Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακης. 48 ώρες διαφορά.

1η χοριακή 9η μέρα: 428.90

2η χοριακή 11η μέρα: 1183.67

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!!!!!

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ????????????????ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΛΕ!!!!

OLH MERA TRAGOUDAKIA EXW KAI TRAGOUDAKIA LEME... Volta ithele, koimatai twra, paw gia tsigaro...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

OLH MERA TRAGOUDAKIA EXW KAI TRAGOUDAKIA LEME... Volta ithele, koimatai twra, paw gia tsigaro...

Αγγελικη μου κι εγω ολη μερα μπλα-μπλα κ λα-λα ειμαι....ασε που θελει αγκλια να την κανεις βολτα σε ολο το σπιτι και να την ξεναγεις..."εδω ειναι αυτο...εκει το αλλο" αμα δε εχει τα νευρα της...δε θελει το σπιτι των γονιων μου που ειναι διπλα οοοοχιιι κοβει κινηση κ μολις την φαιρνουμε σπιτι μας σταμταει αυτοματα να κλαιει...τη αντιληψη ειναι αυτη...δε ξερω καλα λεω εγω..τα παιδια τα δικα μας ειναι πιο εξεληγμενα μοντελα...ΟΥΦ!! ηρθε ο ανηψιος με τα γαλατα τη γλιτωσαμε....!!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Λοιπόν, στο Περού τα παιδάκια είναι όλα άγια... Ξέρετε γιατί;;; Τους βάζουν σκόρδο στο γάλα...

Λέτε;;;;

Δε ξερω για σκορδο παντως οι αρχαιοι ελληνες δινανε νερομενο κρασι....μηπως να καναμε κανενα συνδυασμο?????????

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

δεν ειναι κακο....το ρενε ειναι κ γαλλιστη.....αλλα μου κολλησε το αθηνά τωρα...πω-πω μπερδεμα....αν ειχε γεννηθει αγορακι θα τον βγαζαμε Ιπποκρατη τον πεθερο μου κ τελος και μου αρεσει κιολας, τωρα ομως???

μ'αρεσει το αθηνα!!!!!!!!!!!!!!

επισης για αγορι μ'αρεσει το αχιλλεας!!!!

εγω ειπα στον αντρα μου διαλεξε πιο θελεις να ξερω τι ονομα θα δωσω:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Λοιπόν, στο Περού τα παιδάκια είναι όλα άγια... Ξέρετε γιατί;;; Τους βάζουν σκόρδο στο γάλα...

Λέτε;;;;

βρισκουν λυσεις οι ανθρωποι!!!τι σαν εμας που καθομασται πανω απο το κεφαλι τους γιατι κλαιει και τι εχει και και και:lol::lol::lol:

σου λενε φαε εκει το σκορδακι σου να κομηθεις εσυ να ησυχασω και εγω:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικη μου κι εγω ολη μερα μπλα-μπλα κ λα-λα ειμαι....ασε που θελει αγκλια να την κανεις βολτα σε ολο το σπιτι και να την ξεναγεις..."εδω ειναι αυτο...εκει το αλλο" αμα δε εχει τα νευρα της...δε θελει το σπιτι των γονιων μου που ειναι διπλα οοοοχιιι κοβει κινηση κ μολις την φαιρνουμε σπιτι μας σταμταει αυτοματα να κλαιει...τη αντιληψη ειναι αυτη...δε ξερω καλα λεω εγω..τα παιδια τα δικα μας ειναι πιο εξεληγμενα μοντελα...ΟΥΦ!! ηρθε ο ανηψιος με τα γαλατα τη γλιτωσαμε....!!!!

στο σπιτι τους νιωθουν ασφαλεια. επισης τα μωρα θελουν ενα προγραμμα συγκεκριμενο, οταν βγαινουν απο το προγραμμα (πχ βολτα) δεν τους αρεσει.

με το γαλα εχω κ εγω το ιδιο θεμα, αλλα δεν εχω ανιψιο να τον στειλω...

ελπιζω ο αντρας μου να εχει ερθει πριν τις 2 που κλεινει το φαρμακειο...

qC91p2.pngaQK1p2.png

μανουλιτα μου λυπαμαι για τ αμαξακι σας!!..εγω χεστηκα πλεον για τα 200 ευρω και για ολα οσα ειχα μεσα!εμαθα χθες τ απογευμα οτι ενα γνωστο μας παιδι 28 χρονων πεθανε...καμια αξιοα τα υλικα αγαθα μπροστα στη ζωη!κριμα και ηταν 2 μετρα παλικαρι και καλο παιδι!

οχι ρε συ.....:-(:-(:-(

κατι τετοια σκεφτομασταν και εμεις και ειπαμε δε γ....ται το κωλαμαξο! έτσι κι αλλιως μετα απο μια βδομαδα μας ηρθαν και τα τελη κυκλοφοριας κι οταν ειδαμε 820 ευρω για το σαραβαλακι μας-φολκσβαγκεν του 92- ειπαμε πως γλιτωσαμε και το διλημμα να παραδοσουμε πινακιδες η οχι....ακου 820;;;δεν παν καλα!

Λέτε;;;;

Δε ξερω...εσυ το σκεφτεσαι??? αμα χεσει ομως κ βρωμισει σα βρωμογρια μην ψαχτεις. απο τη σκορδαρα θα ειναι!!!

μ'αρεσει το αθηνα!!!!!!!!!!!!!!

επισης για αγορι μ'αρεσει το αχιλλεας!!!!

εγω ειπα στον αντρα μου διαλεξε πιο θελεις να ξερω τι ονομα θα δωσω:lol::lol::lol:

ρε μαιρουλα για πες κ το ονομα του αγοριου. το κοριτσι Αρτεμις. το αγορι Βαγγελης?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Δε ξερω...εσυ το σκεφτεσαι??? αμα χεσει ομως κ βρωμισει σα βρωμογρια μην ψαχτεις. απο τη σκορδαρα θα ειναι!!!

ρε μαιρουλα για πες κ το ονομα του αγοριου. το κοριτσι Αρτεμις. το αγορι Βαγγελης?

βαγγελης?????

οχι καλε:lol: ιωαννης!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...