Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!! Ελενη μου περαστικά!!

Βγήκαμε από την θερμοκοιτίδα και είμαστε σε κουνακι τέλος ο ορος αντιβίωση για 2-3 μέρες ακόμα δέχεται το γαλατακι αλλά το ποιο καλό είναι ότι τον πήρα αγκαλίτσα και κάθε φορά που πηγαίνω τον έχω αγκαλιά τι καλά που ήταν τώρα αρχίσω να καταλαβαίνω τι γίνεται και να συνειδητοποιώ ότι έχω μωράκι!! Μαλώνουμε με τον άντρα μου όταν πάμε ποιος θα τον κρατήσει ποιο πολύ!!!μου είπαν ότι αν είμαι έτοιμη (που είμαι!!) να πάω αύριο για να θηλάσω!!! Ελπίζω να μην δυσκολευτώ αν και θα είναι και μια μαία να με βοηθήσει αυτά τα νέα μου κορίτσια δεν βλέπω την ωρα να τον πάρω στο σπίτι!!φιλια σε ολες!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις πηγαμε στο παιδων σημερα για τη μετρηση για τον υποθυροειδισμο και το μεσημερι πηραμε τηλ και μας ειπαν οτι η ορμονη TSH ειναι ανεβασμενη κ να ξαναπαμε την παρασκευη να ξαναμετρησουν κ εαν ειναι παλι ανεβασμενη θα παμε στους ενδοκρινολογους να μας πουν τι θα κανουμε. τι κεραμιδα ειναι παλι αυτη?

διαβασα διαφορα στο ιντερνετ και εχω φρικαρει!.....ολο κλαιω...

αλεκα τι ξερεις γι'αυτο?

Καταρχήν ήρεμα. Αν έχει τελικά προβλημα με τον θυρεοειδή του είναι κάτι που αντιμετωπίζεται πανευκολα οπότε δεν χρειάζεται στεναχώρια!

Λοιπόν αυξημένη tsh=ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΌΣ και όταν είναι νεογέννητο μιλάμε για συγγενή υποθυρεοειδισμό. Υπάρχουν δύο 'τύποι'. Πρωτον το μωράκι να εχει όντως πρόβλημα με τη λειτουργία του θυρεοειδή. Δηλαδή να υπολειτουργει. Αυτό σημαίνει ότι θα παίρνει την τεχνητή ορμόνη Τ4 και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. αυτό είναι πιο συχνό σε κοριτσακια.

Η άλλη περίπτωση ειναι να έχει η μαμά αντισώματα κατά του θυρεοειδή anti TPO & ant TPG και να τα περάσει στο έμβρυο. Σε αυτη την περίπτωση συνήθως είναι παροδικό. Σε δύο με τρεις μηνες καθαρίζει το άιμα του μωρού και ο θυρεοειδης δουλευει κανονικά. Συνήθως το tsh δεν είναι πολύ πιο αυξημένο από το κανονικό και δεν δίνετα θεραπεία αλλά παρακολουθείται καθε δίμηνο μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Εσένα πόσο είναι το όριο και πόσο είναι το αποτέλεσμα?

Όως και να'χει το μωράκι τώρα ΔΕΝ έχει πάθει τίποτα και φ΄όσον το ξέρεις, είτε είναι η πρώτη περίπτωση εοτε η δευτερη θα το ρυθμίσεις και θα ειναι όλα καλά.! Μην διαβάζεις ιντερνετ γιατι εκει μπαινουν οι περιπτώσεις που οι γονείς συνηθως δεν τοξέρουν και δεν το αντιμετωπ΄ζουν

Γεια σας κοριτσια!! Ελενη μου περαστικά!!

Βγήκαμε από την θερμοκοιτίδα και είμαστε σε κουνακι τέλος ο ορος αντιβίωση για 2-3 μέρες ακόμα δέχεται το γαλατακι αλλά το ποιο καλό είναι ότι τον πήρα αγκαλίτσα και κάθε φορά που πηγαίνω τον έχω αγκαλιά τι καλά που ήταν τώρα αρχίσω να καταλαβαίνω τι γίνεται και να συνειδητοποιώ ότι έχω μωράκι!! Μαλώνουμε με τον άντρα μου όταν πάμε ποιος θα τον κρατήσει ποιο πολύ!!!μου είπαν ότι αν είμαι έτοιμη (που είμαι!!) να πάω αύριο για να θηλάσω!!! Ελπίζω να μην δυσκολευτώ αν και θα είναι και μια μαία να με βοηθήσει αυτά τα νέα μου κορίτσια δεν βλέπω την ωρα να τον πάρω στο σπίτι!!φιλια σε ολες!!!

