Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα μου αρέσουν τα αυστηρά ονόματα. Τι λες για το Αντιγόνη;;;; Το Αθηνά το λατρεύω... Και το Μιχαέλα

Τα εβραϊκά σου λένε κάτι;;;; Το Ρεβέκκα;;;; Το Ρεγγίνα;;;;

οχι αντιγονη γιατι την θαψανε ζωντανη...το αθηνα ναι αλλα δε βλεπω να την γλιτωνω....μαλλον τη πεθερα θα βγαλω..ειρηνη κ θα τη λεω Ρανια...ξερω γω...:confused: για τα εβραικα δεν ξερω δεν ειναι κ ασχημα...προτιμω τα αρχαια

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καλημερα κοριτσια!!

λιτσακη συλληπητηρια για την γιαγια,συγνωμη που δεν στα ειπα εχθες,αλλα ειμουν λιγο ζαλισμενη.......

βρε ασπα μου,μαλλον δεν σε θελει η αθηνα.....αντε να γυρισεις με το καλο στο σπιτι σου,ολο ασχημα......

ελενιτσα καλα ειναι ο γιαννακης?τι ειπε η παιδιατρος?

ευανθια στο εστειλε τελικα καμια το πμ.?

τελικα ρε κοριτσα ποιος ειναι αυτος ο παυλος β......που στελνει συνεχεια αιτημα φιλιας στο φεις??????

fCS8p3.png

οχι αντιγονη γιατι την θαψανε ζωντανη...το αθηνα ναι αλλα δε βλεπω να την γλιτωνω....μαλλον τη πεθερα θα βγαλω..ειρηνη κ θα τη λεω Ρανια...ξερω γω...:confused: για τα εβραικα δεν ξερω δεν ειναι κ ασχημα...προτιμω τα αρχαια

Ναι, ρε γμτ αλλά υπάρχει και ένας στίχος από το "Ερωτικό" που είναι όλα τα λεφτά!!! Καλά μου αρέσει και πολύ αυτό το τραγούδι... Το Ρεγγίνα βέβαια δεν είναι εβραϊκό αλλά μου αρέσει.

η φιλη μου που εβγαλε ειρηνη,την φωναζει ρενε.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

η φιλη μου που εβγαλε ειρηνη,την φωναζει ρενε.

δεν ειναι κακο....το ρενε ειναι κ γαλλιστη.....αλλα μου κολλησε το αθηνά τωρα...πω-πω μπερδεμα....αν ειχε γεννηθει αγορακι θα τον βγαζαμε Ιπποκρατη τον πεθερο μου κ τελος και μου αρεσει κιολας, τωρα ομως???

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

δε με παει με τιποτα!τελοσπαντων!ας ,μη το σκεφτομαι γιατι τρελενομαι!

λιτσακι δεν το ξερα συλλυπητιρια για τη γιαγια!

Αγγελικη τελικα δε μου πες ξερεις τον αδερφο μου?!

ρε γαμωτο κολλαει συνεχεια το forum κι εχθες γι αυτο βγηκα με πεταξε κ δεν μπορουσα να ξαναμπω...εσεις εχετε προβλημα?

Λιτσακι συληπητηρια για την γιαγια...

Ασπα τι επαθες γιατι εχω μεινει πισω....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

δε με παει με τιποτα!τελοσπαντων!ας ,μη το σκεφτομαι γιατι τρελενομαι!

λιτσακι δεν το ξερα συλλυπητιρια για τη γιαγια!

Αγγελικη τελικα δε μου πες ξερεις τον αδερφο μου?!

oxi, nomiza eixes aderfoula:(

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου....

παντως εμενα όποιος γιατρος μου ειχε κολλησει (διπλα στο πανεπιστημιο ηταν το νοσοκομειο και συχναζαμε στα ιδια στεκια), ήταν κακασχημος! Α..τι μου λεει ότι εσυ κοιταζες και φορολογικη δηλωση μαρη βρωμα?????

