Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε μην βιαζεσε .....μονο το dvd βαλαμε χθες και παιζαμε,τα τραγουδακια αυριο γιατι δεν εχω προλαβει η καημενη με τουτα και με κεινα....

Θα μαθει τα γραμματα το παιδακι μεσα από το παιχνιδι!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και από μενα!Δαλιδά τι σου ειπε ο παιδίατρος για τις πράσινες μύξες?

Μετα το εμβολιο μου έχει μυξες! Οι πρασινες ξερω κ εγω πως ειναι μικροβιο...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Δεν νομίζω να εχει σχέση το εμβόλιο με μύξες οι παρενέργειες του εμβολίου είναι πυρετός όχι μύξες δεν παίρνεις τον γιατρο να είσαι σίγουρη?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Κοιτα και εμενα εκτος απο τον πυρετο ειχε σημερα και λιγες μιξουλες αλλα σαν νερακι και τωρα δεν εχει.....(χθες το πρωι το εκανε)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Τι εχει το παιδάκι και πηγατε σε χειρούργο? Αυτος πάντως στο Έλενα που έκανε τον μπεμπη μου είναι πολύ καλός αλλα ξερω και έναν στο ιασω αν χρειαστείς οτιδήποτε πες μου

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Τι εχει το παιδάκι και πηγατε σε χειρούργο? Αυτος πάντως στο Έλενα που έκανε τον μπεμπη μου είναι πολύ καλός αλλα ξερω και έναν στο ιασω αν χρειαστείς οτιδήποτε πες μου

Τιποτα το σοβαρο.ειμαστε Πατρα Ελενιτσα, ευχαριστω παντως.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Εγω εχω φάει ένα πηξιμο, φανταζομαι θα σας χασω εντελως! Ειχα μεινει στην 312:shock::shock::shock::shock: Πως θα αναπληρωσω μου λετε;;;

Λοιπον τα σκ%%$τονέα μας: πηγαμε χθες πρωι νοσοκομειο να δουμε εναν χειρουργο για τον μπεμπη κ μετα λεγαμε να παμε στην γιατρο του για το εμβολιο! Εμεις πηγαμε, αυτη δεν ηταν εκει!!:mad::-x:-x Αλλαξε το ωραριο χωρις προειδοποιηση. Εν τω μεταξυ θελαμε να ακουσει κ τον μεσαιο γιατί είχε λιγο βηχα! Ξαναπαμε νοσοκομειο γιατί δεν μπορουσα να σκεφτω αλλον γιατρο κ μας λενε πως εχει ασθματική κριση.Ισα που επαιρνε ανασα το παιδι. Τεσπα σημερα ξαναπηγαμε σε πνευμονολογο κ μαλλον θα μπει σε μακροχρονια θεραπεια. Μαμωτη μου κ απο αυτο εχω κ εγω κ ξερω τι πακετο ειναι, ειχα χαρει που δεν το κληρονομησε ο μεγαλος κ το εδεσα πως δεν θα το επαιρνε κ κανενα αλλο!

Κερασακι στην τουρτα;;; Ο μπεμπης μυξες πρασινες κ πνιγεται συνεχεια! Παρενεργειες απο το εμβολιο ή κρυωσε κ αυτος;; Του μηνιγγιδόκοκκου καναμε κ της γαστρεντεριτιδας! Ειχε καμμια τετοιο συμπτωμα;;;;

Σορυ για το πρηξιμο αλλα ειμαι να σκάσω....

Δαλιδούλα μου περαστικά και μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου!!Εμείς καλά λέμε "θέλω και τρίτο" αλλα εσύ μονη σου το ξέρεις πώς τα μεγαλώνεις!Με τις πολλές χαρές τους αλλά και με τις πίκρες τους!!!Μπορεί να ΄μην είναι το ίδιο με το δικό σου!!Αλλά και αν είναι το κολυμβητήριο να είναι καλά(Λένε οτι είναι σωτήριο για τέτοιες περιπτώσεις) και τα όλλά μπάνια στην θάλασσα!

Βρε κοριτσια το επωμενο εμβολιο ειναι πενταπλο μου ειπε η παιδιατρος αλλα εγω διαβαζω στο βιβλιαριο 3πλο (διφθεριτιδας, τετανου, κοκκυτη)???? τι παιζει?

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ελενιτσα ουτε εμεις εχουμε δει ακομη το dvd. Το σκ...θα σε ενημερωσω. Σμουτς!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια το επωμενο εμβολιο ειναι πενταπλο μου ειπε η παιδιατρος αλλα εγω διαβαζω στο βιβλιαριο 3πλο (διφθεριτιδας, τετανου, κοκκυτη)???? τι παιζει?

Και εμείς 5απλο κάναμε και τώρα που θα πάμε πάλι δεν εχει εμβόλιο!

97ehp2.pngUBTSp3.png

καλησπερα κοριτσια.....δεν προλαβα να σας διαβασω,αλπιζω αργοτερα.....

να σας πω τα νεα μας,πηγα τον μπεμπη στον παιδοχειρουργο και του εβγαλε τα νυχακια απο τα 2 μεγαλα δαχτυλα των ποδιων του...:-(

τοσο καιρο δεν ειψαν βγει σωστα και παρατηρησα οτι ειχαν πρηστει εκει....τελικα λεγεται κρυφο ονυχο κατι....δεν θυμαμαι καλα,ειναι κληρονομικο το εχει και μπαμπας μας.και βγαινει το νυχι μεσα στο κρεας.....ο γιατρος μου ειπε οτι θα διορθωθει οταν αρχισει να περπαταει,αλλα μεχρι τοτε θα το ελεγχουμε καθε 3 μηνες και αν χρειαστει θα τα ξαναβγαλουμε:-(:-(:-(

τωρα κοιματε το βραδυ μετα το μπανιο θα του βαλω οξυζενε και αυριο το βραδυ θα τον ξαναδει.

