Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν τη ρώτησα, φανταζομαι πως ναι. Έχουν πολλά περιστατικά λέει, τί να πω, δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο αν μας τύχει, οι παρενέργειες τις γρίπης ή του εμβολίου;;;;;;

κοτοπουλακι εγω θα τη ρωταγα τη παιδιατρο αν εχει κανει η ιδια το εμβολιο για να παρω σοβαρα ο,τι λεει...

εδω ολους οσους εχω ρωτησει (παιδιατρους γιατρους γονεις κλπ) λενε οτι ακομα και αν ολοι κανουμε το εμβολιο το μωρο ειναι εντελως απροστατευτο γιατι μπορει να μεταφερουμε εμεις το μικροβιο (ειδικα αν εχουμε κανει το εμβολιο που θα μαστε ξενοιαστοι οτι δε παθαινουμε τπτ...!!!)

τι να πω, ο θεος να φυλαει τα μωρα μας γιατι φετος δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.........

α ξεχασα! κολλησε τη γριπη αυτη μια φιλης μου το παιδακι (η οποια εχει και νεογεννητο) και λεει οτι για μας τους μεγαλους η γριπη δεν ειναι τιποτα τις περισσοτερες φορες, μπορει καν να μη καταλαβεις οτι ειναι η συγκεκριμενη γριπη και να λες οτι κρυωσες, αλλα για ενα νεογεννητο ειναι πολυ πολυ επικινδυνη...

Επεξεργάστηκαν by irida85

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν τη ρώτησα, φανταζομαι πως ναι. Έχουν πολλά περιστατικά λέει, τί να πω, δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο αν μας τύχει, οι παρενέργειες τις γρίπης ή του εμβολίου;;;;;;

Εγω παντος φοβαμε περισσοτερο τις παρενεργιες .

Ακουω εντονες για αλλεργιες για παραλυσεις κτλ.

Και τι θα γινουν τα παιδακια μου αν παθω κατι??

Την γρυπη την εχουν περασει ελαφρα τρια παιδακια που γνωριζω απο 1,5 εως 4 ετων και ειναι μια χαρουλα οπωτε εγω δεν......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ίριδα, για μένα ούτε που με νοιάζει, αλλά φοβάμαι τα συμπτώματα που θα εμφανίσει ΑΝ κολλήσει το μωρό, που δεν έχει ανοσοποιητικό. Πάντως, νομίζω ότι όσο σχολαστικοί και να είμαστε με την υγιεινή, αν το χει π.χ ο άντρας μου, δεν το γλιτώνουμε!!!

Οι παρενέργειες είναι λένε όσες και στα άλλα εμβόλια ή φάρμακα, μία στο εκατομμύριο π.χ.

μα βρε κοτοπουλακι αυτο λεμε... για μας δε μας νοιαζει αλλα για τα μωρα μας...

αλλα και να κανεις το εμβολιο δεν σου εγγυαται κανεις οτι δε θα κολλησεις το μωρο.... γιατι μπορει να μεταφερεις το μικροβιο... εσυ δε θα κολλησεις ή θα τη περασεις ελαφρια αλλα το μωρο....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

να μαι και εγω!!!!!!

αχ πολυ χαιρομαι που η παρεουλα μας επανηλθε παλι!!!!!!

τι ωραια τωρα εχουμε και τα μωρακια μας!!!!!!

Μαριανθουλα και Ιριδακι τι κανετε?μου λειψατε βρε!!!!!!!

Ελενακι μου να ξερεις πως ολες οι ευχες μας και η θετικη μας ενεργεια ειναι κοντα σε εσενα και το μωρακι σου!!!!!!οσο για τον θηλασμο ολα θα πανε τελεια!!!!!

αααααα παω παλι γιατι μαρσαρει ηκοριτσαρα μου!!!!!!!

ελπιζω να καταφερω καποια στιγμη να μπω και να δωσω τις ευχες μου σε ολες τις φιλεναδιτσες μου!!!!

Α Ιριδακι....

\παρε την ζυγαρια απο τα τζαμπο......οπως ειπε η Μαιρουλα.....

συμφερει και ειναι τελεια!!!!!!!την κανει την δουλειατης

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

αποκοιμηθηκε!!!!!!

ρε κοριτσια τι κακο .....σημερα ολο κλαιει.μολις την βαζω στο στηθος τρωει 10 λεπτα αποκοιμιετε.μολις την βαλω στον καναπε αρχιζει παλι το τραγουδι και ξανα παλι......μηπως δεν εχω γαλα?μηπως δεν την φτανει?

γιατι να φαω κατι και νατην πειραξει αποκλειετε!!!1τα εχω κοψει ολα!!!!!!!!

μονο ψωμι τυρι κατσικισιο γαλοπουλα πατατες αυγο .αυτα τρωω η κακομοιρα!!!!

φυσικα εφτασα αισιως τα 57 κιλα δηλ -3 πριν μεινω εγκυως!!!!!

να δω τι θα μεινει απο μενα στο τελος!!!!!

iMLpp3.png

εδω ολους οσους εχω ρωτησει (παιδιατρους γιατρους γονεις κλπ) λενε οτι ακομα και αν ολοι κανουμε το εμβολιο το μωρο ειναι εντελως απροστατευτο γιατι μπορει να μεταφερουμε εμεις το μικροβιο (ειδικα αν εχουμε κανει το εμβολιο που θα μαστε ξενοιαστοι οτι δε παθαινουμε τπτ...!!!)

