Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   8 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μην στεναχωριέσαι συμβαίνει. Θα βφοβηθηκαν μην χειροτερεύσει.Και φοβούνται και την νάρκωση. 

Expand  

Τελικά με πήρε η γιατρός πιο αργά και μου ειπε ότι αν δεν είμαι του θανατά και είναι ένα κρυωμα χαλαρό ξεκινάμε .ειπαμε ότι αν σήμερα ανεβάσω πυρετό και όχι δέκατα σταματάμε και ότι κ να κάνω μια δυο ενέσεις κ να σταματήσω δεν έγινε κάτι.οποτε εκανα την πρώτη arvekap χτες .ευτυχως δεν εκανα άλλο δέκατα έχω μόνο πονόλαιμο και πονοκέφαλο .το τετραπλό τεστ που εκανα ήταν αρνητικό οποτε λογικά συνεχίζω! Είπαμε θα μιλήσουμε και σήμερα το βραδάκι να δει πως πάω.ας ελπίσουμε να παει καλα αυτό ✌🏽

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

omorfakia είπε:

αυτον τον βηχα τον ειχε κ η χριστ., κανει μασκα απο μηνων. αυτα τα κοκκια (singulair) μας τα εδωσε η παιδιατρος του ικα, να τη θωρακισει απο το ασθμα. ομως δεν της εδωσε βιταμινες μαζι (ultra levure) κ ηρθε η χριστ. κ εγινε κατακοκκινη απο κατω, κομματια, καλα το αγορι σου δεν θα το παθει αυτο...

η μακροχρονια θεραπεια ειναι η εισπνεομενη κορτιζονη? ή παλι κομπογιαννιτικα λεω????????????

Περαστικά κ σε σας. Μαμωτη αυτα σιχαινομαι κ εγώ...

singulair μου εδωσαν κ οι δυο γιατροί (παιδ. + πνευμονολόγος). Αυτό θεωρουν μακροχρόνια θεραπεια.Πως της το έδινες δε μου λες κανεναν τροπο;;;

Α κ σου στελνω το ονομα με πμ

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

dalida είπε:
Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Εγω εχω φάει ένα πηξιμο, φανταζομαι θα σας χασω εντελως! Ειχα μεινει στην 312:shock::shock::shock::shock: Πως θα αναπληρωσω μου λετε;;;

omorfakia είπε:
το μεγαλο μου το αγορι, ξερασε παλι στο σχολειο(μη χανει κ το ρυθμο), κ στο αυτ/το δεν μπορουσε να μιλησει απο την εξαντληση. λοιπον, κοιμηθηκε στη διαδρομη δλδ 4.30-7.45!!!!! δεν ξυπναγε με τπτ!!!!!! τι κλωτσια μου εριξε, τι στριγγλια εβγαλε δεν λεγεται! τελος! δεν ξυπναγε. της λεω κ εγω της πεθερουκλας, σας τον χαριζω για αποψε. αμα ειναι να μου κοιμηθει στις 12 το νωριτερο κ να μη κοιμαται κανενα αλλο αμα δεν πεσει ο νικηφ. αστο καλυτερα.

η χριστ. επειδη ΟΛΑ τα κανει ΜΟ (μονη) της, αποφασισε να παρει το μπιμπερο του μπεμπη να το παει στον νεροχυτη. φυσικα δεν εφτασε ποτε στον νεροχυτη. της εσπασε με γαλα που ειχε μεσα, τα γυαλακια ειναι απειρα κ μετα που της φωναζα με κοροιδευε...νταξει στο πρωτο κυρηγμα που της εκανα, εκλαιγε, αλλα μετα αποφασισε να μη το συνεχισει...

Εμένα γιατί αυτός ο εμμετός μου κάνει κάτι σε ψυχολογικό????Γιατί αν το παιδί είχε γαστρεντερίτιδα θα έκανε εμετο και στο σπίτι.Της δασκάλας του τα μούτρα βλέπονται????Μήπως το παιδί την βλέπει και δεν αντέχει!!!

Ψάξτο σε παρακαλώ!!Μήπως το παιδάκι πιέζεται???

dalida είπε:

singulair μου εδωσαν κ οι δυο γιατροί (παιδ. + πνευμονολόγος). Αυτό θεωρουν μακροχρόνια θεραπεια.Πως της το έδινες δε μου λες κανεναν τροπο;;;

Τα βάζουμε μέσα στο φαγητό ή στο γιαουρτάκι ή στο χυμό κτλ.

