Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρωταω γιατι και εμενα αυτον τον μηνα δεν εχουν παρει πολυ βαρος.....

μην αγχωνεσαι κι εμενα τον προηγουμενο μηνα δεν ειχε παρει πολυ και τα πηρε αυτον μαζεμενα..

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Εγω εχω φάει ένα πηξιμο, φανταζομαι θα σας χασω εντελως! Ειχα μεινει στην 312:shock::shock::shock::shock: Πως θα αναπληρωσω μου λετε;;;

Λοιπον τα σκ%%$τονέα μας: πηγαμε χθες πρωι νοσοκομειο να δουμε εναν χειρουργο για τον μπεμπη κ μετα λεγαμε να παμε στην γιατρο του για το εμβολιο! Εμεις πηγαμε, αυτη δεν ηταν εκει!!:mad::-x:-x Αλλαξε το ωραριο χωρις προειδοποιηση. Εν τω μεταξυ θελαμε να ακουσει κ τον μεσαιο γιατί είχε λιγο βηχα! Ξαναπαμε νοσοκομειο γιατί δεν μπορουσα να σκεφτω αλλον γιατρο κ μας λενε πως εχει ασθματική κριση.Ισα που επαιρνε ανασα το παιδι. Τεσπα σημερα ξαναπηγαμε σε πνευμονολογο κ μαλλον θα μπει σε μακροχρονια θεραπεια. Μαμωτη μου κ απο αυτο εχω κ εγω κ ξερω τι πακετο ειναι, ειχα χαρει που δεν το κληρονομησε ο μεγαλος κ το εδεσα πως δεν θα το επαιρνε κ κανενα αλλο!

Κερασακι στην τουρτα;;; Ο μπεμπης μυξες πρασινες κ πνιγεται συνεχεια! Παρενεργειες απο το εμβολιο ή κρυωσε κ αυτος;; Του μηνιγγιδόκοκκου καναμε κ της γαστρεντεριτιδας! Ειχε καμμια τετοιο συμπτωμα;;;;

Σορυ για το πρηξιμο αλλα ειμαι να σκάσω....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Εγω εχω φάει ένα πηξιμο, φανταζομαι θα σας χασω εντελως! Ειχα μεινει στην 312:shock::shock::shock::shock: Πως θα αναπληρωσω μου λετε;;;

Λοιπον τα σκ%%$τονέα μας: πηγαμε χθες πρωι νοσοκομειο να δουμε εναν χειρουργο για τον μπεμπη κ μετα λεγαμε να παμε στην γιατρο του για το εμβολιο! Εμεις πηγαμε, αυτη δεν ηταν εκει!!:mad::-x:-x Αλλαξε το ωραριο χωρις προειδοποιηση. Εν τω μεταξυ θελαμε να ακουσει κ τον μεσαιο γιατί είχε λιγο βηχα! Ξαναπαμε νοσοκομειο γιατί δεν μπορουσα να σκεφτω αλλον γιατρο κ μας λενε πως εχει ασθματική κριση.Ισα που επαιρνε ανασα το παιδι. Τεσπα σημερα ξαναπηγαμε σε πνευμονολογο κ μαλλον θα μπει σε μακροχρονια θεραπεια. Μαμωτη μου κ απο αυτο εχω κ εγω κ ξερω τι πακετο ειναι, ειχα χαρει που δεν το κληρονομησε ο μεγαλος κ το εδεσα πως δεν θα το επαιρνε κ κανενα αλλο!

Κερασακι στην τουρτα;;; Ο μπεμπης μυξες πρασινες κ πνιγεται συνεχεια! Παρενεργειες απο το εμβολιο ή κρυωσε κ αυτος;; Του μηνιγγιδόκοκκου καναμε κ της γαστρεντεριτιδας! Ειχε καμμια τετοιο συμπτωμα;;;;

Εμεις καναμε πνευμονιοκοκκο κ γαστρεντεριτιδα ευτυχως τιποτα αλλα μυξουλες ειχε εμενα πολλες κ πριν τα εμβολια κ πρασινες....τι να πω δε ξερω αν ειναι απο εμβολιο η κρυωματακι...περαστικα σε ολα...:wink:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

ρωταω γιατι και εμενα αυτον τον μηνα δεν εχουν παρει πολυ βαρος.....

Αν θυμάμαι καλά Μαίρη μου κάποια από τις φίλες μας (νομίζω η Αλέκα) είχε πει ότι από το τους πρώτους 2 μήνες παίρνουν κιλό και μετά τους επόμενους λιγότερο γιατί αλλιώς θα φτάναν στον χρόνο να ειναι 20 κιλά και. Εφόσον παίρνουν δεν υπάρχει θέμα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Αχ βρε Δαλιδα.....τι το επιασε το παιδι και λες για ασμα ?εχει καποιος αλλος απο εσας?Τι θεραπεια μακροχρονια ειναι αυτη?

