Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μετά από πολυ ψάξιμο,έρυνες μυστικές,τηλέφωνα,μυνήματα και άλλα έχω να σας ενημερώσω οτι η Αλέκα ευρέθει και εθεάθει στο καφέ Δεκεμβρίου να αναλύει το βαρυσήμαντο θέμα της περπατούρας!!!Άρα,το ενδεχόμενο να ξαναέφαγε σοβούρντα το αποκλείω!!!!

τι να κανω μαρη?? Αυτες τελειωνουν γρηγορα. Εσας μεχρι να σας διαβασω ξημερωσα....Α! εμενα δε με επεισες :cool:, τη φορολογικη κοιταζες :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να κανω μαρη?? Αυτες τελειωνουν γρηγορα. Εσας μεχρι να σας διαβασω ξημερωσα....Α! εμενα δε με επεισες :cool:, τη φορολογικη κοιταζες :tongue:

Τί λές μαρή???Με την φορολογική θα κοιμόμουνα και θα έβγαζα "γούστα"?

...:tongue:

ναι ναι μας επεισες...και εγω το ιδιο! Γιατι μεχρι τοτε δινομουν μονο 'σωματι'...'ψυχη τε' μονο μαζι του!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αμα αρχισω τιο χεσιμο εγω, οι ΤΕΝΑ δεν θα φτουρησουν!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μαρη, εγω τον πηρα πιο μεγαλο για να μπορω να τρωω με την ησυχια μου στις εγκυμοσυνες...για φαντασου να ηταν και τεκνο...καταθλιψη θα ειχα παθει με τα χαλια μου...Δες και εσυ μωρη μουστογρια που ντρεπεσαι να γδυθεις για να μη σε δει το πιπινι :tongue:

Να γειάσει το στόμα σου!!!!Πές τα Χρισόστομη!!Κόντεψε να με τρελλάνει το μεσημέρι!!!!

Κορίτσια, να ρωτήσω: η μπέμπα έχει να τα κάνει από το Σάββατο το απόγευμα, η γιατρός είπε στο τέταρτο 24ωρο πρέπει να τα κάνει! Της έβαλε το θερμόμετρο, αλλά τίποτα και είπε να την κάνουμε σήμερα βρεφικό κλίσμα! Έχει κάνει καμιά σας;; να της κάνω ή να περιμένω;; Μήπως θα γίνει πιο ανήσυχη, γιατί τώρα είναι καλά, δεν κλαίει!!!!

καλησπερα...

τωρα ξεμπερδεψα κ εγω,κατεβηκα παγκρατι,πηρα μπουφανακι αντρουλη,κ 2 μπλουζακια δικα μου για γυμναστηριο(ξεκιναμε Δευτερα)και το τελειωνουμε την αλλη ζωη..πρεπει να μαθω κ ποσο κανει αν κ ειναι φθηνο.προπερσυ το εξαμηνο εκανε 200.βα δουμε...

Ρε παιδια ο Αχιλλεας δεν τα χε με τον Πατροκλο??

αα σιγα μωρη ομορφακια τη λουγκρα τον Μουρατιδη,εγω εχω στο κινητουλι το βιντεο με τους γιατρους απο το νοσοκομειο.Θυμαστε το χαμο που χε γινει??απο περισυ το εχω,,μωρη Μεφη εσυ εισαι το κοριτσακι που παιζει?

το χω δει κ αυτο το βιντεο... τι αλλο θα δουνε τα ματακια μου! μονο εσενα δεν εχουν δει, να μη μου μεινει αντερο!

Η Κίμη θέλει,αν γίνεται πιο μικρό!!Κάποιον που στην διδακτέα ύλη να μην έχουν κάνει πρόσθεση και αφαίρεση,έτσί ώστε να μην μπορούν να υπολογίσουν την διαφορά ηλικίας!!!!!

χτυπα μεφη!!!!!!!!!!!

Γκρίνιαζε γιατί δεν μπορεί να πεί με άλλο τρόπο οτι θέλει τεστ DNA!!!!Σκέψου τί ακούει το κουκλί μου όλη την ημέρα!!!!!

ορμα μεφη!!!!!!!!!!!!

βρωμιιιιιτσες, κακιστρουυυυυλες, με φαγατε....!!!Πως αντεχω μου λεγατε , να! Έπεσα και σκοτωθηκα. Σημερα με τον πατερα μου κοντευαμε να κατουρηθουμε στα γελια που το σκεφτομασταν. Πώς και ειμαι όλη την ωρα στο φορουμε λεγατε....επηξα στην δουλεια εδω και δυο μερες. 7 η ωρα το απογευμα εχω ερθει σπιτι μου...τα παιδακια μου δεν τα ειδα....

