Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασπούλα πολυχρονη καλή μου. Η ευτυχία σου να ειναι παντοτινή!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα,

MARLEN + MΟΣΧΟΜΠΙΖΕΛΟ να σας ζησουν τα μωρακια σς.

Μαιρη αν τα χειλακια τους ειναι λιγο ασπρα στο κεντρο και ακρη ακρη στα πλαγια ειναι απο το θηλασμο- μπιμπερο δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις σε λιγες μερες ισως φυγει και μια πετσουλα απο το κεντρο του πανω χειλους ειναι φυσιολογικο και ανωδινο για τα μωρα.

Ιριδα ειδες που σου έλεγα οτι θα γεννησεις χωρις προκληση?

Μπραβο και παλι να σου ζησει

Εγω τελικα την τσιμπισα την μαστιτιδα δεν σας το ελεγα?

εχθες και προχθες εκανα μεχρι 39 πυρετο και επινα ντεπον καθε 4-5 ωρες.

Τελικα το απογευμα βρηκα το γιατρο μου στο τηλεφωνο και μου ειπε να πάρω αμοξιλ καθε 6 ωρες και μετα απο καθε θηλασμο να βγάζω οσο γαλα εχει μεινει στο στηθος και να κανω μασαζ.

Το κακο ειναι οτι ο μικρος χορταινει απο το ενα στηθος και ποτε δεν τρωει και απο το αλλο ετσι και εγω πηρα σακουλακια αποθηκευσεις γαλακτος και το βαζω στην καταψυξη για να του το δινουν οταν εγω λειπω η να το πιει οταν δεν θα εχω αλλο γαλα.

Σημερα ειμαι καλητερα αν και το στηθος μου ειναι ακομα κοκκινο και ποναει (λιγοτερο) ελπιζω να το ξεπερασω συντομα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αχ Ελενίτσα μου... πάει το ένα βυζάκι!!!!!! Θα περάσει υπομονή!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημέρα κορίτσια και από εμένα.

Marlen μου να σου ζησει !!!!!

Κορίτσια εμείς πεινάμε συνέχεια, δεν την προλαβαίνουμε και πολλές φορές τρώει και συμπλήρωμα. Ευτυχώς παίρνει γρήγορα βάρος έχουμε φτάσει αισίως τα 3400 από 2400 ου βγήκαμε.

Τώρα θα βγώ να παω στον ΟΑΕΔ για το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας.

Αύριο που η Ζέτα δεν έχει σχολείο θα πάμε οικογενειακώς να κάνουμε το νέο εμβόλιο με υπόδειξη του παιδιάτρου για να προστατευτει το μωρό. Ρωτήστε κορίτσια και σεις τους γιατρούς σας κυρίως τους παιδιάτρους. Εμάς ο δικός μας είναι διευθυντής στο τμήμα νεογνών στο Αγλαϊα Κυριακού και μας είπε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διατήρηση-Αποθήκευση Μητρικού Γάλακτος – Περιληπτικός Πίνακας

Φρεσκοαντλημένο γάλα

Σε ζεστό δωμάτιο 25°C 4-6 ώρες

Θερμοκρασία χώρου 19 έως 22°C 10 ώρες

Σε θερμονωτικό τσαντάκι με παγοκύστες 15°C 24 ώρες

Στο ψυγείο (στο πίσω μέρος, μακριά από την πόρτα)

Στο ψυγείο που δουλεύει στο μέγιστο (φρέσκο γάλα) 0 έως 4°C 8 μέρες

Στο ψυγείο (αποψυγμένο) 0 έως 4°C 24 ώρες

Στο ψυγείο που δουλεύει μέτρια και ανοιγοκλείνει συχνά η πόρτα, αποθήκευση στην πόρτα (η χειρότερη θέση) 4 έως 10°C 2-4 μέρες

Στην κατάψυξη (Μην ξανακαταψύχετε, αποθηκεύετε

στο πίσω μέρος, μακριά από την πόρτα)

Κατάψυξη μέσα στο ψυγείο Ποικίλει 2 εβδομάδες

Κατάψυξη με ξεχωριστή πόρτα Ποικίλει 3-6 months

Καταψύκτης -19°C έως -32°C 6-12 months

Οι οδηγίες αυτές είναι για γάλα που αντλείται για ένα υγιές τελειόμηνο νεογνό.

Αν το νεογνό είναι σοβαρά άρρωστο και/ή νοσηλεύεται, συζητήστε τις οδηγίες διατήρησης με το γιατρό.

IBCLC

International Board Certified Lactation Consultant

Διαφημίσεις

κοριτσια όσες δινετε συμπλήρωμα για θυμίστε μου, είναι σωστά αυτά που θυμάμαι? Βρασμενο νερό για 10 λεπτά, το νερό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 24ωρο, και το γάλα μπορούμε να το δώσουμε στο μωράκι μέσα σε μία ωρα. Σωστά? Κάτι άλλο που ξεχνάω? Επίσης τι συμπλήρωμα δίνετε εσείς?

