Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

''Στα βρέφη κάτω των 6 μηνών δεν συστήνεται το πανδημικό εμβόλιο ούτε γίνονταν στο παρελθόν ή και τώρα το εποχικό εμβόλιο της γρίπης γιατί δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός τους. Τα βρέφη αυτά προστατεύονται σε ότι αφορά τα αντισώματα ενάντια στους ιούς της γρίπης (νέας γρίπης και εποχικής γρίπης) με τα αντισώματα που παίρνουν από την μητέρα τους είτε μέσω του πλακούντα στην κύηση είτε μέσα από τον θηλασμό μετά την γέννησή τους. Η υπόλοιπη προστασία εξασφαλίζεται μέσα από το περιβάλλον και γι αυτό τα άτομα που φροντίζουν βρέφη έως 6 μηνών πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν το πανδημικό εμβόλιο.''

αυτό βρηκα στο διαδίκτυο. Φαντάζομαι ότι αντηρούνται σχολαστικά οι κανόνες υγιεινής, δεν θα κολλήσει το μικρούλι μεχρι ναξεπεταχτει και να μεπι το καλοκαιράκι!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω μια απορια με το ρεψιμο...καποιες φορες περνανε μεχρι και 50 λεπτα χωρις να ρευτει και τον κραταω μια ωρα στον ωμο μου.Μετα τον βαζω να κοιμηθει και ακουω γλου γλου να ανεβαινει το γαλα...δυσανασχετει, καποιες φορες κλαιει καποιες φορες ρευεται. Γενικα δεν εχουμε αναγωγες αλλα φοβαμαι να παω να κοιμηθω στο δωματιο μου μηπως κι πνιγει και δεν τον παρω ειδηση.Αυτα τα γλου γλου τα εχουμε ειτε ρευτουμε ειτε οχι..εσεις αν δεν ρευεται τι κανετε???Ποσο περιμενετε??

μαριανθακι μου εμενα μου ειπαν οτι το μητρικο γαλα ειναι πολυ πιο ευπεπτο και να περιμενω 10-15 λεπτα και αν δε ρευτει δε πειραζει να την φηνω κατω....

Αντε ρε κοριτσια που εισαστε...και μου λειψατε πολυ!!!!Αλλα τι ρωταω...στα παιδακια σας εισαστε...εμενα κοιμαται απο τις 20:30...ο γιατρος ειπε οτι αν δεν ξυπναει να μην τον ξυπναω εγω για να φαει...εσεις τι κανετε με αυτο το θεμα...???

εμενα μου ειπε οπωσδηποτε να τη ξυπναω το μεγιστο σε 5 ωρες για να φαει... αλλα μονο 1-2 φορες την αφησα τοσο πολυ και επειδη ειχε φαει πολυ τη προηγουμενη φορα...

αυτα μου ειπαν αυτα μεταφερω..... επισης να μη της δινω τπτ απο χαμομηλια κλπ

α κατι για αποστειρωση που λεγατε, αποτι ειδα στη κλινικη τοσες μερες που εγκατασταθηκα εκει, ειχαν βραστηρα της κικο και εβαζαν εκει ολα τα μπιμπερο και τα συναφη τα αποστειρωναν και τα αφηναν με σκεπασμενο το καπακι και τα νερα να τρεχουνε μεσα... και απλα οταν εβαζαν κατι βρωμικο τα ξανααποστειρωναν ολα μαζι.... αυτο κανω κι εγω σπιτι, αλλα δε πολυχρησιμοποιω μπιμπερο κλπ μονο αμα βγαλω με το θηλαστρο οταν δε τρωει η μπεμπα με τιποτα, γιατι ειναι και πεισματαρα η ατιμη!!!!!!!!!!! και αν περασουν οι ωρες φοβαμαι να την αφησω αταιστη και της δινω το γαλα μου με μπιμπερο... πως το βλεπετε? πιστευω να κανω καλα.... ετσι ειπε και η παιδιατρος να της δινω καμια φορα με μπιμπερο για να βλεπω ποσο τρωει...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

αλεκα μου ποτε περασε μια βδομαδα????????????????????????????

καλε τι ευτρυχια ειναι αυτη με τα μωρακια μας???????????????????

με κοιταζει και τρελαινομαι!!!!!!! ολοι εδω δηλαδη............ αχ θα σας βαλω και φωτο μολις μπορεσω!!!! ειναι ιδια ο μπαμπας της η μπεμπα μουυυυυυυυυυ, βασικα απο τη μυτη και πανω μπαμπας και απο τη μυτη και κατω μαμα αλλα με τη πρωτη ματια λες οτι πηρε ολα τα κρητικα γονιδια του μπαμπακα της!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

!

εμεις πηγαμε στο παιδων σημερα για τη μετρηση για τον υποθυροειδισμο και το μεσημερι πηραμε τηλ και μας ειπαν οτι η ορμονη TSH ειναι ανεβασμενη κ να ξαναπαμε την παρασκευη να ξαναμετρησουν κ εαν ειναι παλι ανεβασμενη θα παμε στους ενδοκρινολογους να μας πουν τι θα κανουμε. τι κεραμιδα ειναι παλι αυτη?

