Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ είμαι πιο μεγάλη από την Αλέκα,κάτι μήνες!!!!!!!
κλαψ...δεν ειμαι μονο σημειο αναφορας για τις χοντρες...ειμαι και για τις γριες!!!!:confused::confused:

Ηρθα, δεν εχω τελειωσει αλλα ελπιζω να με αφησουν λιγο στην ησυχια μου...η κακουργα η μανα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ψοφησα εκανα δουλειες κουζινα μπανιο σαλονι πληντηρια απλωματα (κι εχω κι αλλο ενα) μπανιο την μπεμπα ευτυχως ηρθε ο πατερουλης μου τωρα και την κοιμισε!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

κλαψ...δεν ειμαι μονο σημειο αναφορας για τις χοντρες...ειμαι και για τις γριες!!!!:confused::confused:

Ηρθα, δεν εχω τελειωσει αλλα ελπιζω να με αφησουν λιγο στην ησυχια μου...η κακουργα η μανα!

αλεκα μη μασας!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Ειρηνη μου, χαιρομαι για το χιονι, κ για εσας που μπορειτε να βγειτε να παιξετε. Αν χιονισει εδω, τα δικα μας τα ζωντανα(τα παιδια ηθελα να πω...) δεν θα ξερουν τι να κανουν! Γενικα, πολυ κλεισουρα, ολοι οι γονεις φοβονται, δεν ξερω τι... εμεις πως σκ@Τ@ παιζαμε μεχρι τη νυχτα στους δρομους δεν ξερω... δεν φοβοντουσαν οι δικοι μας??? λεω εγω τωρα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Τι λες βρε καλό μου? Ποια σελίδα 7? Το έχασα δεν καταλαβαίνω τι με λες !!!!![/quote

Που έλεγες οτι καμία δεν σχολίασε το χίονι.Εγώ το σχολίασα μόλις μπήκα!

Ναι αλλά μόνο εσύ!!!!! Οι υπόλοιπες που ήταν ε ? Ζηλέψανε και μούγκα!!!!!

Διαφημίσεις

Ειρηνη μου, χαιρομαι για το χιονι, κ για εσας που μπορειτε να βγειτε να παιξετε. Αν χιονισει εδω, τα δικα μας τα ζωντανα(τα παιδια ηθελα να πω...) δεν θα ξερουν τι να κανουν! Γενικα, πολυ κλεισουρα, ολοι οι γονεις φοβονται, δεν ξερω τι... εμεις πως σκ@Τ@ παιζαμε μεχρι τη νυχτα στους δρομους δεν ξερω... δεν φοβοντουσαν οι δικοι μας??? λεω εγω τωρα...

Ελα ντε...ειδικα αν χιονιζε ουουουου η καλητερη μας ηταν αν και εδω στη Ν.Μακρη σπανια το εστρωνε...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Και εμείς παίζαμε και τα ζωντανά μου παίζουν!!!! Εδώ εμείς ακόμα είμαστε χωριό αλλά τείνουμε και εμείς στο να κλειστούμε γιατί πολλά γίνονται τώρα τελευταία.....

Ναι αλλά μόνο εσύ!!!!! Οι υπόλοιπες που ήταν ε ? Ζηλέψανε και μούγκα!!!!!

όχι παιδακι μου...εμενα μου'χει φυγει ο κωλος στην δουλεια σημερα...αλλα να πω την αληθεια...δε θελω να χιονισει...!!!!Τα παιδια ακομη δε μπορουν να καλοπαιξουν και εγω θα αναγκαστω να τρεχω στο γραφειο με ελκηθρο!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

όχι παιδακι μου...εμενα μου'χει φυγει ο κωλος στην δουλεια σημερα...αλλα να πω την αληθεια...δε θελω να χιονισει...!!!!Τα παιδια ακομη δε μπορουν να καλοπαιξουν και εγω θα αναγκαστω να τρεχω στο γραφειο με ελκηθρο!!

Ρε παιδιά κάποτε μόλις χιόνιζε ήμουν μέσα στην τρελή χαρά!!!! Τώρα και εγώ δεν το θέλω αλλά την ώρα που πέφτει και είναι φρέσκο είναι μαγευτικό και να πω την αλήθεια μου χάρηκα το πρωϊ. Μετά βέβαια που γίνανε μούσκεμα τα ζωντανά και μπήκαν μέσα και τσίριζαν γιατί είχαν παγώσει γυάλισε το μάτι μου, γιατί δεν γίνετε καλά μου να τα έχετε όλα.... Βέβαια αφού κάνανε το ζεστό τους μπανάκι και ζεστάθηκαν ήρθαμε οικογενειακώς στα ίσα μας. Και ξαναλέω ότι αν και τυχόν επιβεβαιωθεί ένα σενάριο καιρικό που θέλει πολύ χιόνι από Τρίτη και μετά που εγώ θα είμαι στη δουλειά θα γυαλίζει το μάτι μου νυχθημερόν!!!

