Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εδώ το έχουν κάνει με το παγωτό και το αποτέλεσμα ήταν οι μάνες να βρίζουν γιατί όλα τα πιτσιρίκια είχαν λερώσει τα καλά τους ρούχα!!!

Ομορφάκια,και αν θές βάζεις και γαλάζιες γάζες στις σκάλες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εδώ το έχουν κάνει με το παγωτό και το αποτέλεσμα ήταν οι μάνες να βρίζουν γιατί όλα τα πιτσιρίκια είχαν λερώσει τα καλά τους ρούχα!!!

Ομορφάκια,και αν θές βάζεις και γαλάζιες γάζες στις σκάλες.

3 σκαλακια ειναι ολα κ ολα.

σ'αυτην την εκκλησια παντρευτηκα κιολας, να μην εχω κ πολλα να ανεβαινω με το τακουνι, 4εκ. ολα κ ολα, αλλα επειδη δεν το εχω συνηθισει, παω σαν αναπηρο. οποτε πρεπει, αν τελικα μπει κατι, να ειναι λιτο κ απερριτο...

σκεψου κ μου λες.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εσυ κοριτσακι τι τη θες τη διακοσμητρια με τετοιες ιδεες??????????

Την διακοσμήτρια την πήρα για να μου τα στήσει!Εκτός από εκείνο το σπίτι που είχε στήσει όλα τα άλλα ήταν δικά μου.Εγώ είχα να πάω κομμωτήριο και αισθητικό!!!Και δεν είδες και τον στολισμό του γάμου!!!!

Την διακοσμήτρια την πήρα για να μου τα στήσει!Εκτός από εκείνο το σπίτι που είχε στήσει όλα τα άλλα ήταν δικά μου.Εγώ είχα να πάω κομμωτήριο και αισθητικό!!!Και δεν είδες και τον στολισμό του γάμου!!!!

θα τον δω??????????

στον δικο μου γαμο τα μονα που αξιζαν ηταν οι μπομπονιερες, που ηταν απο τον Ζουλοβιτς, 1000δρχ. η μια τοτε..., κ το παππουτσι μου, που μου το ειχε φτιαξει η μανα μου.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θα τον δω??????????

στον δικο μου γαμο τα μονα που αξιζαν ηταν οι μπομπονιερες, που ηταν απο τον Ζουλοβιτς, 1000δρχ. η μια τοτε..., κ το παππουτσι μου, που μου το ειχε φτιαξει η μανα μου.

Κάποια στιγή.Μην με ξεσηκώνεις και ξεκολλάω και το άλμπουμ του γάμου!!!Η μάνα σου πώς τα έφτιαξε????????

Διαφημίσεις

Κάποια στιγή.Μην με ξεσηκώνεις και ξεκολλάω και το άλμπουμ του γάμου!!!Η μάνα σου πώς τα έφτιαξε????????

με χαρτονι!

πως να τα εφτιαξε μωρη τρελλη? αυτη ηταν η δουλεια της! μηχανικος υποδηματων λεγεται. εφτιαχνε τα παπουτσια της βιτρινας στον Χαρη Καζακο. τον ξερεις????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Βρε κοριτσια το επωμενο εμβολιο ειναι πενταπλο μου ειπε η παιδιατρος αλλα εγω διαβαζω στο βιβλιαριο 3πλο (διφθεριτιδας, τετανου, κοκκυτη)???? τι παιζει?

Εκτός από αυτά καλύπτει και τα δύο επόμενα κουτάκια (πολυομυελίτιδας και ινφλουέντσας)

3qg3p2.png qfe4p2.png

με χαρτονι!

πως να τα εφτιαξε μωρη τρελλη? αυτη ηταν η δουλεια της! μηχανικος υποδηματων λεγεται. εφτιαχνε τα παπουτσια της βιτρινας στον Χαρη Καζακο. τον ξερεις????

Εσύ τί λες????????

3 σκαλακια ειναι ολα κ ολα.

σ'αυτην την εκκλησια παντρευτηκα κιολας, να μην εχω κ πολλα να ανεβαινω με το τακουνι, 4εκ. ολα κ ολα, αλλα επειδη δεν το εχω συνηθισει, παω σαν αναπηρο. οποτε πρεπει, αν τελικα μπει κατι, να ειναι λιτο κ απερριτο...

σκεψου κ μου λες.

εχεις σκεφτει μικρα κουτακια με γαλαζια μπαλονακια με ηλιον για να ειναι ορθια η μπουκετακια με γαλαζια τριανταφυλακια?/

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

jtse... μηπως εχεις δει ενα υπογειο μαγαζι με μεγαλη βιτρινα ομως, στη Μικρας Ασιας λιγο πιο κατω απο την Ελπιδα, που εχει ειδη διακοσμησης? δλδ, φαναρακια λευκα μεγαλα, κλουβακια στρογγυλα μεταλλικα???

εεεε???? εχεις παει ποτε? ή να παω να δω τι λεει για τη βαφτιση? να παρουμε τπτ για το σκαλι????

Το ξέρω αλλά δεν έχω πάει ποτέ.

3qg3p2.png qfe4p2.png

εχεις σκεφτει μικρα κουτακια με γαλαζια μπαλονακια με ηλιον για να ειναι ορθια η μπουκετακια με γαλαζια τριανταφυλακια?/

ζωη τα γαλαζια τριανταφυλλακια τα μισω. ουτε στα ανθοπωλεια δεν μ'αρεσουν. γενικα για μεσα εχω σκεφτει αυτα τα δεντρακια, κ να τα στολισουμε μονο με κορδελλες, κ αντε ενα ψιλο λουλουδακι, δεν ξερω ακομα τι... ειναι παλιο το δεντρακι σαν σχεδιο ναι..., αλλα σκεφτειτε κ εσεις τπτ... ολα εγω πια?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...