Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και κατι ακομη..αλεκα εννοειται οτι αν ξαναρχισω δουλεια θα ναι οταν αρχισουν ολα σχολειο,δηλαδη τα μικρα παιδικο-στα 2 τουλαχιστον-και ο μεγαλος προνηπια-νομιζω 4?...δηλαδη σε τουλαχιστον 2 χρονια..και φυσικα κατι σε part time τουλαχιστον για αρχη...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω θελω πολυ να ερθει το καλοκαιρακι..αλλα να με βρει μιση ετσι απλ..γινεται??:(:(

μερικες φορες κοριτσια ανπολω ολους αυτους τους μηνες που λεγαμε η καθεμια τα δικα μας..και να τωρα λεμε για τα μικρα μας..αν και δεν ημουν ενεργη απο την αρχη..

σημερα πηγα για ακομη μια φορα στον αιματολογο..στις 26 μαρτιου θα ξαναπαω κι ελπιζω ναναι τελευταια φορα..μας εχει ξεζουμισει!!!:mad:και μαλλον την ασπιρινη θα τη συνεχισω μεχρι τοτε...θα τον παρω κατα τις 8 να μου πει τα αποτελεσματα..

να μας βρει μισες σε κιλα το καλοκαιρι ειναι η ευχη για τον χειμωνα....αντε να δουμε....καλα αποτελεσματα ευακι...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

να μας βρει μισες σε κιλα το καλοκαιρι ειναι η ευχη για τον χειμωνα....αντε να δουμε....καλα αποτελεσματα ευακι...

μερσι;)

ρε κοριτσια ξερει καμια πως ν'αλλαξω το user name μου να το κανω σκετο ΖΩΗ???

νομιζω δεν μπορεις..

Διαφημίσεις

και κατι ακομη..αλεκα εννοειται οτι αν ξαναρχισω δουλεια θα ναι οταν αρχισουν ολα σχολειο,δηλαδη τα μικρα παιδικο-στα 2 τουλαχιστον-και ο μεγαλος προνηπια-νομιζω 4?...δηλαδη σε τουλαχιστον 2 χρονια..και φυσικα κατι σε part time τουλαχιστον για αρχη...

ε βεβαια...αλλιως θα τα παιξεις...καλα αποτελεσματα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

φιλουθκια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια.....δεν προλαβα να σας διαβασω,αλπιζω αργοτερα.....

να σας πω τα νεα μας,πηγα τον μπεμπη στον παιδοχειρουργο και του εβγαλε τα νυχακια απο τα 2 μεγαλα δαχτυλα των ποδιων του...:-(

τοσο καιρο δεν ειψαν βγει σωστα και παρατηρησα οτι ειχαν πρηστει εκει....τελικα λεγεται κρυφο ονυχο κατι....δεν θυμαμαι καλα,ειναι κληρονομικο το εχει και μπαμπας μας.και βγαινει το νυχι μεσα στο κρεας.....ο γιατρος μου ειπε οτι θα διορθωθει οταν αρχισει να περπαταει,αλλα μεχρι τοτε θα το ελεγχουμε καθε 3 μηνες και αν χρειαστει θα τα ξαναβγαλουμε:-(:-(:-(

τωρα κοιματε το βραδυ μετα το μπανιο θα του βαλω οξυζενε και αυριο το βραδυ θα τον ξαναδει.

Αχ, το λυπηθηκα το μωρακι....:-(,ας ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα που χρειαστηκε να του το κανεις αυτο.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ελενιτσα πως ειναι το μωρο??

221882cb0gkyh7q4.gif

Κοντευει να περασει η επιρροη απο το εμβολιο......να μας φυγει λιγο το αχ, βαχ ,το παραπονιάρικο βογγητο....και τα βρωμοδέκατα.....

Ο Γιαννης δεν ειχε κανει ποτε πυρετο σε κανενα εμβολιο (καποια ρωτησε...).

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ελα μωρε το καυμενουλι...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...