ναι ρε ομορφακια....γιατι ξερναει μονο στο σχολειο το Νικηφορινι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

omorfakia είπε:
jtse... μηπως εχεις δει ενα υπογειο μαγαζι με μεγαλη βιτρινα ομως, στη Μικρας Ασιας λιγο πιο κατω απο την Ελπιδα, που εχει ειδη διακοσμησης? δλδ, φαναρακια λευκα μεγαλα, κλουβακια στρογγυλα μεταλλικα???

εεεε???? εχεις παει ποτε? ή να παω να δω τι λεει για τη βαφτιση? να παρουμε τπτ για το σκαλι????

Αυτά έχουν παραγίνει και κυρίως στους γάμους.Γιατί δεν παίρνεις γλάστρες και αντι για λουλούδια να έχεις μέσα τεράστια ζαχρωτά?Για τις σκάλες εννοω.

dalida είπε:
Πάω για αρμεγμα τωρα. Επειδή προβλέπω ξενύχτι γενικό απόψε ίσως τα πω με τις μεταμεσονυχτιες.... Ματς

ναι ναι να ερθεις... να τ'ακουσεις και εσυ μπας και ανεβεις!!!:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

dalida είπε:

παιδι μου εμεις δεν εχουμε ασθμα! ηταν πανηλιθια η γιατρος! η χριστ. εβηχε γιατι ηταν η αρχη της αρρωστιας που εχει. δλδ, τσιμπαγε το κρυολογηματακι, εβηχε λιγο, μυξα, κ μετα εκδηλωνοταν ο 40 πυρετος.

τα κοκκια εχουν ειδικες οδηγιες, αλλα φανταζομαι κανεις δοκτωρ δεν στις ειπε...

απαγορευεται, να μπουν σε υγρο, μονο σε κρεμες-γιαουρτι. πρεπει να φαγωθουν μεσα σε 5λεπτα!!! αλλιως ακυρο.

η χριστ. στο γιαουρτι τα χλαπακιαζε.δεν το καταλαβαινε...τωρα δεν ξερω αν τα δικα σου που ειναι μεγαλυτερα το νιωθουν στη γευση...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Α δεν σας ειπα...θελω να κλεισω καραγκιοζοπαιχτη για τη βαφτιση...αντι για κλοουν...τι λετε???

221882cb0gkyh7q4.gif

aleca είπε:
Α δεν σας ειπα...θελω να κλεισω καραγκιοζοπαιχτη για τη βαφτιση...αντι για κλοουν...τι λετε???

Απλά τέλειο??????Εγώ σκέφτηκα το κουκλοθέατρο αλλά προσπαθώ να δώ πώς θα ταιριάξει στο μαγαζί.

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια είχα κάνει και στον γάμο και στην βάφτιση παιδικά τραπέζια με μπλόκ,μαρκαδόρου3ς κηρομπογιές κτλ και είχε ηρεμήσει το κεφάλι μας!!Ρουπι δεν κουνήσαν τα μικρά από εκεί!

mefh είπε:
  dalida είπε:
Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Εγω εχω φάει ένα πηξιμο, φανταζομαι θα σας χασω εντελως! Ειχα μεινει στην 312:shock::shock::shock::shock: Πως θα αναπληρωσω μου λετε;;;

Εμένα γιατί αυτός ο εμμετός μου κάνει κάτι σε ψυχολογικό????Γιατί αν το παιδί είχε γαστρεντερίτιδα θα έκανε εμετο και στο σπίτι.Της δασκάλας του τα μούτρα βλέπονται????Μήπως το παιδί την βλέπει και δεν αντέχει!!!

Ψάξτο σε παρακαλώ!!Μήπως το παιδάκι πιέζεται???

οχι μεφη μου. ειναι πολυ καλες, κ ενδιαφερονται παρολο που ειναι δημοσιος. δεν εχω κανενα παραπονο! ο νικηφ. δεν μιλαει πολυ, κ οταν μιλησε, η διευθ. ειπε στον παυλο, ηθελα να σας πω κ προσωπικα οτι χαρηκα παρα πολυ σημερα που ο νικηφ. ανοιχτηκε λιγο... μας λενε τι να κανουμε για να τον φερουμε κοντα στα αλλα παιδακια, κερασματα-βιβλιο-φωτογραφιες... πηραν να ρωτησουν για τη χριστ.

