Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε καμια δεν ειναι μεσα απο Αθηνα να μου πει τον καιρο;;; Θα παρω την Πετρουλα μου φαινεται!!!

Οσο για τις ηλικιες, εμενα με περναει 7 χρονια και κατι μου πεταξε χθες για πρεσβυωπια!!!!!! Ντοιγκ!!!

Βορειοανατολικα που ειμαι εγω εχει συννεφια κ τρελο κρυο τωρα κεντρο δε ξερω...

οσο για την πρεσβυωπια μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα το κακο...παρουσιαζεται και σε νεοτερες πλεον ηλικιες απο οτι εχω διαβασει...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

επιστρεφω σε λιγο παω να συμαζεψω λιγο γιατι δε θα βρισκω τιποτα μεσα στο σπιτι στο τελος ειναι ολα πεταμενα δεξια κι αριστερα....αααχχχ Θοδωρη μου εφυγες και θα με φαει η μαρμαγκα.....κατσαριδες θα βγαλουμε ρε κοριτσια ολο μαζευω κι ολο τον αμαζευτο εχω στο σπιτι τι κακο ειναι αυτο???? ασε τα ρουχα της μπεμπας ζωη να χει το μικρο μου εχω 2 λεκανες για σιδερο....μια φιλη πηρε λεει στεγνωτηριο και γλιτωσε το σιδερο γιατι αυτο λεει ειναι με ατμο και απολειμαινει...επιστρεφω

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Για να χαρώ!!!!Υπάρχει και ένα μαγαζί που δεν θα το βρώ άδειο!!!!

χαχαχαχχαχα μπα στα allouette πηγαινω και στπν φωκα που ειναι ολα μαζεμενα..α! και στο λαμπροπουλο...

Καλε καμια δεν ειναι μεσα απο Αθηνα να μου πει τον καιρο;;; Θα παρω την Πετρουλα μου φαινεται!!!

Οσο για τις ηλικιες, εμενα με περναει 7 χρονια και κατι μου πεταξε χθες για πρεσβυωπια!!!!!! Ντοιγκ!!!

:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Κακίστρες καμμιά σας δεν σχολίασε αυτό που είπα το πρωϊ για το χιόνι!!! Αλλά για να ζηλεύετε και για να μάθετε στο album μου έβαλα 2 φωτο σημερινές με τα χιόνια....... Φιλιά για τώρα

Κακίστρες καμμιά σας δεν σχολίασε αυτό που είπα το πρωϊ για το χιόνι!!! Αλλά για να ζηλεύετε και για να μάθετε στο album μου έβαλα 2 φωτο σημερινές με τα χιόνια....... Φιλιά για τώρα

Τις ειδα...τις ειδα....

τι ωραια που ειναι....εμεις βλεπουμε χιονι καθε 5-6 χρονια.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Σημερα η μερα ηταν και ειναι ''κουλη'' μετα το εμβολιο σκορπισα τα παιδακια σε ανατολη και δυση πηγα στην δουλεια μετα στο σουπερ μαρκετ και μετα σπιτι να θηλασω κτλ......τωρα περημενω να ερθει ο Γιαννης απο την πεθερα μου ,να φερει και το θερμομετρο να μετρησω το μωρο.....

καλώς την τι κάνει ο Γιαννάκης?

Ισως και να την σκαπούλαρε την ωτιτιδα,εχει λιγα δεκατα απο χθες αλλα ειναι μια χαρα δεν φαινετε να εχει κατι.

Ακομα δεν εχω προλαβει να δω το dvd φαντασου τρεξημο.

Ισως και να την σκαπούλαρε την ωτιτιδα,εχει λιγα δεκατα απο χθες αλλα ειναι μια χαρα δεν φαινετε να εχει κατι.

Ακομα δεν εχω προλαβει να δω το dvd φαντασου τρεξημο.

ωραία ευτυχώς όλα καλά!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

eirinilagadas[/b];137376]Κακίστρες καμμιά σας δεν σχολίασε αυτό που είπα το πρωϊ για το χιόνι!!! Αλλά για να ζηλεύετε και για να μάθετε στο album μου έβαλα 2 φωτο σημερινές με τα χιόνια....... Φιλιά για τώρα

Εγώ δεν φταίω ανεσύ δεν με παρακολουθείς!πήγαινε στην σελίδα 7 να δείς!!!

Μετά από πολυ ψάξιμο,έρυνες μυστικές,τηλέφωνα,μυνήματα και άλλα έχω να σας ενημερώσω οτι η Αλέκα ευρέθει και εθεάθει στο καφέ Δεκεμβρίου να αναλύει το βαρυσήμαντο θέμα της περπατούρας!!!Άρα,το ενδεχόμενο να ξαναέφαγε σοβούρντα το αποκλείω!!!!

βρωμιιιιιτσες, κακιστρουυυυυλες, με φαγατε....!!!Πως αντεχω μου λεγατε , να! Έπεσα και σκοτωθηκα. Σημερα με τον πατερα μου κοντευαμε να κατουρηθουμε στα γελια που το σκεφτομασταν. Πώς και ειμαι όλη την ωρα στο φορουμε λεγατε....επηξα στην δουλεια εδω και δυο μερες. 7 η ωρα το απογευμα εχω ερθει σπιτι μου...τα παιδακια μου δεν τα ειδα....

