβους διπλα και ελπιζω να μην πει κατι που δεν θα θελουμε να ακουσουμε)....;)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

σημερα δεν μπανιαρισα απλως...κουρεψα κι όλας!! Τον Αγγελο με μηχανη...μια χαρα τον εκανα μη φοβοσαστε. Δεν παει σε κομμωτηριο και απο το να τον εχω σαν το Φρου φρου, του τα κανω εγω που ψιλοπιανει το χερι μου.

Εγώ κορίτσια είχα κάνει και στον γάμο και στην βάφτιση παιδικά τραπέζια με μπλόκ,μαρκαδόρου3ς κηρομπογιές κτλ και είχε ηρεμήσει το κεφάλι μας!!Ρουπι δεν κουνήσαν τα μικρά από εκεί!

εγω στο γαμο δεν ειχα παιδακια...ημουν η πρωτη απο του φιλους μου που παντρευτηκε...ΑΣτη βαφτιση όμως ειχα καλεσει τα δελφινακια και εφεραν τον Ποπαυ, τον Ντοναλντ και μια νεραιδα - ο Θεος να την κανει- και απασχολουσαν τα παιδακια... Η νεραιδα ελουσε με χρυσοσκονη τον Αγγελακο μου όταν και καλα του εδινε τις ευχες. Ηταν πολυ ωραια. Ο ντοναλντ μοιραζε ζαχαρωτα στα παιδακια και ο Ποπαυ εκανε διαφορα νουμερα. Για αυτο ειπα για τον καραγκιοζη...να ειναι κατι διαφορετικο.

εισαι παλιοβρωμα μωρη... αμα φερεις καραγκιοζη εμεις να παρουμε κ τις πυτζαμες μαζι!

εκει, εχει ενα χωρο που ειναι για να κοιμουνται τα πιο μικρα παιδακια, θα τα κοιμισουμε, θα βαλουμε και τη νταντα να τα φυλαει και θα το καψουμε;)

:P:p:p:p:p
εχω νευρα....λετε να φταιει η ελληψη σεξ???? η σοκολατα παντως δεν κανει τιποτα...μυθος-μυθος:tongue:
καλα να παθεις μαρη...πηγες και πηρες το τεκνο για να τον ευχατριστηθεις και εξαφανιζολ!:-P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λεω του αντρα μου να κανει λιστα για τη βαφτιση με τους καλεσμενους του και μου δινει 10 ατομα (εκτος τους κοινους γνωστους) χαχα...μικρε μου Νικολακη...πόσα δεν ξερεις...Εσύ?? μου λεει...Γραψε του λεω καμια πενηνταρια γιατι θα ερθουν κατι φιλες μου....με κοιταζε καλα καλα, πηρε και το τεφτερι να κανει τους υπολογισμους χαχαχχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

σημερα δεν μπανιαρισα απλως...κουρεψα κι όλας!! Τον Αγγελο με μηχανη...μια χαρα τον εκανα μη φοβοσαστε. Δεν παει σε κομμωτηριο και απο το να τον εχω σαν το Φρου φρου, του τα κανω εγω που ψιλοπιανει το χερι μου.

εγω στο γαμο δεν ειχα παιδακια...ημουν η πρωτη απο του φιλους μου που παντρευτηκε...ΑΣτη βαφτιση όμως ειχα καλεσει τα δελφινακια και εφεραν τον Ποπαυ, τον Ντοναλντ και μια νεραιδα - ο Θεος να την κανει- και απασχολουσαν τα παιδακια... Η νεραιδα ελουσε με χρυσοσκονη τον Αγγελακο μου όταν και καλα του εδινε τις ευχες. Ηταν πολυ ωραια. Ο ντοναλντ μοιραζε ζαχαρωτα στα παιδακια και ο Ποπαυ εκανε διαφορα νουμερα. Για αυτο ειπα για τον καραγκιοζη...να ειναι κατι διαφορετικο.

εκει, εχει ενα χωρο που ειναι για να κοιμουνται τα πιο μικρα παιδακια, θα τα κοιμισουμε, θα βαλουμε και τη νταντα να τα φυλαει και θα το καψουμε;)

:P:p:p:p:p

καλα να παθεις μαρη...πηγες και πηρες το τεκνο για να τον ευχατριστηθεις και εξαφανιζολ!:-P

marlen, αλεκα η κομμωτρια. δεν τη γλυτωσες παλι...

μα δεν θα κοιμηθει ο νικηφ.! οταν τελειωσει θα παει πισω απο το πανι, κ μετα οοοολλληηηηη τη νυχτα θα μονολογει, θα ξαναλεει ολο το εργο!

χα! ενω εμεις θα γιατροπορευσουμε κιολας!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...