Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

mary77 τον ανηψιο μου τον λενε αχιλλεα...ονομα κ πραγμα

παπαρουνοσκονη???????????? χμχμχμχμχμ!!!!!! φανταστειται ροφημα με: χαμομηλι, γλυκανισο, παπαρουνοσκονη, κρασακι...νερακι!!! 3 μερες θα κοιμουνται...

να τους χιλιασετε τους μηνες Θεανουλι..

θεος ε???????????

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να τους χιλλιάσετε τους μήνες σας!!Αχ,βρε Ελένη,όσο ήμουν έγκυος και σας διάβαζα,τί αγωνία έιχα για το μωρό σου!Τέλος καλά όλα καλά!

QUOTE]

Ναι ευτυχώς όλα τελείωσαν οι γιατροί μας είπαν να ξεχάσουμε ότι κάναμε χειρουργείο, τι τυχεροί και εμείς βρε παιδί μου αυτό συμβαίνει 1 στης 10.000 τέλος πάντων !!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Ευχαριστώ για τα σχόλια στις φώτος!!!!!

Κάλε Εύη, με δουλεύει η τρελή η ξανθιώτισσα!!!!

Εμείς πότε θα κάνουμε συνάντηση Β. Ελλάδος;;;;

Είμαι μέσα για Θεσ/νίκη, αλλά ν' ανοίξει λιγο ο καιρός και τα μπλόκα!!!!

Κορίτσια, τί καιρό κάνει Αθήνα;; Αύριο θα κατέβει ο άντρας μου, να του βάλω μάλλινη φανέλα στη βαλίτσα;;; Χιχιχιχιχιχιι!!!

οπωτε θελεται κοριτσια!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

λιτσακη μηπως ηταν τελικα επειδη εφαγε πολλα και τα μπερφεψε κιολας???

αντε περαστικα του ελπιζω να τελειωσε!!!!

αληθεια πως τον βρηκες εξω απο την πορτα?τον ρωτησες?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια επιτέλους βγήκα σήμερα από το σπίτι. Τις 2 τελευταίες μέρες είχα βγεί μόνο για να πάω την Ζέτα σχολείο γιατί η μαμά μου δεν ερχόταν λόγω κρύου και μου την είχε βιδώσει λίγο. Σήμερα πήγα σε 2 σούπερ μάρκετ και έκλεισα και ραντεβού στο κομμωτήριο για να κάνω ξανά τις ανταύγειες μου μπας και γίνω λίγο άνθρωπος. Έχω να κάνω ανταύγειες από τον Νοέμβριο του 2008. Τεσπά, πήρα λίγο αέρα. Τώρα λέω να πάω το Σάββατο καμια βόλτα στην Αθήνα, άκουσα ότι τα sprider έχουν 80% και θα πάω να ρίξω μία ματιά αν έχει μείνει κάτι κυρίως για να τον Μιχάλη.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κορίτσια επιτέλους βγήκα σήμερα από το σπίτι. Τις 2 τελευταίες μέρες είχα βγεί μόνο για να πάω την Ζέτα σχολείο γιατί η μαμά μου δεν ερχόταν λόγω κρύου και μου την είχε βιδώσει λίγο. Σήμερα πήγα σε 2 σούπερ μάρκετ και έκλεισα και ραντεβού στο κομμωτήριο για να κάνω ξανά τις ανταύγειες μου μπας και γίνω λίγο άνθρωπος. Έχω να κάνω ανταύγειες από τον Νοέμβριο του 2008. Τεσπά, πήρα λίγο αέρα. Τώρα λέω να πάω το Σάββατο καμια βόλτα στην Αθήνα, άκουσα ότι τα sprider έχουν 80% και θα πάω να ρίξω μία ματιά αν έχει μείνει κάτι κυρίως για να τον Μιχάλη.

χαρα ε???αλλο πραγμα να βγαινεις απο το σπιτι!!!!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

εγω παω μια φορα την βδομαδα σουπερ μαρκετ και χαίρομαι λες και πάω δεν ξερώ και εγω που α ξέχασα πηγα και μια φορα στον οαεδ ναι πήρα και λεωφορείο ή βολτα μιλάμε!!!!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

εγω παω μια φορα την βδομαδα σουπερ μαρκετ και χαίρομαι λες και πάω δεν ξερώ και εγω που α ξέχασα πηγα και μια φορα στον οαεδ ναι πήρα και λεωφορείο ή βολτα μιλάμε!!!!!!

Μια απ΄τα ίδια...

Διαφημίσεις

οχι αντιγονη γιατι την θαψανε ζωντανη...το αθηνα ναι αλλα δε βλεπω να την γλιτωνω....μαλλον τη πεθερα θα βγαλω..ειρηνη κ θα τη λεω Ρανια...ξερω γω...:confused: για τα εβραικα δεν ξερω δεν ειναι κ ασχημα...προτιμω τα αρχαια

Αθηνα=αυτη που δεν θηλασε... μην με κραξετε το διαβασα προχτες !!!!

καλημερα κοριτσια!!

λιτσακη συλληπητηρια για την γιαγια,συγνωμη που δεν στα ειπα εχθες,αλλα ειμουν λιγο ζαλισμενη.......

