Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

chicken είπε:
Τί θα πει πάλι αυτό;;;;

Θες και τρίτο παιδάκι βρε;;;

Αρχίσατε πάλι πρωί πρωί;;;; Με την καλή σου την κουβέντα!!!!

Μ'αρέσει που σε πήραμε και νύφη στην δοξασμένη μας Θράκη και δεν ξέρεις τί θα πεί Σουφλιουτούδα!!!Προέρχεται από το μεγαλύτερο θρακιώτικο σουξέ όλων των εποχών,Νο 1 χίτ στους γάμους!!"Σουλτάνα σουφλιουτούδα",δηλαδή από το Σουφλί!

rianna είπε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΑς ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΧΙ ΕΓΩ Ο ΣΥΖΥΓΟς ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ?

Rianna,έχεις χάσει το μοναδίκό ρεσιτάλ της Κίμης στο ξεχιε....μα!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και από εμένα. Καλά δεν παίζεστε, κάθε μέρα πρέπει να διαβάζουμε ολόκληρα κατεβατά με το ρεσιτάλ που δίνετε. Όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να κάνουμε και καμιά δουλειά στο σπίτι μας και είμαστε κολλημένες στο PC.

Εμείς έχουμε το απόγευμα παιδίατρο για 2 εμβόλια.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

jtse είπε:
Καλημέρα και από εμένα. Καλά δεν παίζεστε, κάθε μέρα πρέπει να διαβάζουμε ολόκληρα κατεβατά με το ρεσιτάλ που δίνετε. Όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να κάνουμε και καμιά δουλειά στο σπίτι μας και είμαστε κολλημένες στο PC.

Εμείς έχουμε το απόγευμα παιδίατρο για 2 εμβόλια.

Καλημέρα.Γιατί 2?Θα σας κάνει και της γαστρεντερίτιδας σήμερα?

mefh είπε:
  MARIANTHI611 είπε:
Αθηνα=αυτη που δεν θηλασε... μην με κραξετε το διαβασα προχτες !!!!

Καλά,εσύ δεν παίζεσαι!!Κανονικά,εκτός από να διαβάζεις βιβλία θηλασμου,τί δουλειά κάνεις?????

χαχαχα...κρυβε λογια...και μην με συγχιζεις γιατι αμα λαχει σου κοβω και το σταθερο σου και την συνδεση σου μαζι...και μετα αντε να τρεχεις να μας βρεις!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΖΩΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ είπε:
Δε ξερω ρε παιδια αλλα εμενα συνηθως μου την επεφταν οι ενοπλες δυναμεις κατι αεροποροι κατι απο τα ΛΟΚ...κατι των τεθωρακισμενων...τελικα πηρα ναυτικο!!!

χμμμ και εγω καπως ετσι την πατησα...

chicken είπε:
Εδώ οι τρελλές μαλώνουν για τις ηλικίες, ποια είναι μικρότερη!!! Εν τω μεταξύ όλες είναι άνω των 30 και το παίζουν τζόβενα....τρομάρα τους!!!

εεεε μην μας βαζετε ολες εισαι και ομοια...υπαρχουμε και εμεις τα πιπινακια της παρεας...

Καλημερα!!!Παω να διαβασω και επανερχομαι!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Το ξέρω βρε Μαριάνθη, εσύ, η Ίριδα, η Θεανώ, η Άσπα εξαιρείστε, το θέμα είναι ότι μαλώνουν οι γριές, όχι εσείς που είστε πιπίνια!!!

Μέφη μου, ούτε από το Σουφλί, ούτε από τη Θράκη είμαι!!! Αν και εσένα σε κόβω ποντία!!!Χιχιχι!!!

kimi είπε:
τσαχπινογαργαλοσαυρος-ΕΙΡΗΝΗ

αυτη μονο χουχουλιαζει....τα ματια της δεν τα βγαζει ποτε,και ελεγα οτι μονο 2 ημασταν που το πετυχαμε με τον κρινο αλλα ηρθε κ τριτη στην παρεα...

Κιμι η πρωτη ειναι εγω???:tongue::tongue::tongue:

mefh είπε:
Α!Και να ενημερώσω ενταύθα μερικές μερικές παρθενοπιπινογαργαλιάρες οτι εμείς χθές βράδυ,την ώρα που καπνίζανε "τον ποτίσαμε τον κήπο"!!!

Καλα εμας ειναι ετοιμος να ξεραθει τελειως...λεμε σημερα το βραδυ καιρου θελοντος και μπεμπουλη επιτρεποντος...

aleca είπε:
καλημερα, ειμαι γραφειο, εχω δουλεια, stop! Κιμι σ'αγαπαω stop! Σημερα δε θα πω ασχημη κουβεντα για κανεναν stop! όσο και να προσπαθεις να με παρασυρεις stop!!!!

Τελικα εχθες πηδηχτηκε καμια?? .. Από το παραθυρο?? Stop

Σταματα μαρη με τον πονο μας παιζεις????:rolleyes::rolleyes:

mefh είπε:
Εγώ μέσα είμαι!!!

ΜΕΦΗ------33,11!!!

