Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παω και εγω σιγα σιγα στις μύτες γιατι αν με ακουσει ο Γιαννης θα θελει ψιλη κουβεντουλα....

goodnight

Ευη,

μακαρι να κοιμηθεις αποψε....

τελικα εκνανε κανα 2 ξυπνηματα αλλα δεν ξανανεβασε πυρετο ουτε εκανε ξανα διαρροα..αντε να δουμε αν θα τη γλυτωσουμε ετσι!!!κ σε καποια φαση βγηκα απο κρεβατοκαμαρα να κανω γαλα τον μπεμπη κατα τις 4.30 κ τοω βρηκα να κοιμαται στο πατωμα εξω απο την πορτα!!το μωρακι μου πως το εκανε αυτο???:confused::confused::(

Γυρισαμε απο τον ντόκτορ....

μας ακουσε ολο το περαμα απο την ωρα που τον εβαλε στην ζυγαριά.......αμαν τι εχω να τραβηξω με δαυτον.....καλο παιδακι αλλα πολυ μανουρας.

Λοιπον κιλα 7100

υψος 64

κεφαλι 40,5

καναμε τα εμβολια , ενα σε καθε μπουτι και φυγαμε αρον αρον μισογυμνοι γιατι δεν μπορουσα να τον ξαπλωσω με τπτ......

η συνεχια σε λιγο ...

μια χαρουλα!!!40,5 ηταν ο δικος μου ο κεφαλας τον περασμενο μηνα!!!να δουμε απο βδομαδα ποσο θα τον βγαλει!!;)

μ'αρεσει το αθηνα!!!!!!!!!!!!!!

επισης για αγορι μ'αρεσει το αχιλλεας!!!!

εγω ειπα στον αντρα μου διαλεξε πιο θελεις να ξερω τι ονομα θα δωσω:lol::lol::lol:

αχιλλεα λενε κ το δικο μας ανηψιιο,του κουνιαδου μου γιος!μαιρη φυσικα δε σε παρεξηγω..ολες την ιδια ζαλη εχουμε!!

καλε που ειστε ολες???

εγω τωρα ηρθα σας διαβασα και ναμαι!!!σας ευχαριστω ολες σας για τα συλληπητηρια,μακαρι ολοι να παρουμε τα χρονια της 90κατι...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

τωρα που λετε για διαφορα πεσιματα!

εχω κανει κι εγω ένα κορυφαιο σαν το mitsaki όταν φλερταρα με τον άντρα μου πριν ακομα τα μπλεξουμε. ειχαμε παει στο εθνικ στη Χαλκιδικη για σκ (μεναμε θεσ/νικη τοτε) κι εγω ειχα ανεβει με στυλ και με τα 2 ποδια σε μια καρεκλα σκηνοθετη κι επινα τη βοτκα μου μιλωντας του και κανωντας διαφορες τσαχπινιες (αυτες με φαγαν) για να του κανω εντυπωση. κι εκει που το χα πετυχει νιωθω ότι πεφτω μαζι με την καρεκλα (άμμο κατω). έπεφτα σε αργη κινηση και έκανα διαφορα μηπως κι ανακτησω την ισορροπια αλλα εις ματην. επεσα με τη μουρη γιατι κατα την πτωση κοιταξα να σωσω τη βοτκα που μολις την ειχα παρει και τη λυπηθηκα. ακομη το θυμομαστε και γελαμε.:lol:

επεσες αλλα τον εριξες κ αυτον αμ πως!!!!

Καλημέρα !!!!

Εμένα εχθές η μπέμπα μου έσπασε τα νεύρα. Από τις 9 που ξύπνησε δεν έκανε κανένα σωστό γεύμα αλλά έτρωγε 50-100 ml και μετά από 1.5-2 ώρες ξαναπείναγε και φτου από την αρχή. Πάντως στο κουτί γράφει ότι τον τρίτο μήνα το απιδί τρώει 180 ml σε κάθε γεύμα, εμένα με το ζόρι πίνει τα 120 και σπάνια τα 150. Όταν ρώτησα τον γιατρό πόσο πρέπει να τρώει η απάντησή του ήταν όσο θέλει. Θα τον πάρω σήμερα τηλ. για να δω πότε θα πάμε για τα εμβόλια γιατί τα έχω στο ψυγείο.

ναι κοριτσακι μου κ μενα ετσι μου ειχε πει οσο θελει κ σκεφτομαι να φερω αυτην την βιολογικη αγελαδα απο Γερμανια(του δινω βιολογικο γαλα)κ να παρω κ ενα λαστιχο,τη μια ακρη να τη βαλω στο βυζι της κ την αλλη στο στομα του μπομπου:tongue:

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

αγγελικη76- Χολαργός 17:00-20:00

ευανθια - Nεα Σμυρνη (μετρο Δαφνης κοντα) απογευμα

Αλεκα

Ελενη1

ομορφακια Βύρωνας 17:00-20:00

κιμι

μανουλιτα

jtse Ζωγράφου 17:00-20:00

μιτσακι Χαιδαρι οτι ωρα πειτε εγω θα ρθω

καλημερα κ απο εμενα.

ηταν μια δυσκολη νυκτα. με ματιαξε μια φιλη-γειτονισσα που με ρωταγε χθες αν κοιμαται το παιδι την νυκτα κ της ειπα ναι κ μου λεει α μια χαρουλα εισαι. της λεω φτυσε μας μαρη μη εχω τρεχαματα το βραδυ...κ να τα αποτελεσματα!

