Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια,μη στενχωριεσαι για το λουλουδακι σου ,τι της ηρθε ομως κ δεν ηθελε να παει???

jtse κ το δικο μου το απιδί τα ιδια...χθες με πεθανε...κοιμηθηκαμε 02.00 ηταν ξυπνια απο τις 18.00!!!!κ ολο ετρωγε 50-70 100 και 2 φορες απο 150... ανα μια μιαμισησυο το πολυ ωρες κ ολο γκρινια κ κλαμμα.κατα τη μιαμιση μου εβγαλε κα μια γουλια,μου λερωσε μπλουζα παντελονι πατωμα!!!!!τελος παντων αφου τα χα δει ολα,ειπα 3 φορες το πατερ ημων...και κοιμηθηκε απευθειας..ματιασμενο θα ταν,το κοιμαται ακομα..ηθελε κ σεξ ο κακομοιρης ο Θανος...χαχαχαχα στον καναπε την εβγαλε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

αγγελικη76- Χολαργός 17:00-20:00

ευανθια - Nεα Σμυρνη (μετρο Δαφνης κοντα) απογευμα

Αλεκα

Ελενη1

ομορφακια Βύρωνας 17:00-20:00

κιμι

μανουλιτα

jtse Ζωγράφου 17:00-20:00

καλημερα κ απο εμενα.

ηταν μια δυσκολη νυκτα. με ματιαξε μια φιλη-γειτονισσα που με ρωταγε χθες αν κοιμαται το παιδι την νυκτα κ της ειπα ναι κ μου λεει α μια χαρουλα εισαι. της λεω φτυσε μας μαρη μη εχω τρεχαματα το βραδυ...κ να τα αποτελεσματα!

παω να ταισω τωρα γιατι γκρινιαζει...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Εγώ λέω δεν μπορούν να κοιμηθούν... Μεγαλώνουν και δυσκολεύονται και όλα τους φταίνε... Θα περάσει πού θα πάει! Δε θα μεγαλώσει να πάει στο Πανεπιστήμιο να ησυχάσω;;;;;:P:p:p

Σας τα πα, δε σας τα πα;;;; Εμένα κοιμόταν τι καλά μόνη της, εδώ και μια βδομάδα, αν δεν κάψω 200 θερμίδες πέρα δώθε στο διάδρομο (του σπιτιού, μη φανταστείτε του γυμναστηρίου!!!), δεν κοιμάται. Και γκρινιάζει ή κλαίει ανάλογα το πόσο κουρασμένη είναι...

Διαφημίσεις

13/2????

δλδ θα με ξεθεωσετε στη κουβεντα...

ευτυχως που δεν θα εχω κατι να κανω την επομένη...14/2

επειδη ειμαστε κ διακριτικα κοριτσια...

μπειτε στην espresso κ διαβαστε για τον Μουρατιδη.

www.espressonews.gr

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημερα κοριτσακια μου....

Μαγιο,ένα μακό μπλουζάκι με μια τρύπα ΝΑ στο μανίκι και πάνινα παπούτσια μα ξανά μια τρύπα ΝΑ και να φαίνεται το δάχτυλο και το νύχι!!!ΞΕΝΕΡΩΣΑ στην στιγμή,γιατί όπως προανέφερα ήμουν και χαζογκόμενα και κοιτούσα πάντα στον άντρα το ρολόι και το παπούτσι!!!!

Μετά τον απέφευγα συνέχεια και αυτός κόλλησε άσχημα γιατί τον είχα στο φτύσιμο!!Πάντως ήταν κουκλί!!!

παντως εμενα όποιος γιατρος μου ειχε κολλησει (διπλα στο πανεπιστημιο ηταν το νοσοκομειο και συχναζαμε στα ιδια στεκια), ήταν κακασχημος! Α..τι μου λεει ότι εσυ κοιταζες και φορολογικη δηλωση μαρη βρωμα?????

καλημερα καταρχην...

