Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΣΠΑ αμα μπεις εχει πμ στο παλιο φορουμ.

μεφη δεν μπορω να σου στειλω πμ εδω γαι εχει προβλημα,μονο στο παλιο αλλα εκει εισαι γραμμενη?αν ναι πες μου,αν οχι κοτοπουλακι στειλτο της εσυ εδω.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΣΠΑ αμα μπεις εχει πμ στο παλιο φορουμ.

μεφη δεν μπορω να σου στειλω πμ εδω γαι εχει προβλημα,μονο στο παλιο αλλα εκει εισαι γραμμενη?αν ναι πες μου,αν οχι κοτοπουλακι στειλτο της εσυ εδω.

Τί να της στείλω πάλι αυτηνής της πολυλογούς;;;;:D:D:D

Μα όλα θέλει να τα μαθαίνει πια!!!! Μέχρι και τί νούμερο σώβρακο φοράμε θα της πούμε!!!Χιχιχι!!!:lol::lol::lol:

ευχαριστω λιτσακη,εχω ξανακουσει γι'αυτον νομιζω τα φερνει απο βουλγαρια κια γι'αυτο τα εχει και πιο φθηνα ολα!!!!οχι σαν τους δικους μα ς τους κλεφτες....:mad:

ναι καλα γιατι εδω πανε πισω???? ρε παιδια το γαλα της μπεμπας ζωη να χει κανει 14ευρώ τα 400γρ και μας κραταει 3 μερες...δηλαδη τωρα που το σκεφτομαι θελουμε 35ε την εβδομαδα:confused:....ξεφτιλα!!! επειδη κ καλα ειναι αντιαναγωγικο....και το αλλο που ετρωγε πριν τα 400γρ ριχαν 7ε λογικο...ας ειναι γερη και χ,....α απλα κουβεντα να γινεται...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια η μπέμπα τις δύο τελευταίες μέρες έχει γίνει αχώριστη με την πιπίλα και όταν δεν την έχει τρώει ολόκληρες τις χούφτες της. Λίγο νωρίς δεν είναι να την ενοχλούν τα δόντια της ? Θα ρωτήσω τον παιδίατρο το απόγευμα.
και ο Αγγελακος απο 3 μηνων ειχε αρχισει...τον επιανε και ξανασταματουσε...και αντε παλι τα ιδια.
Πριν λίγο που τελείωσα με τις δουλειές του σπιτιου (για σήμερα) ανακάλυψα ότι η Ζέτα είχε ξεχάσει το πορτοφολάκι της και έτσι δεν είχε λεφτά μαζί της για να ψωνίσει από το κυλικείο στο διάλειμμα να φάει δεκατιανό. Το κακόμοιρο θα ψόφησε της πείνας μέχρι να έρθει η ώρα να φάνε το μεσημεριανό στο ολοήμερο.
ρε το καυμενο...μας εφαγαν τα φορυμ μαρη!
καλησπερα κοριτσια.....δεν προλαβα να σας διαβασω,αλπιζω αργοτερα.....

να σας πω τα νεα μας,πηγα τον μπεμπη στον παιδοχειρουργο και του εβγαλε τα νυχακια απο τα 2 μεγαλα δαχτυλα των ποδιων του...:-(

τοσο καιρο δεν ειψαν βγει σωστα και παρατηρησα οτι ειχαν πρηστει εκει....τελικα λεγεται κρυφο ονυχο κατι....δεν θυμαμαι καλα,ειναι κληρονομικο το εχει και μπαμπας μας.και βγαινει το νυχι μεσα στο κρεας.....ο γιατρος μου ειπε οτι θα διορθωθει οταν αρχισει να περπαταει,αλλα μεχρι τοτε θα το ελεγχουμε καθε 3 μηνες και αν χρειαστει θα τα ξαναβγαλουμε:-(:-(:-(

τωρα κοιματε το βραδυ μετα το μπανιο θα του βαλω οξυζενε και αυριο το βραδυ θα τον ξαναδει.

