Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εκανα το τελευταιο τσιγαρακι μου, ηπια το τιλιο μου, εβαλα κ τη μασελιτσα μου στο κυπελο, πανα για την ακρατεια... ε, λεω να τη πεσω γιατι θα ερθει κ ο γερος μου κουτσα κουτσα κ θα μου ορμησει παλι.

εσεις ξερετε... αυριο να εχω τομο να διαβασω!

λιτσακι μου τωρα μαζευτηκα. βρεχει κ συνεχεια εδω...

εκει χιονιζει, αλλα μου πεφτεις κ λιγο μακρυα!

απο τοτε που επιασες δουλεια,απο τις 11 κοιμασε.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλη μου Ομορφομανα σταματησα να θηλαζω,αν αυτο σου λεω κατι..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ--θα ερθει κ ο γερος μου κουτσα κουτσα κ θα μου ορμησει παλι.

ΚΟΥΤΣΑ-ΚΟΥΤΣΑ.....

ΑΝΤΕ να μη πω αυτα που σκεφτονται ολες αμαρτωληηη..

κοιμησα το μπεμπονι και εσπευσα!

σχετικα με τα ονοματα: το αρτεμη φοβερο! :P

ψηφιζω Φωτεινη δαγκωτο! :P

το Ειρηνη το προτιμω απο τα υπολοιπα 2-3 που

χεις να διαλεξεις:-P

το Θοδωρα ειναι ωραιο κι ας το εχει κι μπαμπας, η κολλητη μου ειναι Χριστινα κι ο αδερφος της Χρηστος και ποτε δε το σκεφτηκαμε παρα σαν βολικο;)

το Ωριωνας ελεος μην το αποφασισει καμια γιατι θα ακουσει τα σχολιανα της σε λιγα χρονια.:mad: το απολλωνας κατι λεει!:rolleyes:

Ευη περαστικα και συλληπητηρια για τη γιαγια. την ευχη της να χετε. :-(

πως ειναι τωρα εχει πυρετο?

:) Μπά ....λιγα δεκατα 37,2 μακαρι να μην ανεβασει,θα τον εχω το νου μου γιατι οτι ειναι την νυχτα φουντωνει.....:-(

απο τοτε που επιασες δουλεια,απο τις 11 κοιμασε.....

Σιγα μην κοιματε.....παει για αχαλινωτο μην την παρει και το ξημερωμα.:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Αλέκα,κάτσε εδώ!!Μην φύγεις!!!Τώρα θα με περιλάβει η Κίμη!Θέλω συμπαράσταση!!Δεν φτάνει το δούλεμα που μου έριξε!!!!!!!!!

δεν προκαμα παιδι μου.....χεστηκε ο μαγκας!!!:P

Αν ειναι ωτιτιδα υπαρχει περιπτωση να του περασει απο μονη της?

όχι αλλα η αντιβιωση ειναι ελαφρυα

Αλεκα κ Ζωη---Τι να πω??? λενε οι ειδησεις οι ανθρωποι της τριτης ηληκιας να καθονται σπιτια τους οταν ο καιρος ειναι επικυνδυνος.εσεις του κεφαλιου σας...Περαστικουλια σας..

ααα ΑΓΓΕΛΙΚΗ K CROOL ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΠΑΩ..

πρωτον...εγω ειμαι μπουμπουκακι που να σκασεις...απο αυτα τα μεγαλα, με τα πλατια φυλλα:tongue:

Δευτερον, επεσα γιατι δεν περπατουσα, πετουσα!:tongue::tongue:

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

αγγελικη76(συντονιστρια)

ευανθια

ομορφακια

βαλε και εμενα και την Κιμι και ασ'την να λεει. Εγω ξεφτιλιστηκα σε όλο το παρεντς μαρη για να δειτε τα χαλια μου και να μη στεναχωριεστε πως εισαστε και εσυ δεν ερχεσαι επειδη θες να γινεις μοντελο?? Σσστ, τσιμουδια!
ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

αγγελικη76(συντονιστρια)

ευανθια

ομορφακια

και πολλες εισαστε...

θα παμε και τωρα και εμτα. Ξερεις για το πριν και το μετα.;)
εκανα το τελευταιο τσιγαρακι μου, ηπια το τιλιο μου, εβαλα κ τη μασελιτσα μου στο κυπελο, πανα για την ακρατεια... ε, λεω να τη πεσω γιατι θα ερθει κ ο γερος μου κουτσα κουτσα κ θα μου ορμησει παλι.