τωρα αν πιεζεται με τα αλλα παιδακια, με καποιο απ'ολα δεν ξερω..., προχτες, εκανε κ στο χαλι εμετο, κ κρατησα τις γαστρεντεριτιδες που ειπες... το πρωι λεει θελω κακα μου. τον παει ο παυλος κανει ενα πριτς, αφου του ειπε μονος του...μπαμπα μηπως εχεις λιγο αποσμητικο να ριξουμε????

mefh είπε:
Αυτά έχουν παραγίνει και κυρίως στους γάμους.Γιατί δεν παίρνεις γλάστρες και αντι για λουλούδια να έχεις μέσα τεράστια ζαχρωτά?Για τις σκάλες εννοω.

που θα τα βρω τα τεραστια ζαχαρωτα κ ποιος θα τα φαει???

aleca είπε:

εισαι παλιοβρωμα μωρη... αμα φερεις καραγκιοζη εμεις να παρουμε κ τις πυτζαμες μαζι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

omorfakia είπε:
  mefh είπε:

οχι μεφη μου. ειναι πολυ καλες, κ ενδιαφερονται παρολο που ειναι δημοσιος. δεν εχω κανενα παραπονο! ο νικηφ. δεν μιλαει πολυ, κ οταν μιλησε, η διευθ. ειπε στον παυλο, ηθελα να σας πω κ προσωπικα οτι χαρηκα παρα πολυ σημερα που ο νικηφ. ανοιχτηκε λιγο... μας λενε τι να κανουμε για να τον φερουμε κοντα στα αλλα παιδακια, κερασματα-βιβλιο-φωτογραφιες... πηραν να ρωτησουν για τη χριστ.

τωρα αν πιεζεται με τα αλλα παιδακια, με καποιο απ'ολα δεν ξερω..., προχτες, εκανε κ στο χαλι εμετο, κ κρατησα τις γαστρεντεριτιδες που ειπες... το πρωι λεει θελω κακα μου. τον παει ο παυλος κανει ενα πριτς, αφου του ειπε μονος του...μπαμπα μηπως εχεις λιγο αποσμητικο να ριξουμε????

Παρακολουθησέ τον.Αν ήταν γαστρεντ. θα έκανε και σπίτι.Μαρή,μήπως του δίνεις του παιδιού λιγμένο γάλα και γι'αυτό το πιάνει το πρωί?

Δεν χρειάζεται να τα φάει κάποιος!Το πολύ πολύ αν δεν θες να τα πετάξεις να τα στείλουμε στην Κίμη!Σε μαγαζιά με γλυκά και ζαχαρωτά καλέ!Σκέψου,μπλέ ρουά γλάστρες και μέσα ασπρα με άλάζια ζαχαρωτά!Κημπάρικα πράγματα!!Μόνο για μπαλονια μην ακούσω!!!

εισαι παλιοβρωμα μωρη... αμα φερεις καραγκιοζη εμεις να παρουμε κ τις πυτζαμες μαζι!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

omorfakia είπε:
  mefh είπε:

αχ μωρε τι μαναρι μου...περαστικα βρε να ειναι...

?????:confused: παντως σε μια βαπτιση που ειχα παει καλοκαιρι ειχαν φερει παγωτατζη ξερετε με το καροτσακι απο τα παλια πολυ γελιο και μοιραζε στα παιδακια παγωτο ειχε μεγαλη επιτυχία!!

καλη ιδεα ο καραγκιοζης παντως εγω τους κλοουν δεν τους πολυπαω μου θυμιζουν θριλερ (steaven king) απο μικρουλα δεν τους πηγαινα...:tongue:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

mefh είπε:
Εγώ κορίτσια είχα κάνει και στον γάμο και στην βάφτιση παιδικά τραπέζια με μπλόκ,μαρκαδόρου3ς κηρομπογιές κτλ και είχε ηρεμήσει το κεφάλι μας!!Ρουπι δεν κουνήσαν τα μικρά από εκεί!

εσυ κοριτσακι τι τη θες τη διακοσμητρια με τετοιες ιδεες??????????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...