:-(:-(:-(:-( μαιρουλα μου περαστικουλια...μην στεναχωριεσαι, δεν θα θυμαται τιποτα όταν ξυπνησει...Ασχετο, εχω και εγω το ιδιο προβλημα ρε γμτ.
Κορίτσια μία ερώτηση. Επειδή θέλω να παραγγείλω τα φορέματα των κοριτσιών για την βάπτιση από το internet, το φόρεμα της μπέμπας υπάρχει για ηλικία 6-12 και 12-18 μηνών. Ποιό να πάρω? Όταν θα είναι η βάπτιση η μπέμπα θα είναι περίπου 11 μηνών και επειδή θα είναι Σεπτέμβριος αμφιβάλλω αν θα το ξαναβάλει. Αν όμως πάρω το 12-18 μηνών ίσως μπορέσει να το φορέσει την επομενη άνοιξη - καλοκαίρι. Τι να κάνω?
εγω θα επαιρνα το μεγαλο Ιωαννα μου
αστα λιτσακη.......δεν ηξερα τι να τον κανω......κλαμα κλαμα.....βεβαια μπορει να τον πονεσε μονο η ενεσουλα της αναισθησιας,αλλα.......

:-(:-(:-(:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ευχαριστω λιτσακη,εχω ξανακουσει γι'αυτον νομιζω τα φερνει απο βουλγαρια κια γι'αυτο τα εχει και πιο φθηνα ολα!!!!οχι σαν τους δικους μα ς τους κλεφτες....:mad:

κι οχι μονο απο βουλγαρια..τα μωρομαντηλα που σου λεω ειναι αΓγλικα..ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΛΕΩ!!!!!!!!!πηγε κ ψωνισε ..εδωσε μονο για πανες κ τετοια 150 ενω αλλου θα διναμε τουλαχιστον τα διπλα....

ζωη τοσα δινουμε κι εμεις..αλλα για κανονικο γαλα..:-):-):-)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

να σας πω κι εγω τα δικα μου..ευτυχως την πηδηξαμε...ο στρατος χθες κ σημερα ειναι απυρετος και μαλιστα χθες δεν εκανε κακα.σημερα 2φ αλλα κανονικα!!!!!κι εχει και κεφακια...το πρωι πηγε ο κουκας γιαψωνια και εγω ταιζα το στρατο φρουτο,ο μπεμπης ειχε κοιμηθει κ η μικρη γκρινιαζε..την εβαλα λοιπον στο μαρσιππο και μεχρι κ παιξαμε με τον μεγαλο!:P:pκαναμε κ δουλιτσες παρακαλω μεχρι που η μπεμπα κοιμηθηκε κι ετσι αλλαξα τα κακα του με την ησυχια μου..:lol::lol::lol:

αλεκα πως πηγε το μπανακι??

μεφη της εστειλα να σου στειλει πμ...

αλλαζω τη μπεμπα κ ερχομαι..

να σας πω κι εγω τα δικα μου..ευτυχως την πηδηξαμε...ο στρατος χθες κ σημερα ειναι απυρετος και μαλιστα χθες δεν εκανε κακα.σημερα 2φ αλλα κανονικα!!!!!κι εχει και κεφακια...το πρωι πηγε ο κουκας γιαψωνια και εγω ταιζα το στρατο φρουτο,ο μπεμπης ειχε κοιμηθει κ η μικρη γκρινιαζε..την εβαλα λοιπον στο μαρσιππο και μεχρι κ παιξαμε με τον μεγαλο!:P:pκαναμε κ δουλιτσες παρακαλω μεχρι που η μπεμπα κοιμηθηκε κι ετσι αλλαξα τα κακα του με την ησυχια μου..:lol::lol::lol:

:P:p;)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

αντε ωραια....ειδες??Το εστρωσες το προγραμμα...κουραζεσαι και εσυ μωρε...και θες και να δουλεψεις τρελη!!! Μεχρι να παει ο μεγαλος σχολειο, κατσε εκει γιατι θα ζουρλαθεις
αλεκα πως πηγε το μπανακι??

.