εσεις ξερετε... αυριο να εχω τομο να διαβασω!

:lol::lol::lol::lol::lol: καληνυχτα μαρη πορνογρια. Εγω δεν κανω σεχ σημερα...χτυπησα και θα μου πεσει βαρυ το καμα σουτρα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:) Μπά ....λιγα δεκατα 37,2 μακαρι να μην ανεβασει,θα τον εχω το νου μου γιατι οτι ειναι την νυχτα φουντωνει.....:-(

μακαρι να μην κανει ο καλος μου...τον λυπαμαι:-(

Σιγα μην κοιματε.....παει για αχαλινωτο μην την παρει και το ξημερωμα.:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

αγγελικη76(συντονιστρια)

ευανθια

ομορφακια

Αλεκα

Ελενη1

κιμι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αγγελικη76(συντονιστρια)

ευανθια

ομορφακια

Αλεκα

Ελενη1

ωραια εσεις εκει....εμεις εδω μονο 6 ειμαστε.........και οι 2 κιολας ειναι τερμα.....ψηλα....

βεβαια την θεανω τη υπολογιζω σε κανενα καλο αγωνα να ερχεται την ανοιξη,η μεφη θα ερθει για ψωνια σιγουρα,η ειρηνη ειναι κοντα,το κοτοπουλακι δεν ξερω....

το λιτσακι δεν το βαζω,εχουμε βρεθει,αυτη ειναι σιγουρη

fCS8p3.png

ωραια ιδεα για καφε!

και στις 12 φλεβαρη να ψηφισουμε και μια 4μελη επιτροπη που θα μεινει να φυλαει ολα τα μωρα για να βγουμε οι υπολοιπες! :tongue:

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

αγγελικη76(συντονιστρια)

ευανθια

Αλεκα

Ελενη1

ομορφακια

κιμι

μανουλιτα

Επεξεργάστηκαν by manoulita

Καλησπέρα!!!!! Αλεκάκι σε ματιάξανε με τόσα που σου είπανε οι φαρμακόγλωσσες για αυτό και έπεσες...... Ελένη περαστικά στο Γιαννάκη σου. Κίμι ζωγραφίζεις λέμε.... για τα σχόλια σου εννοώ... Μαρλέν εισιτήρια από το οργανισμό εργατικής εστίας του ικα για τον άντρα μου και τα παιδιά και εγώ αργότερα από τον ΕΟΤ λόγω stage. Τη Δευτέρα που θα πάω στη δουλειά θα σου πω για τον Ογα αλλά νομίζω πως τα θέατρα που ανάφερες είναι από την κάρτα πολιτισμού. Ασπούλα μου 200 ευρώ είναι 200 ευρώ αλλά αφού είσαι καλά αστο να παει. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο!!!! Τα φώτα σας θέλω τώρα ειδικά από εσάς που ψωνίζετε από το internet. Το γάλα το hummana ar που δίνω στη μικρή το παίρνω 15,80 τα 400 gr. Το βρήκα εδώ : http://www.docsimon.com/article/humana-ar-400g και εδώ : http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/299553_-ar-humana.html δεστε διαφορά στην τιμή!!!!!!!τι κάνω μετά? Προπληρωμένη κάρτα και παραγγέλνω? Κάπου είχα δει ότι καποια από εσας είχε πάρει γάλα από έξω. Αν έχει πάρει και ξέρει ας με βοηθησει pleeaaaaaase. Στο πρώτο link γιατί στο δεύτερο δεν καταλαβαίνω τι λένε. Πείτε μου τις γνώμες σας είναι το ίδιο με εδώ ή θα κάνω καμμιά ζημιά στη μικρή? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εγώ γιατί δεν έχω pm αν δεν έχω και mail θα θυμώσω ακούς kimi?

πηγα κ εκανα ενα τσιγαρακι,εβαλα και ενα martini να πιω μονη μου χωρις τον george clooney ετσι οπως ειμαι ουτε ο μπαρμπα γιωργος του κααγκιοζη δε μου καθεται,εκτος απο τον ανωμαλο τον Θανο που εχει στησει καραουλι σημερα κ δεν παει για υπνο...αλλες μερες απο τις 10.45 τον παιρνει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...