ΚΙΜΗ------Διαλεξτε και πάρτε!

Βιλογική ηλικία-----32

Κατα φαντασία ηλικία-22,6(!!!)

Οργανική ηλικία-----Αιωνόβια!!!!

Νοητική ηλικία-------- ?????????Αύτο θα είναι το κουίζ της ημέρας!!!!!!!

Τί θα θελα να είμαι ηλικία---16,για να τα φτιάξει με τον ανηψιό της Ζωής!

Θα συμφωνησω απολυτα!!!!!!:lol::lol::lol:

chicken είπε:
Το ξέρω βρε Μαριάνθη, εσύ, η Ίριδα, η Θεανώ, η Άσπα εξαιρείστε, το θέμα είναι ότι μαλώνουν οι γριές, όχι εσείς που είστε πιπίνια!!!

Μέφη μου, ούτε από το Σουφλί, ούτε από τη Θράκη είμαι!!! Αν και εσένα σε κόβω ποντία!!!Χιχιχι!!!

οι γριες μαλωνουν αλλα παραλληλα ποτιζουν και τους κηπους τους ενω εμεις....περιμενουμε καμμια βροχη μπας και δουμε ασπρη μερα1!!!!:-P:-P

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλημερα κοριτσαρες!!!!γιατι τα κανετε αυτα τα βραδυα??αααα σημερα πρεπει να στειλω το συζυγο βολτα να δωσω το παιδι στην κουνιαδα να το αναλαβει να το κοιμησει και να μαι μεσα να σας απολαμβανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοτοπουλακι πολυ χαρηκα που τα κανατε!!!!!!!εχω ενα θεμα με τη δυσκοιλιοτητα...

Διαφημίσεις

MARIANTHI611 είπε:

Καλα εμας ειναι ετοιμος να ξεραθει τελειως...λεμε σημερα το βραδυ καιρου θελοντος και μπεμπουλη επιτρεποντος...

Ώπα δηλώσεις????Τί έγινε κοπελιά?????Ζηλέψαμε?Ζηλέψαμε?Ή αδυνατίσαμε???Έτσι τέτοια να ακούω να χαίρομαι!!!Να αρχίσουν να ευδοκιμούν σιγά-σιγά οι "καλλιέργειες" του Νοεμβρίου!!!!!!

οι γριες μαλωνουν αλλα παραλληλα ποτιζουν και τους κηπους τους ενω εμεις....περιμενουμε καμμια βροχη μπας και δουμε ασπρη μερα1!!!!:-P:-P

Έλα λιγος σεβασμός!!!Άμα είναι άξιος παιδί μου ο άνθρωπος όλα τα προλαβαίνει!!!!!

Aspa.. είπε:
καλημερα κοριτσαρες!!!!γιατι τα κανετε αυτα τα βραδυα??αααα σημερα πρεπει να στειλω το συζυγο βολτα να δωσω το παιδι στην κουνιαδα να το αναλαβει να το κοιμησει και να μαι μεσα να σας απολαμβανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοτοπουλακι πολυ χαρηκα που τα κανατε!!!!!!!εχω ενα θεμα με τη δυσκοιλιοτητα...

Ομοιοπαθούσα Άσπα;;; Εσείς από πότε;;;; Εμείς είχαμε πυροτεχνήματα χθες για το ευτυχές γεγονός!!! Δηλαδή άμα ποτίσουμε τον κήπο μας, τί θα κάνουμε;; Θα το περάσουμε κρόουλ στο σταρ που λέει και η Κίμι;;;;:confused::confused::confused:

chicken είπε:
Ομοιοπαθούσα Άσπα;;; Εσείς από πότε;;;; Εμείς είχαμε πυροτεχνήματα χθες για το ευτυχές γεγονός!!! Δηλαδή άμα ποτίσουμε τον κήπο μας, τί θα κάνουμε;; Θα το περάσουμε κρόουλ στο σταρ που λέει και η Κίμι;;;;:confused::confused::confused:

Δεν χρειάζεται καλέ το Στάρ!Θα το καταλάβουμε από την έκτακτη είδηση οτι πλυμμήρησε ο Έβρος τις καλλιέργειες των αγροτών!!!!

Kαλημερααααααααα!!!!!!! λεμε τωρα, μεσημεριασε καλεεεεεεεεε

Δε προλαβαινω να σας διαβασω κι εσεις δινετε ρεσιταλ αποτι ακουω ε? παλι με τις ηλικιες "παιζετε"??? κιμι τις παραμυθιαζεις ακομα οτι εισαι 22?????????

Ακουστε το κουλο! Ζυγισα το μωρο να δω μη παει και χασει βαρος και τι να δω, σε 3 μερες που εγω ελεγα οτι εχει μειωθει το γαλα μου, αυτη πηρε 160 γρ!!!!!!!!!!!! πιο πολυ απο αλλες φορες, αρα μαλλον δε μειωθηκε το γαλα, απλα αυτη τρωει παρα πολυ... τι να πω? καλα το σκεφτομαι? τι λετε εσεις που θηλαζετεεεεε?????????????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...