Η λεξη σκυλοβαριεμαι που παω δεν αρκει!!! Αλλα τι να κανω?? Δεν θελω όπως ειμαι να παω να χοροπηδαω σαν τη τρελη σε γυμναστηρια...Εν τω μεταξυ χαμηλωσα το χαπι του θυρεοειδη γιατι με επιασαν ταχυπαλμιες και αυτο σημαινει ότι για 2 εβδομαδες περιπου κανω διαιτα και γυμναστικη χωρις να μπορω να χανω μια που μειωσα τη θυρορμονη...μετα όμως παιρνω μπροστα...

Ανυπομονω να ερθει το καλοκαιρακι βρε κοριτσακια...περυσι δεν το χαρηκαμε ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ! ρε αλεκα σε ζηλευω κι ειχε ωραιο καιρο σημερα για μπανακι....

ελα μαρη τι ζηλευεις???? Μια βρωμοπισινα ειναι σε ενα κλειστο χωρο...

221882cb0gkyh7q4.gif

ελα μαρη τι ζηλευεις???? Μια βρωμοπισινα ειναι σε ενα κλειστο χωρο...

εγω νομιζα οτι κανεις στη θαλασσα ρε.....σε ειχα για χειμερινη γιατι εγω εκανα αλλα σταματησα λογω γυναικολογικων προβληματων...:tongue: αλλα και παλι μακαρι να ειχαμε κι εμεις εδω κλειστη πισινα....μπουχου!!!!

κι εγω θελω να ερθει το καλοκαιρι γιατι περισυ με το ζορι εκανα 10 μπανια και οχι τιποτα αλλο πρεπει για το αυχενικο μου....(για να προλαβω την κιμι να μην με πει κι εμενα γριετζο απο τη δουλεια το επαθα απο το pc)!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αντε ωραια....ειδες??Το εστρωσες το προγραμμα...κουραζεσαι και εσυ μωρε...και θες και να δουλεψεις τρελη!!! Μεχρι να παει ο μεγαλος σχολειο, κατσε εκει γιατι θα ζουρλαθεις

Η λεξη σκυλοβαριεμαι που παω δεν αρκει!!! Αλλα τι να κανω?? Δεν θελω όπως ειμαι να παω να χοροπηδαω σαν τη τρελη σε γυμναστηρια...Εν τω μεταξυ χαμηλωσα το χαπι του θυρεοειδη γιατι με επιασαν ταχυπαλμιες και αυτο σημαινει ότι για 2 εβδομαδες περιπου κανω διαιτα και γυμναστικη χωρις να μπορω να χανω μια που μειωσα τη θυρορμονη...μετα όμως παιρνω μπροστα...

Ανυπομονω να ερθει το καλοκαιρακι βρε κοριτσακια...περυσι δεν το χαρηκαμε ...

δεν πειραζει μωρε..αρκει που μετα θα ανταμειφθεις..αλλωστε για την υγεια σου προκειται...
εγω νομιζα οτι κανεις στη θαλασσα ρε.....σε ειχα για χειμερινη γιατι εγω εκανα αλλα σταματησα λογω γυναικολογικων προβληματων...:tongue: αλλα και παλι μακαρι να ειχαμε κι εμεις εδω κλειστη πισινα....μπουχου!!!!

κι εγω θελω να ερθει το καλοκαιρι γιατι περισυ με το ζορι εκανα 10 μπανια και οχι τιποτα αλλο πρεπει για το αυχενικο μου....(για να προλαβω την κιμι να μην με πει κι εμενα γριετζο απο τη δουλεια το επαθα απο το pc)!

κι εγω θελω πολυ να ερθει το καλοκαιρακι..αλλα να με βρει μιση ετσι απλ..γινεται??:(:(

μερικες φορες κοριτσια ανπολω ολους αυτους τους μηνες που λεγαμε η καθεμια τα δικα μας..και να τωρα λεμε για τα μικρα μας..αν και δεν ημουν ενεργη απο την αρχη..

σημερα πηγα για ακομη μια φορα στον αιματολογο..στις 26 μαρτιου θα ξαναπαω κι ελπιζω ναναι τελευταια φορα..μας εχει ξεζουμισει!!!:mad:και μαλλον την ασπιρινη θα τη συνεχισω μεχρι τοτε...θα τον παρω κατα τις 8 να μου πει τα αποτελεσματα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...