Περιτο να σου πω ότι δάκρυσα... και πίστεψε με δεν είναι οι ορμόνες!!!!! Με το καλό να τον πάρεις στο σπιτάκι σας!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Να σαι καλά Αλέκα μου!!!! Με αρχηγό εσένα όλες οι κοπέλες εδώ με την θετική τους σκέψη βοήθησαν να γίνει καλά ο μπέμπης!!!

ναι αλλά να πω κάτι πρώτη φορά τον πήρα αγκαλιά και αυτός με εκλασε…….την μανουλα ρε μπεμπη την μανουλα!!!!!!!χαχαχα!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

εμένα με έχει καταχεσει μιλάμε, Οι πανες είναι αχρησιμοποίητες. μόνο πάνω μου τα κάνει την ώρα που πάω να τον κάνω μπάνιο!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μπραβο Eleni26 για το μωράκι σς. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ακριβως την ίδια φαση πέρασα κι εγω. 13 μερες στην ΜΕΝΝ όπου οι 5 στη θερμοκοιτίδα και οι υπόλοιες στο κουνάκι. Η αίσθηση να μπορεις να παίρνεις το μωράκι σου αγκαλιά μετά απότ τόσες μέρες είναι μοναδική.

Ευχομαι από εδώ και πέρα μόνο ευχαριστα για το μωρακι σας.

Ευανθία μου σχετικά με την αποστείρωση πρεπει να προσεξετε τα μπιμπερο αφού τα αποστειρωσετε μετά τα φυλάτε στο ψυγείο και όχι στον αποστειρωτή. Για τις πιπίλες προσεξε να μην έχουν μεσα ζεστο - από τηνν αποστείρωση- νερό και καει το μωρακι. Ελπίζω όλα να πάνε καλά με τις εξετασεις την Παρασκευή.

Διαφημίσεις

Ελένη μου με το καλό και γρήγορα σπιτάκι σας. Αύριο θα γευτείς την πρώτη στενή επαφή του θηλασμού. Όλες μας θα είμαστε νοερά μαζί σας.

Εμάς η μπέμπα είναι δυσκοίλια (κάνει κάθε δύο ή τρεις μέρες) αλλά ο γιατρός δεν θέλει να της δίνω χαμομήλι και άλλα τέτοια. Αρκεί λέει τα κακά της να μην είναι σκληρά. Το μόνο πρόβλημα που είχαμε μέχρι τώρα ήταν που τα τσίσα της βγαίνανε από τις πάνες και αλλάζαμε εσώρουχα και φορμάκια τρία κάθε ημέρα γιατί γινότανε μούσκεμα από το πλάι. Σήμερα αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε πάνες μεγαλύτερου μεγέθους και μέχρι τώρα που μιλάμε την έχουμε γλυτώσει.

3qg3p2.png qfe4p2.png

marlen, boymama και μοσχομπιζελάκι να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!

eleni 26 τέλεια τα νέα σου μπράβο-και να συνεχίσουν να είναι έτσι τέλεια!

eleni 1 περαστικά με τη μαστίτιδα-πρέπει να είναι ζόρι....

EYANTHIA εύχομαι να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο όλα αυτά-λάθος συναγερμός-η σκέψη μας μαζί σας.

Εγώ σήμερα που πήγα για δεύτερο ΝΣΤ και υπέρηχο, τίποτα.....

Ο τράχηλος ψηλά, και συσπάσεις μηδέν......

Θα ξαναπάω την Πέμπτη και αν έχει κρεβάτι θα κάνω εισαγωγή, αλλιώς πάω για Σάββατο.....όπως καταλαβαίνετε θα την κλείσω εγώ την πόρτα του cafe...!

byXKp2.png

Ελένη μου με το καλό και γρήγορα σπιτάκι σας. Αύριο θα γευτείς την πρώτη στενή επαφή του θηλασμού. Όλες μας θα είμαστε νοερά μαζί σας.

Εμάς η μπέμπα είναι δυσκοίλια (κάνει κάθε δύο ή τρεις μέρες) αλλά ο γιατρός δεν θέλει να της δίνω χαμομήλι και άλλα τέτοια. Αρκεί λέει τα κακά της να μην είναι σκληρά. Το μόνο πρόβλημα που είχαμε μέχρι τώρα ήταν που τα τσίσα της βγαίνανε από τις πάνες και αλλάζαμε εσώρουχα και φορμάκια τρία κάθε ημέρα γιατί γινότανε μούσκεμα από το πλάι. Σήμερα αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε πάνες μεγαλύτερου μεγέθους και μέχρι τώρα που μιλάμε την έχουμε γλυτώσει.

