Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πηγαινε μαρη....πηγαινε να ανταλλαξετε αποψεις αυριο με την ομορφακια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

πηγαινε μαρη....πηγαινε να ανταλλαξετε αποψεις αυριο με την ομορφακια

για ποιον πάει αυτό αλέκα χάθηκα γιατί.....

αφηστε το στειλα..δες μωρη λαγγαδιωτισσα εχεις πμ

το είδα θενκς......

τωρα που λετε για διαφορα πεσιματα!

εχω κανει κι εγω ένα κορυφαιο σαν το mitsaki όταν φλερταρα με τον άντρα μου πριν ακομα τα μπλεξουμε. ειχαμε παει στο εθνικ στη Χαλκιδικη για σκ (μεναμε θεσ/νικη τοτε) κι εγω ειχα ανεβει με στυλ και με τα 2 ποδια σε μια καρεκλα σκηνοθετη κι επινα τη βοτκα μου μιλωντας του και κανωντας διαφορες τσαχπινιες (αυτες με φαγαν) για να του κανω εντυπωση. κι εκει που το χα πετυχει νιωθω ότι πεφτω μαζι με την καρεκλα (άμμο κατω). έπεφτα σε αργη κινηση και έκανα διαφορα μηπως κι ανακτησω την ισορροπια αλλα εις ματην. επεσα με τη μουρη γιατι κατα την πτωση κοιταξα να σωσω τη βοτκα που μολις την ειχα παρει και τη λυπηθηκα. ακομη το θυμομαστε και γελαμε.:lol:

Διαφημίσεις

για ποιον πάει αυτό αλέκα χάθηκα γιατί.....

..

στην κιμι ρηνουλα μου...της βαζω λογια να σεξιαστει;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

συγνωμη ρε κοριτσια,δε μιλαω δε μιλαω αλλα ε.. και εσυ μωρη κ το μιτσακι..οταν λεμε τσαχπινια εννοουμε αυτο που κανει ο Χρηστακος \

1.κατεβαινουμε 5-5 τα σκαλια

2.παμε με τη καρεκλα μπρος πισω μεχρι να πεσουμε, και να φαμε ξυλο απο μαμα...

εγω αλλιως τα ξερα,δειχνουμε λιγο στηθακι,λιγο μπουτακι,ανεβοκατεβαζουμε το καλαμακι του καφε ή του κοκταιηλ,κοιτωντας με υφακι και γλυφωντας το παιχνιδιαρικα με τη γλωσσιτσα

Εσεις τι μπουρδες κανατε????

κοριτσια νιωθω τυψεις.

το ταιρι μου εκοψε φρουτα και τοση ώρα με περιμενε να παω να τα φαω. ειδε κι αποειδε μου τα φερε στον Η/Υ για να μην καθονται και χανονται οι βιταμινες και η φρεσκαδα. κι εγω τα φαγα ΟΛΑ το ζωο και δεν αφησα ουτε ενα για κεινον-τα τρωγα μηχανικα ποτε αδειασε το πιατο δε χαμπαριασα-

με ξελογιασατε με το φορουμ σας! παω να τον καλοπιασω η γαιδαρα!

φιλακια και καληνυχτες

λοιπον το σαιτ που γραφεις εχει 26,90 εξοδα αποστολης ,αυτο που σουεδωσα εγω εχει 25 ευρω μεχρι 10 κιλα.

η κοπελα που ψωνιζει εγραψε οτι κανει μεγαλη παραγγελια μεχρι 10κιλα και την συμφερει.

η συζητηση ειναι εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=26221&page=3

fCS8p3.png

τωρα που λετε για διαφορα πεσιματα!

εχω κανει κι εγω ένα κορυφαιο σαν το mitsaki όταν φλερταρα με τον άντρα μου πριν ακομα τα μπλεξουμε. ειχαμε παει στο εθνικ στη Χαλκιδικη για σκ (μεναμε θεσ/νικη τοτε) κι εγω ειχα ανεβει με στυλ και με τα 2 ποδια σε μια καρεκλα σκηνοθετη κι επινα τη βοτκα μου μιλωντας του και κανωντας διαφορες τσαχπινιες (αυτες με φαγαν) για να του κανω εντυπωση. κι εκει που το χα πετυχει νιωθω ότι πεφτω μαζι με την καρεκλα (άμμο κατω). έπεφτα σε αργη κινηση και έκανα διαφορα μηπως κι ανακτησω την ισορροπια αλλα εις ματην. επεσα με τη μουρη γιατι κατα την πτωση κοιταξα να σωσω τη βοτκα που μολις την ειχα παρει και τη λυπηθηκα. ακομη το θυμομαστε και γελαμε.:lol:

:-)...και εγω μωρε ειμαι σκουντουφλης. Εχω να θυμαμαι ουκ ολιγα...αλλα σημερα....33 χρονων γυναικα, μανα δυο παιδιων, 90 κιλα αρκουδα????:confused: Ρεζιλιιιιι

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...