Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευη κοιμαται ο Στρατος στη μοκετα???κ εγω εβισκα σε καποια φαση τον Ταλιμπαν να κοιμαται στο χαλι,κ στα πλακακια ειχε κοιμηθει, ενα βραδυ που νομιζαμε οτι κοιμαται αυτος κοιμοταν πισω απο την πορτα του σαλονιου,παω να ανοιξω την πορτα,κατι νοιωθω να σφηνωνει απο πισω..λεω..τι ειναι τουτο???το σκυλι εχει πεθανει..που κολλαει η πορτα??ΣΤΟΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2 ΘΗΣΕΙΟ ΣΤΙΣ 18:00

αγγελικη76- Χολαργός 17:00-20:00

ευανθια

Αλεκα- Περαμα...τα παιδια τί θα τα κανουμε????

Ελενη1 - Περαμα

ομορφακια Βύρωνας 17:00-20:00

κιμι

μανουλιτα

jtse Ζωγράφου 17:00-20:00

aspa Πάτρα

MARIANTHI611 Περιστέρι

μιτσακι

ελένη26

ζωη καν

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καλησπερα...

τωρα ξεμπερδεψα κ εγω,κατεβηκα παγκρατι,πηρα μπουφανακι αντρουλη,κ 2 μπλουζακια δικα μου για γυμναστηριο(ξεκιναμε Δευτερα)και το τελειωνουμε την αλλη ζωη..πρεπει να μαθω κ ποσο κανει αν κ ειναι φθηνο.προπερσυ το εξαμηνο εκανε 200.βα δουμε...

Ρε παιδια ο Αχιλλεας δεν τα χε με τον Πατροκλο??

αα σιγα μωρη ομορφακια τη λουγκρα τον Μουρατιδη,εγω εχω στο κινητουλι το βιντεο με τους γιατρους απο το νοσοκομειο.Θυμαστε το χαμο που χε γινει??απο περισυ το εχω,,μωρη Μεφη εσυ εισαι το κοριτσακι που παιζει?

Μπα?Τώρα έγινα και κοριτσάκι?????¨Οποτε συ συμφέρει με λές γρια!!!

θεος ε???????????

ειναι 17 χρονων 1.95 γυμνασμενος γιατι παιζει μπαλα (τερματοφυλακας) μονο που ειναι μελαχροινακι ασε και ο μεγαλος κουκλι ειναι αυτος ειναι ξανθουλης...καλα παιδια βασικα και τα δυο...ο μεγαλος ετρεχε για γαλα της μπεμπας σημερα...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2 ΘΗΣΕΙΟ ΣΤΙΣ 18:00

αγγελικη76- Χολαργός 17:00-20:00

ευανθια

Αλεκα- Περαμα...τα παιδια τί θα τα κανουμε????

Ελενη1 - Περαμα

ομορφακια Βύρωνας 17:00-20:00

κιμι

μανουλιτα

jtse Ζωγράφου 17:00-20:00

aspa Πάτρα

MARIANTHI611 Περιστέρι

μιτσακι

ελένη26

ζωη καν

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

Διαφημίσεις

ειναι 17 χρονων 1.95 γυμνασμενος γιατι παιζει μπαλα (τερματοφυλακας) μονο που ειναι μελαχροινακι ασε και ο μεγαλος κουκλι ειναι αυτος ειναι ξανθουλης...καλα παιδια βασικα και τα δυο...ο μεγαλος ετρεχε για γαλα της μπεμπας σημερα...

Προσεξε Ζωή,μην λές πολλά γαι τον ανηψιό σου,γιατί είναι η Κίμη μέσα και είναι τεκνατζού!!Κρίμα έιναι 2 μέτρα παλικάρι!!!!

Ρε παιδια ο Αχιλλεας δεν τα χε με τον Πατροκλο???

Φημες κοριτσι μου επειδη ο Αχιλλεας τους ειχε φαει ολες τις γκομενες...απο την ζηλια τους βγαλανε βρωμες...:rolleyes:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Φημες κοριτσι μου επειδη ο Αχιλλεας τους ειχε φαει ολες τις γκομενες...απο την ζηλια τους βγαλανε βρωμες...:rolleyes:

πεστα πεστα!!!!!!!!!!!!!

οσο δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!!

fCS8p3.png

Προσεξε Ζωή,μην λές πολλά γαι τον ανηψιό σου,γιατί είναι η Κίμη μέσα και είναι τεκνατζού!!Κρίμα έιναι 2 μέτρα παλικάρι!!!!

Α κι εγω μια απ' τα ιδια εσυ δεν τα ξερεις...ειμαι 31 και ο αντρας μου 24.....:tongue:.

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

standard εφαγε ολα τα σκατα μαζεμενα...κι εγω το ελπιζω..:(

ηταν ξαπλωμενος στη μοκετα αγκαλια με τον τουιτυ του,αλλα δεν πρεπει να ηταν πολυ ωρα γιατι θα ειχε παγωμενα μουτρακια:(αλλα κοιμοταν!λετε να υπνοβατει το παιδι μου??

.:rolleyes:

μωρε μηπως ηθελε να ερθει σε εσενα και απο την κουραση,κοιμηθηκε στον δρομο?τα παιδακια τα μικρα δεν το σκεφτονται και πολυ,καλη παρεα να εχουν(τουιτι)και ζεστο στρωμα(μοκετα)και ριχνουν υπνους παντου!!!

τον καημενουλη!!!!μαλλον δεν ειναι τιποτα,αντε περαστικα του παλι,ασε που αλλη φορα θα του γινει μαθημα,να μην τα τρωει ολα......ασε που μπορει και κατι να ηταν μπαγιατικο,τα καημενα δεν εχουν το δικο μας το στομαχι που ολα τα αλεθει.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

εμενα δε με χαλαγε ο ανηψιος σου αν δεν ειχα παντρευτει,πανω απο 16.5 να ναι,μη βρουμε και το μπελα μας..

Συνεχίζεις εεεεεε????Καλά,θα σε κανονίσει εσένα ο γιός σου,την βλέπω την δουλειά!!!!Τότε να σε δώ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...