κ κατα δευτερον, ειμαι πολυ στεναχωρημενη-νευριασμενη γιατι το λουλουδακι μου δεν ηθελε να παει στο σχολειο σημερα. πηγε ο παυλος κ τους ειπε οτι το παιδι δεν θελει να ερχεται πια. βγηκε κ Κικιτσα η ψυχολογος (για πολλες μπουνιες μιλαμε), κ του ειπε οτι το παιδι το επαθε αυτο μετα που γυρισε απο την αρρωστια. κ της λεει ο παυλος, το παιδι δεν εχει τπτ!!! τεσπα, μου πες-σου πα... εκατσε η χριστιανα! για να δουμε αυριο...

μη στεναχωριεσαι, φαση ειναι θα περασει.

ευανθια

Αλεκα- Περαμα...τα παιδια τί θα τα κανουμε????

Ελενη1 - Περαμα

κιμι

μανουλιτα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

13/2????

δλδ θα με ξεθεωσετε στη κουβεντα...

ευτυχως που δεν θα εχω κατι να κανω την επομένη...14/2

επειδη ειμαστε κ διακριτικα κοριτσια...

μπειτε στην espresso κ διαβαστε για τον Μουρατιδη.

www.espressonews.gr

μπραβο νικοκολακη!!!!ομορφακια κοιτα στις 14 μη σου κανει κανενα δωρο ο παυλος σου!!!!!

Διαφημίσεις

ευανθια

Αλεκα- Περαμα...τα παιδια τί θα τα κανουμε????

Ελενη1 - Περαμα

κιμι

μανουλιτα

Ασπα - πατρα και αν ειναι μεσα στο καρναβαλι δε μπορω να ερθω και θεεεεεελωωωωωωωωωω!!:-(

μπραβο νικοκολακη!!!!ομορφακια κοιτα στις 14 μη σου κανει κανενα δωρο ο παυλος σου!!!!!

αλεκα ρωτας τι θα τα κανουμε τα παιδια????????? θες να τα παρουμε μαζι? οχι. θες??????

ασπα, τι να κανω??? θα παω να μεινω στη μανα μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αλεκα ρωτας τι θα τα κανουμε τα παιδια????????? θες να τα παρουμε μαζι? οχι. θες??????

ασπα, τι να κανω??? θα παω να μεινω στη μανα μου...

Kαλές μου, αν θέτε να φέρετε τα παιδάκια σας ας τα φέρετε. Εγώ τη μικρή δε θα τη βγάλω έξω γιατί δεν το 'χω ακόμα το άνετο με το παιδί...

Άσπα, θες να το κάνουμε μια βδομάδα μετά να έρθεις κι εσύ;;;;

καλημεραααααααα

σιγουρα κοπελα μου? δε θα κουραστει-τσαντιστει κλπ αν την εχω να ρουφαει χωρις να βγαζει τπτ? και αν για 3-4 μερες δε τρωει καλα φοβαμαι μη χασει βαρος....

τι να κανωωωωωωωωωωω? εχτες που ρουφαγε και δεν ειχα αλλο γαλα στεναχωρηθηκα πολυ... ειναι και ευκολια.... ουτε να κουβαλας μπουκαλια γαλατα κλπ....

α κι εγω στο πλαι τη κοιμηζω, τη ψιλοσφηνωνω κι ολας αλλα τελικα ολο ανασκελα τη βρισκω....!

το εχω κανει παρα πολλες φορες...το εχω ξαναπει ποτε δεν μου εσταζε το γαλα απο το στηθος...παντα αρεσει στα μικρα να πιπιλανε το στηθος της μανουλας..:wink:

κοριτσια κ εγω επινα μπυρα,κανονικη και κατεβαζα παραααα πολυ γαλα.τελευται φορα κ που ηπια ,τιποτα...τωρα εχω να θηλασω 2 μερες κ δε με ενοχλει καθολου το μασταρι..

Η Μαριλενα πως την λενε δεν ειναι πλουσια,εψαχνα να δω που τα βρισκει κ τελικα εμαθα αλλα δε γραφω δημοσια..μη παω μεσα,εχω κ παιδια κ τον γερολαδα μου..

επινες μπυρα κανονικη???με αλκοολ??το αλκοολ μειωνει το γαλα....