Kαμία σχέση!!Εγώ δεν τις κοιτούσα,ήμουν καλομαθημένη από το σπίτι μου,καλέ γοργόνα!!Δυστυχώς όμως,η αλήθεια έιναι οτι πάντα έμπλεκα με "καλές φορολογικές" δηλώσεις!!!!

μη στεναχωριεσαι, φαση ειναι θα περασει.

αγγελικη76- Χολαργός 17:00-20:00

ευανθια

Αλεκα- Περαμα...τα παιδια τί θα τα κανουμε????

Ελενη1 - Περαμα

ομορφακια Βύρωνας 17:00-20:00

κιμι

μανουλιτα

jtse Ζωγράφου 17:00-20:00

Γυρισαμε απο τον ντόκτορ....

μας ακουσε ολο το περαμα απο την ωρα που τον εβαλε στην ζυγαριά.......αμαν τι εχω να τραβηξω με δαυτον.....καλο παιδακι αλλα πολυ μανουρας.

Λοιπον κιλα 7100

υψος 64

κεφαλι 40,5

καναμε τα εμβολια , ενα σε καθε μπουτι και φυγαμε αρον αρον μισογυμνοι γιατι δεν μπορουσα να τον ξαπλωσω με τπτ......

η συνεχια σε λιγο ...

ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!!!!!

Mα ΤΙ γκρίνια έχει το Σαββινάκι... Με βαρέθηκε εγώ λέω...

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ????????????????ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΛΕ!!!!

ΑΣΠΑ:

καλημερα!σας λεω τον πονο μου εν ταχυ και αν προλαβω σας διαβαζω!πηγα χθες τ απογευμα για ψωνια στη νεα ιωνια οσες ειστε αθηνα ξερετε!και δεν προλαβα να ψωνισω!μου εκλεψαν το πορτοφολι και ειμαι να σκασω απο χθες!200 ευρω ειχα και πανε!!

στανταρντ σε πονεσαν τα 200 ζεστα ευρωπουλα αλλα για να δειτε ότι παντα υπάρχουν και χειροτερα: εμας 2 μερες αφου γυρισαμε απο το μαιευτηριο μας εκλεψαν το αμαξι ακριβως κατω απ το σπιτι. φυσικα αφαντο ακομα το σαραβαλακι μας κι εμεις με τα χερια δεμενα στις μετακινησεις. αφου και για τον παιδιατρο καποιον πρεπει να βρισκουμε καθε φορα να μας παει. :-(

ρε γαμωτο κολλαει συνεχεια το forum κι εχθες γι αυτο βγηκα με πεταξε κ δεν μπορουσα να ξαναμπω...εσεις εχετε προβλημα?

Λιτσακι συληπητηρια για την γιαγια...

Ασπα τι επαθες γιατι εχω μεινει πισω....

πηγα για ψωνια κ μου εκλεψαν το πορτοφολι ζωουΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!κοριτσια παω ναταισω κ ερχομαι

Αχουουου τι επαθα...ξεχασα ο μαλακας να παρω γαλα εχθες νομιζα οτι ειχα αλο ενα κουτι κ ειχα ισα-ισα δυο γευματα..δινω το ενα γευμα το πρωι στελνω τον ανηψιο μου να παρει γαλατα αφου τελειωσει το μαθημα και ο Μ...ας του δινω το κουτι που ειχα το 2ο γευμα....τωρα την εχω αγκαλια κ ακομη κοιμαται ετσι κ ξυπνησει πριν ερθει ο μικρος με τα γαλατα...τη βαψαμε...μα να του δοσω το κουτι τι μυαλο κουβαλαω???????????????????:mad::confused:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

πηγα για ψωνια κ μου εκλεψαν το πορτοφολι ζωουΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!κοριτσια παω ναταισω κ ερχομαι

Α ναι αυτο το ειδα αλλα νομιζα οτι επαθες κ τιποτα αλλο...ειπα κι εγω...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...