Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλεκα μου εγω το νερο το αφηνω στον βραστηρα και τα μπιμπερο αδεια,αλλα βαζω 3 φορες την μερα νερο για να βρασω,ξερεις λιγο λιγο.

παντως ευχαριστω για την απαντηση και για τα καθισματακια,το ειχα απορια....

jtse,αχ αυτοι οι κολικοι..........απο την μια παλι καλα που την επιασαν απογευμα,εμας παντα μας πιανουν βραδυ 12-1 και κρατανε 2-3 ωρες αλλα ευτυχως βρηκα λυση με τον μαραθο,στην αρχη και εγω ειχα διαβασει οτι κρατας το μωρο μπρουμυτα με την κοιλιτσα στο ποδι σου ακι του χαιδευεις την πλατη,και αυτο εκανε δουλεια αλλα κοντεψα να παθω τενοντιτιδα στον καρπο,γιατι του κρατουσα το κεφαλι με την παλαμη μου και τον επερνε ο υπνος και τον λυπομουν να τον αφησω......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αγαπες μου καλησπερα!!συγνωμη ρε κοριτσια που δεν μπαινω πολυ αλλα δεν εχω χρονο!!Παρολο που ο μικρος μας ειναι ησυχος δεν εχω βοηθεια (δεν θελαμε αυτες τις 3 βδομαδες που θα ηταν κ ο Αντρεασ σπιτι)κ ολα τα κανουμε μονοι μας...πλυσιματα ξεσκονισματα σιδερωματα γενικα τα παντα χωρις βοηθεια κ βαρδιες για το μωρακι μας!!ελπιζω απο Δευτερα να εχω που θα απει ο Αντρεας για δουλεια (την μαμα μου δηλαδη γιατι ολοι οι δουλευουν)αν κ δεν εμπιστευομαι κανεναν!!

ΕΛΕΝΗ 26 πραγματικα κοριτσαρα μου χαρηκα πολυ με τα νεα σας!!Με το καλο να την παρετε σπιτι σας κ ολα να ειναι καλα απο δω κ περα για ολους σας!!

ΑΛΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!τι μαναρι ειναι αυτο!!κοριτσακι μου ομορφο κ παλι να σου ζησει!!χμμμ κ αυτο σε σενα μοιαζει!!!:P δεν σε πηρα καλη μου για να μην σε ενοχλω!

Ευανθια μου ακου την ΔΡ ΑΛΕΚΑ ειμαι σιγουρη οτι εχει δικιο θα ξεπεραστει!να μου φιλησεις το μωρουλι σου δεν ειναι τιποτα μην στεναχωριεσαι!

Ελενη 1 περαστικα κοριτσι μου...λιγο η κουραση η αυπνια δεν θελει πολυ...θα περασει το ρημαδι που θα παει...

δεν θυμαμαι αλλα βρε κοριτσια...σας φιλω γλυκα κ σας κ τα μαναρια σας!!

ααα να μην ξεχασω να μας ζησουν τα καινουρια μπεμπινια!!!

PlbZp2.png

Πωπω πως θα τα ξαναγραψω τωρα ολα αυτα..???Boymama, marlen , ιριδακι μου και μοσχομπιζελακι να σας ζησουν τα μωρακια σας...ελενακι μου εμαθα τα δυσαρεστα απο την αλεκα και στεναχωρηθηκα πολυ.Περαστικα σας κοριτσακι μου.

Θα τα γραψω οσο πιο συντομα μπορω. Στο θηλασμο τα παμε δυσκολα..θηλαζω 8 φορες την μερα, καποιες φορες εχω πολυ γαλα καποιες αλλες οχι. Δεν δινω συμπληρωμα και μεσα σε 17 μερες εχουμε παρει 750 γραμμαρια, ο παιδιατρος ειπε οτι παμε πολυ καλα.Δεν ξερω τι κανω λαθος....πιανει την ρωγα τελεια, θηλαζω πολυ συχνα, τρωω καλα και δεν δινω συμπληρωμα...γιατι δεν εχω αφθονο γαλα???Θα σκασω με αυτο το θεμα ειλικρινα σας μιλαω.

Το βραδυ κοιμομαστε κανονικα χωρις κολικους απλα σηκωνομαστε για φαι 2 φορες. Κοιμαμαι μαζι του στο δωματιο του γιατι φοβαμαι επειδη βγαζει διαφορους ηχους στον υπνο του.

