Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερααα...

ΕΛΙΩΣΑ!!!

δεν καταλαβα τπτ, δεν ξυπνησα ουτε ενα λεπτο, χτυπησε το ξυπνητηρι κ σηκωθηκα...

τα ταισε ο παυλος τη νυχτα, δλδ αμα ελειπε ΠΟΙΟΣ θα ακουγε το κλαμα τους?? αναρωτιεμαι...

απο σημερα βαλτε κ τον μπεμπακο μου στη λιστα της γκρινιας χωρις λογο!

τσακιστειτε ε??? που μου ξενυχτατε κ το πρωι που εχω λιγο χρονο τπτ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Paraitithika... Pethana sto gelio me osa grapsate. DEN IPARXETE LEMEEEEEE!

Egw exw traviksei trelli grinia 3 meres twra. I mikri einai ok gia kamia wra afou ksipnisei. Meta ooooooloooooo griniaaaaaa! Thelei sinexeia ston wmo kai mono emena. Molis tin parei o mpampas pataei klammata trela. Exei stenoxwrithei o kaimenos, leei pws den ton thelei i mikri. Sas kanoun esas tetoia? Giati griniazoun etsi??????

Paraitithika... Pethana sto gelio me osa grapsate. DEN IPARXETE LEMEEEEEE!

Egw exw traviksei trelli grinia 3 meres twra. I mikri einai ok gia kamia wra afou ksipnisei. Meta ooooooloooooo griniaaaaaa! Thelei sinexeia ston wmo kai mono emena. Molis tin parei o mpampas pataei klammata trela. Exei stenoxwrithei o kaimenos, leei pws den ton thelei i mikri. Sas kanoun esas tetoia? Giati griniazoun etsi??????

Kαλημέρα!!!!!Αγγελικούλα μου,μην στεναχωριέσαι!!Τα περισσότερα μωράκια το κάνουν!!Όσον αφορά που δεν θέλει τον πατέρα της,το θεωρώ φυσιολογικό αφού όλη την ημέρα λειπει και έχει συνιθίσει την δική σου μυρωδιά και εικόνα!Μόνο τα δικά μου και τα δύο είναι μπαμπακόθρεφτα???

καλημερα, ειμαι γραφειο, εχω δουλεια, stop! Κιμι σ'αγαπαω stop! Σημερα δε θα πω ασχημη κουβεντα για κανεναν stop! όσο και να προσπαθεις να με παρασυρεις stop!!!!

Τελικα εχθες πηδηχτηκε καμια?? .. Από το παραθυρο?? Stop

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλημερα, ειμαι γραφειο, εχω δουλεια, stop! Κιμι σ'αγαπαω stop! Σημερα δε θα πω ασχημη κουβεντα για κανεναν stop! όσο και να προσπαθεις να με παρασυρεις stop!!!!

Τελικα εχθες πηδηχτηκε καμια?? .. Από το παραθυρο?? Stop

Kαλημέρα!Δεν με παρακολουθείς και πολύ με στναχωρείς!!!!!:confused:

Α!Και να ενημερώσω ενταύθα μερικές μερικές παρθενοπιπινογαργαλιάρες οτι εμείς χθές βράδυ,την ώρα που καπνίζανε "τον ποτίσαμε τον κήπο"!!!

Ftou den ntrepesai!!!!!:P:p:p

Καλημέρα κορτσούδια!!!!

Ήρθε χθες η μάνα μου και είμαι χαλαρή!! Πώς γίνεται όταν είναι εδώ να είναι ήρεμο το μωρό και όταν λείπει να μας ταλαιπωρεί;;;;;

Αγγελική, κι εμάς μια μέρα το έκανε αυτό με τον μπαμπά της, και όσο ήθελα να το κοιμίσει να ξεκουραστώ, τόσο αυτό δεν καθόταν!!!!

Μέφη, εύχομαι να ανθίσει ο κήπος σας!!!! Χιχιχιχι!! Μη πάει τζάμπα και το πότισμα!!!!

Να κάνουμε μια λίστα με ηλικίες να σταματήσετε να παίζετε το jurassic park και να αποκαλυφθεί η αλήθεια για όλες επιτέλους!!!!

Εγώ μέσα είμαι!!!

ΜΕΦΗ------33,11!!!

ΚΙΜΗ------Διαλεξτε και πάρτε!

Βιλογική ηλικία-----32

Κατα φαντασία ηλικία-22,6(!!!)

Οργανική ηλικία-----Αιωνόβια!!!!

Νοητική ηλικία-------- ?????????Αύτο θα είναι το κουίζ της ημέρας!!!!!!!

Τί θα θελα να είμαι ηλικία---16,για να τα φτιάξει με τον ανηψιό της Ζωής!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορτσούδια!!!!

Ήρθε χθες η μάνα μου και είμαι χαλαρή!! Πώς γίνεται όταν είναι εδώ να είναι ήρεμο το μωρό και όταν λείπει να μας ταλαιπωρεί;;;;;

Αγγελική, κι εμάς μια μέρα το έκανε αυτό με τον μπαμπά της, και όσο ήθελα να το κοιμίσει να ξεκουραστώ, τόσο αυτό δεν καθόταν!!!!

Μέφη, εύχομαι να ανθίσει ο κήπος σας!!!! Χιχιχιχι!! Μη πάει τζάμπα και το πότισμα!!!!

Να κάνουμε μια λίστα με ηλικίες να σταματήσετε να παίζετε το jurassic park και να αποκαλυφθεί η αλήθεια για όλες επιτέλους!!!!

Ευχαρίστώ,καλή μου σουφλιουτούδα!!

Τα ίδια Ριάννα! Και στο φόρουμ....δεν μπήκαν ιοί αλλά κάτι δεινόσαυροι, θα τους καθαρίσουμε κι εμείς, πού θα πάει;;;;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΑς ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕς

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...