Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γυρισαμε απο τον ντόκτορ....

μας ακουσε ολο το περαμα απο την ωρα που τον εβαλε στην ζυγαριά.......αμαν τι εχω να τραβηξω με δαυτον.....καλο παιδακι αλλα πολυ μανουρας.

Λοιπον κιλα 7100

υψος 64

κεφαλι 40,5

καναμε τα εμβολια , ενα σε καθε μπουτι και φυγαμε αρον αρον μισογυμνοι γιατι δεν μπορουσα να τον ξαπλωσω με τπτ......

η συνεχια σε λιγο ...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αλεκα ρωτας τι θα τα κανουμε τα παιδια????????? θες να τα παρουμε μαζι? οχι. θες??????

ασπα, τι να κανω??? θα παω να μεινω στη μανα μου...

στη μανα σου ολοταχως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλές μου, αν θέτε να φέρετε τα παιδάκια σας ας τα φέρετε. Εγώ τη μικρή δε θα τη βγάλω έξω γιατί δεν το 'χω ακόμα το άνετο με το παιδί...

Άσπα, θες να το κάνουμε μια βδομάδα μετά να έρθεις κι εσύ;;;;

αν γινεται ναι θα ηθελα!

ναι ρε αγγελικη, για φτιαχτο καπως, ωστε να εχουμε κ την ασπα...

ετσι ετσι φτιαξε με !!!!!

μας ακουσε ολο το περαμα απο την ωρα που τον εβαλε στην ζυγαριά.......αμαν τι εχω να τραβηξω με δαυτον.....καλο παιδακι αλλα πολυ μανουρας.

Λοιπον κιλα 7100

υψος 64

κεφαλι 40,5

καναμε τα εμβολια , ενα σε καθε μπουτι και φυγαμε αρον αρον μισογυμνοι γιατι δεν μπορουσα να τον ξαπλωσω με τπτ......

η συνεχια σε λιγο ...

αχου μωρε!!!περαστικα σας!!!!!ελενακι εμας με τη ζυγαρια και με εκεινο που μετρα το υψος μας ακουνε στο αγρινιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2 ΘΗΣΕΙΟ ΣΤΙΣ 18:00;;;;;;

αγγελικη76- Χολαργός 17:00-20:00

ευανθια

Αλεκα- Περαμα...τα παιδια τί θα τα κανουμε????

Ελενη1 - Περαμα

ομορφακια Βύρωνας 17:00-20:00

κιμι

μανουλιτα

jtse Ζωγράφου 17:00-20:00

aspa Πάτρα

MARIANTHI611 Περιστέρι

13/2????

δλδ θα με ξεθεωσετε στη κουβεντα...

ευτυχως που δεν θα εχω κατι να κανω την επομένη...14/2

επειδη ειμαστε κ διακριτικα κοριτσια...

μπειτε στην espresso κ διαβαστε για τον Μουρατιδη.

www.espressonews.gr

μαρη σκοτωνεσαι στη δουλεια!!!! τσ τσ τσ...

Λοιπον κιλα 7100

υψος 64

κεφαλι 40,5

η συνεχια σε λιγο ...

ολοκληρος αντρας κ ζορικος! φτου φτου...

εγω δεν εχω προβλημα για 20/02, οτι θελετε...

qC91p2.pngaQK1p2.png

αγγελικη76- Χολαργός 17:00-20:00

ευανθια

Αλεκα- Περαμα...τα παιδια τί θα τα κανουμε????

Ελενη1 - Περαμα

ομορφακια Βύρωνας 17:00-20:00

κιμι

μανουλιτα-αργυρουπολη 17:00-19:00 ή 18:00-20:00

jtse Ζωγράφου 17:00-20:00

χλωμο το βλεπω να μπορω να ξεπερασω το 2ωρακι...

Διαφημίσεις

ΑΣΠΑ:

καλημερα!σας λεω τον πονο μου εν ταχυ και αν προλαβω σας διαβαζω!πηγα χθες τ απογευμα για ψωνια στη νεα ιωνια οσες ειστε αθηνα ξερετε!και δεν προλαβα να ψωνισω!μου εκλεψαν το πορτοφολι και ειμαι να σκασω απο χθες!200 ευρω ειχα και πανε!!

