Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα όμορφες!!΄σήμερα δε θα σας γράψω γιατί περιμένω το απόγευμα τους νέους κουμπάρους κ ετοιμάζομαι!!!

αχ κάντε κ εσείς μια ευχή να πάνε όλα καλά, βλέπε όνομα, ημερομηνία κτλ.

κ λέγοντας καλά εννοώ όπως τα θέλω εγώ!!!!!!!;)

φιλιά

τα λέμε αύριο

πλιζ μή γράψετε πολλά, μάνα με τριά μωρά είμια, πού να βρω χρόνο;;;:(

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερααααααααα!!!!!!! λεμε τωρα, μεσημεριασε καλεεεεεεεεε

Δε προλαβαινω να σας διαβασω κι εσεις δινετε ρεσιταλ αποτι ακουω ε? παλι με τις ηλικιες "παιζετε"??? κιμι τις παραμυθιαζεις ακομα οτι εισαι 22?????????

Ακουστε το κουλο! Ζυγισα το μωρο να δω μη παει και χασει βαρος και τι να δω, σε 3 μερες που εγω ελεγα οτι εχει μειωθει το γαλα μου, αυτη πηρε 160 γρ!!!!!!!!!!!! πιο πολυ απο αλλες φορες, αρα μαλλον δε μειωθηκε το γαλα, απλα αυτη τρωει παρα πολυ... τι να πω? καλα το σκεφτομαι? τι λετε εσεις που θηλαζετεεεεε?????????????

ήθελα να ξερα τί΄σε έπιασε κ νομίζεις ότι δεν έχεις γάλα!

αν θηλαζεις αποκλειστικά το γάλα δεν κόβεται μόνο του!!!

ειδικά τώ΄ρα στις αρχές!

χαλάρωσε παιδί μου κ αστη φύση να δουλεψει κ το παιδί να φάει όσο κ όποτε θέλει!!!;)

βέβαια δεν έχω διαβάσει τα βιβλία της πατσούρου αλλά εχω μια πείρα τριων μωρών!!!

κ μην ξεχνάς, πίνε, πίνε!!!!!;);)

170301c7zifsub1b.gif

Καλησπέρα κούκλες

τσαχπινογαργαλοσαυρος-ΕΙΡΗΝΗ

αυτη μονο χουχουλιαζει....τα ματια της δεν τα βγαζει ποτε,και ελεγα οτι μονο 2 ημασταν που το πετυχαμε με τον κρινο αλλα ηρθε κ τριτη στην παρεα...

Ωραία με αρέσεις έτσι θα με φωνάζετε από εδώ και πέρα......

Α!Και να ενημερώσω ενταύθα μερικές μερικές παρθενοπιπινογαργαλιάρες οτι εμείς χθές βράδυ,την ώρα που καπνίζανε "τον ποτίσαμε τον κήπο"!!!

Αλλά εμείς τζίφος δεν....... κοιμόταν στον καναπέ και αφού φώναξα καναδυο φορές και "πείραξα" μερικές ακόμα είδα και απόειδα κάπνισα το τσιγαράκι μου και άφησα τον λαχανόκηπό μου και πάλι απότιστο!!!!! Να δούμε πότε γιατί αν αδιαθετήσω κιόλας και πάω και στη δουλειά............ κατά το Πάσχα με βλέπω............

Άκου σύμπτωση τώρα!!! Αυτή είναι η δουλειά του άντρα μου!!! Χιχιχιχι!!! Αποζημιώνουν τους αγρότες από πλυμμήρες και τέτοια!! πού το μυρίστηκες μωρή πόντια;;;;

Γι'αυτό,μαρή,βγήκαν οι αγρότες στους δρόμους???Γιατί τους αποζημιώνει ο άντρας σου??Πες του να τους δώσει κανένα ευρώ γιατί θέλω να πάω Θεσ/νίκη λέμε!!!!!

Καλησπέρα κούκλες

Ωραία με αρέσεις έτσι θα με φωνάζετε από εδώ και πέρα......

Αλλά εμείς τζίφος δεν....... κοιμόταν στον καναπέ και αφού φώναξα καναδυο φορές και "πείραξα" μερικές ακόμα είδα και απόειδα κάπνισα το τσιγαράκι μου και άφησα τον λαχανόκηπό μου και πάλι απότιστο!!!!! Να δούμε πότε γιατί αν αδιαθετήσω κιόλας και πάω και στη δουλειά............ κατά το Πάσχα με βλέπω............

Α,καλά!!!!Το ακούσαμε και αυτό!!!Καλά και σύ και γέρο και μύωψ έπρεπε να φορτωθείς????Δεν βλέπει τί κουκλάρα έχει???ΡΕ ξέρω εγώ τί του χρειάζεται του δικού σου αλλά θα μα κόψουν από τα κεντρικά!!!