τι να πω, ο θεος να φυλαει τα μωρα μας γιατι φετος δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.........α ξεχασα! κολλησε τη γριπη αυτη μια φιλης μου το παιδακι (η οποια εχει και νεογεννητο) και λεει οτι για μας τους μεγαλους η γριπη δεν ειναι τιποτα τις περισσοτερες φορες, μπορει καν να μη καταλαβεις οτι ειναι η συγκεκριμενη γριπη και να λες οτι κρυωσες, αλλα για ενα νεογεννητο ειναι πολυ πολυ επικινδυνη...

αυτό είναι σίγουρο?? Μπορεί να μεταφερθεί ο ιός ακόμη και εμβολιασμένοι??? Γιατί για εμένα αυτό είναι το κριτηριο αν θα το κάνω ή όχι.

Την γρυπη την εχουν περασει ελαφρα τρια παιδακια που γνωριζω απο 1,5 εως 4 ετων και ειναι μια χαρουλα οπωτε εγω δεν......

Για τον Αγγελάκο μου δεν πολυανησυχω προς το παρόν. έχει κάνε της απλής και του πνευμονιόκοκυ. Για το μωράκι σκέφτομαι όπως όλες. Παιδια στον Αγγελο του πνευμονιόκοκκου το κάναμε 6 μηνών. Από ό,τι είδα στο καινούριο βιβλιάριο θα το κάνουμε στο μικρό 2 μηνών. Πάλι καλά.

φυσικα εφτασα αισιως τα 57 κιλα δηλ -3 πριν μεινω εγκυως!!!!!

να δω τι θα μεινει απο μενα στο τελος!!!!!

τυχερή!!!Εγώ μετά τα 12 της γέννας εχω χάσει άλλα 2 = 14! Πάλι καλά! Και το μωράκι είναι μιας εβδομάδας. έχω βάλει όριο μεχρι τα Χριστούγεννα να χάσω άλλα 5, και μεχρι τον Απρίλη τα υπόλοιπα. Για να δούμε. Πάντως αυτη τη φορά ξεπρηστηκα με το που γεννησα. Επανήλθα σε παππουτσια και βερα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Έχει αρχίσει να με παίρνει από κάτω.....ανυπομονώ τρελά και με έχει πιάσει βαρεμάρα-εντάξει βολτες βόλτες βόλτες-βαρέθηκα......

έχει δικιο.... λίγουπομονιτσα και τελειωσες. Μέχρι το σκ θα το έχεις αγκαλιά!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Εμείς σήμερα πήραμε σβάρνα οικογενειακώς τα νοσοκομεία για να κάνουμε το εμβόλιο της νέας γρίπης. Εγώ και ο Μιχάλης πήγαμε το πρωι στο ΛΑΙΚΟ και περιμέναμε περίπου 1,5 ώρα για να κάνουμε το εμβόλιο ενώ μετά πήγα την Ζέτα στο Αγλαια Κυριακού και τελειώσαμε πολύ γρήγορα, ενώ στις 17 Δεκεμβρίου θα κάνει την δεύτερη δόση. Εμάς ο παιδίατρος είναι κάθετος ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε για περισσότερη προστασία του μωρού. Εμάς είναι διευθυντής στο εν λόγω νοσοκομείο και το έχει κάνει και ο ίδιος, όπως και οι περισσότεροι εργαζόμενοι του νοσοκομείου και μάλιστα όσο περιμέναμε ερχόντουσαν και άλλοι εργαζόμενοι, η τελευταία φουρνιά απ' ότι ακουγαμε και περίμεναν να εμβολιασθούν.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου έκανε και η μικρούλα το καινούριο?

221882cb0gkyh7q4.gif

μα βρε κοτοπουλακι αυτο λεμε... για μας δε μας νοιαζει αλλα για τα μωρα μας...

αλλα και να κανεις το εμβολιο δεν σου εγγυαται κανεις οτι δε θα κολλησεις το μωρο.... γιατι μπορει να μεταφερεις το μικροβιο... εσυ δε θα κολλησεις ή θα τη περασεις ελαφρια αλλα το μωρο....

Προφανώς όπως όλα περνάνε στο μωρό μέσω του θηλασμού και χτίζει αντισώματα, ίσως να περνάει και μέρος του φαρμάκου του εμβολίου ή της άμυνας που χτίζεται στο σώμα της μητέρας.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Μπορεί ως έγκυος να το σκεφτόμουνα περισσότερο αν θα έκανα το εμβόλιο αλλά τώρα εφόσον ο παιδίατρος το θεώρησε απαραίτητο δεν το σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο. Εξάλλου ποτέ δεν μπήκα στην λογική ή δεν χρειάστηκε αν θέλετε να "αμφισβητήσω" το γιατρό μας αλλιώς θα έβγαζα μονη μου διαγνώσεις και δεν θα τον χρειαζόμασταν.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Μόνο εγώ, ο Μιχάλης και η Ζέτα. Τα μωρά νομίζω δεν πρόκειται να εμβολιασθούν

ναι τη Ζετα εννοούσα.

Μπορεί ως έγκυος να το σκεφτόμουνα περισσότερο αν θα έκανα το εμβόλιο αλλά τώρα εφόσον ο παιδίατρος το θεώρησε απαραίτητο δεν το σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο. Εξάλλου ποτέ δεν μπήκα στην λογική ή δεν χρειάστηκε αν θέλετε να "αμφισβητήσω" το γιατρό μας αλλιώς θα έβγαζα μονη μου διαγνώσεις και δεν θα τον χρειαζόμασταν.
και αυτο σωστό!

Δεν ξέρω τι να κάνω!!! Ρώτησες αν όντως εμβολιασμενη μπορείς να μεταφέρεις τον ιό ή απλά προφυλάσσεις τον εαυτό σου γιατί διάβασα ότι απλά την περνάς πιο ελαφρυά.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...