Και εμείς παίζαμε και τα ζωντανά μου παίζουν!!!! Εδώ εμείς ακόμα είμαστε χωριό αλλά τείνουμε και εμείς στο να κλειστούμε γιατί πολλά γίνονται τώρα τελευταία.....

τα δικα σου δεν ειναι ζωντανα γιατι ξερουν. τα δικα μου ομως ειναι! θα κοιτανε με ανοιχτο το στομα...μονο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ελενη1 δεν εισαι μεσα, αλλα θα σου πω τον πονο μου...

χτες το βραδυ 2.30 η ωρα, ξυπναει ο νικηφ. κ θελει γαλα. ο παυλος ειναι ξυπνιος κ διαβαζει στο κρεβατι (κοινως με γραφει που κοιμαμαι κ αναβει πορτατιφ), κ του λεει ελα να σου φτιαξω εγω, μη τη ξυπνας, σηκωνεται ο καλος σου, ερχεται απο πανω μου, κ μου λεει μαμα γαλα! να μην ανοιγει το ματι με τπτ! του λεω, ρε νικηφορε, αμα ΨΟΦΗΣΩ, ποιος θα σου φτιαχνει γαλα 2.30 η ωρα????? αρχισε ο αλλος, τι του λες του παιδιου κ θα το αγριεψεις!!!

δεν αντεχω να φτιαχνω γαλατα ασχετες ωρες. μου χυνεται το γαλα, το νερο με ζεματαει... ελεος... με νοιωθεις???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ZΩΗ==αλεκα μη μασας!!!!

μην αγχωνεσαι Ζωη και να θελε δε μπορει να μασησει..την μασελα την εβγαλε μολις ηρθε απο δουλεια..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ==εμεις πως σκ@Τ@ παιζαμε μεχρι τη νυχτα στους δρομους δεν ξερω... δεν φοβοντουσαν οι δικοι μας??? λεω εγω τωρα...

κοροιδα ηταν οι δικοι σου να σε ψαξουν??την ιστορια με τον κοντορεβυθουλη,την ξερεις??

μου χυνεται το γαλα, το νερο με ζεματαει... ελεος... με νοιωθεις???

ΜΩΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΣΟΥ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ????ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ???ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ Παθαινεις ατιμη??

ελενη1 δεν εισαι μεσα, αλλα θα σου πω τον πονο μου...

χτες το βραδυ 2.30 η ωρα, ξυπναει ο νικηφ. κ θελει γαλα. ο παυλος ειναι ξυπνιος κ διαβαζει στο κρεβατι (κοινως με γραφει που κοιμαμαι κ αναβει πορτατιφ), κ του λεει ελα να σου φτιαξω εγω, μη τη ξυπνας, σηκωνεται ο καλος σου, ερχεται απο πανω μου, κ μου λεει μαμα γαλα! να μην ανοιγει το ματι με τπτ! του λεω, ρε νικηφορε, αμα ΨΟΦΗΣΩ, ποιος θα σου φτιαχνει γαλα 2.30 η ωρα????? αρχισε ο αλλος, τι του λες του παιδιου κ θα το αγριεψεις!!!

δεν αντεχω να φτιαχνω γαλατα ασχετες ωρες. μου χυνεται το γαλα, το νερο με ζεματαει... ελεος... με νοιωθεις???

Εδω ειμαι τρομαρα μου,τσακωνομαι με τον αντρα μου.....εχω το μωρο με γκρινια και 38,3 απο το εμβολιο του δινο ντεπον και το φτυνει μετα κανει και εναν ωραιοτατο εμετο...ο Γιαννης μαμα κοιτα εδω,μαμα κοιτα εκει ,μαμα,μαμα,μαμα........βαζω το μωρο στο βυζι δεν θελει...κλαιει και ο αντρας μου στο λαπτοπ αταραχος δεν σηκωνει βλεφαρο...γκρρρ...γκρρρ

Ααααα.....βουταω το μωρο και του το δινω και παω μεσα στο κρεβατακι μου και βλεπω τηλεοραση,του καθετε και ο Γιαννης στο σβερκο.....πηρα το αιμα μου πισω...πελαγωσε!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...