....αν ειναι πρασσινες οι μυξούλες ειναι μικροβιο....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Γυρίσαμε και εμεις από τον παιδίατρο. 5150, 60 πόντους ύψος και 39 περίμετρο κεφαλής. Κάναμε και τα δύο εμβόλια και τώρα περιμένουμε. Πάντως ομολογώ ότι ήταν αρκετά δύσκολο να πάω μόνη στον παιδίατρο με 2 παιδιά, 2 τσάντες. Αφήστε που η μικρή άμα την ξαπλώνεις στο κάθισμα του αυτοκινήτου σπαράζει μέχρι να ξεκινήσει το αυτοκίνητο και σε κάθε φανάρι που σταματάμε γίνεται χαμός. Αυτή είναι της εθνικής οδού αλλά σε ποιο χλμ θα τραγουδάει δεν ξέρω.

μια χαρουλα! μπραβο κ στ μανουλα που τα καταφερε!

αχ, βρε κοριτσακι...περαστικα κ υπομονη...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Αχ βρε Δαλιδα.....τι το επιασε το παιδι και λες για ασμα ?εχει καποιος αλλος απο εσας?Τι θεραπεια μακροχρονια ειναι αυτη?

....αν ειναι πρασσινες οι μυξούλες ειναι μικροβιο....

μωρε αυτος κατα καιρους εχει βηχα (τσιγαροβηχα) αλλα χωρις ακροαστικα ή κάτι άλλο.Και δεν του περνάει με τιποτα. Το καλοκαιρι του εδινα για ενα μηνα μια σκονη αντιφλεγμονωδες κ ετσι συνηλθε. Τωρα τον ξαναεπιασε ο βηχας κ εχθες εκανε την κριση.Τρομαξα ρε παιδια κ θυμηθηκα κ τα δικά μου, αστα....

Θα πρεπει να περασουν αλλα 2 καλοκαιρια για να εχουμε ιστορικο να μιλησουμε για ασθμα ή οχι αλλά αφου είχα κ εγω είναι μάλλον πολύ πιθανό!

Ο Γιάννης καλά;; Γιατί δεν έχω διαβάσει ακόμα

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Αν θυμάμαι καλά Μαίρη μου κάποια από τις φίλες μας (νομίζω η Αλέκα) είχε πει ότι από το τους πρώτους 2 μήνες παίρνουν κιλό και μετά τους επόμενους λιγότερο γιατί αλλιώς θα φτάναν στον χρόνο να ειναι 20 κιλά και. Εφόσον παίρνουν δεν υπάρχει θέμα.

ναι ετσι ειναι. Πηγαινετε στο βιβλιαριο και ακολουθηστε την καμπυλη αναπτυξης και θα δειτε ότι στον τριτο μηνα παιρνουν περιπου 500 γρ ωστε να διατηρησουν την εκατοστιαια θεση ;)

Κερασακι στην τουρτα;;; Ο μπεμπης μυξες πρασινες κ πνιγεται συνεχεια! Παρενεργειες απο το εμβολιο ή κρυωσε κ αυτος;; Του μηνιγγιδόκοκκου καναμε κ της γαστρεντεριτιδας! Ειχε καμμια τετοιο συμπτωμα;;;;....

ελα βρε Δαλιδουλα...καταλαβαινω και εγω χαζομανα ειμαι αλλα ηρεμησε. Δεν ειναι κατι τραγικο...μυξουλες δεν ειναι απο το εμβολιο...και μαλιστα πρασινες....χειρουργος γιατι?????

οσο για το δευτερο αγορακι σου, ας ελπισουμε ότι το εχει κληρονομησει δε πιο ελαφρυα μορφη απο εσενα και δεν θα ταλειπωρηθει...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

μωρε αυτος κατα καιρους εχει βηχα (τσιγαροβηχα) αλλα χωρις ακροαστικα ή κάτι άλλο.Και δεν του περνάει με τιποτα. Το καλοκαιρι του εδινα για ενα μηνα μια σκονη αντιφλεγμονωδες κ ετσι συνηλθε. Τωρα τον ξαναεπιασε ο βηχας κ εχθες εκανε την κριση.Τρομαξα ρε παιδια κ θυμηθηκα κ τα δικά μου, αστα....

Θα πρεπει να περασουν αλλα 2 καλοκαιρια για να εχουμε ιστορικο να μιλησουμε για ασθμα ή οχι αλλά αφου είχα κ εγω είναι μάλλον πολύ πιθανό!

Ο Γιάννης καλά;; Γιατί δεν έχω διαβάσει ακόμα

Καλα ειναι!!!

Τσαμπα θα βγαλεις τα ματια σου να διαβασεις ...ολο για σεξ και διαφορα τετοια επιστημονικης φαντασιας λεγανε....:roll:

Αλήθεια σου άρεσε το είδε ο Γιαννάκης πολύ χάρηκα που σου άρεσε!!! Τα παραμύθια και τα τραγουδάκια σου άρεσαν?

Ε μην βιαζεσε .....μονο το dvd βαλαμε χθες και παιζαμε,τα τραγουδακια αυριο γιατι δεν εχω προλαβει η καημενη με τουτα και με κεινα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...