221882cb0gkyh7q4.gif

κοριτσια όσες δινετε συμπλήρωμα για θυμίστε μου, είναι σωστά αυτά που θυμάμαι? Βρασμενο νερό για 10 λεπτά, το νερό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 24ωρο, και το γάλα μπορούμε να το δώσουμε στο μωράκι μέσα σε μία ωρα. Σωστά? Κάτι άλλο που ξεχνάω? Επίσης τι συμπλήρωμα δίνετε εσείς?

Βραζεις το νερο για τουλαχιστων 10 λεπτα και αν θες μετα το βαζεις σε ανοξειδωτο θερμο για να διατηρειτε και ζεστο ,το κρατας 24 ωρες μετα το πετας και βραζεις ξανα.Το γαλα σε θερμοκρασια δωματιου μπορεις να το κρατησεις εως το επωμενο γευμα (δλδ 3 ωρες).Αν το μωρο πιει και αφησει γαλα το πετας δεν το ξαναδινεις πχ.μετα απο 1 ωρα.

Στο Μητερα μας δοσανε το frisolac της nounou στον Γιαννη μας ειχαν δωσει το almiron1.

καλημερα!αλεκα μου ειναι ακριβως οπως το περιεγραψε η ελενη!!!οπωτε με καθυσηχασε:Dευχαριστω παντως για το ενδιαφερον!!

εγω αλεκα εχω βραστηρα και απλα η παιδιατρος μου ειπε οταν θελω να κρυωσω το νερο να μην εχω βαλει την σκονη μεσα,πρωτα να το κρυωνω και μετα να το ετοιμαζω.

εγω almiron 1 δινω,μου το ειπαν απο το νοσοκομειο αλλα και η παιδιατρος μου ειπε οτι απο την στιμγη που το δεχονται ειναι μια χαρα.

fCS8p3.png

ελενη μου περαστικα!δεν το σκεφτηκα εχθες να σου πω τι μου ειχε πει ο γυναικολος γιατι θεωρησα οτι επειδη θηλαζεις τον βαζεις και στα 2,μου ειχε πει στην κλινικη οτι δεν με νοιαζει πως θα βγαζεις γαλα εγω θελω καθε φορα που θα τελειωνεις το στηθος να ειναι μαλακο.

fCS8p3.png

Εγώ βράζω νερό μετά από κάθε γεύμα της μπέμπας και το φυλάω σε ανοξείδωτο θερμός για να έχω έτοιμο για το επόμενο γεύμα. Από το μαιευτήριο ο παιδίατρος μας έγραψε το adaptamil της milupa αλλά ο δικός μας παιδίατρος μας είπε και πήραμε το ΝΑΝ1 της NESTLE.

Μόλις γύρισα απο τον ΟΑΕΔ, κατέθεσα τα χαρτιά για το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας και θα πάω την επόμενη Πέμπτη για να πληρωθώ. Άντε γιατί δεν έχουμε παραγγείλει ακόμα το καρότσι και το κάθισμα. Πήρα από το αστεράκι ένα μαρσιμπο sling για να μπορέσω να πάω καπου με την μπέμπα αν χρειαστεί λόγω έλλειψης καροτσιού.

Mary77 και εμένα είναι το πάνω χειλάκι της στο κέντρο άσπρο αλλά μου είπαν ότι εί΄ναι από τον θηλασμό.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξύ ακόμα εμείς είμαστε χωρίς βιβλιάριο παιδιού. Το ΕΛΕΝΑ έχει ακόμα έλλειψη αλλά πήρα και στο ΙΑΣΩ και μου είπαν ότι δεν έχουν και αυτοί. Τι αλλο να κάνουμε ρε κορίτσια έχετε καμιά ιδέα ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

ελενη μου περαστικα!δεν το σκεφτηκα εχθες να σου πω τι μου ειχε πει ο γυναικολος γιατι θεωρησα οτι επειδη θηλαζεις τον βαζεις και στα 2,μου ειχε πει στην κλινικη οτι δεν με νοιαζει πως θα βγαζεις γαλα εγω θελω καθε φορα που θα τελειωνεις το στηθος να ειναι μαλακο.

Τωρα διαβαζα τι προκαλει τελικα την μαστιτιδα γιατι και εγω νομιζα πως ειναι επειδη δεν αδειαζει ο μαστος.

Αιτιολογία

Από άποψη μικροβιακής αιτιολογίας για τη μαστίτιδα ενοχοποιείται ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος, ο οποίος αποικίζει το ρινοφάρυγγα του νεογνού, χωρίς να εμφανίζει πάντα σε αυτό παθολογικές εκδηλώσεις, ενώ όταν εμφανίζει προκαλεί επιμόλυνση του τραύματος του ομφαλού ή δερματίτιδα.

μαλλον σε εμενα αυτο ειναι γιατι εκεινο το στηθος μου εχει στην θηλη ραγαδες...:-(

Ελένη μου το είδα. Είναι έτσι τώρα τα βιβλιάρια που σας έδωσαν? γιατί είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχω της Ζέτας αλλά το έχω από το 2003 οπότε δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει μορφή. Ευχαριστώ πάντως θα το τυπώσω και θα το χρησιμοποιώ μέχρι να πάρουμε κάποιο από κάποιο μαιευτήριο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...