Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε τότε μην παραπονιέσαι!!Μια χαρά χαι σοσάιτι γάμο έκανες!!!!

δεν θα απαντησω!:mad:

αντε να μη σου στειλω αντιγραφο dvd, κ φωτο, κ τα δεις ολα!!! ειναι το μονο που δεν θελω να θυμαμαι απο τη ζωη μου. κ οταν το θυμαμαι εκνευριζομαι καθε φορα το ΙΔΙΟ!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ζωη τα γαλαζια τριανταφυλλακια τα μισω. ουτε στα ανθοπωλεια δεν μ'αρεσουν. γενικα για μεσα εχω σκεφτει αυτα τα δεντρακια, κ να τα στολισουμε μονο με κορδελλες, κ αντε ενα ψιλο λουλουδακι, δεν ξερω ακομα τι... ειναι παλιο το δεντρακι σαν σχεδιο ναι..., αλλα σκεφτειτε κ εσεις τπτ... ολα εγω πια?

Για μέσα εγώ λέω ιβουάρ λουλούδια στην κολυμπήθρα με γαλάζιες κορδέλες και γυψοφίλη στο τραπέζι του παπά και το τραπέζι του μωρού.Ρε ζωή,μπαλόνια????????????????????????????????????????????????????

Διαφημίσεις

ζωη τα γαλαζια τριανταφυλλακια τα μισω. ουτε στα ανθοπωλεια δεν μ'αρεσουν. γενικα για μεσα εχω σκεφτει αυτα τα δεντρακια, κ να τα στολισουμε μονο με κορδελλες, κ αντε ενα ψιλο λουλουδακι, δεν ξερω ακομα τι... ειναι παλιο το δεντρακι σαν σχεδιο ναι..., αλλα σκεφτειτε κ εσεις τπτ... ολα εγω πια?

Είχα πάει σε μία βάπτιση και είχαν γλάστρες με γαλάζιες νομίζω ορτανσίες ότι ήτανε που τους έμειναν κιόλας.

3qg3p2.png qfe4p2.png

δεν θα απαντησω!:mad:

αντε να μη σου στειλω αντιγραφο dvd, κ φωτο, κ τα δεις ολα!!! ειναι το μονο που δεν θελω να θυμαμαι απο τη ζωη μου. κ οταν το θυμαμαι εκνευριζομαι καθε φορα το ΙΔΙΟ!!!!!!!

Μια από τα ίδια!!Μεγάλο πανυγήρι λέμε!!!!!

Σας δίνω μία ιδέα για οποια μπορεί να την χρησιμοποιήσει. Επειδή δεν είχα πολλά παιδάκια στην βάπτιση της Ζέτας (5-6) αντί για μπομπονιέρες παιδικές είχα πάρει περίπου 20 κομμάτια λούτρινα ποντικάκια από το jumbo και τα έδωσα στην κουμπάρα μου και νονά της Ζέτας που δούλευε τότε σαν δεύτερη δουλειά σε εταιρεία με κλοουν και μου τα έβαλαν μέσα σε μπαλόνια. Περιττό να σας πω ότι με το ζόρι κράτησα ένα και έτσι μας έχει μεινει το κουκλάκι σαν ενθύμιο γιατί όλοι οι συγγενείς ήθελαν να πάρουν.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Για μέσα εγώ λέω ιβουάρ λουλούδια στην κολυμπήθρα με γαλάζιες κορδέλες και γυψοφίλη στο τραπέζι του παπά και το τραπέζι του μωρού.Ρε ζωή,μπαλόνια????????????????????????????????????????????????????

ρε εχει κατι ωραια ....οχι αυτα τα συνηθες....οχουουου δε ξαναμιλαω εγω γενικα ειμαι του τελειως λιτου και πρεπει οπωςδηποτε να ειναι γαλαζια??? μπορει να ειναι συνδυασμος κιτρινο παστελ με βεραμαν π.χ.....οι πολοι φραμπαλαδες δε μου αρεσουν....ομορφακια δε ηξερα οτι δεν σου αρεσουν σορρυ....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ενταξει για τη κολυμπηθρα. αλλα τραπεζι παπα δεν στολιζω, να με βριζει ο ανθρωπος... τι ιβουαρ λουλουδια? τριανταφυλλα??? ορτανσιες??? βγαινουν ορτανσιες σε ιβουαρ??? πετας ενα "λουλουδια" κ πρεπει τωρα να ξερω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Τώρα στην βάπτιση της μπέμπας πάλι δεν θα έχω πολλά παιδάκια και αυτά που θα έχω θα είναι περιπου 2 ετών. Έλεγα να κάνω κουβαδάκια με διάφορες λιχουδιές αλλά μάλλον σε τέτοια ηλικία θα με δείρουν οι μαμάδες. Τί να κάνω για τα παιδάκια ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

ρε εχει κατι ωραια ....οχι αυτα τα συνηθες....οχουουου δε ξαναμιλαω εγω γενικα ειμαι του τελειως λιτου και πρεπει οπωςδηποτε να ειναι γαλαζια??? μπορει να ειναι συνδυασμος κιτρινο παστελ με βεραμαν π.χ.....οι πολοι φραμπαλαδες δε μου αρεσουν....ομορφακια δε ηξερα οτι δεν σου αρεσουν σορρυ....

που να το ξερεις??? εισαι κ μικρη... ουτε εμενα μου αρεσουν τα πολλα πολλα... 1-2 να ειναι ομως ωραια.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Τώρα στην βάπτιση της μπέμπας πάλι δεν θα έχω πολλά παιδάκια και αυτά που θα έχω θα είναι περιπου 2 ετών. Έλεγα να κάνω κουβαδάκια με διάφορες λιχουδιές αλλά μάλλον σε τέτοια ηλικία θα με δείρουν οι μαμάδες. Τί να κάνω για τα παιδάκια ?

γιατι οχι? αν σκεφτεσαι να ικανοποιησεις κ μαμαδες κ παιδια, καποιος θα μεινει παραπονεμενος... αν σκεφτω κατι θα γραψω, αλλα μη περιμενεις κ πολλα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...