Βρωμες!!!!

αλεκα ρωτας τι θα τα κανουμε τα παιδια????????? θες να τα παρουμε μαζι? οχι. θες??????.
όχι...αλλα τι θα τα κανω?????? Οεο???αχ βαχ...
Γυρισαμε απο τον ντόκτορ....

μας ακουσε ολο το περαμα απο την ωρα που τον εβαλε στην ζυγαριά.......αμαν τι εχω να τραβηξω με δαυτον.....καλο παιδακι αλλα πολυ μανουρας.

Λοιπον κιλα 7100

υψος 64

κεφαλι 40,5

καναμε τα εμβολια , ενα σε καθε μπουτι και φυγαμε αρον αρον μισογυμνοι γιατι δεν μπορουσα να τον ξαπλωσω με τπτ......

η συνεχια σε λιγο ...

μια χαρα ο μπεμπακος....για αυτο λεω ότι ο δικος μου ειναι αδυνατος γιατι εχει ιδιο υψος και ειναι ενα κιλο λιγοτερο...

τελικα ρε κοριτσα ποιος ειναι αυτος ο παυλος β......που στελνει συνεχεια αιτημα φιλιας στο φεις??????

Ο ανωμαλος :cool:. Και αυτος μας διαβαζε τοσο καιρο αλλα δεν ηθελε να γραψει, φοβοταν μηπως νιωσει 'εκτος'. Τωρα αποφασισε να μας μιλησει...:tongue:
κοριτσια για τον Αχιλλεα να ρωτησουμε Αλεκα κ Ομορφακια που τα εζησαν τα γεγονοτα απο κοντα,εμεις τι να ξερουμε απο τα βιβλια???αλλο πραγμα το live..
Εμεις αγαπη μου εχουμε παρε δωσε με αληθινους αντρες...ουτε με αχιλλεες, ουτε με Πατροκλους, ουτε με κανενα Μηνα!!!!!!
καλα καλα τι να πεις κ εσυ???κ εμενα ο αντρουλης μου ειναι ο μονος αντρας που το δωθηκα ολοκληρωτικα....

α

ναι ναι μας επεισες...και εγω το ιδιο! Γιατι μεχρι τοτε δινομουν μονο 'σωματι'...'ψυχη τε' μονο μαζι του!
καημένη Αλέκα την μια πέφτεις την άλλη σε αποκαλούν γριά τι τραβάς και εσύ!!!!!
η γρια η κοτα βρε εχει το ζουμε. ¨οσο για το πεσιμο... ειπαμε, ειπα να κανω μια 'χαριτωμενια'. Ασ'τες ελενιτσα μου...σκανε απο τη ζηλια του για την ομορφια μου για αυτο τα λενε όλα!
Αλεκα ξερεις τι λενε για την ηλικια

Η απο πεσιμο παει ο γερος ή απο χεσιμο..να σου πω μαρη το πεσιμο το φαγες..ησουνα τουλαχιστον προνοητικη να κρατησεις της πανες ΤΕΝΑ απο ΙΑΣΩ??να γλυτωσεις κανα φραγκο???

αμα αρχισω τιο χεσιμο εγω, οι ΤΕΝΑ δεν θα φτουρησουν!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
εγω αληθεια δν βλεπω διαφορα γιατι δεν τα χα κ ποτε με μεγαλυτερο(σκεφτητε να χα παρει καμμια Αλεκα στο αρσενικο να μη ξερω απο ποια πλακακια να το μαζευω)

δεν εχουμε κ καμμια μεγαλη διαφορα..2.5 χρονια.Ζωη για πες κ εσυ

μαρη, εγω τον πηρα πιο μεγαλο για να μπορω να τρωω με την ησυχια μου στις εγκυμοσυνες...για φαντασου να ηταν και τεκνο...καταθλιψη θα ειχα παθει με τα χαλια μου...Δες και εσυ μωρη μουστογρια που ντρεπεσαι να γδυθεις για να μη σε δει το πιπινι :tongue:

αλεκακι να σου συμπαρασταθω...εχω πεσει κι εγω κι εχω φαει χοντρο δουλεμα...:oops:

αστες ευακι μου τις βρωμες....λοιπον, μια φορα σε εναμπουζουξιδικο, χορευε μια νησιωτικα και κανει μια να κατσει κατω και καλα χορογραφια, παταει τη φουστα της και σηκωνεται ξεβρακωτη...ασχετο ε?? Αλλα μου αρεσε τωρα που το θυμηθηκα...
οχι καλε 5 χρονια με περναει......το 72 ειναι.......καταλαβαινεις......

οχι δεν πηγα,γιατι?

και εμενα 5 αλλα ειμαστε ενα χρονο μαγαλυτεροι, αντιστοιχα Επεξεργάστηκαν by aleca

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...