Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μωρη Ζωη δε βλεπεις????δεν εισαι δεινοσαυρος εσυ...

το εγραψα κ το ξαναγραφω

αα η μονη εξαιρεση απο τους δεινοσαυρους ειμαι εγω που ειμαι μπουμπουκι κ η ΖΩΗ που λογω συνθηκων κατασσεται στις φωκιες μοναχους-μοναχους,μεχρι να γυρισει το μαθητουδι της...

τωρα το ειδα αργει το γα.....ο:P:p:p:p:p:p:p:p:p

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καλησπερα κοριτσια.....δεν προλαβα να σας διαβασω,αλπιζω αργοτερα.....

να σας πω τα νεα μας,πηγα τον μπεμπη στον παιδοχειρουργο και του εβγαλε τα νυχακια απο τα 2 μεγαλα δαχτυλα των ποδιων του...:-(

τοσο καιρο δεν ειψαν βγει σωστα και παρατηρησα οτι ειχαν πρηστει εκει....τελικα λεγεται κρυφο ονυχο κατι....δεν θυμαμαι καλα,ειναι κληρονομικο το εχει και μπαμπας μας.και βγαινει το νυχι μεσα στο κρεας.....ο γιατρος μου ειπε οτι θα διορθωθει οταν αρχισει να περπαταει,αλλα μεχρι τοτε θα το ελεγχουμε καθε 3 μηνες και αν χρειαστει θα τα ξαναβγαλουμε:-(:-(:-(

τωρα κοιματε το βραδυ μετα το μπανιο θα του βαλω οξυζενε και αυριο το βραδυ θα τον ξαναδει.

ωχ μωρε το ζουζουνι....περαστικουλια σας!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

να σας πω τα νεα μας,πηγα τον μπεμπη στον παιδοχειρουργο και του εβγαλε τα νυχακια απο τα 2 μεγαλα δαχτυλα των ποδιων του...:-(

τοσο καιρο δεν ειψαν βγει σωστα και παρατηρησα οτι ειχαν πρηστει εκει....τελικα λεγεται κρυφο ονυχο κατι....δεν θυμαμαι καλα,ειναι κληρονομικο το εχει και μπαμπας μας.και βγαινει το νυχι μεσα στο κρεας.....ο γιατρος μου ειπε οτι θα διορθωθει οταν αρχισει να περπαταει,αλλα μεχρι τοτε θα το ελεγχουμε καθε 3 μηνες και αν χρειαστει θα τα ξαναβγαλουμε:-(:-(:-(

τωρα κοιματε το βραδυ μετα το μπανιο θα του βαλω οξυζενε και αυριο το βραδυ θα τον ξαναδει.

Ελπίζω να μην κατάλαβε τίποτα το παιδάκι και να μην πονεσε

97ehp2.pngUBTSp3.png

Κορίτσια μία ερώτηση. Επειδή θέλω να παραγγείλω τα φορέματα των κοριτσιών για την βάπτιση από το internet, το φόρεμα της μπέμπας υπάρχει για ηλικία 6-12 και 12-18 μηνών. Ποιό να πάρω? Όταν θα είναι η βάπτιση η μπέμπα θα είναι περίπου 11 μηνών και επειδή θα είναι Σεπτέμβριος αμφιβάλλω αν θα το ξαναβάλει. Αν όμως πάρω το 12-18 μηνών ίσως μπορέσει να το φορέσει την επομενη άνοιξη - καλοκαίρι. Τι να κάνω?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Μαίρη μου περαστικά στο ζουζούνι !!! Και εμείς έχουμε ένα θεματάκι με τα νύχια. Είναι κληρονομικό από τον Μιχάλη. Επίσης έχουμε ένα θέμα και με τα δόντια γιατί και τα δύο σόγια έχουμε ψωνίσει από σβέρκο. Γι΄αυτό ο παιδοδοντίατρος είναι ο καλύτερος μας φίλος τα δύο τελευταία χρόνια.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κορίτσια μία ερώτηση. Επειδή θέλω να παραγγείλω τα φορέματα των κοριτσιών για την βάπτιση από το internet, το φόρεμα της μπέμπας υπάρχει για ηλικία 6-12 και 12-18 μηνών. Ποιό να πάρω? Όταν θα είναι η βάπτιση η μπέμπα θα είναι περίπου 11 μηνών και επειδή θα είναι Σεπτέμβριος αμφιβάλλω αν θα το ξαναβάλει. Αν όμως πάρω το 12-18 μηνών ίσως μπορέσει να το φορέσει την επομενη άνοιξη - καλοκαίρι. Τι να κάνω?

