Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι....χτυπησα ενα ωραιοτατο νουμερο κατα τις 3:30...ξυπνησε αλαφιασμενος ο αντρας μου γιατι ειχε αργησει...ξυπνησε ο μικρος κλαιγοντας...παει τον χασαμε τον υπνο...

του εδινα τη πιπιλα κ μοοολις ξαπλωνα ....ουαααα ...ε πηγα 3-4 φορες ωσπου τον σηκωσα στο τελος αλλα τιποτα...απαρηγορητος, βρε τι μπρουμητα τι ανασκελα...τελικα του εκανα 120 τα ρουφηξε κ ξεραθηκε...λετε να αρχισαμε την μεγαλη αναπτυξη του 3μηνου κ να θελει περισσοτερο?

πανω που ειπα οτι ηρεμησα....

με επιασε κ εμενα η κοιλια μου βραδυατικο...δε πιστευω να εχω κ εγω τιποτα παρατραγουδα με γαστρεντεριτιδες...ειδομεν

αντε ειπα να σας διαβασω μη τα εχω για το πρωι...

ευη, ελενη περαστικουλια στα μικρα σας...

οι περιγραφες με τις τουμπες ....απλα απαιχτες...

προσεχε μανουλιτα,κολπο ητανε ,την αλλη φορα θα σου βαλει χαπακια λεξοτανιλ,κ θα ηρεμησει μια κ καλη ο ανθρωπος..το νου σου..

:lol::lol::lol:

αντε παω να τη πεσω...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Καλημέεεραααααα!!!!

Ελένη τι κάνει ο μικρός;;;;; Εύη εσείς πώς πάτε;;;; Εμένα γκρινιάρεψε στις 2:00 και στις 5:00 τώρα κοιμάται ακόμα!!!

Λοιπόν, βάλτε στη λίστα πού μένετε για να βρούμε κάνα μέρος να βολεύει όλες (μη σας κλείσω στο σπίτι ;)) και γράψτε και ώρα που σας βολεύει γιατί ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ!!!!

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

αγγελικη76- Χολαργός 17:00-20:00

ευανθια

Αλεκα

Ελενη1

ομορφακια

κιμι

μανουλιτα

jtse

πηγα κ εκανα ενα τσιγαρακι,εβαλα και ενα martini να πιω μονη μου χωρις τον george clooney ετσι οπως ειμαι ουτε ο μπαρμπα γιωργος του κααγκιοζη δε μου καθεται,εκτος απο τον ανωμαλο τον Θανο που εχει στησει καραουλι σημερα κ δεν παει για υπνο...αλλες μερες απο τις 10.45 τον παιρνει..

:lol::lol::lol:

κοριτσια νιωθω τυψεις.

το ταιρι μου εκοψε φρουτα και τοση ώρα με περιμενε να παω να τα φαω. ειδε κι αποειδε μου τα φερε στον Η/Υ για να μην καθονται και χανονται οι βιταμινες και η φρεσκαδα. κι εγω τα φαγα ΟΛΑ το ζωο και δεν αφησα ουτε ενα για κεινον-τα τρωγα μηχανικα ποτε αδειασε το πιατο δε χαμπαριασα-

με ξελογιασατε με το φορουμ σας! παω να τον καλοπιασω η γαιδαρα!

φιλακια και καληνυχτες

Eπιασε το κόλπο........κορόιδιο...........:lol:

Καλα ειναι ο Γιαννης θα σας τα πω μετα το εμβολιο....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημέρααααααα που είστε βρε κορίτσια...... Είδαμε επιτέλους μια άσπρη μέρα....... Χιόνι παιδιά χιόνι και χιονίζει ακόμα....... Έπρεπε να έρθουν τα μπεμπάκια μας στον κόσμο για να δούμε μιά άσπρη μέρα :lol::lol::lol: Τα σχολεία είναι κλειστά και τα μεγάλα μου παιδάκια παίζουν χιονοπόλεμο...... Αν μείνει καθόλου χιόνι στην αυλή θα τους βγάλω φώτο και θα την ανεβάσω.... Αν επιβεβαιωθεί και το σενάριο που λέει από Τρίτη ακόμα πιο πολύ χιόνι τότε θα σας βάλω σίγουρα φώτο. Αν και εγώ θα είμαι στη δουλειά γμτ :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Άντε υπναρούδες καλημέρα και πάλι.....

