Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμ για να σου λεω θα πηδηχτω???? Μη παει ο νους σας στο κακό...

Οχι καλέ ο δικός μας νους να πάει στο κακό ? Ποτέ !!!!!!!!! Εμείς είμαστε αγνές και αθώες κάτι άλλες μας χαλάνε που το παίζουν φίλες μας....... ονόματα όπως πάντα δεν λέμε.....,,

Εγώ σας καληνυχτώ πάω να ταϊσω και μετά να χουχουλιάσω δίπλα στον αντρούλη μου.... κάνει και κρύο σήμερα..... Καλό σας βράδυ και σεμνά ε? Μην πείτε πολλά και βγάλω πάλι τα μάτια μου να σας διαβάζω.....

Επεξεργάστηκαν by eirinilagadas

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνυχτα Ρηνουλα μου...καλο βολι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τσαχπινογαργαλοσαυρος-ΕΙΡΗΝΗ

αυτη μονο χουχουλιαζει....τα ματια της δεν τα βγαζει ποτε,και ελεγα οτι μονο 2 ημασταν που το πετυχαμε με τον κρινο αλλα ηρθε κ τριτη στην παρεα...

καπνιζεις γλυκεια μου?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ...

μετα απο 2 μερες μου ειρθε η περιοδος μιλαμε για πολυ αιμα δεν προλαβαινω να αλαζω σερβιετες δεν θελω να βαλω ακομη ταμπον..

εδώ δε βάζουμε άλλα κι άλλα θα βάλουμε ταμπόν;;;;;

Ενταξη δεν ειναι κ τραγικο υπαρχει και το αφροξυλανθη...φροσω...κ.α. :P πλακα κανω εμενα παντως μου αρεσει και δε θα με πειραζε να τη λες και σουλτανα δεν το ακους συχνα αυτο το ονομα...

εμενα τον αντρα τον λενε Θοδωρη και τη μανα μου Θεοδωρα και θα ηθελα να βγαλω τη μπεμπα θεοδωρα γιατι η μανουλα ειναι αρωστουλα και δεν ξερω ποσο θα αντεξει ακομα ειναι γελοιο ομως μπαμπας και κορη να εχουν το ιδιο ονομα?

αφού ζήτησες γνώμη θα την έχεις!!! το σουλτάνα είναι τραγικό!!! το φωτεινή μ΄αρέσει πάρα πολύ!

βέβαια μοναδικό κ αποκλειστικό κριτήριο για μένα είναι το όνομα να έχει άγιο κ να γιορτάζει! αγια σουλτάνα δε θυμάμαι να έχω ακούσει! επίσης το θεοδώρα είναι ωραίο αλλά αν είναι να το κάνεις ντορίτα, το χάλασες κ αυτό!!! άλλο κόλλημα που έχω είναι να μην αλλάζω τα ονόματα! το θεωρώ μεγάλη κοροιδία!!! αυτά τα ολίγα! :rolleyes:

και εγω το αρτεμις απο την θεα του κυνηγιου,δυναμικη!!!ετσι νομιζω οτι μου ταιριαξε απο την αρχη για την μπεμπουλα,ηθελα ενα δυναμικο ονομα:D

το άρτεμις τέλειο!!!

Marlen το βρήκα!

άντε μπας κ βάλω καμία που λύσσαξαν μερικές!

Λοιπόν, πάω για τσιγάρο και ύπνο... Μη γεμίσετε πάλι 17000000 σελίδες γιατί θα χω αγκαλιές πάλι αύριο με τη Σαββίνα και δεν προκάμω να διαβάσω.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!

όλες εμάς μας θες σπίτι σου μαζί με τα κουτσούβελα;;;;:eek:

αααα,μαλιστα....δεν ηξερα...

μια ανιψια μου τη βαφτησαν φωτεινη - ιωαννα κ τη φωναζουν τανια. εμενα μου αρεσει πολυ!

ι...

