Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

jtse, δεν ξερω τι τα πιανουν..μπορει να ειναι η πρωτη τους εφηβεια,κ εμενα χθες απο τις χειροτερες μας μερες,σημερα κοιμαται οληηη μερα..χθες σε ωρες ειχα λερωσει 4 μπιμπερο απο 70 περιπου το καθενα..πολυ γκρινιαααα,κ δε μαζευοταν ουτε γουργουριζε,κ κακα ειχε κανει..αφου εψαχνα την αποδειξη ΙΑΣΩ να την κανω επιστροφη...ευτυχως την εχει παει αντρουλης στη δουλεια..

Γκρίνιαζε γιατί δεν μπορεί να πεί με άλλο τρόπο οτι θέλει τεστ DNA!!!!Σκέψου τί ακούει το κουκλί μου όλη την ημέρα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια κατ'αρχην εγω δεν ειμαι παντρεμενη....παραειμαι μοντερνα...με το Θοδωρη ομως εχω περασει τις ωραιοτερες στιγμες της ζωης μου παρολο που ειναι μικρος ειναι πολυ ωριμος και ενδιαφερεται νοιαζεται κ το δειχνει κ για μενα κ για την μπεμπε με την οποια εχει παθει πλακα. Ενταξη περασαμε καποιες ασχημες καταστασεις ειδικα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου (αχ αυτες οι ορμονες) αλλα δοξα το θεο τωρα ολα καλα...τι να πω εγω δεν το μετανιωνω με τιποτα και ολες οι προηγουμενες σχεσεις μου ηταν με μεγαλητερους αντρες....χαλια μαυρα...δεν μπορουσα να συνεννοηθω δε ξερω γιατι πραγματικα!!! Αυτααα!!!

Μπράβο,βρε Ζωή!!Μακάρι να είστε καλά και ευτυχισμένοι για πάντα!Σε ζηλεύω που δεν παντρεύτηκες!!!

Κοριτσια κατ'αρχην εγω δεν ειμαι παντρεμενη....παραειμαι μοντερνα...με το Θοδωρη ομως εχω περασει τις ωραιοτερες στιγμες της ζωης μου παρολο που ειναι μικρος ειναι πολυ ωριμος και ενδιαφερεται νοιαζεται κ το δειχνει κ για μενα κ για την μπεμπε με την οποια εχει παθει πλακα. Ενταξη περασαμε καποιες ασχημες καταστασεις ειδικα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου (αχ αυτες οι ορμονες) αλλα δοξα το θεο τωρα ολα καλα...τι να πω εγω δεν το μετανιωνω με τιποτα και ολες οι προηγουμενες σχεσεις μου ηταν με μεγαλητερους αντρες....χαλια μαυρα...δεν μπορουσα να συνεννοηθω δε ξερω γιατι πραγματικα!!! Αυτααα!!!

εγω νομιζω οτι αλλες αντοχες εχει το νιατο!!!!κακα τα ψεματα..πες τα ρε ζωη,αφου ειχες και με μεγαλυτερο σχεση!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

αλλα...........τοτε δεν ειχαμε μυαλο............

fCS8p3.png

helloooooooooo

τι κανετε? ολες καλα ε? δε προλαβα να διαβασω τα νεα σας...

βρε ατιμουλες κανονιζετε συναντηση??? κριμα που ειμαι μακρια...

εμεις καλα ειμαστε, η μπουμπου βλεπω να τρωει καλα, μας εκανε και ενα ωραιοτατο εμετουλι χτες βραδυ, αλλαζα σεντονια μεταμεσονυχτια.... αλλα αφου τρωει χαιρομαι πολυ! πηρα και τη παιδιατρο χτες να της πω για το γαλα μου κλπ και μου μιλησε πολυ ωραια, μου εκανε εντυπωση, μου πε αφου το μωρο ως τωρα παιρνει πολυ καλο βαρος να μη βιαστω να δωσω συμπληρωμα γιατι θα σημαινει τερμα ο θηλασμος και αφου εχω χρονο ακομα μεχρι να παω στη δουλεια μου ειναι κριμα.. ετσι μου πε να τη ζυγισω σε 1 βδομαδα, δηλαδη τη δευτερα και αναλογως αν πηρε βαρος ή οχι θα δουμε τι θα κανουμε... το παλευω κι εγω με τη διατροφη πινω υγρα κλπ οποτε θα δουμε τι θα γινει!!!!!!!! μου εκανε εντυπωση πραγματικα γιατι ξερω οτι ολων η ευκολη λυση εινια δωσε συμπληρωμα και τελος....

αυτα τα νεα μας!!!!!!!!!!!!