καλημερα!σας λεω τον πονο μου εν ταχυ και αν προλαβω σας διαβαζω!πηγα χθες τ απογευμα για ψωνια στη νεα ιωνια οσες ειστε αθηνα ξερετε!και δεν προλαβα να ψωνισω!μου εκλεψαν το πορτοφολι και ειμαι να σκασω απο χθες!200 ευρω ειχα και πανε!!1

Αχχχ μαρη Ασπα δεν σκεφτομαι κανεναν αλλο μονο τον αντρα σου που στα καλα καθουμενα θα πρεπει να σκασει τωρα 200 ευρωπουλακια:tongue:

σας εστειλα ενα mail σε οσες τα χα,θα σας στελνω κι αλλα να σας φτιαχνω αμα θελετε.

ναι ναι θελουμε!!!

κ τι σε πειραζει μαρη γκεσταπω??ας κανουν οτι θελουν,να σου πω ομως??αφου η μανα σου κωλ%^$&$ραει με νταντα..δε διωχνεις νταντα να μεινει η μανα να σου μενουν και 500 στη τσεπη?

συμφωνω@!!!

κοριτσάκια μου καλημερα!!!παλι χαθηκα και το ξερω ειμαι αδικαιολογητη ,αλλα το κουκλάκι μου ειναι με τα φεγγαρακια του!!!!

Συγνώμη που δεν μπορω να απαντησω σε οσα γραψατε γιατι θα ειμαι πολυ εκτος θεματος!!!!!!Θα επικεντρωθώ σε καποια που επεσε το ματακι μου το τσακιρικο!!!!!

markellaki μου αρέσει πολυ!!!!!!!!!απλο και εντυπωσιακο!!!!!!!

Ιριδακι μου καταρχας ηρεμησε!!!!!!!!!!! Αν εχεις αγχος το μονο που θα καταφερεις ειναι να σου μειωθει το γαλατακι σου και τοτε σιγουρα η μπουμπου σου θα ταλαιπωρηθει πολυ!!!!!!!!!!!

Αν την ταιζεις πρωτα απο το στηθος που εχει γαλατακι και μετα την βαζεις στο αλλο απλα να πιπιλαει θα επανελθει το γαλατακι σου!!!!!!!!!

το γαλα δεν ειναι πηγη που στερευει....ειναι μηχανησμος που για να λειτουργησει πρεπει να το βαλει μπρος το μωρακι σου!!!!!!!!!!

Μπραβο, αξια η θηλαζουσα :lol::lol:

βρε μαριανθη ο παυλος β ειναι ο δικος σου λογ/μος στο φεις?

Δεν εχω λογαριασμο στο φεισ καρδια μου.

κατα τα αλλα ο παιδιατρος μας βρηκε εξαιρετικους χτες απο αναπτυξη οποτε συνεχιζουμε ντουρασελ με αποκλειστικο θηλασμο!

βαρος: 4670 (βαζαμε τον τελευταιο μηνα 30 γρμ τη μερα)

υψος: 59, 5 (ψηλωσαμε αλλους 5 ποντους- 9,5 απ τη γεννα)

περ.κεφαλιου: 39,5

σημειωτεον ο δικος μου χτες ηταν 2 ηνων και 1 μερα (καποια στιγμη πρεπει να βρω πως βαζεις τικερακι)

φτυστε μας! φτου!φτου! φτου!

α! και κατι που μου αρεσε στον παιδιατρο χτες ήταν που ειχε ξεχωριστο δωματιο αναμονης για τα βρεφη για να ερχομαστε σε επαφη με οσο το δυνατον λγοτερα μικροβια! το βρηκα πολυ υπευθυνο και αγχολυτικο! γιατι οσο να πεις μολις μπηκα στην αιθουσα (καθυστερημενη 15λεπτα καλα να παθω) και ειδα να περιμενουν 5-6 αρρωστα παιδακια φοβηθηκα λιγο μην αρπαξουμε κανα μκροβιο στα καλα καθουμενα!

Φτου-φτου!!!!

και εμας εχει αλλο δωματιο για βρεφακια, αλλο για αρρωστα και αλλο για τα υπολοιπα παιδακια. Στη Γλυφαδα ειναι.