Εχω μια απορια με το ρεψιμο...καποιες φορες περνανε μεχρι και 50 λεπτα χωρις να ρευτει και τον κραταω μια ωρα στον ωμο μου.Μετα τον βαζω να κοιμηθει και ακουω γλου γλου να ανεβαινει το γαλα...δυσανασχετει, καποιες φορες κλαιει καποιες φορες ρευεται. Γενικα δεν εχουμε αναγωγες αλλα φοβαμαι να παω να κοιμηθω στο δωματιο μου μηπως κι πνιγει και δεν τον παρω ειδηση.Αυτα τα γλου γλου τα εχουμε ειτε ρευτουμε ειτε οχι..εσεις αν δεν ρευεται τι κανετε???Ποσο περιμενετε??

Κολικους δεν εχουμε μεχρι στιγμης...κατι μουγκριτα μονο οταν θελουμε να κανουμε κακα μας..βεβαια δεν τρωω τπτ σε πρασινο και εχω πλακωθει στο activia για να παω τουαλετα.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Συνεχιζω...

απο 10 ημερων στηριζει το κεφαλι του για καποια δευτερολεπτα..οταν τον κραταω στον ωμο μου για να ρευτει σηκωνει το κεφαλι του να με δει και καπου εκει λιωνω...χαμογελαει στον υπνο του και οταν θηλαζει και αυτο το χαμογελο φωτιζει την καρδια μου περα για περα.Οταν του φυγει η πιπιλα του προσπαθει με το κεφαλακι του να παει να την πιασει...και το απιστευτο!!!Σημερα τον ειχα στο ριλαξ του εφυγε η πιπιλα και την επιασε με το χερι του..εχει αρχισει και τα κουναει μπροστα στο προσωπ του σαν να κανει κου-πε-πε...οταν τον βλεπω του φωναζω, "τι θα γινει μπεμπουλη θα χορεψουμε??" γιατι κανει σαν να θελει να χορεψει χεχεχε

Με τον Παυλο εχουμε χαθει.Δεν εχουμε πια ΚΑΘΟΛΟΥ χρονο για εμας...εσεις πως τα πατε σε αυτο τον τομεα??Για σεξ ουτε λογος...μου εχουν μεινει 6 κιλα να χασω και πρεπει να σφιξω την κοιλια μου αλλιως ορεξη μηδεν.Ουτε μαζι δεν κοιμομαστε και ας πηρα ενδοεπικοινωνια με καμερα...λεω να περιμενω ακομα πριν φυγω απο τον μικρο.

Αυριο θα σας βαλω πολλες φωτο του μικρου...ειναι ενας κουκλος... :Ρ μαμα κουκουβαγια.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Αντε ρε κοριτσια που εισαστε...και μου λειψατε πολυ!!!!Αλλα τι ρωταω...στα παιδακια σας εισαστε...εμενα κοιμαται απο τις 20:30...ο γιατρος ειπε οτι αν δεν ξυπναει να μην τον ξυπναω εγω για να φαει...εσεις τι κανετε με αυτο το θεμα...???

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλά Αλέκα άμα σου πω ότι ο γιός σου και η κόρη μου μοιάζουν τι θα πεις ?
χα χα!!! Τι να πω??? Ότι είναι κουκλια!!;)
ΑΛΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!τι μαναρι ειναι αυτο!!κοριτσακι μου ομορφο κ παλι να σου ζησει!!χμμμ κ αυτο σε σενα μοιαζει!!!:P δεν σε πηρα καλη μου για να μην σε ενοχλω!!!
αχ το ξέρω Μητσακι μου.. και εγώ δεν παίρνω τη Γωγούλα για αυτό το λόγο, της έστειλα μηνυμα. Πάντως η κούραση είναι όντως μεγάλη και ειδικά προσπαθώντας να μην λέιψω και στο Αγγελάκι μου!
.γιατι δεν εχω αφθονο γαλα???Θα σκασω με αυτο το θεμα ειλικρινα σας μιλαω.Το βραδυ κοιμομαστε κανονικα χωρις κολικους απλα σηκωνομαστε για φαι 2 φορες. Κοιμαμαι μαζι του στο δωματιο του γιατι φοβαμαι επειδη βγαζει διαφορους ηχους στον υπνο του.

Αυτα τα γλου γλου τα εχουμε ειτε ρευτουμε ειτε οχι..εσεις αν δεν ρευεται τι κανετε???Ποσο περιμενετε??.

