Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ZΩΗ==αλεκα μη μασας!!!!

μην αγχωνεσαι Ζωη και να θελε δε μπορει να μασησει..την μασελα την εβγαλε μολις ηρθε απο δουλεια..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ==εμεις πως σκ@Τ@ παιζαμε μεχρι τη νυχτα στους δρομους δεν ξερω... δεν φοβοντουσαν οι δικοι μας??? λεω εγω τωρα...

κοροιδα ηταν οι δικοι σου να σε ψαξουν??την ιστορια με τον κοντορεβυθουλη,την ξερεις??

αχ...καποτε εβγαζα τους φακους επαφης...τωρα βγαζω τη μασελα!:lol::lol::lol:

ΜΩΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΣΟΥ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ????ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ???ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ Παθαινεις ατιμη??

αμα της χυνονταν δεν θα εκανε τρια ομορφακια!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω ειμαι τρομαρα μου,τσακωνομαι με τον αντρα μου.....εχω το μωρο με γκρινια και 38,3 απο το εμβολιο του δινο ντεπον και το φτυνει μετα κανει και εναν ωραιοτατο εμετο...ο Γιαννης μαμα κοιτα εδω,μαμα κοιτα εκει ,μαμα,μαμα,μαμα........βαζω το μωρο στο βυζι δεν θελει...κλαιει και ο αντρας μου στο λαπτοπ αταραχος δεν σηκωνει βλεφαρο...γκρρρ...γκρρρ

Ααααα.....βουταω το μωρο και του το δινω και παω μεσα στο κρεβατακι μου και βλεπω τηλεοραση,του καθετε και ο Γιαννης στο σβερκο.....πηρα το αιμα μου πισω...πελαγωσε!!!!

ελαααα, ετσι κανει ο αντρας σουυυ??? Σπανιο!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μια φορα η μανα μου ξυπνησε μαυρα μεσανυχτα να κανει γαλα της αδερφης μου και απο την νηστα (πολυ γκρινιαρα ηταν)ξεχασε να βαλει την πιπιλα στο μπιμπερο και τις το αδειασε στην μουρη.......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ελαααα, ετσι κανει ο αντρας σουυυ??? Σπανιο!!!

Καλα μου λεει η πεθερα μου οτι ολοι οι αντρες ειναι αγγουρια και εκανα και εγω αλλα δυο μην χαθει το ειδος!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Γιατι μαρη Αλεκα ο δικος σου ειναι καλυτερος??γιατι κ εμενα που ειναι καινουριο μοντελακι στο κοσμο του marlboro,καλα εκανες βρε Ελενη,κ εγω το εχω κανει,γιατι δε θελω να τον βριζω μπροστα στα παιδακια μου..

Διαφημίσεις

Γιατι μαρη Αλεκα ο δικος σου ειναι καλυτερος??γιατι κ εμενα που ειναι καινουριο μοντελακι στο κοσμο του marlboro,καλα εκανες βρε Ελενη,κ εγω το εχω κανει,γιατι δε θελω να τον βριζω μπροστα στα παιδακια μου..

εμενα καλη μου ο δικος μου πρεπει να ειναι ο χειροτερος!!!!!!! ειρωνικο ηταν hello???? ξεκουτιανες??

221882cb0gkyh7q4.gif

Τις Αλέκας παιζει τουλαχιστον με τον Αγγελο γιατι την φοβαται,ξερει και πολεμικες τεχνες και αν γυαλισει το ματακι της χάθηκε...

:lol::lol::lol: ε δεν εχουμε και το ιδιο εκτοπισμα βρε λενακι μου....εσενα σου λεει θα φωναξει και τελειωσε. Εμενα σκεφτεται ο καυμενος...'κατσε μην μου κατσει καμια αγκαλια και ξεγοφιαστω'

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

παιδια ο δικος μου δεν ειναι ο χειροτερος..ξερω πατερα 35 χρονων που δεν αλλαξε κ δεν ταισε το μωρακι του ουτε μια φορα,ουτε το παιξε μεχρι να κλεισει 2 χρονια..ΦΟΒΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ!!!

Αλεκα η καρατεκα!! Μαρλεν????? Που εισαι???

221882cb0gkyh7q4.gif

παιδια ο δικος μου δεν ειναι ο χειροτερος..ξερω πατερα 35 χρονων που δεν αλλαξε κ δεν ταισε το μωρακι του ουτε μια φορα,ουτε το παιξε μεχρι να κλεισει 2 χρονια..ΦΟΒΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ!!!

φοβοταν μη του πεσει??? Θα ελεγα κατι αλλα ειμαι μανα, και ειναι φορουμ...

221882cb0gkyh7q4.gif

Κορίτσια, καμιά άλλη ιδέα για να ενεργηθεί;;; Εκτός από το να χεστεί από το φόβο του!!

Χαμομήλι, φακελάκι και τί ποσότητα;;;;; Είμαι σε δίλημμα αν θα του κάνω το κλύσμα! Help!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...