Βρωμες!!!!

όχι...αλλα τι θα τα κανω?????? Οεο???αχ βαχ...

μια χαρα ο μπεμπακος....για αυτο λεω ότι ο δικος μου ειναι αδυνατος γιατι εχει ιδιο υψος και ειναι ενα κιλο λιγοτερο...

Ο ανωμαλος :cool:. Και αυτος μας διαβαζε τοσο καιρο αλλα δεν ηθελε να γραψει, φοβοταν μηπως νιωσει 'εκτος'. Τωρα αποφασισε να μας μιλησει...:tongue:

Εμεις αγαπη μου εχουμε παρε δωσε με αληθινους αντρες...ουτε με αχιλλεες, ουτε με Πατροκλους, ουτε με κανενα Μηνα!!!!!!

ναι ναι μας επεισες...και εγω το ιδιο! Γιατι μεχρι τοτε δινομουν μονο 'σωματι'...'ψυχη τε' μονο μαζι του!

η γρια η κοτα βρε εχει το ζουμε. ¨οσο για το πεσιμο... ειπαμε, ειπα να κανω μια 'χαριτωμενια'. Ασ'τες ελενιτσα μου...σκανε απο τη ζηλια του για την ομορφια μου για αυτο τα λενε όλα!

αμα αρχισω τιο χεσιμο εγω, οι ΤΕΝΑ δεν θα φτουρησουν!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

μαρη, εγω τον πηρα πιο μεγαλο για να μπορω να τρωω με την ησυχια μου στις εγκυμοσυνες...για φαντασου να ηταν και τεκνο...καταθλιψη θα ειχα παθει με τα χαλια μου...Δες και εσυ μωρη μουστογρια που ντρεπεσαι να γδυθεις για να μη σε δει το πιπινι :tongue:

αστες ευακι μου τις βρωμες....λοιπον, μια φορα σε εναμπουζουξιδικο, χορευε μια νησιωτικα και κανει μια να κατσει κατω και καλα χορογραφια, παταει τη φουστα της και σηκωνεται ξεβρακωτη...ασχετο ε?? Αλλα μου αρεσε τωρα που το θυμηθηκα...

και εμενα 5 αλλα ειμαστε ενα χρονο μαγαλυτεροι, αντιστοιχα

:lol::lol::lol::lol::lol: καλη μου φιλεναδα, πρεπει να καταστρωσουμε ενα σχεδιο εξοντωσης κιμις...

αλλα τωρα ξερω...ταιζεις-κοιμιζεις...

εγω ταισα-κοιμισα απο τις 8.30!!! αντε να δω τι αλλο θα κανω για σας βρωμιτσες!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Κορίτσια, να ρωτήσω: η μπέμπα έχει να τα κάνει από το Σάββατο το απόγευμα, η γιατρός είπε στο τέταρτο 24ωρο πρέπει να τα κάνει! Της έβαλε το θερμόμετρο, αλλά τίποτα και είπε να την κάνουμε σήμερα βρεφικό κλίσμα! Έχει κάνει καμιά σας;; να της κάνω ή να περιμένω;; Μήπως θα γίνει πιο ανήσυχη, γιατί τώρα είναι καλά, δεν κλαίει!!!!

δεν τους εχω κανει ποτε...αλλα πολυ με ανησυχουν τα κακα τους! παρτη τηλεφ. κ καντο αν ειναι... μην επαναπαυεσαι που ειναι ησυχη...παρε τηλ!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

περιμενε ομορφακια μου...μετα τα ταισματα ξεσκατισματα, ερχομαι για να 'αρχισω' την Κιμι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κορίτσια, να ρωτήσω: η μπέμπα έχει να τα κάνει από το Σάββατο το απόγευμα, η γιατρός είπε στο τέταρτο 24ωρο πρέπει να τα κάνει! Της έβαλε το θερμόμετρο, αλλά τίποτα και είπε να την κάνουμε σήμερα βρεφικό κλίσμα! Έχει κάνει καμιά σας;; να της κάνω ή να περιμένω;; Μήπως θα γίνει πιο ανήσυχη, γιατί τώρα είναι καλά, δεν κλαίει!!!![/quote

Eγώ έχω κάνει στην Έφη.Δεν είναι τίποτα.Τώρα αν θές να το γλιτώσεις βάλε σε μια μπατονέτα λαδάκι παιδικό και πιεσε απαλά το ποποδάκι της.Σίγουρο αποτέλεσμα.Οπως και με το μωρομάντηλο.Και μετά σηκωσε της τα ποδαράκια της σε θέση που να μπορεί εύκολα να ξαλαφρώσει.