μια χαρά είναι το γάλα αφού έχει πάρει αυτο το βάτρος το μωρούλι σου μαριάνθη μου. Εγώ για το ρέψιμο περιμένω το πολύ ένα 20λεπτο. Πάντως ρευεται γρήγορα προς το παρόν. Με το μητρικό πολλές φορές τα μικρούλια δεν ρευονται.

Με τον Παυλο εχουμε χαθει.Δεν εχουμε πια ΚΑΘΟΛΟΥ χρονο για εμας...εσεις πως τα πατε σε αυτο τον τομεα??Για σεξ ουτε λογος...μου εχουν μεινει 6 κιλα να χασω και πρεπει να σφιξω την κοιλια μου αλλιως ορεξη μηδεν.Ουτε μαζι δεν κοιμομαστε και ας πηρα ενδοεπικοινωνια με καμερα...λεω να περιμενω ακομα πριν φυγω απο τον μικρο..
είναια ρχή ακόμη... δώστε χρόνο. η δική μου συμβουλή είναι να πας στην κρεβατοκάμαρά σου. δεν παθαινει τίπτα ο μικρούλης. Αφού σηκώνει το κεφαλάκι του μην ανησυχείς. Παιδιά εμένα 6 ημερών σκατό, το είχε όρθιο σήμερα για τουλάχιστον 40 ''.Εμ βέβαια... με τόσα συμπληρώματα βγαινουν νταβραντισμένα.
ο γιατρος ειπε οτι αν δεν ξυπναει να μην τον ξυπναω εγω για να φαει...εσεις τι κανετε με αυτο το θεμα...???
ούτε εγώ τον ξυπνάω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας και απο εμενα.μετα απο πολυ καιρο εκανα παλι εγγραφη.Η μπεμπα ειναι μια χαρα.Τρωει και κοιμαται μονο καμια ωριτσα θελει αγκαλια και ορθια περπατημα.Τι θα κανετε με το εμβολιο¨,το εκενε καμια σας.σε εμας θα ερθει απο την αλλη εβδομαδα και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το κανω.αλλα πρεπει ολη η οικογενεια που ερχεται σε επαφη με το μωρο

Oju1p2.png

sIvCp2.png

καλημέρα. Ριάνα μου καλώς ήρθες πίσω!!! Το μεγάλο το κοριτσάι σου τι κάνει??

Εγώ εχθές το βράδυ είχα αποφασισει ότι θα το κάνω! Με πήρε τηλ η αδερφή μου (δουλευει σε φαρμακοβιομηχανία σε τμήμα που έχει να κάνει με τον ΕΟΦ) και μου λέει μην το κάνεις για δύο λόγους; α) και να το κάνεις δε σημαίνει ότι δεν θα μεταφέρεις το μικρόβιο, απλά ή δεν θα νοσήσεις η θα νοσήσεις ελαφρυά. Το μικρόβιο όμως θα μπορείς να το δώσεις στο μωράκι. β) μου είπε ότι μπήκε στο Δανέζικο τμήμα του ΕΟΦ και είδε ότι η αίτηση για το εμβόλιο είχε γινει πριν εμφανιστει το πρώτο κρούσμα νέας γρίπης και αυτό είναιλίγο ύποπτο.

Τέλος ο παιδίατρος - στον οποίο έχω μεγάλη εμπιστοσύνη- μου είπε να κάνω μόνο της εποχιακής και τίποτα άλλο. Και δε μιλάω μόνο για τον Άγγελο αλλά και για τους μεγάλους. Θα μας πει εκεινος λέει αν θα έρθει η ώρα να το κάνουμε (της νέας).

Και εγώ φοβάμι πολύ όπως καταλαβαίνεις αλλά από την άλλη είτε με εβόλιο είτε χωρίς πάλι θα φοβάμαι... τι ναπώ?

Τα μεγάλα μας παιδάκια με του πνευμονιόκοκκου και της εποχιακής είναι οκ, για τα μικρά φοβάμαι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

έχουμε Κατερινούλες εδώ??? Όπως και να'χει να είναι πολύχρονες και ευτυχισμένες!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μανουλες πλεον...να χαιρομαι την αδερφουλα μου και την γιαγια μου και εσεις να χαιρεστε ολους τους δικους σας ανθρωπους!!

