Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριάνθηηηηηηηηη, άμα σου ρθει περίοδος, μειώνεται η παραγωγή;;; Καλά θυμάμαι;;;

Χμ...μισο να κοιταξω τα κοιταπια μου...Για την περιοδο κατα τη διαρκεια του θηλασμου ισχυουν τα εξης: Η περιοδος συνηθως αργει να γυρισει στην γυναικα που θηλαζει αποκλειστικα και οι κυκλοι μπορει να μην ειναι κανονικοι σε διαρκεια, Οι περισσοτερες γυναικες εμφανιζουν περιοδο μετατον 9ο-19ο μηνα μετα την γεννακαι απο εκει και περα μπορει να χασουν μια περιοδο ανα 3-4 κυκλους, Θεωρειστε οτι η περιοδος σας εχει επιστρεψει αν μετα την 56η μερα απο την γεννα εμφανισετε αιμα για περισσοτερες απο 48 ωρες και οι πρωτοι κυκλοι μπορει να ειναι ανωορρηκτικοι δλδ να μην γινεται ωορηξια ή το ωχρο σωματιδιο να ειναι επηρεασμενο απο το θηλασμο και να μην επιτυγχανεται εγκυμοσυνη...

Δεν λεει τπτ για μειωση του γαλακτος...για περισσοτερες πληροφοριες στην Αγλαια..

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ Μαριάνθη!!

Ίριδα, έτσι έγραψαν στο καφέ του Οκτωβρίου! Κάτι με ήρθε πάλι σαν περίοδος!!

στο καφε οκτωβριου ειδες για το mothercare? με μπερδεψες...

εμενα ο γυναικολογος μου το πε, οτι θα μειωθει σιγουρα το γαλα οταν μουρθει περιοδος.... λεω σιγουρα? ναι μου απαντησε...

ακομα τπτ απο αιμα παντως αλλα ολο κατι υγρα αισθανομαι....

αχ μαριαθακι νομιζω μου μειωνεται το γαλα! δε βλεπω τη μπουμπου να τρωει καλα... σνοφ σνιφ....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κοριτσακια γυρισα!

ειχα παει για κουρεμα!

τωρα ειμαι κομματια, απο τις 6 στο ποδι...πηγα κομμωτηριο κ με τα ποδια (για γυμναστικη), εφαγα κ εχω μια νυστα...κ τον εχω κοιμησει 2 φορες το μικρο κ μολις παω να τον αφησω ξυπναει...δε πειραζει θα πεσει τεζα το βραδυ...(κ εγω μαζι του)

εγω που ζυγιζω σπιτι τη μικρη ειναι εδω κ 2 βδομαδες στα 5...ενω ο μικρος εφτασε 6400..να ανησυχησω?

σημασια εχει να παιρνει βαρος κατα μεσο ορο το ιδιο. εμενα ειναι 5500 κ ειναι κ αγορι.

Tα κολλήσαμε όλα!!! Ε, ρε τιμημένε Νοέμβρη 2009!!!:P:p

:lol::lol::lol:

Το θέμα δεν είναι τί θα τους κεράσω αλά οτι το σπίτι να είναι στην τσίτα γιατί είμαι και υστέρω!!!!!

κ εγω ετσι ειμαι...δυστυχως. αλλα οχι κ σαν την ευη που σφουγγαριζε 2 φορες τη βδομαδα! μια φορα κ πολυ ειναι εκτος πια κ αν τα κανουμε χαλια.

αντε παω τωρα στο μπεμπη γιατι γκρινιαζει...

qC91p2.pngaQK1p2.png

ιριδα μου ευχομαι να συνεχιστει για οσο θελετε ακομη...αλλα κι αν δε γινει νασαι χαρουμενη που τα καταφερες μεχρι τωρα!;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

τωρα ευανθια μου κι εγω μια φορα σφουγγαριζω κι ισως στις 8-9 μερες!!!τι να κανω???τα παιδια μας ναναι καλα!!:tongue:

Ψόφησε η μάνα της???? :confused::confused::confused:

για το 4 λεγανε του παπακαλιατη-μπλιξ,δεν τον παω μια!!

μωρε φακές κ αρακά κ γενικά όλα αυτά τα φτιάχνω τετάρτη παρασκευή!!!

γιατί είμαι και καλή νοικοκύρά και παραδοσιακή!!!

άλλο πείτε άλλο περασε η ώρα!!

:eek:

A βρε Μαρλεν το είχα για Τετάρτη σήμερα γιαυτο σου είπα αρακά!

οι τρίτεκνες ξέρουν τιποτα γι αυτο;;

http://www.cityofathens.gr/el/node/10669

Είμαστε Πατρινιές εμείς κοπελιά!!!!!!!!!

σήμερα μου ήρθε η κάρτα πολιτισμού!!! καλή φάση!! ομορφάκια, δαλιδά την πήρατε; καλέ ποιά άλλη έχει τρία;;;

Αυτήν πάλι πως την παίρνουμε;;;;;;

ΔΑΛΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανε με φιλη στο facebook!

πρεπει να σε έκανα πρόταση γιατί σε εβγαλε κατευθειαν εσενα!

Από συνήθεια !!! Σήμερα είχε σηκωθεί πριν από εμένα είχε ντυθεί και περίμενε.

