Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

συγνωμη ρε κοριτσια,δε μιλαω δε μιλαω αλλα ε.. και εσυ μωρη κ το μιτσακι..οταν λεμε τσαχπινια εννοουμε αυτο που κανει ο Χρηστακος \

1.κατεβαινουμε 5-5 τα σκαλια

2.παμε με τη καρεκλα μπρος πισω μεχρι να πεσουμε, και να φαμε ξυλο απο μαμα...

εγω αλλιως τα ξερα,δειχνουμε λιγο στηθακι,λιγο μπουτακι,ανεβοκατεβαζουμε το καλαμακι του καφε ή του κοκταιηλ,κοιτωντας με υφακι και γλυφωντας το παιχνιδιαρικα με τη γλωσσιτσα

Εσεις τι μπουρδες κανατε????

εγω απο ό,τι εχω καταλαβε μονοι εμεις οι δυο ημασταν πατσαβουριτσες... με την καλη εννοια!!!:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

λοιπον το σαιτ που γραφεις εχει 26,90 εξοδα αποστολης ,αυτο που σουεδωσα εγω εχει 25 ευρω μεχρι 10 κιλα.

η κοπελα που ψωνιζει εγραψε οτι κανει μεγαλη παραγγελια μεχρι 10κιλα και την συμφερει.

η συζητηση ειναι εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=26221&page=3

Αχ Μαίρη ευχαριστώ πολύ αυτό έψαχνα τη συζήτηση για το γάλα αλλά τόσο πολυλογούδες που είστε (ειδες βγάζω εαυτόν έξω) νόμιζα πως το είχα δει και εδώ στο καφέ μας.... Τώρα άρχισα να ψάχνομαι λόγω του ότι η μικρή είναι πλεον στα 210 ml 5 γεύματα και το πρωι θελει 240 και το κουτί μου παει μόνο δυο μερες. Θα τα μελετήσω και αν τελικα παραγείλω θα σας πω για να ξερετε και εσείς..... Και πάλι ευχαριστώ!!!!

εγω παντως στα νειατα μου ηξερα ότι για να ριξω γκομενο επρεπε να ΜΗΝ πεσω ( απο καμια μπαρα)....εδω αλλα μαθαινω..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

συγνωμη ρε κοριτσια,δε μιλαω δε μιλαω αλλα ε.. και εσυ μωρη κ το μιτσακι..οταν λεμε τσαχπινια εννοουμε αυτο που κανει ο Χρηστακος \

1.κατεβαινουμε 5-5 τα σκαλια

2.παμε με τη καρεκλα μπρος πισω μεχρι να πεσουμε, και να φαμε ξυλο απο μαμα...

εγω αλλιως τα ξερα,δειχνουμε λιγο στηθακι,λιγο μπουτακι,ανεβοκατεβαζουμε το καλαμακι του καφε ή του κοκταιηλ,κοιτωντας με υφακι και γλυφωντας το παιχνιδιαρικα με τη γλωσσιτσα

Εσεις τι μπουρδες κανατε????

και που να βλεπες την επομενη μερα της πτωσης που χα γινει λιαρδα με μεσημεριανα ουζα και βραδινα σφηνακια ursus γρανιτα φραουλα και με πηρε ο υπνος στο μπαρ. και αφου με ξυπνησε να γυρισουμε ξερνοβολουσα σε όλο το καμπινγκ!

αχ!νιατα!!!

ακομα απορω πως τον εριξα τελικα μετα απο ολα αυτα...

και που να βλεπες την επομενη μερα της πτωσης που χα γινει λιαρδα με μεσημεριανα ουζα και βραδινα σφηνακια ursus γρανιτα φραουλα και με πηρε ο υπνος στο μπαρ. και αφου με ξυπνησε να γυρισουμε ξερνοβολουσα σε όλο το καμπινγκ!

αχ!νιατα!!!

ακομα απορω πως τον εριξα τελικα μετα απο ολα αυτα...

00020285.gif και εγω απορω :lol::lol::lol:

αλλα μαλλον σε ειχε ερωτευτει πιο μπροστα!!!!!!!!

sig.asp?img=ad1

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα γλυκες μου...

221882cb0gkyh7q4.gif

Αχ Μαίρη ευχαριστώ πολύ αυτό έψαχνα τη συζήτηση για το γάλα αλλά τόσο πολυλογούδες που είστε (ειδες βγάζω εαυτόν έξω) νόμιζα πως το είχα δει και εδώ στο καφέ μας.... Τώρα άρχισα να ψάχνομαι λόγω του ότι η μικρή είναι πλεον στα 210 ml 5 γεύματα και το πρωι θελει 240 και το κουτί μου παει μόνο δυο μερες. Θα τα μελετήσω και αν τελικα παραγείλω θα σας πω για να ξερετε και εσείς..... Και πάλι ευχαριστώ!!!!

μωρε αμα εβρισκα και εγω τα δικα μου θα τα επερνα δεν υπαρχη περιπτωση με το κλεψιμο που μας ριχνουν εδω......

fCS8p3.png

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

αγγελικη76(συντονιστρια)

ευανθια

Αλεκα

Ελενη1

ομορφακια

κιμι

μανουλιτα

jtse

Φαντάζομαι ότι ξέρετε ότι είναι μέσα στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας η συνάντηση.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...