Διαφημίσεις

το σημερινο show περιλαμβανει :

000204E0.gif 000204E3.gif

sig.asp?img=ad1

ειναι κ αποκριες!!! δεν θα μας παρεξηγησει κανεις...

συγνωμη ρε κοριτσια,δε μιλαω δε μιλαω αλλα ε.. και εσυ μωρη κ το μιτσακι..οταν λεμε τσαχπινια εννοουμε αυτο που κανει ο Χρηστακος \

1.κατεβαινουμε 5-5 τα σκαλια

2.παμε με τη καρεκλα μπρος πισω μεχρι να πεσουμε, και να φαμε ξυλο απο μαμα...

εγω αλλιως τα ξερα,δειχνουμε λιγο στηθακι,λιγο μπουτακι,ανεβοκατεβαζουμε το καλαμακι του καφε ή του κοκταιηλ,κοιτωντας με υφακι και γλυφωντας το παιχνιδιαρικα με τη γλωσσιτσα

Εσεις τι μπουρδες κανατε????

κινεζες ακροβατριες οι κοπελιες...

και που να βλεπες την επομενη μερα της πτωσης που χα γινει λιαρδα με μεσημεριανα ουζα και βραδινα σφηνακια ursus γρανιτα φραουλα και με πηρε ο υπνος στο μπαρ. και αφου με ξυπνησε να γυρισουμε ξερνοβολουσα σε όλο το καμπινγκ!

αχ!νιατα!!!

ακομα απορω πως τον εριξα τελικα μετα απο ολα αυτα...

σε λυπηθηκε μαρη... ειπε αμα δεν την παρω αυτη, ποιος ξερει που θα καταληξει...

Καλημέεεραααααα!!!!

Ελένη τι κάνει ο μικρός;;;;; Εύη εσείς πώς πάτε;;;; Εμένα γκρινιάρεψε στις 2:00 και στις 5:00 τώρα κοιμάται ακόμα!!!

Λοιπόν, βάλτε στη λίστα πού μένετε για να βρούμε κάνα μέρος να βολεύει όλες (μη σας κλείσω στο σπίτι ;)) και γράψτε και ώρα που σας βολεύει γιατί ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ!!!!

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

αγγελικη76- Χολαργός 17:00-20:00

ευανθια

Αλεκα

Ελενη1

ομορφακια- Βυρωνας 17:00-20:00

κιμι

μανουλιτα

jtse

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δεν ηξερα να σπαω τα μουτρα μου για να ριξω γκομενο...εκτος κ αν γκομενος ηταν γιατρος,ξερεις εσυ Μεφη....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!Ειρήνη,τυχερούλα!!Και γω θέλω να χιονίσει,αλλά πού!!

ΚΙΜΗ!!!Τί λες καλέ?ΕΓΩ δεν τα είχα ΠΟΤΕ με γιατρό!!Κάτι φίλες μου,χαζογκόμενες σαν εμένα,τους κηνυγούσαν και έτρωγαν κέρατο!!

Απλά θυμήθυκα μια ιστορία από τα νιάτα μου!!Όταν ήμουν 22,ήταν ένα κουκλί που έκανε ειδικότητα στο νοσοκομείο μας οφθαλμίατρος!!Μαλαχροινός,πράσινα μάτια,ο πιο ωραίος γκόμενος που μου την είχε πέσει!!Βέβαια πρέπει να είχε στραβομάρα,α΄φού του γυάλισα εγώ!!!

Συνήθως βρισκόμασταν έξω με τις παρέες μας και έτρωγα στενό μαρκάρισμα και μου άρεζε.μια μέρα κανονίχουμε να πάμε όλοι μαζί παρέα

στην θάλασσα.πάμε εμείς,και τους περιμένουμε.Έρχονται και τον βλέπω να φοράει τα εξης:Μαγιο,ένα μακό μπλουζάκι με μια τρύπα ΝΑ στο μανίκι και πάνινα παπούτσια μα ξανά μια τρύπα ΝΑ και να φαίνεται το δάχτυλο και το νύχι!!!ΞΕΝΕΡΩΣΑ στην στιγμή,γιατί όπως προανέφερα ήμουν και χαζογκόμενα και κοιτούσα πάντα στον άντρα το ρολόι και το παπούτσι!!!!