Κι εμας δυσκοίλια είναι, κάνει κακα μια φορά την ημέρα, αλλά ζορίζεται πολύ και κλαίει. Της φτάχνω το γαλα με χαμομήλι και πρόσφατα της άλλαξα και γαλα, για την ακρίβεια της βαζω 2 γαλατα.

Γιατί ο γιατρός σου είναι αντίθετος στο χαμομήλι? Δυο τρεις μερες είναι πολλές. Μετά όσο πάει και θα δυσκολεύεται το μωρό να ενεργηθεί.

Διαφημίσεις

boymama να σου ζησει!!!!!!!

ελενη26 τι καλα:rolleyes::rolleyes:δεν υπαρχη αυτη η αισθηση του να παρεις πρωτη φορα αγκαια το μωρο σου!!!!!!!!!!και σε καταλαβαινω γιατι και εγω 7 μερες δεν την επερνα μονο με αφησαν να την ακουμπησω και κλαμα εγω...........αλλα οταν μου την εδωσαν να την ταισω,πω πω........δεν περιγραφεται,ποσο σε καταλαβαινω!!!!!!!!!!!σου ευχομαι ολα να πανε τελεια αυριο με τον θηλασμο.

ρε κοριτσια γιατι τα μπιμπερο μετα την αποστειρωση ψυγειο?εμας μας ειπαν μονο αμα εχουμε ετοιμαση το γαλα να το διατηρουμε εκει,εγω τα κλεινω και τα βαζω απλα στην θηκη τους.

δε μου λετε αυριο που θα τα βγαλω και τα 2 με το αυτοκινητο,θα τα βαλω στα καθισματακια αλλα εγω θα κατσω μπροστα υπαρχη προβλημα?δεν χωραω και εγω αναμεσα τους για να τα κοιταω.....

fCS8p3.png

Μαιρούλα εγώ ξέρω ότι τα βάζεις στο ψυγείο αν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί το νερό εντός 24ωρου ή έξω από το ψυγείο αν καταναλώθεί σε 6-7 ώρες.

Για τα καθισματάκια δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Για αυτό έχουν φτιαχτεί.

και από εδώ ο μιρκούλης μου:

http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1270598192#/album.php?aid=43603&id=1270598192

221882cb0gkyh7q4.gif

Κορίτσια ξέχασα να σας πω τι πάθαμε την Κυριακή το βράδυ. Πέρασαμε τον πρώτο κολικό με την μπέμπα. Δεν ήξερα πως είναι οι κολικοί γιατί η Ζέτα δεν είχε ποτέ αλλά ούτε και η μπέμπα μέχρι την Κυριακή το απόγευμα. Όλα άρχισαν λίγο μετά που την θήλασα, δεν κοιμόταν, άρχισε να σφίγγεται και να κλαίει και εμείς να μην ξέρουμε τι να κάνουμε. Κατάλαβα ότι ήταν κολικοί και άρχισα λίγο να την τρίβω στην κοιλίτσα, να της κάνω γυμναστική με τα ποδαράκια. Όλο αυτό κράτησε από τις 7 το απόγευμα μέχρι τη μία το βράδυ που κοιμήθηκε εξουθενωμένη από το κλάμα και την κούραση και ξύπνησε το επόμενο πρωι στις 9. Αφού ήταν και μούσκεμα από τα τσίσα αλλά δεν ξύπναγε με τίποτα. Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι τον κολικό μάλλον της τον προκάλεσα εγώ γιατί το μεσημέρι είχα τσακίσει το τζατζίκι χωρίς να συνειδητοποιήσω ότι μπορεί να την πείραζε. Και λέω μάλλον ότι ήταν αυτό γιατί δεν έχει ξανακάνει κολικό ούτε τις προηγούμενες ημέρες αλλά ούτε και χθες και σήμερα. Οπότε κορίτσια άρχισα λίγο να προσέχω τι τρώω γιατί δεν θέλω να ξαναπεράσω κάτι τέτοιο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κοριτσαρες μουυυυυυυυυυυ!!!!!!Μου εχετε λειψει απιστευτα!!!!Δεν εχω διαβασει τπτ αλλα θελω να δωσω τις ευχες μου στις Γωγω, Μιτσακι , Αλεκα, Κιμι και ολες οσες ξεχναω...θα τα διαβασω ολα και θα επανελθω...απο εδω και περα θα ξαναμπω στην παρεουλα σας μιας και εφτιαξα το laptop. Θα σας πω τα νεα μου αναλυτικα!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...