διαβασα διαφορα στο ιντερνετ και εχω φρικαρει!.....ολο κλαιω...

Αυτο το εντυπο ηρθε και σε μενα αλλα ακομα δεν εχω κανει τπτ αυριο που θα παω στον παιδιατρο θα του το δειξω να μου πει την γνωμη του παντως σε καμμια περιπτωση δεν θα πηγαινα το 20 ημερων μωρακι μου στο παιδων για μια τετοια εξεταση......ειναι πιο πιθανο να κολησει και τπτ εκει μεσα.

Αυτη η εξεταση ας γινει πιο μετα και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως εγραφε το χαρτι μαζι με το αιμα να στειλουμε και ενα φακελο και ενα γραμματοσημμο αν θελουμε να μας στειλουν τα αποτελεσματα.....δλδ θα τα κρατησουν για τον εαυτο τουσ???

Πιστευω πως κανουν καποια ερευνα......

Μην πηγαινεις ποτε ενα υγειες μωρακι στα νοσοκομεια χωρις τουλαχιστον μια δευτερη γνωμη.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημέρα μανούλες!

εδώ το είδος προς εξαφάνιση.....

Ακόοομαααα???

αντε βρεεεε κοντευω να ξαναγκαστρωθω και να ξαναγεννησω και εσυ τπτ.

ΑΛΕΚΑ

Ουτε εγω ειχα σκοπο να κανω το εμβολιο και το ελεγα και στην μανα μου που με εχει πρηξει να το κανω ,τωρα που σου ειπε και η Ποπη ετσι δεν ψηνωμε με τπτ.

ΕΛΕΝΗ26

τερμα τα βασανα σου ,χαιρομαι πολυ.

Αντε να χαρεις και εσυ το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου.

ΕΥΑΝΘΙΑ

αν εχει παρει το μωρακι 750 γραμμαρια μια χαρα γαλα εχεις και να μην ξεχνας πως χρειαζονται τουλαχιστων 40 μερες για να εδραιωθει

η γαλουχια.

Ευχαριστω ολες για τις ευχες σας για περαστικα και συγνωμη που ξεχναω καποιες απο εσας αλλα παντα διαβαζω και γραφω κατω απο πιεση....μια το παιδι μαι το βυζι μια το μωρο ......

Διαφημίσεις

Ιριδάκι μια χαρά βλέπω εγώ να τα κάνεις όλα!!! οπότε μην αγχωνεσαι. Ελενιτσα άσε έχω αγχωθει με την κωλογρίπη... τι να κάνω όμως??? δεν ξέρω ρε παιδί μου. Ο Θεός να τα φυλάει.

τελικά αυτό με το tsh μηπως είναι για όλους??? παλιά θυμάμαι ότι στο βιβλιάριο είχε τα αποτελέσματα και για το ένζυμο και για το tsh και αυτη την εξέταση την έκαναν πριν πάρουμε το μωρό από το μαιευτηριο. Τώρα έχει μόνο για το ένζυμο. Θα περιμένω και θα δούμε αν θα μου στειλουν και εμένα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημερα κορίτσια!!

έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε τα μωράκια μας. Η μπέμπα μας σήμερα είναι 2950, έχει δηλαδή πάρει ένα κιλό από τη γέννα.

Irida το να κοιμάται το μωρό 5 ωρες το βράδυ, είναι ο στόχος για πολλούς γονεις. Εμας η μπουμπου, είναι βραδυνος τυπος, το βραδυ κάνει κακά, κατουριεται και βρεχει τα ρούχα της και γενικά έχει μια έντονη δραστηριότητα. Όσο για ζυγαρια, σου συνιστω να πάρεις. Εμεις νοικιάσαμε για 3 μήνες - επειδη το μωρακι ήταν και πολύ μικρό - 30€.

Για το ρεψιμο εγω εφαρμόζω το εξής: αν δεν ρευτει σε 10 λεπτά, την ξαπλώνω λιγα δευτερόλεπτα ανασκελα και μετά ρευεται σχεδόν αμέσως.

Εμβόλιο της νεας γριπης δεν κάνω. Από την αρχή το είχα αποφασίσει. Στο Μαρκελλο έκανα της εποχικής γρίπης και την αλλη εβδομάδα θα του κάνω και τη δευτερη δόση.

Ευανθια, συμφωνω με την Ελένη πως δεν θα πήγαινα το παιδί μου - βρεφος- στο νοσοκομείο υπό αυτές τις συνθηκες μάλιστα. Το πιθανότερο είναι να αρρωστησει.

Παω να κάνω καμια δουλίτσα και επιστρεφω.