Σημερα ειμαστε τα καλυτερα παιδακια...φαγαμε πολυ γαλατακι,αλλαχτηκαμε, αφησαμε την μαμα να κοιμηθει με τον μπαμπα και κοιμηθηκαμε πολλες ωριτσες χωρις καθολου γκρινια και κλαμα..λιγο το πρωι χεστηκαμε και θελαμε αλλαγμα και γκρινιαξαμε αλλα για πολυ λιγο...τωρα κουνιομαστε στο ριλαξ - κουνια της fisher price το οποιο μας εχει καταβολεψει!!!!Παω να κανω καμμια δουλιτσα αλλα εδω τριγυρω θα ειμαι με ανοιχτο το νετ!!Την Παρασκευη γινομαστε 1 μηνα και περιμενω τον παιδιατρο οποτε θα τον ρωτησω για την νεα γριπη...το αλλο το κλασσικο εμβολιο πηγα και το εκανα και εγω και ο Παυλος και η μαμα μου.Ο γιατρος ηταν καθετος στο οτι τησ κοινης γριπης πρεπει να γινει.

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλημέρα. Ριάνα μου καλώς ήρθες πίσω!!! Το μεγάλο το κοριτσάι σου τι κάνει??

Εγώ εχθές το βράδυ είχα αποφασισει ότι θα το κάνω! Με πήρε τηλ η αδερφή μου (δουλευει σε φαρμακοβιομηχανία σε τμήμα που έχει να κάνει με τον ΕΟΦ) και μου λέει μην το κάνεις για δύο λόγους; α) και να το κάνεις δε σημαίνει ότι δεν θα μεταφέρεις το μικρόβιο, απλά ή δεν θα νοσήσεις η θα νοσήσεις ελαφρυά. Το μικρόβιο όμως θα μπορείς να το δώσεις στο μωράκι. β) μου είπε ότι μπήκε στο Δανέζικο τμήμα του ΕΟΦ και είδε ότι η αίτηση για το εμβόλιο είχε γινει πριν εμφανιστει το πρώτο κρούσμα νέας γρίπης και αυτό είναιλίγο ύποπτο.

Τέλος ο παιδίατρος - στον οποίο έχω μεγάλη εμπιστοσύνη- μου είπε να κάνω μόνο της εποχιακής και τίποτα άλλο. Και δε μιλάω μόνο για τον Άγγελο αλλά και για τους μεγάλους. Θα μας πει εκεινος λέει αν θα έρθει η ώρα να το κάνουμε (της νέας).

Και εγώ φοβάμι πολύ όπως καταλαβαίνεις αλλά από την άλλη είτε με εβόλιο είτε χωρίς πάλι θα φοβάμαι... τι ναπώ?

Τα μεγάλα μας παιδάκια με του πνευμονιόκοκκου και της εποχιακής είναι οκ, για τα μικρά φοβάμαι.

Η μεγαλη ειναι οκ.Στην αρχη δεν εβγαινε απο το σπιτι τωρα ειναι ενταξει.Ειναι λιγο δυσκολα γι;α μενα να προσεχω και τα δυο αλλα θα τα καταφερω.Κοριτσια κανει απο τοσο μικρα το relax και η πιπιλα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Η μεγαλη ειναι οκ.Στην αρχη δεν εβγαινε απο το σπιτι τωρα ειναι ενταξει.Ειναι λιγο δυσκολα γι;α μενα να προσεχω και τα δυο αλλα θα τα καταφερω.Κοριτσια κανει απο τοσο μικρα το relax και η πιπιλα

πιπίλα δεν πειράζει, ρηλάξ εγω ξέρω από μηνα και μετά

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα κοριτσια! δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας... ειναι τοοοσο πολλα!!!!!! και ο χρονος περιορισμενος.... ολο με τη μπεμπουλα ασχολουμαστε....

βλεπω γεννησαν πολλες... εμεινε καμια???????

πως τα πατε με τα μωρακια σας????? κι η δικια μου δε ξυπναει να φαει βρε κοριτσια και δε ξερω τι να τη κανω... η παιδιατρος ειπε το πολυ 5 ωρες αταιστη... μερα νυχτα... ειχαμε και τον ικτερο εμεις βεβαια και παιζει ρολο κι αυτο. αχ με το θηλασμο δε βρισκεις ακρη αν πειναει αν ειναι χορτασμενη κλπ αλλα αφου δε μας κλαιει καθολου φανταζομαι θα ναι οκ... τωρα λεμε να νοικιασουμε για κανα διμηνο ζυγαρια για να μαστε σιγουροι...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...