Μετά τον απέφευγα συνέχεια και αυτός κόλλησε άσχημα γιατί τον είχα στο φτύσιμο!!Πάντως ήταν κουκλί!!!

καλημερα καταρχην...

κ κατα δευτερον, ειμαι πολυ στεναχωρημενη-νευριασμενη γιατι το λουλουδακι μου δεν ηθελε να παει στο σχολειο σημερα. πηγε ο παυλος κ τους ειπε οτι το παιδι δεν θελει να ερχεται πια. βγηκε κ Κικιτσα η ψυχολογος (για πολλες μπουνιες μιλαμε), κ του ειπε οτι το παιδι το επαθε αυτο μετα που γυρισε απο την αρρωστια. κ της λεει ο παυλος, το παιδι δεν εχει τπτ!!! τεσπα, μου πες-σου πα... εκατσε η χριστιανα! για να δουμε αυριο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημέρα !!!!

Εμένα εχθές η μπέμπα μου έσπασε τα νεύρα. Από τις 9 που ξύπνησε δεν έκανε κανένα σωστό γεύμα αλλά έτρωγε 50-100 ml και μετά από 1.5-2 ώρες ξαναπείναγε και φτου από την αρχή. Πάντως στο κουτί γράφει ότι τον τρίτο μήνα το απιδί τρώει 180 ml σε κάθε γεύμα, εμένα με το ζόρι πίνει τα 120 και σπάνια τα 150. Όταν ρώτησα τον γιατρό πόσο πρέπει να τρώει η απάντησή του ήταν όσο θέλει. Θα τον πάρω σήμερα τηλ. για να δω πότε θα πάμε για τα εμβόλια γιατί τα έχω στο ψυγείο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα καταρχην...

κ κατα δευτερον, ειμαι πολυ στεναχωρημενη-νευριασμενη γιατι το λουλουδακι μου δεν ηθελε να παει στο σχολειο σημερα. πηγε ο παυλος κ τους ειπε οτι το παιδι δεν θελει να ερχεται πια. βγηκε κ Κικιτσα η ψυχολογος (για πολλες μπουνιες μιλαμε), κ του ειπε οτι το παιδι το επαθε αυτο μετα που γυρισε απο την αρρωστια. κ της λεει ο παυλος, το παιδι δεν εχει τπτ!!! τεσπα, μου πες-σου πα... εκατσε η χριστιανα! για να δουμε αυριο...

Εντάξει,καλέ,και τί έγινε που δεν ήθελε να πάει μια μέρα σχολείο??Και μενα η δικιάμου δεν ήθελε να πάει σήμερα και την κράτησα σπίτι.Σιγά,η Χριστιάννα είναι και μωράκι!!Όσο γι'αυτ'ες τις ψυχολόγες συνήθως όλο μλκ..ες λένε!

Εντάξει,καλέ,και τί έγινε που δεν ήθελε να πάει μια μέρα σχολείο??Και μενα η δικιάμου δεν ήθελε να πάει σήμερα και την κράτησα σπίτι.Σιγά,η Χριστιάννα είναι και μωράκι!!Όσο γι'αυτ'ες τις ψυχολόγες συνήθως όλο μλκ..ες λένε!

καλε δεν ειναι ψυχολογος! καρακαλτακα ειναι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημέρα !!!!

Εμένα εχθές η μπέμπα μου έσπασε τα νεύρα. Από τις 9 που ξύπνησε δεν έκανε κανένα σωστό γεύμα αλλά έτρωγε 50-100 ml και μετά από 1.5-2 ώρες ξαναπείναγε και φτου από την αρχή. Πάντως στο κουτί γράφει ότι τον τρίτο μήνα το απιδί τρώει 180 ml σε κάθε γεύμα, εμένα με το ζόρι πίνει τα 120 και σπάνια τα 150. Όταν ρώτησα τον γιατρό πόσο πρέπει να τρώει η απάντησή του ήταν όσο θέλει. Θα τον πάρω σήμερα τηλ. για να δω πότε θα πάμε για τα εμβόλια γιατί τα έχω στο ψυγείο.

Kααααλά! Η ιστορία της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...