το χω δει κ αυτο το βιντεο... τι αλλο θα δουνε τα ματακια μου! μονο εσενα δεν εχουν δει, να μη μου μεινει αντερο!

χτυπα μεφη!!!!!!!!!!!

ορμα μεφη!!!!!!!!!!!!

Ναι,ναι!Μιλάτε και σεις που με αφήσατε μόνη μου με το θηρίο!!Ρε δεν παλευεται μιλάμε στις ατάκες της!!Με στάλνει!!!

μεφη, ελα κ συ να ενωσουμε τις δυναμεις μας... μπορει να μην εισαι βρωμογρια, αλλα τα καταφερνεις μια χαρα...

στο σχολειο ο νικηφ. ξερασε ρουκετα μαλλον πανω στο καινουργιο τραπεζι κ τις καινουργιες καρεκλες, εκει που ζωγραφιζε. γιατι δεν λερωθηκε μπροστα του...

σημερα μου ειπε οτι η δασκαλα τους ειπε να παιζουν ρολους. κ παιξαν το μικρο γαλαζιο δρακακι που πηγε στη μαμα του κ το επιασε απο το αυτι κ το πηγε στη μπανιερα... κ ποιος επαιζε το δρακακι νικηφ.? ο σπυρος. κ εσυ τι ρολο επαιξες? το δεντρακι του παρκου! (περιπλοκος ρολος, με 3 σκηνες εσωτερικης παλης...καταλαβαινετε...)

το παιδι μου μαλλον δεν θα μιλησει ποτε στο σχολειο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

μεφη, ελα κ συ να ενωσουμε τις δυναμεις μας... μπορει να μην εισαι βρωμογρια, αλλα τα καταφερνεις μια χαρα...

Εγώ είμαι πιο μεγάλη από την Αλέκα,κάτι μήνες!!!!!!!

στο σχολειο ο νικηφ. ξερασε ρουκετα μαλλον πανω στο καινουργιο τραπεζι κ τις καινουργιες καρεκλες, εκει που ζωγραφιζε. γιατι δεν λερωθηκε μπροστα του...

σημερα μου ειπε οτι η δασκαλα τους ειπε να παιζουν ρολους. κ παιξαν το μικρο γαλαζιο δρακακι που πηγε στη μαμα του κ το επιασε απο το αυτι κ το πηγε στη μπανιερα... κ ποιος επαιζε το δρακακι νικηφ.? ο σπυρος. κ εσυ τι ρολο επαιξες? το δεντρακι του παρκου! (περιπλοκος ρολος, με 3 σκηνες εσωτερικης παλης...καταλαβαινετε...)

το παιδι μου μαλλον δεν θα μιλησει ποτε στο σχολειο!

:):)Ε,με κάποιο τρόπο έπρεπε να εκφράσει το παιδί τα συναισθηματά του για τον ρόλο που του έδωσε η κυρία του!!!!!Βρήκε τον κατάλληλο!Ρε μπας και περνούσε απ'έξω από το παράθυρο η Κίμη????

καλα θα με πεθανετε δε μπορω αλλο δε σας προλαβαινω εχω κατουρηθει απο τα γελια...

αχ! αλεκουκο 1 μερα ελειψες και σε φαγαμε...

κοτοπουλακι εμενα που ειχε 3 μερες να τα κανει μου ειπε και της εδοσα χαμομηλι κανονικο με λιιιιιιγο σαχαριτσα μεσα και μεσα σε 10 λεπτα εκανε 3 μπεμπιλινο σκατο...αστα μεχρι το σβερκο της πηγαν τωρα δε ξερω εσενα ειναι πολλες μερες μηπως καλητερα να κανεις το κλισματακι απο οτι ξερω δεν ειναι τιποτα...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

:):)Ε,με κάποιο τρόπο έπρεπε να εκφράσει το παιδί τα συναισθηματά του για τον ρόλο που του έδωσε η κυρία του!!!!!Βρήκε τον κατάλληλο!Ρε μπας και περνούσε απ'έξω από το παράθυρο η Κίμη????

:P:p:p:p:p:p:p:p

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...