Αχ τι καλά! Να εφτιαχνε κ κανα καφεδάκι ε;;;;;;;

εγω που ζυγιζω σπιτι τη μικρη ειναι εδω κ 2 βδομαδες στα 5...ενω ο μικρος εφτασε 6400..να ανησυχησω?

Γιατί καλέ, μια χαρούλα είναι κ τα δύο!!!!!

λες ε για να δω σημερα...

αντε για πες τα!!!!

το καλαμακι του καφε πως το λετε????:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μη κοροιδευετε βρε τις πρωτευουσιάνες....

κι εγω δαλιδα μου αργωωωωω ακομα!!!!!!!!!!!!!! χαχαχα

ναι ετσι λενε... γιατι ρωτας, σου ηρθε?

Εσύ μια μέρα πριν γεννησεις κ τώρα τίποτα;;;; Αναγκαστικά εργα εκανες τότε;;;;

Οι παιδίατροι λένε μπουρδες μου φαινεται! Εμένα μου ειχε πει πως χαλάει η ποιοτητα του γαλακτος! Ακουσον ακουσον! Μαριανθηηηηηη;;;;;

Από τα κοριτσακια που θηλάζουν ήρθε σε καμμία περιοδος ή οχι ακόμη;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

χριστος και παναγια ποσα εχετε γραψει....ποτε να προλαβω να τα διαβασω??? Ουφ!

Έφτιαξα κι εγώ facebook για εσάς μικρές λουλούδες! Βρείτε με καλέεεεε! Angela Maragopoulou

αν δε μου εχεις στειλει ρικουεστ, στειλε τωρα! alexandra gana

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!!Την περασμένη εβδομάδα γιόρταζε ο άντρας μου.¨Εκανα ολόκληρο μπουφέ με δυο παιδιά και γιόρτασα στο σπίτι.Έχουμε όμως κάτι κουμπάρους,ξαδέρφια του άντρα μου,που ως συνήθως δεν ήρθαν την Δευτέρα και θαμ κουβαληθούν σήμερα!!Και αυτό το κάνουν πάντα στις γιορτές μας!!Πάντα έρχονται άλλη μέρα και στις υπόλοιπες γιορτές μας,γεννέθλια κτλ. και οχι την ημέρα που έχω κάνει εγώ τόση ετοιμασία!!Και μου την δίνει αφάνταστα!!!!!!!!

α και εμενα μου το κανουν αλλα εχω δηλωσει σε σοι και φιλους ότι δεν ειμαι νοικοκυρα και δεν με παρεξηγει κανεις.

δε χρειάζεται να δούμε εσένα!!! εχουμε κ καθρέφτες στα σπίτια μας!!!!

σωστηηηηηη
Εγώ είμαι από χθες αδιάθετη. Τελικά επανέρχομαι στο κλασικό για μένα 25ήμερο για κύκλο. Αλλά πολύ αίμα όπως τις παλιές καλές εποχές.
εγω τιποτα ακομη....

λοιπον να μη με πιασει το πατριωτικο μου μαρη βρωμιτσα!!!ας το παρω λοιπον βαση συντακτικου..σε ειπα:ρημα ειπα,ποιον ειπα??εσενα ειπα..το σε ειναι κομμενο απο το εσενα αρα,ειναι σε ειπα το σωστο!!!το σου δηλωνει κτητικοτητα ενω το εσενα προσωπο..στη γραμματικη ημουν καλη θυμαμαι...

πολυ σωστα....και ως τριτοδεσμιτισα να συμπληρωσω σε= προσωπικη αντωνυμια, σου = κτητικη αντωνυμια.

Μεχρι και στον υπνο σου βρίζει......

:lol::lol::lol::lol::lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Τόσο την κόβει και αυτήν!!!Αντε τα παιδιά και τον άντρα δεν τα σκέφτεται,εμάς όμως δεν μας λυπάται???Τί θα γίνουμε χωρίς Αλέκα?
βρε και να θες εγω δε φευγω...
Βοήθειααααα! Η Μαρία Ακτύπη ποιά είναι από εμάς;;; omorfakia άλλες φωτό της Σαββίνας δε βάζω. Μόνο σε σας την έδειξα εδώ μέσα, όλο μου το ματιάζουν το παιδί. Εσείς είστε καλές, δε ματιάζετε...
μπορεις να μιλας στον ενικο...σε εμενα. Ασε τις αλλες τις βρωμες...
Γιατί νυστάζειςκαλέ?????Γιατι στις 3.45π.μ. δεν κοιμόσουν????????????????

Γιατί φοράς το μίνι της "μάνας" και του βγαίνουν του ανθρώπου τα μάτια???????????????????Άπαντησέ μου-Πόσες φορές την εβδομάδα??????????

:lol::lol::lol::lol:
Ψόφησε η μάνα της???? :confused::confused::confused:
Στου παπακαλιατη το παραμυθι βρε Γωγουλα...:wink:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δαλιδα εσυ ποια εισαι στο φεις?εχω μπερδευτει..:confused:

Ευάκι εχω σημειωσει τα ονοματα σας, θα σας βρω εγώ σιγά σιγά γιατί τωρα έχω ταισματα, ξεσκατίσματα κ.α.....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

επισης θυμηστε μου στο φεις ποιο το κοτοπουλακι?η ιριδα ειναι η ροζινα ετσι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...