Εγω παντως τωρα της φοραω ρουχαλακια για 6 μηνων γιατι για 3 της ειναι πολυ στενα οποτε καλητερα πρε το 12-18 να εισαι σιγουρη κ λιγακι μεγαλο να ειναι δεν θα το προσεξει κανεις κ οπως λες μπορει κ να το ξαναβαλει καλητερα ανετο παρα στενο...λεω εγω!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Μαίρη μου περαστικά στο ζουζούνι !!! Και εμείς έχουμε ένα θεματάκι με τα νύχια. Είναι κληρονομικό από τον Μιχάλη. Επίσης έχουμε ένα θέμα και με τα δόντια γιατί και τα δύο σόγια έχουμε ψωνίσει από σβέρκο. Γι΄αυτό ο παιδοδοντίατρος είναι ο καλύτερος μας φίλος τα δύο τελευταία χρόνια.

κοριτσια ευχαριστω!!!

ιωαννα να το προσεξεις αυτο με τα νυχια!!!!!

fCS8p3.png

Ναι,βρε.Πες της.Εχω και φίλη που έχει δικό της σχολείο.Κάτι θα κάνουμε.
ok..

ωχ το μωρο μου!!!ςλπιζω να μην ξαναχρειαστει να το κανετε γιατι οσο μεγαλωνει θα καταλαβαινει κ τον πονο,κριμα ειναι..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ok..

ωχ το μωρο μου!!!ςλπιζω να μην ξαναχρειαστει να το κανετε γιατι οσο μεγαλωνει θα καταλαβαινει κ τον πονο,κριμα ειναι..

αστα λιτσακη.......δεν ηξερα τι να τον κανω......κλαμα κλαμα.....βεβαια μπορει να τον πονεσε μονο η ενεσουλα της αναισθησιας,αλλα.......

fCS8p3.png

κοριτσια ευχαριστω!!!

ιωαννα να το προσεξεις αυτο με τα νυχια!!!!!

επισης μαρια να σου πω οτι παμπερς και διαφορα αλλα οικιακα..εχει στον βασιλαγα κοντα στα κτεο...ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ κ βαλε...!!!επισης μωρομαντηλα με 1 ευρω...επαθα πλακα..και ειναι καλα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

επισης μαρια να σου πω οτι παμπερς και διαφορα αλλα οικιακα..εχει στον βασιλαγα κοντα στα κτεο...ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ κ βαλε...!!!επισης μωρομαντηλα με 1 ευρω...επαθα πλακα..και ειναι καλα...

καλε που ειναι αυτο???

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αστα λιτσακη.......δεν ηξερα τι να τον κανω......κλαμα κλαμα.....βεβαια μπορει να τον πονεσε μονο η ενεσουλα της αναισθησιας,αλλα.......

αχ βρε μαρακι σε καταλαβαινω εδω εγω και κοντεψα να βαλω τα κλαματα που πονεσε η μπεμπα στο εμβολιο φανταζομαι...ευχομαι να μην ξαναχρειαστει να κανετε κατι τετοιο και να περπατησει γρηγορα να λειθει το προβλημα το μαναρακι μου μωρε.....:wink:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...