αφου τοσο πολυ μου αρεσει το Μαριναθη, Μαριναθη θα σε λεω!

:lol::lol:

χαχαχα αντε βρε η πρωτη βαφτιση του καφε!!!:tongue::tongue:

:rolleyes::rolleyes: χιχιχι!!

να ρωτήσω να φάω φασολάδα ή θα πέσει βαριά στη μικρή;;;:confused:

να την φας...το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα την πειραξει και αυτο γιατι μετα απο ερευνες ουσιες που περιεχονται στα οσπρια και σε μπροκολα που δημιουργουν αερια και τετοια φαινεται οτι δεν ανιχνευονται στο μητρικο γαλα οποτε δεν προκαλουν κολικους και αερια στα μωρα.

ΔΕν κάνει καλέ!Εγώ ξέρω οτι απαγορεύονται τα οσπρια.

Αλλη πρωτη στην παραπληροφορηση :tongue::tongue::tongue:

Μήπως όμως?????Βρε μια σταλιά μωράκια έιναι και αυτά!!Και πιστέψτε με τα ΄δυσκολα δεν έχουν έρθει ακόμη!!!Κάντε υπομονή!!!!

Λοιπόν!!Θέλω γνώμες!!!Εγώ την μπουμπού θα την βαφτίσω ή Σουλτάνα(της μαμάς μου) και θα την φώνάζω Ανα ή Τάνια ή Φωτεινή(του μπαμπά μου)Εγώ ,αν και ξέρω οτι το πρώτο είναι χάλια όνομα,το προτιμώ,γατί έτσι έχουμε βαφτίσει την ανηψιά μου που της έχω τρομερή αδυναμία και την φωνάζουμε Άνα.Όλοι οι οι υπόλοιποι όμως μου λένε οτι όταν μεγαλώσει το παιδί θα με βρίζει για το όνομα που του έδωσα!!!

Εσείς τί λέτε????

Απαπαπα...συγνωμη αλλα δεν μου αρεσει κανενα απο τα δυο...εναλλακτικη δεν υπ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αρχει??

Που εισαστε βρωμες???καλα αν σας πω τι επαθα...βγαινω απο δικηγορικο γραφειο κοντα στη Σωτηρος στον Πειραια. Στο τηλεφωνο η μανα μου με πρηζει που εχω αργησει (5.30), διπλα ο πατερας μου με πρηζει για ενα χαρτι που θελει να βρω...ο δρομος πλακωστροτος, ψιλοβρεχει, απεναντι ενα ζευγαρακι που ρομανζαρουν....κανω ενα βημα, γλυστραω...παιρνω δθο πλακες στυλ πατιναζ και ΝΤΟΥΥΥΥΠ εσκασα με τη μουρη κατω σερνοντας το δυσμοιρο κορμι μου στο πακοστρωτο ΡΕΖΙΛΙ σας λεω...

Πεσμενη κατβ ακουω απο το κινητο 'αλεκααα? αλεκααα?' η μανα μου, ο πατερας μου με κοιταζε αποχαυνωμενος...το ζευγαρακι ειχα χασει και τη μιλια τους και την ορεξη του... αυτα! Παλαμες, γονατα = off

:confused::confused:

:confused::confused::confused::confused:

δεν σηκωνω εγω απο αυτα...ειμαι πολυ σκυλα ;)

:?:

Ρε Αλεκακι περαστικα...

Δεν διαβασα αλλα...θα μεινω μετεξαστεα...13/2 δεν μπορω θα ειμαι Θεσσαλονικη...το επομενο σκ απο καθαρα δευτερα σας ειναι δυσκολο???

waWmp3.png

9LyAp3.png

Kαλές μου, αν θέτε να φέρετε τα παιδάκια σας ας τα φέρετε. Εγώ τη μικρή δε θα τη βγάλω έξω γιατί δεν το 'χω ακόμα το άνετο με το παιδί...

Άσπα, θες να το κάνουμε μια βδομάδα μετά να έρθεις κι εσύ;;;;

ναι ρε αγγελικη, για φτιαχτο καπως, ωστε να εχουμε κ την ασπα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...