τι κανεις κοριτσακι? τι λεει το νησι? βασικα προσπαθησε το οσο μπορεις κι εμενα η γιατρος μου ειχε πει οτι οσο παιρνει βαρος δεν θα της δοσουμε ξενο αλλα τελικα εμενα αρχισε να μου κοβεται οποτε...ασε ειχα κι εγω πολλους εμμετους με τη μπεμπα και μου εδοσε αντιαναγωγικο γαλατακι κ τωρα ολα καλα!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εγω νομιζω οτι αλλες αντοχες εχει το νιατο!!!!κακα τα ψεματα..πες τα ρε ζωη,αφου ειχες και με μεγαλυτερο σχεση!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

αλλα...........τοτε δεν ειχαμε μυαλο............

Τι εννοείς?Και συ τεκνατζού γλυκιά μου Θεσσαλονικιά???Δεν μου λές,στο Μπιμπο στη Τσιμισκή πήγες?

Διαφημίσεις

εμείς με τον άντρα μου ήμαστε ίσα μόνο 2 μήνες τον περνάω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ήταν μεγαλύτερος από μένα αλλά τι να κάνουμε αυτός ήταν το γραμμένο!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

το οτι δεν παντρευτικα δεν αλλαζει κατι το ιδιο ειναι βρε ιδιες ανησυχιες ιδια προβληματα το σημαντικο ειναι η οικογενεια..

οι μικροτεροι εχουν περισσοτερες αντοχες σωστα ομως θελουν κ πολυ υπομονη για να τους δοσεις να καταλαβουν καποια πραγματα αν βρεις τον τροπο ολα καλα εξ αλου εχεις κ το σκεπτικο: "ελα κανε υπομονη μικρος ειναι θα στρωσει...:tongue:" με τον 35 εως 40 τι να πεις στον εαυτο σου οταν δεν καταλαβαινει????? εγω ημουν παντρεμενη με εναν 8 χρονια μεγαλητερο συνεννοηση 0 ευτυχως που μου κοψε κ δεν εκανα παιδια...κ τα ειχαμε κ χρονια το σκεπτικο του ηταν αλαλουμ...

παω να αλλαξω τη μπεμπα κι ερχομαι

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

κι εγω με το λουκα 1,5 χρονο διαφορα εχουμε..μεγαλυτερος...και σκορπιος σαν τα παιδια του..κι εγω κριος..φανταζεστε τι θα γινεται στο σπιτι ε??:lol:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Τι εννοείς?Και συ τεκνατζού γλυκιά μου Θεσσαλονικιά???Δεν μου λές,στο Μπιμπο στη Τσιμισκή πήγες?

οχι καλε 5 χρονια με περναει......το 72 ειναι.......καταλαβαινεις......

οχι δεν πηγα,γιατι?

fCS8p3.png

το οτι δεν παντρευτικα δεν αλλαζει κατι το ιδιο ειναι βρε ιδιες ανησυχιες ιδια προβληματα το σημαντικο ειναι η οικογενεια..

οι μικροτεροι εχουν περισσοτερες αντοχες σωστα ομως θελουν κ πολυ υπομονη για να τους δοσεις να καταλαβουν καποια πραγματα αν βρεις τον τροπο ολα καλα εξ αλου εχεις κ το σκεπτικο: "ελα κανε υπομονη μικρος ειναι θα στρωσει...:tongue:" με τον 35 εως 40 τι να πεις στον εαυτο σου οταν δεν καταλαβαινει????? εγω ημουν παντρεμενη με εναν 8 χρονια μεγαλητερο συνεννοηση 0 ευτυχως που μου κοψε κ δεν εκανα παιδια...κ τα ειχαμε κ χρονια το σκεπτικο του ηταν αλαλουμ...

ναι ναι σε αυτο δεν εχεις αδικο!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Τί λες καλέ που δεν αλλάζει τίποτα??Γλύτωσες το πανυγηράκι του γάμου!!!

Όσον αφορά το οτι πρέπει να του δώσεις να καταλάβει κάποια πράγματα,δυστυχώς αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των αντρών και δεν παίζει ρόλο η ηλικία!!!!

Τί λες καλέ που δεν αλλάζει τίποτα??Γλύτωσες το πανυγηράκι του γάμου!!!

Όσον αφορά το οτι πρέπει να του δώσεις να καταλάβει κάποια πράγματα,δυστυχώς αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των αντρών και δεν παίζει ρόλο η ηλικία!!!!

σωστα οσο για το γαμο το γλιτωσα τωρα στο παρελθον ομως το εφαγα στη μαπα κ δε ξερω κ στο μελλον γιατι με τη βαπτιση μπορει να κανουμε κι ενα γαμο ετσι να μας βρισκεται....αν κ δε θελω...:rolleyes:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Καλε καμια δεν ειναι μεσα απο Αθηνα να μου πει τον καιρο;;; Θα παρω την Πετρουλα μου φαινεται!!!

Οσο για τις ηλικιες, εμενα με περναει 7 χρονια και κατι μου πεταξε χθες για πρεσβυωπια!!!!!! Ντοιγκ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...