ααα ωραία απ΄το φωτεινή δηλαδή χρησιμοποίησαν ένα γράμμα!!! πωπώ ΄κ τα διπλά ονόματα μου τη σπάνε απίστευτα!!! άλλη κοροιδία! μια γνωστή έγβαλε μαρία-νικη, τη φωνάζει νίκη αλλά θα γιορτάζει 15/8:eek:

κ πού θα το ξέρουν μαρή να το παίρνουν τότε το παιδί για χρόνια πολλά;;;; κ τί, θα παίρνουν του αγ νικολάου κ θα λέει, δε γιορτάζω τώρα το δεκαπαντάυγουστο ξανακαλέστε;;;;;;;;;;;:confused:

μου τη δίνουν όλα αυτα!!!!!! και αν ήμουν στρουμφάκι θα με λεγανε γκρινιάρη!!!!!!!!

Αν ειναι ωτιτιδα υπαρχει περιπτωση να του περασει απο μονη της?

με τίποτα όμως!!! βέβαια μέχρι τώρα θ αξέρεις τί ήταν τελικά!

ρε τι πμ στελνατε η μια στην αλλη???εμενα δεν με παιζεται πιααααα???ουαααααα ουαααααα!!!!σνιφ κλαψ!!!!

ναι ούτε μένα με παιζουν!!!!!!:-(

επίσης αφού τά θέλει ο κ@#$ς της αγγελικής βάλτε με στη λίστα!!!

170301c7zifsub1b.gif

Μαρλενακι?? Σε ζηταγα προηγουμενως χαχα...αντε...ξελογιαστρες εισαστε

εδώ είμαι καλή μου!!! πως είσαι εσύ; απ΄το πεσιμο εννοώ! δε φαντάζομαι να πήγες για απλωτές σήμερα; πάντως απ΄την περιγραφή σου δε σε λυπήθηκα καθόλου!!!:lol::lol::lol:

170301c7zifsub1b.gif

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Φαντάζομαι ότι ξέρετε ότι είναι μέσα στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας η συνάντηση.

ρε παιδιά μάλλον θα ΄την κάνουμε εκείνες τις μέρες! καλα καμία άλλη δε σκέφτεται να φύγει;;; δεν το κανονίζουμε για καμιά άλλη μέρα;;

και γράψτε και ώρα που σας βολεύει γιατί ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ!!!!

ααααααααααα έτσι εξηγείται!!!!!!

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

αγγελικη76- Χολαργός 17:00-20:00

ευανθια

Αλεκα

Ελενη1

ομορφακια Βύρωνας 17:00-20:00

κιμι

μανουλιτα

jtse Ζωγράφου 17:00-20:00

μαρλεν αλλάξτε μέρα

170301c7zifsub1b.gif

13/2????

μπειτε στην espresso κ διαβαστε για τον Μουρατιδη.

www.espressonews.gr

κανένα μπόνους παίρνεις για τις υπηρεσίες σου;;;;

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2 ΘΗΣΕΙΟ ΣΤΙΣ 18:00;;;;;;

αγγελικη76- Χολαργός 17:00-20:00

ευανθια

Αλεκα- Περαμα...τα παιδια τί θα τα κανουμε????

Ελενη1 - Περαμα

ομορφακια Βύρωνας 17:00-20:00

κιμι

μανουλιτα

jtse Ζωγράφου 17:00-20:00

aspa Πάτρα

MARIANTHI611 Περιστέρι

τώρα μάλιστα!!! συμφωνώ όμως με αλέκα!!!:confused:

ετσι ετσι...πωπω την μανουλα του σκεφτομαι...χεστα τα 200. Λυπηθηκα... αμαν μαρη ασπα ολο ευχαριστα

εισαι...μια το βιντεο που ειχες ανεβασει μια αυτο τωρα. :(

φρίκη!!! αυτά με ψυχοπλακώνουν τελείως αλλά καλό είναι να τα ακόυμε να βάζουμε μυαλό που ενώ όλα πάνε καλά στη ζωή μας δεν το εκτιμάμε καμιά φορά!!! για πες άσπα τι βιντεο ήταν αυτό;

170301c7zifsub1b.gif

ευη συλλυπητήρια για τη γιαγια!

