Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ιωαννα, στον νικηφ. ειχαμε μπομπονιερες για μεγαλους με φυλαχτο, που ολοι εχουμε κρεμασει στη πορτα μας. ειχαμε ομως κ μπομπονιερες για μικρους μαρακες, που στη Λατ.Αμερικη μ'αυτα διωχνανε τα κακα πνευματα απο τα μωρα, διαβασα. κανουν κ τον σαματα τους ομως, μενει κ κατι στο παιδακι...κατι ευκολο στη χρηση...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ενταξει για τη κολυμπηθρα. αλλα τραπεζι παπα δεν στολιζω, να με βριζει ο ανθρωπος... τι ιβουαρ λουλουδια? τριανταφυλλα??? ορτανσιες??? βγαινουν ορτανσιες σε ιβουαρ??? πετας ενα "λουλουδια" κ πρεπει τωρα να ξερω...[/quote

Ξέρεις οτι εγώ είμαι της ορτανσίας!Αλλά μπορεί να βραίς και κάτι άλλο.

Ζωή,πλάκα κάνω!!Γούστα είναι αυτά πουλάκι μου!

τσα!!!!!!!!να μαι κ εγω!!!!λοιπον δεν εχω διαβασει τιποτα!εχει γινει τιποτα συνταρακτικο???????????

που εισαι λουλουδακι μου???? τπτ τι να γινει? για να ειμαστε ολες εδω τπτ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ δεν γινεται...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΖΩΗ, πριν που ρωταγες για να αλλαξεις το ονομα σου, γινεται. το εχει κανει μια φιλη μου, αλλα δεν ξερω απο που. κ τωρα δεν ειναι μσν να τη ρωτηξω. θα το θυμαμαι ομως κ θα στο πω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

που εισαι λουλουδακι μου???? τπτ τι να γινει? για να ειμαστε ολες εδω τπτ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ δεν γινεται...

λοιπον πηγα mall τ απογευμα ετσι να χαζεψω λιγακι !!γιατι μεσα στο σπιτι παρα χαζεψα!!!ημουν με μπεμπη και αντρα!!!ηταν κ οι δυο αψογοι!!!ψωνισα δυο ρουχαλακια του μπεμπη και αυριο θα παω outlet..ειχα και τον αντρα μου καθε λιγο και λιγακι,εχεις ψιλα στο πορτοφολι σου?:confused::confused::confused::confused::confused::confused:μα καλα αφου ουτε πορτοφολι δεν εχω...τα ψιλα που να τα βρω????/:sad:

ειδες τις φωτο ομορφακια?

ναι... τις εχω δει αυτες... εχω ψαξει... μ'αρεσε η ιδεα της μεφης.

λοιπον πηγα mall τ απογευμα ετσι να χαζεψω λιγακι !!γιατι μεσα στο σπιτι παρα χαζεψα!!!ημουν με μπεμπη και αντρα!!!ηταν κ οι δυο αψογοι!!!ψωνισα δυο ρουχαλακια του μπεμπη και αυριο θα παω outlet..ειχα και τον αντρα μου καθε λιγο και λιγακι,εχεις ψιλα στο πορτοφολι σου?:confused::confused::confused::confused::confused::confused:μα καλα αφου ουτε πορτοφολι δεν εχω...τα ψιλα που να τα βρω????/:sad:

πλακα με κανεις πες του.... παιζουν κ με τον πονο σου! ουτε ψιλα, ουτε χοντρα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ΖΩΗ, πριν που ρωταγες για να αλλαξεις το ονομα σου, γινεται. το εχει κανει μια φιλη μου, αλλα δεν ξερω απο που. κ τωρα δεν ειναι μσν να τη ρωτηξω. θα το θυμαμαι ομως κ θα στο πω.

οκ ευχαριστω κι εμενα μου αρεσε της μεφης..απλα ειδα κι αυτα...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...