στανταρντ σε πονεσαν τα 200 ζεστα ευρωπουλα αλλα για να δειτε ότι παντα υπάρχουν και χειροτερα: εμας 2 μερες αφου γυρισαμε απο το μαιευτηριο μας εκλεψαν το αμαξι ακριβως κατω απ το σπιτι. φυσικα αφαντο ακομα το σαραβαλακι μας κι εμεις με τα χερια δεμενα στις μετακινησεις. αφου και για τον παιδιατρο καποιον πρεπει να βρισκουμε καθε φορα να μας παει. :-(

ΑΣΠΑ:

καλημερα!σας λεω τον πονο μου εν ταχυ και αν προλαβω σας διαβαζω!πηγα χθες τ απογευμα για ψωνια στη νεα ιωνια οσες ειστε αθηνα ξερετε!και δεν προλαβα να ψωνισω!μου εκλεψαν το πορτοφολι και ειμαι να σκασω απο χθες!200 ευρω ειχα και πανε!!

στανταρντ σε πονεσαν τα 200 ζεστα ευρωπουλα αλλα για να δειτε ότι παντα υπάρχουν και χειροτερα: εμας 2 μερες αφου γυρισαμε απο το μαιευτηριο μας εκλεψαν το αμαξι ακριβως κατω απ το σπιτι. φυσικα αφαντο ακομα το σαραβαλακι μας κι εμεις με τα χερια δεμενα στις μετακινησεις. αφου και για τον παιδιατρο καποιον πρεπει να βρισκουμε καθε φορα να μας παει. :-(

μανουλιτα μου λυπαμαι για τ αμαξακι σας!!..εγω χεστηκα πλεον για τα 200 ευρω και για ολα οσα ειχα μεσα!εμαθα χθες τ απογευμα οτι ενα γνωστο μας παιδι 28 χρονων πεθανε...καμια αξιοα τα υλικα αγαθα μπροστα στη ζωη!κριμα και ηταν 2 μετρα παλικαρι και καλο παιδι!

Διαφημίσεις

μανουλιτα μου λυπαμαι για τ αμαξακι σας!!..εγω χεστηκα πλεον για τα 200 ευρω και για ολα οσα ειχα μεσα!εμαθα χθες τ απογευμα οτι ενα γνωστο μας παιδι 28 χρονων πεθανε...καμια αξιοα τα υλικα αγαθα μπροστα στη ζωη!κριμα και ηταν 2 μετρα παλικαρι και καλο παιδι!

ετσι ετσι...πωπω την μανουλα του σκεφτομαι...χεστα τα 200. Λυπηθηκα... αμαν μαρη ασπα ολο ευχαριστα εισαι...μια το βιντεο που ειχες ανεβασει μια αυτο τωρα. :(

waWmp3.png

9LyAp3.png

ΑΣΠΑ:

καλα αν εχεις τυχη διαβαινε που λενε...

waWmp3.png

9LyAp3.png

μαρη σκοτωνεσαι στη δουλεια!!!! τσ τσ τσ...

ολοκληρος αντρας κ ζορικος! φτου φτου...

εγω δεν εχω προβλημα για 20/02, οτι θελετε...

το απεναντι γραφειο μου το ειπε... τι να κανω??? να μην ενημερωθω? να μεινω στα σκοταδια?

κυριακη 21?????????????

Το Σαββατο εχει γιορτη ο πατερας μου

συγνωμη

μωρο στα χερια λυσσαει

οοοολλληηηη τη μερα θα τον πανηγυριζεις εσυ????? ε, μα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!

Ενταξυ τη βγαλαμε απυρετοι το πρωτο βραδυ...

μωρε εγω θελω να ερθω στη συναντηση αλλα εκει που μενω θελω 2 ωρες πηγαινε-ελα για να σας πετυχω κ δεν μπορω να χωνω τον μπαμπα μου που θα κραταει το παιδι ολη μερα γιατι θα παω για δουλεια κ το απογευμα...κανονιστε ομως εσεις κ πειτε κ θα δω τι θα κανω...

Μωρε του το χα του μουρατιδη αλλα οχι κ τοσο...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αμα ακους τετοια ολα τα υπολοιπα σου φαινονται 0....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...