καλα γιατι δεν μιλας???

θα στο στειλω εγω αλλα στο παλιο το φορουμ.

περιμενε

στείλε κ σε μένα!!! όλες με αποφεύγουν!!! ειδικά αυτή η κίμι!!!

:lol::lol::lol::lol:

Πήγα στα Γκαντ και πήρα τον άντρα μπουφάν και 3 πουλόβερ και 1 ζευγάρι Τίμπερλαντ μποτάκια(480ε) όλα μισοτιμης.

Για μένα πήρα ένα Τροσάρντι μαύρο,ένα ζευγάρι καφέ μποτες,μποτάκια μαύρα,μαυρες γόβες λουστρίν,μια μλουζα,2 κολλάν παντελόνια και μια ψευτογούνα από τα Toi-moi και αυτά όλα μισοτιμής 680ε!

Και έδωσα και για δώρα 120ε σύνολο 1280!!!!!!!!:-(

Πάντως και μένα μου την δίνει πολύ αν με κλέψουνε και ας είναι και ένας στυλός!!!!!!

α πήρες να ρίξεις κάτι πάνω!!!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Αφού ξεράθηκα στα γέλια βραδιάτικα με τα όργια σας, να σας ενημερώσω ότι επιτέλους τα κάναμε....με κλύσμα!!!! Έτσι, για να κλείσει ωραία η βραδιά!!! Χιχιχιχι!!!

Καλημέρα στις μεταμεσονύχτιες που μπαίνουν κατά τις 4-5 η ώρα και στις δίσμοιρες τις πρωινές που θα τρέχουν για δουλειά!!!

κοριτσια για τον Αχιλλεα να ρωτησουμε Αλεκα κ Ομορφακια που τα εζησαν τα γεγονοτα απο κοντα,εμεις τι να ξερουμε απο τα βιβλια???αλλο πραγμα το live..

:tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια, να ρωτήσω: η μπέμπα έχει να τα κάνει από το Σάββατο το απόγευμα, η γιατρός είπε στο τέταρτο 24ωρο πρέπει να τα κάνει! Της έβαλε το θερμόμετρο, αλλά τίποτα και είπε να την κάνουμε σήμερα βρεφικό κλίσμα! Έχει κάνει καμιά σας;; να της κάνω ή να περιμένω;; Μήπως θα γίνει πιο ανήσυχη, γιατί τώρα είναι καλά, δεν κλαίει!!!!

τί έγινε το κανες; δεν είναι τίποτα! το χω κάνει!

ZΩΗ==αλεκα μη μασας!!!!

μην αγχωνεσαι Ζωη και να θελε δε μπορει να μασησει..την μασελα την εβγαλε μολις ηρθε απο δουλεια..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ==εμεις πως σκ@Τ@ παιζαμε μεχρι τη νυχτα στους δρομους δεν ξερω... δεν φοβοντουσαν οι δικοι μας??? λεω εγω τωρα...

κοροιδα ηταν οι δικοι σου να σε ψαξουν??την ιστορια με τον κοντορεβυθουλη,την ξερεις??

σε καλό σου χριστιανή μου!!!!

μου χυνεται το γαλα, το νερο με ζεματαει... ελεος... με νοιωθεις???

ΜΩΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΣΟΥ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ????ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ???ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ Παθαινεις ατιμη??

ε δεν έχεις το θεό σου!!!!:lol::lol:

φοβοταν μη του πεσει??? Θα ελεγα κατι αλλα ειμαι μανα, και ειναι φορουμ...

πνίξτο καλή μου!!! το καταλάβαμε χωρίς να εκτεθείς!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...