Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγω δεν ξερω τι πρεπει να κανω.Την τριτη εχω ραντεβου στη παιδιατρο για την δευτερη δοση της ριανουλας και θα την ρωτησω την αποψη.Στον πατερα μου του ειπε ο γιατρος του οτι πρεπει να το κανει.Ειναι υψηλου κινδυνου πνευμονικη ανεπαρκεια-καρδια.Αλλα στην επαρχια απο 1 του μηνα.Κοριτσια εσεις που δεν θηλαζετε ποσο παιρνει το μωρακι σας την εμδομαδα;Η δικη μου η μπουμπουκα πηγε αισιως τα 4200 απο 3300 που βγηκαμε απο το νοσοκομειο.Αλλα φοβαμαι μηπως την βαρυστομαχιασω γιατι τρωωει ανα δυωρο 120ml

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως βρε κορίτσια υπάρχει πολύ μεγάλος σκεπτικισμός σχετικά με το εμβόλιο. Εμεις δεν θα το κάνουμε, ούτε ο παιδίατρος μας είπε να το κάνουμε. Εκανα στο Μαρκελλο της εποχικης γρίπης και την άλλη εβδομάδα θα του κάνω και τη β δόση. Από κει και πέρα τι να πω, ο Θεός βοηθος!

Κορίτσια αύριο γιορταζει ο Αγιος Στυλιανός, που είναι ο προστατης των παιδιών. Το απόγευμα θα πάει ο αντρας μου με τον μικρό να ανάψουν ένα κεράκι στην εκκλησία -Γκυζη. Πάμε κάθε χρόνο. Ας εχει όλα τα παιδάκια καλά!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, εγώ ρώτησα ένα φίλο μου μικροβιολόγο-που θα το κάνει- και μου είπε δεν είναι όπως π.χ το AIDS που μπορεί να είσαι φορέας και να μη νοσήσεις. Το ποσοστό παρενεργειών λέει είναι όπως των άλλων φαρμάκων. Αν το κάνεις λέει και αν δεν κολλήσεις τις επόμενες 20 μέρες, μετά αποκλείεται να το κολλήσεις και το μωρό δεν έχει κανένα φόβο!

ενδιαφέρον... βλέπω να το κάνω!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αυτό είναι σίγουρο?? Μπορεί να μεταφερθεί ο ιός ακόμη και εμβολιασμένοι??? Γιατί για εμένα αυτό είναι το κριτηριο αν θα το κάνω ή όχι.

αλεκα μου ολοι οι παιδιατροι αυτο ειπαν.... και μενα αυτο ηταν το κριτηριο μου για να τους εμβολιασω οοοολους!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

τι να πω βρε κοριτσια... μ αυτο το εμβολιο εχει γινει χαμος... μισοι γιατροι ειναι υπερ μισοι κατα! ε τι να κανουμε πια κι εμεις???????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες και απο εμενα!μολις τα διαβασα ολα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα!!να σου ζησει το παιδακι boymama!

αυτο που θυμαμαι ειναι το αγχος που εχω κ εγω με την γριπη!φοβαμαι για το παιδακι μου παρα πολυ!δεν ξερω τι να κανουμε κ εμεις!παντως εχω απαγορευσει τον κοσμο σπιτι μου για αρχη...και βλεπουμε απο εδω κ περα!εσεις ολες καλα βλεπω!εχω καιρο να μπω και εμεινα πολυ πισω αλλα εχω πολυ πονοκεφαλο 3 μερες τωρα!

πααααααααααλι λειπετε???και μου ξυπνησε και ο μπεμπακος και τωρα θα κανουμε μπανιο θα φαμε θα κανουμε κακακια θα ξαναπλυθουμε.......και μετα θα ξαναμπω και ελπιζω καποια να πετυχω!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια μου τωρα που κοιμαται ο μικρος θα σας πω ο,τι μου ειπε ο γιατρος σημερα για τα θεματα που τον ρωτησα μηπως και βοηθησω καμμια μανουλα!!!

Λοιπον το αντρακι μου ειναι 55 εκατοστα και 3860!!!!Συνεχιζουμε κανονικα με τον θηλασμο και ευχομαι να πανε ολα καλα...

Για το εμβολιο μου ειπε να το κανω και εγω και ο Παυλος...αντισωματα δεν περναω μεσω του θηλασμου απο το εμβολιο στο μωρο αλλα οντας εμβολιασμενοι δημιουργουμε μια ασπιδα προστασιας για τον μπεμπουλη. Εννοειται οτι θα το κανουμε.

Για τον θηλασμο μου ειπε οτι θηλαζουμε και απο τα δυο στηθη καθε φορα και προσπαθουμε να τα αδειαζουμε ομοιομορφα...σε αντιθεση με αυτα που μου ελεγαν στο Ελενας οτι μετα τις 15 μερες θηλαζουμε καθε φορα απο το ενα στηθος. :mad:

Αποστειρωση μεχρι 6 μηνων..αφου υπαρχουν οι αποστειρωτες και τα πραγματα ειναι πιο ευκολα και δεν βραζουμε σε κατσαρολες οπως παλια..

Δεν δινουμε τπτ αλλο εκτος απο γαλα..ουτε χαμομηλι ουτε τπτ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!Μου απαγορεψε το σφηνακι λεγοντας οτι εξαιτιας του εχουν πεθανει 4 παιδια στην ΕΕ. Μονο πετσετουλα...αν πνιγει λεει και θελει να γυρισει σαν αντιδραση, το σφηνακι δεν θα τον αφησει. Επισης με εβαλε και σηκωσα την κουνια ετσι ωστε να εχει μια κλιση γυρω στο 20% απο το εδαφος.

Μπορουμε να βγαινουμε εξω οταν ο καιρος ειναι καλος αλλα αποφευγουμε τα μερη που υπαρχει κοσμος.

Επισης μου ειπε να κοιμαμαι με τον αντρα μου και να μην "πνιγω" το μωρο..συγκεκριμενα μου ειπε οτι και θα πνιγει, και θα κλαψει και θα αναπνεει και θα τα κανει ολα αφου γεννηθηκε προγραμματισμενο ετσι.Κοινως να μην ανησυχω αν πνιγει λιγακι.

Κρεμες για τις ραγαδες επιτρεπονται αλλα η γυμναστικη πρεπει να ειναι σχετικα ηπια για να μην επηρεασει τον θηλασμο.

Αυτα...αν θυμηθω κατι αλλο θα το γραψω!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Δηλαδή πως σηκώσατε την κούνια για να δημιουργήσετε την κλίση? Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Τον έχεις στο δικό του δωμάτιο στην κούνια από την αρχή ? Εγώ την έχω στο πορτ μπεμπέ δίπλα στο κρεββάτι μας και την υπόλοιπη μέρα στο σαλόνι με το πορτ μπεμπε για να κάνω και τις δουλειές του σπιτιού.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...