Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ελενακι μου επειδη φαινεται ωραιο θα το διαβασω σπιτι...δεν προλαβαινω...παω για πλατς πλουτς...αν ακουσετε κατι για υπερχειλιση στην Αττικη, ξερετε από τι θα ειναι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

για να σας διαβαζω καθε μερα δεν κοιμαμαι!!!

ZΩΗ==αλεκα μη μασας!!!!

μην αγχωνεσαι Ζωη και να θελε δε μπορει να μασησει..την μασελα την εβγαλε μολις ηρθε απο δουλεια..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ==εμεις πως σκ@Τ@ παιζαμε μεχρι τη νυχτα στους δρομους δεν ξερω... δεν φοβοντουσαν οι δικοι μας??? λεω εγω τωρα...

κοροιδα ηταν οι δικοι σου να σε ψαξουν??την ιστορια με τον κοντορεβυθουλη,την ξερεις??

τοτε ρε συ η εγκληματικοτητα δεν ηταν τοσο ζωντανη...τωρα εχουμε γεμισει παρακμιακους...για να μην πω για τους αλλοδαπους κ φανω ρατσιστρια..

μου χυνεται το γαλα, το νερο με ζεματαει... ελεος... με νοιωθεις???

ΜΩΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΣΟΥ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ????ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ???ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ Παθαινεις ατιμη??

ειδες τι παθαινει κανεις με 3 εγκυμοσυνες??:P
Α!Και να ενημερώσω ενταύθα μερικές μερικές παρθενοπιπινογαργαλιάρες οτι εμείς χθές βράδυ,την ώρα που καπνίζανε "τον ποτίσαμε τον κήπο"!!!
μαζι σου κι εμεις κοριτσαρα μου..;););):tongue:
Εδώ οι τρελλές μαλώνουν για τις ηλικίες, ποια είναι μικρότερη!!! Εν τω μεταξύ όλες είναι άνω των 30 και το παίζουν τζόβενα....τρομάρα τους!!!
εγω που ειμαι ακριβως 30 πως μπορω να το παιξω???

:P:p

:lol: ενα θα σου πω...θεια μου...μαγειρευε και πηγε να ντυθει...βγηκε λιγο γυμνη να ανακατεψει το φαγητο....καηκε τιο βυζι της!!!!!!!!:lol::lol::lol: ακουμπησε στο ματι της κουζινας. Ειναι και η θεια υταπα, ειναι και το βυζι στα πατωματα...
:lol::lol::lol:
7 και οι ηλικίες της Κίμης!!!!Αυτό το ξέχασες!!!!!!
:lol::lol:

μεφη μου μια κοπελα στο φεις ζητα νηπιαγωγο για κατι συμβουλες...να της πω για σενα??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

όχι καλε το βρήκα να μην ξέρουμε τι διαβάζουμε στα παιδιά μας!ειχε και αλλα αλλα ηταν πολλά
να ταν μον αυα που ακουν τα παιδια μας..:(
ελενακι μου επειδη φαινεται ωραιο θα το διαβασω σπιτι...δεν προλαβαινω...παω για πλατς πλουτς...αν ακουσετε κατι για υπερχειλιση στην Αττικη, ξερετε από τι θα ειναι...

καλα μπανακια!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

για να σας διαβαζω καθε μερα δεν κοιμαμαι!!!

τοτε ρε συ η εγκληματικοτητα δεν ηταν τοσο ζωντανη...τωρα εχουμε γεμισει παρακμιακους...για να μην πω για τους αλλοδαπους κ φανω ρατσιστρια..

ειδες τι παθαινει κανεις με 3 εγκυμοσυνες??:P

μαζι σου κι εμεις κοριτσαρα μου..;););):tongue:

εγω που ειμαι ακριβως 30 πως μπορω να το παιξω???

:P:p

:lol::lol::lol:

:lol::lol:

μεφη μου μια κοπελα στο φεις ζητα νηπιαγωγο για κατι συμβουλες...να της πω για σενα??

Είμαι άσχετη από φεις.Τί την θέλει τη νηπιαγωγό?Εγώ είμαι βρεφονηπιοκόμος.

ναι Ευη πες να σωθει το παιδι...

Μεφη αμα εμεινες στη Χιονατη ελα να κανουμε στην πραξη το υπολοιπο παραμυθι,κανε εσυ τη Χιονατη που ηταν κ ομορφη να κανω εγω τη μητρια να σε ξεκανω να ηρεμησουμε..ε μα πιαααα..

Διαφημίσεις

ναι Ευη πες να σωθει το παιδι...

Μεφη αμα εμεινες στη Χιονατη ελα να κανουμε στην πραξη το υπολοιπο παραμυθι,κανε εσυ τη Χιονατη που ηταν κ ομορφη να κανω εγω τη μητρια να σε ξεκανω να ηρεμησουμε..ε μα πιαααα..

Δεν σε συμφέρει .μαρή, να κάνουμε το παραμύθι,γιατί στο τέλος η Χιονάτη πήρε το τεκνό και η μητριά έμεινε με το........ στο χέρι!!(το μήλο ήθελα να πώ!)

Είμαι άσχετη από φεις.Τί την θέλει τη νηπιαγωγό?Εγώ είμαι βρεφονηπιοκόμος.

Ανθέλει συμβουλές πές της να γράψει εδώ!Θα χρησιμοποιήσω όλη την σοφία της ηλικίας και της εμπειρίας μου!!!!Τ'ακούς Κίμη?

Eμεις το καναμε χθες το πρωι και απο το απογευμα εκανε πυρετο και ειναι χάλια το μωρακι...ολο βογγαει...

Το πρωι που το αφησα και πηγα λιγο στην δουλεια μολις το ταισαν εκανα εμετο ολο το γαλα....

2 εικοσιτετραωρα ειπαι η γιατρος διαρκουν οι πυρετοι κτλ....κοντεβουν να περασουν.

Σας ευχομαι να μην εχετε καθολου παρενεργειες!

Περαστικά σας !!! Το ελπίζω να μοιάσει στην Ζέτα που δεν είχε το παραμικρό με τα εμβόλια. Είδωμεν.

3qg3p2.png qfe4p2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!

ΚΙΜΙ : ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ??????? ΕΓΩ ΤΙ ΣΑΥΡΑ ΕΙΜΑΙ????:confused:

ΜΑΡΛΕΝ: ΟΥΤΕ ΤΑΜΠΟΝ ΟΥΤΕ ΝΤΕΠΟΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΛΑΙΝ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ!!!

ΜΕΦΗ: ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ???? ΔΕ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΕ Κ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ???

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ Κ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΗ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ) ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Κ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΜΑ-ΤΑΜΑ..ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥ ΞΟΥ Κ ΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΣΕ....ΤΙΣ ΚΑΛΑΑΡΕΣΕ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΓΥΡΙΣΕ Κ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΙΒΕΝΑΝ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΕΛΕΓΕ..."ΚΑΝΑ ΤΑΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ??? ΚΑΝΑ ΤΑΜΑ"""

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ....ΚΑΝΑ ΤΑΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????????????:confused::confused:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...