Ιριδακι εμενα ο παιδιατρος μου ειπε πρωτα ο υπνος και μετα ολα τα αλλα...εμενα αν εχει φαει καλα ξυπναει μετα απο 4 ωρες αν δεν εχει φαει αλοιμονο μου...στην μια ωρα θελει παλι να θηλασει.Μια φορα μονο που του εδωσα ξενο γιατι επεμενε ο Παυλος οτι δεν ειχα γαλα εκανε να ξυπνησει 6 ωρες και στο τελος τον ξυπνησα εγω να φαει...και μεσα σε 24 ωρες μου εκανε 2 φορες εμετο, τοσο κουρσουμι του επεσε της milupa Το γαλα.Θελω να ρωτησω το μιτσακι για το βιολογικο γαλα μηπως και καποια φορα το χρειαστω σε πολυ εκτακτη αναγκη.Πιπιλα εγω εδωσα στις 5 μερες με το ζορι βεβαια γιατι πιπιλουσε το δαχτυλο του με μανια και γδερνοταν κι ολας...ριλαξ το εβαλα στις 15 μερες αλλα οχι δεν τον βαζω για πολυ να κατσει.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ιριδάκι μια χαρά βλέπω εγώ να τα κάνεις όλα!!! οπότε μην αγχωνεσαι. Ελενιτσα άσε έχω αγχωθει με την κωλογρίπη... τι να κάνω όμως??? δεν ξέρω ρε παιδί μου. Ο Θεός να τα φυλάει.

τελικά αυτό με το tsh μηπως είναι για όλους??? παλιά θυμάμαι ότι στο βιβλιάριο είχε τα αποτελέσματα και για το ένζυμο και για το tsh και αυτη την εξέταση την έκαναν πριν πάρουμε το μωρό από το μαιευτηριο. Τώρα έχει μόνο για το ένζυμο. Θα περιμένω και θα δούμε αν θα μου στειλουν και εμένα.

Στην επιστολη που ελαβα ελεγε πως το δειγμα αιματος που εστειλε το μαιευτηριο στο παιδων δεν ηταν αρκετο και γιαυτο ζητανε να του ξαναστειλουμε αιμα.

Όσο για ζυγαρια, σου συνιστω να πάρεις. Εμεις νοικιάσαμε για 3 μήνες - επειδη το μωρακι ήταν και πολύ μικρό - 30?

που να βρω δε ξερω... μαλλον σε κανα μεγαλο φαρμακειο ε??? το αποφασισα θα παρω... εχει και στα τζαμπο με 50 ευρω νομιζω ηλεκτρονικη....

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

που να βρω δε ξερω... μαλλον σε κανα μεγαλο φαρμακειο ε??? το αποφασισα θα παρω... εχει και στα τζαμπο με 50 ευρω νομιζω ηλεκτρονικη....

καλημερα κοριτσια!εμεις πηγαμε σημερα και πηραμε μιση ευχη.

εχθες το βραδυ ηταν ενα μαρτυριο.....μεχρι τις 3.30 την ειχα να γκρινιαζει εγω και μετα την πηρε ο μπαμπας της......πραγματικα δεν ηξερα τι νακανω,ενω κοιμοταν στην αγκαλια μου,την εβαζα στην καλαθουνα και ξαφνικα δεν ξερω τι εβλεπε στον υπνο της,τρομαζε ξυπνουσε και τσιριζε....

ιριδα εγω αγορασα αυτην απο τα τζαμπο μ ε50 ευρω για να τα ζυγιζω και εγω να βλεπω τι γινεται,εχει και τραγουδακι χριστουγεννιατικο:confused:

fCS8p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Ήρθε χθες η παιδίατρος και μας είπε να κάνουμε οπωσδήποτε το εμβόλιο της νέας γρίπης!! Έχουμε ευθύνη λέει απέναντι στο μωρό!! Εγώ είμαι πολύ επιφυλακτική, αλλά μπορώ να το ρισκάρω;;; Δεν ξέρω!!!

Κατά τ' άλλα, πήραμε 1 κιλό σε 1 μήνα και φτάσαμε τους 55,5 πόντους! Έχει πολλά αέρια στο εντεράκι του και γι' αυτό ζορίζεται και κλαίει πολλές φορές. Είναι και ο άντρας μου κρυωμένος και κυκλοφορεί με μάσκα μέσα στο σπίτι ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατί είπε η γιατρός ότι ένα κρύωμα στο μωρό μπορείνα του κάνει και πνευμονία και αργεί πολύ να φύγει!! Αυτά!!

Δεν τη ρώτησα, φανταζομαι πως ναι. Έχουν πολλά περιστατικά λέει, τί να πω, δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο αν μας τύχει, οι παρενέργειες τις γρίπης ή του εμβολίου;;;;;;

ιριδα εγω αγορασα αυτην απο τα τζαμπο μ ε50 ευρω για να τα ζυγιζω και εγω να βλεπω τι γινεται,εχει και τραγουδακι χριστουγεννιατικο:confused:

ναι μαιρουλα? αρα ειναι καλη ε? αξιζει το κοπο? γιατι αμα ειναι να νοικιασω με 30 ευρω για καποιους μηνες δεν ειναι και τρομερη διαφορα καλυτερα αγοραζω αυτη...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...