μακαρι να μη ξαναχρειαστει μαιρουλα μου!!! δλδ τοση ομορφια ο γιος σου στο νυχι θα κολλησουμε τωρα???? το ειχε κ η αδερφη μου, χειρουργηθηκε κ μας ειπε ο γιατρος, να στριβουμε βαμβακι για να αλλαξουμε τη φορα του νυχιου, που οντως εγινε...

επισης μαρια να σου πω οτι παμπερς και διαφορα αλλα οικιακα..εχει στον βασιλαγα κοντα στα κτεο...ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ κ βαλε...!!!επισης μωρομαντηλα με 1 ευρω...επαθα πλακα..και ειναι καλα...

εεεεεε, τι ειναι αυτα τα σου????? σε δεν ειπαμε????? τωρα που τα συνηθισα????????

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Εγω εχω φάει ένα πηξιμο, φανταζομαι θα σας χασω εντελως! Ειχα μεινει στην 312:shock::shock::shock::shock: Πως θα αναπληρωσω μου λετε;;;

Λοιπον τα σκ%%$τονέα μας: πηγαμε χθες πρωι νοσοκομειο να δουμε εναν χειρουργο για τον μπεμπη κ μετα λεγαμε να παμε στην γιατρο του για το εμβολιο! Εμεις πηγαμε, αυτη δεν ηταν εκει!!:mad::-x:-x Αλλαξε το ωραριο χωρις προειδοποιηση. Εν τω μεταξυ θελαμε να ακουσει κ τον μεσαιο γιατί είχε λιγο βηχα! Ξαναπαμε νοσοκομειο γιατί δεν μπορουσα να σκεφτω αλλον γιατρο κ μας λενε πως εχει ασθματική κριση.Ισα που επαιρνε ανασα το παιδι. Τεσπα σημερα ξαναπηγαμε σε πνευμονολογο κ μαλλον θα μπει σε μακροχρονια θεραπεια. Μαμωτη μου κ απο αυτο εχω κ εγω κ ξερω τι πακετο ειναι, ειχα χαρει που δεν το κληρονομησε ο μεγαλος κ το εδεσα πως δεν θα το επαιρνε κ κανενα αλλο!

Κερασακι στην τουρτα;;; Ο μπεμπης μυξες πρασινες κ πνιγεται συνεχεια! Παρενεργειες απο το εμβολιο ή κρυωσε κ αυτος;; Του μηνιγγιδόκοκκου καναμε κ της γαστρεντεριτιδας! Ειχε καμμια τετοιο συμπτωμα;;;;

Σορυ για το πρηξιμο αλλα ειμαι να σκάσω....

αυτον τον βηχα τον ειχε κ η χριστ., κανει μασκα απο μηνων. αυτα τα κοκκια (singulair) μας τα εδωσε η παιδιατρος του ικα, να τη θωρακισει απο το ασθμα. ομως δεν της εδωσε βιταμινες μαζι (ultra levure) κ ηρθε η χριστ. κ εγινε κατακοκκινη απο κατω, κομματια, καλα το αγορι σου δεν θα το παθει αυτο...

η μακροχρονια θεραπεια ειναι η εισπνεομενη κορτιζονη? ή παλι κομπογιαννιτικα λεω????????????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το μεγαλο μου το αγορι, ξερασε παλι στο σχολειο(μη χανει κ το ρυθμο), κ στο αυτ/το δεν μπορουσε να μιλησει απο την εξαντληση. λοιπον, κοιμηθηκε στη διαδρομη δλδ 4.30-7.45!!!!! δεν ξυπναγε με τπτ!!!!!! τι κλωτσια μου εριξε, τι στριγγλια εβγαλε δεν λεγεται! τελος! δεν ξυπναγε. της λεω κ εγω της πεθερουκλας, σας τον χαριζω για αποψε. αμα ειναι να μου κοιμηθει στις 12 το νωριτερο κ να μη κοιμαται κανενα αλλο αμα δεν πεσει ο νικηφ. αστο καλυτερα.

η χριστ. επειδη ΟΛΑ τα κανει ΜΟ (μονη) της, αποφασισε να παρει το μπιμπερο του μπεμπη να το παει στον νεροχυτη. φυσικα δεν εφτασε ποτε στον νεροχυτη. της εσπασε με γαλα που ειχε μεσα, τα γυαλακια ειναι απειρα κ μετα που της φωναζα με κοροιδευε...νταξει στο πρωτο κυρηγμα που της εκανα, εκλαιγε, αλλα μετα αποφασισε να μη το συνεχισει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

jtse... μηπως εχεις δει ενα υπογειο μαγαζι με μεγαλη βιτρινα ομως, στη Μικρας Ασιας λιγο πιο κατω απο την Ελπιδα, που εχει ειδη διακοσμησης? δλδ, φαναρακια λευκα μεγαλα, κλουβακια στρογγυλα μεταλλικα???

εεεε???? εχεις παει ποτε? ή να παω να δω τι λεει για τη βαφτιση? να παρουμε τπτ για το σκαλι????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...