Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλεκα ξερεις τι λενε για την ηλικια

Η απο πεσιμο παει ο γερος ή απο χεσιμο..να σου πω μαρη το πεσιμο το φαγες..ησουνα τουλαχιστον προνοητικη να κρατησεις της πανες ΤΕΝΑ απο ΙΑΣΩ??να γλυτωσεις κανα φραγκο???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια τι είναι αυτό σήμερα με την μικρή? Εκτός από τα σκόρπια γεύματα, κοιμάται κανά δεκάλεπτο και ξυπνάει με κλάματα και λυγμούς και μετά ξανακοιμάται. Τα κάνανε τα δικά σας αυτά? Μπορεί να έχει κολικό ενώ δεν είχε μέχρι σήμερα (παρα μόνο μία φορά όταν θήλαζα)?

3qg3p2.png qfe4p2.png

ειπα αν δεν ημουνα παντρεμενη...τωρα ειμαι κυρια..η μεγαλυτερη διαφορα που ειχα ηταν 5 χρονακια...σιγα..

αγαπη μου σιγουρα εισαι κυρια...εξ' αλου πες τους οτι διαφορα θεωρειται μετα τα 10 χρονια...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

helloooooooooo

τι κανετε? ολες καλα ε? δε προλαβα να διαβασω τα νεα σας...

βρε ατιμουλες κανονιζετε συναντηση??? κριμα που ειμαι μακρια...

εμεις καλα ειμαστε, η μπουμπου βλεπω να τρωει καλα, μας εκανε και ενα ωραιοτατο εμετουλι χτες βραδυ, αλλαζα σεντονια μεταμεσονυχτια.... αλλα αφου τρωει χαιρομαι πολυ! πηρα και τη παιδιατρο χτες να της πω για το γαλα μου κλπ και μου μιλησε πολυ ωραια, μου εκανε εντυπωση, μου πε αφου το μωρο ως τωρα παιρνει πολυ καλο βαρος να μη βιαστω να δωσω συμπληρωμα γιατι θα σημαινει τερμα ο θηλασμος και αφου εχω χρονο ακομα μεχρι να παω στη δουλεια μου ειναι κριμα.. ετσι μου πε να τη ζυγισω σε 1 βδομαδα, δηλαδη τη δευτερα και αναλογως αν πηρε βαρος ή οχι θα δουμε τι θα κανουμε... το παλευω κι εγω με τη διατροφη πινω υγρα κλπ οποτε θα δουμε τι θα γινει!!!!!!!! μου εκανε εντυπωση πραγματικα γιατι ξερω οτι ολων η ευκολη λυση εινια δωσε συμπληρωμα και τελος....

αυτα τα νεα μας!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

εγω αληθεια δν βλεπω διαφορα γιατι δεν τα χα κ ποτε με μεγαλυτερο(σκεφτητε να χα παρει καμμια Αλεκα στο αρσενικο να μη ξερω απο ποια πλακακια να το μαζευω)

δεν εχουμε κ καμμια μεγαλη διαφορα..2.5 χρονια.Ζωη για πες κ εσυ

Βρε κορίτσια τι είναι αυτό σήμερα με την μικρή? Εκτός από τα σκόρπια γεύματα, κοιμάται κανά δεκάλεπτο και ξυπνάει με κλάματα και λυγμούς και μετά ξανακοιμάται. Τα κάνανε τα δικά σας αυτά? Μπορεί να έχει κολικό ενώ δεν είχε μέχρι σήμερα (παρα μόνο μία φορά όταν θήλαζα)?

μάλλον έχει πονάκια.

εγω αληθεια δν βλεπω διαφορα γιατι δεν τα χα κ ποτε με μεγαλυτερο(σκεφτητε να χα παρει καμμια Αλεκα στο αρσενικο να μη ξερω απο ποια πλακακια να το μαζευω)

δεν εχουμε κ καμμια μεγαλη διαφορα..2.5 χρονια.Ζωη για πες κ εσυ

είσαι απίστευτη!!!!!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

jtse, δεν ξερω τι τα πιανουν..μπορει να ειναι η πρωτη τους εφηβεια,κ εμενα χθες απο τις χειροτερες μας μερες,σημερα κοιμαται οληηη μερα..χθες σε ωρες ειχα λερωσει 4 μπιμπερο απο 70 περιπου το καθενα..πολυ γκρινιαααα,κ δε μαζευοταν ουτε γουργουριζε,κ κακα ειχε κανει..αφου εψαχνα την αποδειξη ΙΑΣΩ να την κανω επιστροφη...ευτυχως την εχει παει αντρουλης στη δουλεια..

ειστε ολες αθεοφοβες!!!

αλεκακι να σου συμπαρασταθω...εχω πεσει κι εγω κι εχω φαει χοντρο δουλεμα...:oops:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εξαλλου ρε κοριτσια το εχω φιλοσοφησει, οι αντρες ζουνε λιγοτερα χρονια,τι να μην εχω μια παρεα στα γεραματα(πλακα κανω ετσι??μη παρεξηγηθει καμμια που εχει παρει πουρο)εχουν αλλα καλα οι μεγαλοι...

αααα εστω και καθυστερημενα.ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ αυτο με την κολλινς ολα τα λεφταααα.να χω να το λεω σε μερικους που με ζηλευουν εμενα κ τη Ζωη

Κοριτσια κατ'αρχην εγω δεν ειμαι παντρεμενη....παραειμαι μοντερνα...με το Θοδωρη ομως εχω περασει τις ωραιοτερες στιγμες της ζωης μου παρολο που ειναι μικρος ειναι πολυ ωριμος και ενδιαφερεται νοιαζεται κ το δειχνει κ για μενα κ για την μπεμπε με την οποια εχει παθει πλακα. Ενταξη περασαμε καποιες ασχημες καταστασεις ειδικα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου (αχ αυτες οι ορμονες) αλλα δοξα το θεο τωρα ολα καλα...τι να πω εγω δεν το μετανιωνω με τιποτα και ολες οι προηγουμενες σχεσεις μου ηταν με μεγαλητερους αντρες....χαλια μαυρα...δεν μπορουσα να συνεννοηθω δε ξερω γιατι πραγματικα!!! Αυτααα!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...