Διαφημίσεις

διαβαζω,διαβαζω,διαβαζω και ματα ξαναδιαβαζω....μου βγηκαν τα ματακια μου ουτε για την εξεταστικη δεν διαβαζα τοοοοσοσσσσο πολυ!!!!

Φυσικο ειναι βεβαια με τοσα που διαβασα να μην θυμαμαι τιποτα!!!!!εκτος απο καποια πολυ καιραια σημεια οπως....

αλεκακι θα ηθελα να ημουν απο καμια γωνια !!!!!!οχι δεν θα γελαγα ρε,απλα θα ημουν το χερι που θα σε σηκωνε απο το κρυο και αψυχο πεζοδρομιο.....χιχιχι ελπιζω να μην μελανιασες και να μην πονας!!!!!

κουμπαρατι διαβαζω?το ποτισατε τον βασιλικο και το κανελωσατε το ρυζογαλο???????Αντε βρε και εις ανωτερα ευχομαι!!!!!!!!!

ιριδακι μουειδες που στα ελεγα?Αγχωνωσουν χωρις λογο!!!!!

Ας το μωρακι σου να κανει την δουλεια του ξερει εκεινο.....

και ειπαμε το γαλα δεν τελειωνει αν δεν υπαρχουν σοβαροι ιατρικοι λογοι !!!!!!!!!

ειναι αστειρευτη πηγη............

και εμεις σημερα ζυγιστηκα με και το κουκλακι μας ειναι 7300!!!!!!

ω ναι !!!!

καλησπερα ειπα?δεν ειπα καλησπερααααααααααα

iMLpp3.png

Καλημέρα.Γιατί 2?Θα σας κάνει και της γαστρεντερίτιδας σήμερα?

Οχι θα κάνουμε του πνευμονιόκοκκου και του μηνιγγιτιδόκοκκου. Sorry αλλά έχω την μπέμπα κσι τρώει. Θα επανέλθω

3qg3p2.png qfe4p2.png

παλι σεξοσυζητηση πιασατε?????? τι να σας πω...

εμεις ριξαμε ενα τσακωμο το πρωι, ετσι για να παει καλα η μερα, κ με πηρε τωρα να μου ζητησει συγνωμη!

φανταζομαι, ανιδιοτελως...δεν θα ζητησει ανταλλαγματα...

οποτε ας κοιμηθω καλυτερα μετα απο τη δουλεια, μην ειμαι κ τελειως πτωμα!:wink::tongue:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

παλι σεξοσυζητηση πιασατε?????? τι να σας πω...

εμεις ριξαμε ενα τσακωμο το πρωι, ετσι για να παει καλα η μερα, κ με πηρε τωρα να μου ζητησει συγνωμη!

φανταζομαι, ανιδιοτελως...δεν θα ζητησει ανταλλαγματα...

οποτε ας κοιμηθω καλυτερα μετα απο τη δουλεια, μην ειμαι κ τελειως πτωμα!:wink::tongue:

Ακολουθούμε τα βήματα που χάραξες εσύ ακι έμειναν ανεξίτιλα μέσα μας!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ακολουθούμε τα βήματα που χάραξες εσύ ακι έμειναν ανεξίτιλα μέσα μας!!!!!!!!!

εγω λουλουδακι μου δεν χαραξα, χαντακι ανοιξα!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μεφη μας βλεπω νσ μας κοβει το εσρ....δεν το γλυτωνουμε το κλεισιμο....

και αντε παλι να τρεχεις στα φατομπουκ και στα μσν

Οχι οτι και εσύ δεν είσουν η πρώτη διδάξασα εδώ μέσα!!!1

όσο για το αν μας κόψουν εγώ το έχω ψιλοσίγουρο!!!!!!

Οχι θα κάνουμε του πνευμονιόκοκκου και του μηνιγγιτιδόκοκκου. Sorry αλλά έχω την μπέμπα κσι τρώει. Θα επανέλθω

Eμεις το καναμε χθες το πρωι και απο το απογευμα εκανε πυρετο και ειναι χάλια το μωρακι...ολο βογγαει...

Το πρωι που το αφησα και πηγα λιγο στην δουλεια μολις το ταισαν εκανα εμετο ολο το γαλα....

2 εικοσιτετραωρα ειπαι η γιατρος διαρκουν οι πυρετοι κτλ....κοντεβουν να περασουν.

Σας ευχομαι να μην εχετε καθολου παρενεργειες!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Μωρη ομορφακια δε σε ειδα να κοιμασαι κανα μεσημερι για να σαι σε ετοιμοτητα το βραδυ για τα αμοιρα ομορφακια...

προκειμενου ομως να τον φας(με την καλη εννοια)μεχρι κ τσακωμους στηνεις...

τα τελευταια ψωνια της ομορφακια,ηταν στολη νοσοκομα,κ στολη καουμποισσας κ δεν τις πηρε για τις αποκριες!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...