βρε ασπα μου,μαλλον δεν σε θελει η αθηνα.....αντε να γυρισεις με το καλο στο σπιτι σου,ολο ασχημα......

ελενιτσα καλα ειναι ο γιαννακης?τι ειπε η παιδιατρος?

ευανθια στο εστειλε τελικα καμια το πμ.?

τελικα ρε κοριτσα ποιος ειναι αυτος ο παυλος β......που στελνει συνεχεια αιτημα φιλιας στο φεις??????

Λιτσακι τα συλληπητηρια και απο μενα!!!Ζωη σε εσας.

Mα ΤΙ γκρίνια έχει το Σαββινάκι... Με βαρέθηκε εγώ λέω...

ο δικος μου δεν παλευεται απο χτες...ασε!!!!Εχω τρελαθει!!!

καλημερα περα ως περααααααααα!!!!!!!

Οχι δεν ηρεμησα,απλα ασχολειτε ο μπαμπας της λιγακι και εγω τσουπ ετρεξα να μπω μεσα!!!!

Λοιπον την εχουμε βαλει στο γυμναστηριο της φισερ πραις και χασμοριετε το γιουβαρλακι μας ....αν ειναι δυνατον!!!!!!!!

Θα σας βαλω φωτο να μας δειτε χιχι

Σημερα γινομαστε 3 μηνων !!!!!!!!!!μεγαλωσαμεεεεεεεεεεε

Κουμπαρα χρονια πολλα στο κουκλακι σου !!!!!!!!

δεν θυμαμαι να γεννησε καμια αλλη μαζι μας !!!!!!!!!

Να τους χιλιασετε τους μηνες σας...οταν μπορεσω θα δω φωτο!!

:lol::lol::lol::lol:

Πήγα στα Γκαντ και πήρα τον άντρα μπουφάν και 3 πουλόβερ και 1 ζευγάρι Τίμπερλαντ μποτάκια(480ε) όλα μισοτιμης.

Για μένα πήρα ένα Τροσάρντι μαύρο,ένα ζευγάρι καφέ μποτες,μποτάκια μαύρα,μαυρες γόβες λουστρίν,μια μλουζα,2 κολλάν παντελόνια και μια ψευτογούνα από τα Toi-moi και αυτά όλα μισοτιμής 680ε!

Και έδωσα και για δώρα 120ε σύνολο 1280!!!!!!!!:-(

Πάντως και μένα μου την δίνει πολύ αν με κλέψουνε και ας είναι και ένας στυλός!!!!!!

Μπραβο μπραβο καλοφορετα να ειναι!!!

το σπουπερ πλεον ειναι σκετη απολαυση...

waWmp3.png

9LyAp3.png

το σουπερ πλεον ειναι σκετη απολαυση...

κι εγω μια απ τα ιδια κοριτσια

αφου ακουω που λεν κατεβηκαν για ψωνια, πηγαν για καφε και εμενα μου φαινεται αδιανοητο. το σαββατο καταφερα και πηγα για κουρεμα για μια ωριτσα και κατα τα άλλα μια-δυο φορες τη βδομαδα σουπερ! Α! μην ξεχασω και την εξοδο στο παιδιατρο. μεγαλειο

λιτσακη μηπως ηταν τελικα επειδη εφαγε πολλα και τα μπερφεψε κιολας???

αντε περαστικα του ελπιζω να τελειωσε!!!!

αληθεια πως τον βρηκες εξω απο την πορτα?τον ρωτησες?

standard εφαγε ολα τα σκατα μαζεμενα...κι εγω το ελπιζω..:(

ηταν ξαπλωμενος στη μοκετα αγκαλια με τον τουιτυ του,αλλα δεν πρεπει να ηταν πολυ ωρα γιατι θα ειχε παγωμενα μουτρακια:(αλλα κοιμοταν!λετε να υπνοβατει το παιδι μου??

Την Άνοιξη!
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
χαρα ε???αλλο πραγμα να βγαινεις απο το σπιτι!!!!!!!!!!!!!!
Εμενα το λες??;)

το σπουπερ πλεον ειναι σκετη απολαυση...

δεν παω γιατι δεν εχω αυτοκινητο!:(:(:(αλλιως...:rolleyes:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλησπερα...

τωρα ξεμπερδεψα κ εγω,κατεβηκα παγκρατι,πηρα μπουφανακι αντρουλη,κ 2 μπλουζακια δικα μου για γυμναστηριο(ξεκιναμε Δευτερα)και το τελειωνουμε την αλλη ζωη..πρεπει να μαθω κ ποσο κανει αν κ ειναι φθηνο.προπερσυ το εξαμηνο εκανε 200.βα δουμε...

Ρε παιδια ο Αχιλλεας δεν τα χε με τον Πατροκλο??

αα σιγα μωρη ομορφακια τη λουγκρα τον Μουρατιδη,εγω εχω στο κινητουλι το βιντεο με τους γιατρους απο το νοσοκομειο.Θυμαστε το χαμο που χε γινει??απο περισυ το εχω,,μωρη Μεφη εσυ εισαι το κοριτσακι που παιζει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...