παω να ταισω τωρα γιατι γκρινιαζει...

καλα το εχω παρατηρησει κ γω αυτο ρε...συμπτωση τι να πω....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2 ΘΗΣΕΙΟ ΣΤΙΣ 18:00;;;;;;

ευανθια

Αλεκα- Περαμα...τα παιδια τί θα τα κανουμε????

Ελενη1 - Περαμα

κιμι

μανουλιτα

aspa Πάτρα

MARIANTHI611 Περιστέρι

κ τοτε με βολευει αλλα να ερθει κ η Ασπουλα

καλημερα περα ως περααααααααα!!!!!!!

Οχι δεν ηρεμησα,απλα ασχολειτε ο μπαμπας της λιγακι και εγω τσουπ ετρεξα να μπω μεσα!!!!

Λοιπον την εχουμε βαλει στο γυμναστηριο της φισερ πραις και χασμοριετε το γιουβαρλακι μας ....αν ειναι δυνατον!!!!!!!!

Θα σας βαλω φωτο να μας δειτε χιχι

Σημερα γινομαστε 3 μηνων !!!!!!!!!!μεγαλωσαμεεεεεεεεεεε

Κουμπαρα χρονια πολλα στο κουκλακι σου !!!!!!!!

δεν θυμαμαι να γεννησε καμια αλλη μαζι μας !!!!!!!!!

χρονια σας πολλα!!!!πως περασε ο καιρος σαν χτες μου φαινεται που χαιδευαμε τις κοιλαρες μας!!:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol:

Πήγα στα Γκαντ και πήρα τον άντρα μπουφάν και 3 πουλόβερ και 1 ζευγάρι Τίμπερλαντ μποτάκια(480ε) όλα μισοτιμης.

Για μένα πήρα ένα Τροσάρντι μαύρο,ένα ζευγάρι καφέ μποτες,μποτάκια μαύρα,μαυρες γόβες λουστρίν,μια μλουζα,2 κολλάν παντελόνια και μια ψευτογούνα από τα Toi-moi και αυτά όλα μισοτιμής 680ε!

Και έδωσα και για δώρα 120ε σύνολο 1280!!!!!!!!:-(

Πάντως και μένα μου την δίνει πολύ αν με κλέψουνε και ας είναι και ένας στυλός!!!!!!

καλοφορετα!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

[quote name=ΕΥΗ Γ;

εγω τωρα ηρθα σας διαβασα και ναμαι!!!σας ευχαριστω ολες σας για τα συλληπητηρια' date='μακαρι ολοι να παρουμε τα χρονια της 90κατι...[/quote]

96 ηταν κ η δικη μου οταν εφυγε πραγματι τα χρονια της να παρουμε...λοιπν παω να βαλω τραπεζι για φαι και επιστρεφω αργοτερα!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

επεσες αλλα τον εριξες κ αυτον αμ πως!!!!

ναι κοριτσακι μου κ μενα ετσι μου ειχε πει οσο θελει κ σκεφτομαι να φερω αυτην την βιολογικη αγελαδα απο Γερμανια(του δινω βιολογικο γαλα)κ να παρω κ ενα λαστιχο,τη μια ακρη να τη βαλω στο βυζι της κ την αλλη στο στομα του μπομπου:tongue:

καλα το εχω παρατηρησει κ γω αυτο ρε...συμπτωση τι να πω....

κ τοτε με βολευει αλλα να ερθει κ η Ασπουλα

χρονια σας πολλα!!!!πως περασε ο καιρος σαν χτες μου φαινεται που χαιδευαμε τις κοιλαρες μας!!:rolleyes:

καλοφορετα!!!

Ευχαριστ'ω Μητσάκι μου!Ποιό βιολογικό του δίνεις?

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2 ΘΗΣΕΙΟ ΣΤΙΣ 18:00;;;;;;

ευανθια

Ελενη1 - Περαμα

κιμι

μανουλιτα

aspa Πάτρα

MARIANTHI611 Περιστέρι

και εγώ θέλω να έρθω με βολεύει!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2 ΘΗΣΕΙΟ ΣΤΙΣ 18:00

ευανθια

Ελενη1 - Περαμα

κιμι

μανουλιτα

aspa Πάτρα

MARIANTHI611 Περιστέρι

μιτσακι

ελένη26

Για τα παιδιά κρατήθηκα για να πάω να τα πάρω από Θεσ/νίκη.Οτι βέβαια έχει απομεινει από την Μαίρη και δεν το πήρε!!!!!

xaxaxaxaxaxaxa δεν ψωνισα για μενα ομως ρε γμτ......μονο για τα παιδια!!!

fCS8p3.png

Ευχαριστώ για τα σχόλια στις φώτος!!!!!

Κάλε Εύη, με δουλεύει η τρελή η ξανθιώτισσα!!!!

Εμείς πότε θα κάνουμε συνάντηση Β. Ελλάδος;;;;

Είμαι μέσα για Θεσ/νίκη, αλλά ν' ανοίξει λιγο ο καιρός και τα μπλόκα!!!!

Κορίτσια, τί καιρό κάνει Αθήνα;; Αύριο θα κατέβει ο άντρας μου, να του βάλω μάλλινη φανέλα στη βαλίτσα;;; Χιχιχιχιχιχιι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...